παιδια γεια σας! εχει παρει κανενας σας κιλα απο τα φαρμακα? παιρνω περιπου 4 χρονια το zalasta και ημουν 80 κιλα και τωρα ειμαι 100 .
δεν μπορω να τα χασω με τιποτα.
Printable View
παιδια γεια σας! εχει παρει κανενας σας κιλα απο τα φαρμακα? παιρνω περιπου 4 χρονια το zalasta και ημουν 80 κιλα και τωρα ειμαι 100 .
δεν μπορω να τα χασω με τιποτα.
Γειά σου Ηλία κι εγώ το έπαιρνα όπως και αλλά παρόμοια όμως τώρα τα εχω σταματήσει γιατί είμαι καλά. Από χάπια τέτοιου είδους που σου δίνουν οι ψυχολόγοι-ψυχίατροι πάντα βάζει κάποιος κιλά γιατί σου ανοίγει και η όρεξη. Εμένα εκτός του ότι είχα κάποιο συγκεκριμένο ψυχολογικό πρόβλημα που εξαιτίας του έχανα κιλά ενώ ήμουν ήδη αδύνατη με βοήθησε και να εχω τα κιλά που έπρεπε να εχω. Μου τα είχε δώσει και για να εχω περισσότερη όρεξη γιατί με το άγχος έκανα συνέχεια εμετούς
να τα κοψω τα φαρμακα? ο γιατρος λεει οτι μπορει να τα παιρνω εφορου ζωης.. ειναι λογικο? μηπως πρεπει να αλλαξω ψυχιατρο? αλλα αμα τα κοψω μου φενετε οτι θα ξανα πεσω.. τι να πω δεν ξερω ρε γαμοτο. ειμαι 26 χρονων παλικαρι αμαρτια ειναι να ταλαιπωρουμε ετσι.
αν εχεις ψυχωση σου κρουω τον κουδουνα του κινδυνου οτι με κομενα τα χαπια αργα η γρηγορα,αποτομα η σταδιακα θα υποτροπιασεις κ θα περασεις τουλαχιστον δυσκολα.το λεω εκ πειρας γτ κ εγω τα ειχα κοψει κ για
2 χρονια ημουν φυσιολογικοτατος κ ξαφνικα σε χρονο ντετε υποτροπιασα κ αλλαζα μετα τα κωλοψυχιατρεια σαν καραμελες
σε ολους τα φαρμακα δινουν αυξηση 7% στο βαρος εκτος απο συχνες εξαιρεσεις που δινουν ως κ 50% περιπου λογω του οτι διαλυουν τον μεταβολισμο κ κατααυξανουν την ορεξη.αλλα τι να κανουμε στραβα κουτσα πρεπει να τα παιρνουμε...
ο δημητρης παντα τα λεει πολυ ωραια, μην διανοηθεις να κοψεις τα φαρμακα
αλλωστε ειναι ανωφελο και οσο αφορα ακομη κ τα κιλα να κοπουν τα φαρμακα γτ η ζημια γινεται δια παντος στο μεταβολισμο τα κοψεις δεν τα κοψεις οποτε...αλλος ενας λογος να τα παιρνουμε εκτος απο τον κλασικο που ειναι η τουλαχιστον υποφερτα καλη ψυχικη υγεια
ισοσταθμιση του ψυχωτικου επεισοδιου για μενα αποτελει το λιγο αντιψυχωσικο.αυτο που με κανει(μας κανει) φυσιολογικο
Ηλια και γω εχω παρει παρα πολλα κιλα απο τα φαρμακα, αλλα δεν προκειται να τα κοψω χωρις την συμφωνη γνωμη του γιατρου μου ποτε.
να προσπαθησεις να προσεξεις (οσο ειναι δυνατον) την διατροφη σου (πολυ δυσκολο-το ξερω) και να βαλεις στην καθημερινοτητα σου καποια ασκηση του σωματος (περπατημα, γυμναστικη κλπ)
φιλικα
ευχαριστω παιδια ναστε καλα!!!
O γιατρος μου ειπε οτι θα παρω κιλα και μου ειπε να περπαταω μια ωρα την ημερα. εγω δεν το εκαν και ετσι πηρα 25 κιλα. την βαριεμαι την γυμναστικη ρε παιδια. αυτο που κανω ειναι να πινω πολυ νερο γιατι εχω διαβασει οτι το να πινεις πολυ νερο αδυνατιζει και ρυθμηζει το μεταβολισμο. οντως δουλευει. εχασα 3 κιλα αλλα πρεπει να πινεις πολυ νερο. αυτα ευχομαι να πανε ολα καλα. τα χαπια δεν τα κοβω οντως θα υποτροπιασω και θα ειναι ποιο δυσκολο μετα.
δεν ειναι κατασταση αυτη παιδια ... πρεπει να ιδρυσουμε μια ομαδα και να κοψουμε μαζι ολοι τα φαρμακα να δω τι θα κανουν μετα οι κωλογιατροι.
ηλια γεια σου και γω με το ρισπερνταλ ειχα βαλει 20 κιλα σε τεσσερα χρονια
τωρα με το λεπονεξ εχασα τα δεκα
υπαρχει πολυ μοναξια στον κοσμο ρεεεεε.. αυτο με τρωει. νιωθω πολυ μονος.. γιατι εγω να καταντησω ετσι? γιατι να παιρνω ψυχοφαρμακα? γιατι να μην ειμαι καλα.. οπως ολος κοσμος?
ολοι κανουν σχεσεις ,γλεντανε, εγω εδω τα ιδια σπιτι μου.. ποσο ακομα? οι φιλοι μου με εχουν παρατησει.
@ηλια ολοι ετσι ειμαστε δυστυχως..
εγω εχω σχεση αλλα τον εχω κουρασει με την αρρωστια ασε που ανεχεται τις νοσηλειες μου
υπομονη εσωτερικη. τι να σου πω στην κατασταση που ειμαστε αυτο χρειαζομαστε.
ηλια ολοι εχουν τα προβληματα τους εμεις εχουμε αυτο. μη μασας απο τυπακια που το παιζουν οτι ολα ειναι οκ στη ζωη τους, ειναι κομπλεξικα ατομα που προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι φυσιολογικοι
τρου φακτ!
true fact εννοω μην παρεξηγηθουμε
ο γιατρός μου είχε πει ότι θα τα σταματούσα έτσι κι αλλιώς γιατί είχα γίνει καλά. Το είχα πάθει επειδή είχα κάποιον που δεν μου έδινε σημασία ήταν ο πρώτος μου και με κακοποιούσε αργότερα. Ήθελα να είναι στην ζωή μου όπως εγώ θέλω γιατί τον αγαπούσα. Είχαμε ελεύθερη σχέση χωρίς να μου το πει από την αρχή ότι αυτό ήθελε μόνο. Ξεμπερδέψα αργά μαζί του γιατί με κυνηγούσε αλλά δεν μου έδινε αυτό που θέλω και νόμιζα ότι φταίω εγώ και πρέπει με κάθε τρόπο να τον εχω στην ζωή μου αν θέλω να συνεχίσω να ζω. Τελείωσα μια και καλή μαζί του μετά από 5 χρόνια και ησύχασα δεν ανησυχώ πια αν θα είναι στην ζωή μου όπως θέλω γιατί δεν με νοιάζει γι'αυτόν και θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος πλέον. Δεν είχα στο παρελθόν ψύχωση με κάτι άλλο ούτε από όταν τελείωσα μαζί του και μετά για κάποιο θέμα άλλο.
Ηλια και μενα με εχουν παρατησει φιλες μου στο παρελθον λογω του προβληματος μου.
για μεγαλο χρονικο διαστημα ημουν τελειως μονη.
εγω, οι γονεις μου, ο γιατρος μου κ η αρρωστια μου παρεουλα.
ευτυχως τα τελευταια 3-4 χρονια απεκτησα νεους φιλους.
παντως να ξερεις οτι τα ατομα που μας απορριπτουν λογω της αρρωστιας μας, σημαινει οτι δεν αξιζαν για φιλοι μας.
εγω σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα.
οποιος δεν αντεχει τα "κουλα" μας...τα κουβαδακια του κ σ αλλη παραλια dreamless!!
ουστ!
ευχαριστω για τις απαντησεις!!
παιδια με συχωρειται κι ολας,θελω να ρωτησω κατι,επειδη δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε τετοια χαπια και διαβαζω πολλους εδω περα,πηρα αυτο πηρα εκεινο,τα χαπια σε τι βοηθανε?τι ακριβως κανουν?
εξαρταται απο την παθηση που εχει ο καθενας
αν καποιος εχει ψυχωση τα αντιψυχωτικα βοηθανε να φυγουν οι παραισθησεις και οι ψευδαισθησεις
αν καποιος εχει καταθλιψη τα αντικαταθλιπτικα τον βοηθανε να ανεβει ψυχολογικα
αν καποιος εχει διπολικη-διαταραχη οι σταθεροποιητες διαθεσης (αντιψυχωτικα-αντιεπιλιπτικα) βοηθανε στην σταθεροποιηση του συναισθηματος κ.ο.κ.
πες μας εσυ πρωτα γτ ρωτας?εγκυκλοπεδιακα ή εχεις κατι?
παιδια αποφασισα (πληρως συνηδειτοποιημενα) να κοψω παντελως το καπνισμα μεχρι τα 70 μου.ειναι πιστευω ο καλυτερος συνδιασμος... ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με το θεμα χωρις καπνισμα αργα η γρηγορα αποκαθισταται ο μεταβολισμος(που με τα φαρμακα ο μεταβολισμος μας εχει καποιο προβλημα) με αποτελεσμα σε βαθος χρονου πιστευω να χανονται κιλα κ να φτανουμε σε επιθυμητα επιπεδα,παρολο στην αρχη που μπορει να βαλουμε λιγο ή απλα να συντηρηθουμε στα ιδια.εκτος αυτου χαλιναγωγειται η θεληση μας με το κοψιμο του καπνισματος κ μετα ειναι πιο ευκολο να χασουμε και κιλα(που θεωρειται πιο ευκολο απο το κοψιμο καπνισματος)
βοηθανε μεσω καταστολης
και να σου πω την αληθεια φιλε δημητρη σημερα ειχα αυτη την συζητηση με καποιο ατομο,τα οποιο μου ειπε για εναν φιλο του,ο οποιος ειχε καταθλιψη για 2 χρονια περιπου,αλλα ο γιατρος που του το εδωσε του ειπε "θελω να μου υποσχεθεις οτι δεν θα παρεις πανω απο 5 το μηνα,προσπαθησε να το παλεψεις και μονος σου"
Δημήτρη μπράβο σου γι ' αυτη τη γενναια αποφαση που πήρες!!!
Μπράβο Δημήτρη! αλλά δεν θα το ξαναρχίσεις μετά τα 70 φαντάζομαι? sorry, πλάκα κάνω... Βρίσκω πολύ σωστή την απόφασή σου και θα δεις πως θα έχεις καλύτερες αντοχές στον οργανισμό σου. Και νομίζω είναι λίγο μύθος και αυτό με το κάπνισμα πως όταν το κόβεις παίρνεις κιλά, δεν ξέρω. Καλή επιτυχία στην απόφασή σου. :) Με τη θέληση μπορούμε αν όχι όλα, πάρα πολλά πράγματα να καταφέρουμε.
μπραβο δημητρη!!εγω παντως δε θελω να το κοψω!
[QUOTE=dreamless;512844]εξαρταται απο την παθηση που εχει ο καθενας
αν καποιος εχει καταθλιψη τα αντικαταθλιπτικα τον βοηθανε να ανεβει ψυχολογικα
Μπορω να σας διαβεβαιωσω , εχοντας παρει ολα τα αντκθκα , οτι δεν κανουν τιποτα απολυτως .
Μην θεοποιουμε τους γιατρους ' επειδη το ειπε ο γιατρος '. Εξαρταται απο τον γιατρο , οι περισσοτεροι ειναι αχρηστοι .
Και σας το λεει αυτο καποιος που ειναι αρκετα μεγαλος κι αρκετα εμπειρος αφου ασθενω 10 χρονια απο κτθλψη .
Οτι καταφερα , το καταφεραιδιαις δυναμεις .
Δεν γνωριζω για τις αλλες ασθενειες .
Όντως δεν κάνουν τίποτα από το να σε κρατάνε σε καταστολή και να κοιμάσαι όρθιος. Ούτε σου μειώνουν το άγχος. Στην πραγματικότητα εμείς οι άνθρωποι για να είμαστε καλά θέλουμε κάποια ερεθίσματα πχ έχουμε κάποιες ανάγκες ο γιατρός δεν θα σου βρει δουλειά, δεν θα σου βρει λεφτά, δεν θα σου βρει σπίτι άλλο, δεν θα σου βρει σχέση ούτε συννενόηση με τους άλλους ανθρώπους κι επίσης ούτε θα σου βρει φίλους. Ούτε θα σου φέρει πίσω ότι έχασες.