Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;
Printable View
Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;
Απο την στιγμη που μου εκανες αιτημα φιλιας εδω ναι .. !!
(και σε δεχτηκα κιολας γλυκε μου καλικαντζαρε)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα...Quote:
(και σε δεχτηκα κιολας γλυκε μου καλικαντζαρε)
Aν κανεις μετρημενη χρηση , καλο ειναι , αλλα καποια στιγμη , οταν συνελθεις , πρεπει να αποχωρησεις , αλλιως φορουμοποιεισαι και χανεις τον χρονο σου . Ασε που εχουν αποχωρησει πολλα παλια και ενδιαφεροντα μελη , και πεφτει πολυ τρολλαρισμα τελευταια .
Ναι! Και θα ήθελα να μην κλείσει ποτέ γιατί και μόνο που γράφω εδώ πως νιώθω και τι σκέφτομαι για παράδειγμα, ξαλαφρώνει η ψυχή μου πόσο μάλλον όταν μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου με άλλα μέλη...
Καταρχήν δεν μπορεί πια κάποιος να γράψει προβληματισμούς του εδώ μέσα , όσοι δε , το έκαναν το μετάνιωσαν. Γιατί και τρολλ καραδοκουν στην γωνία και διαταραγμενοι επίσης που μπαίνουν και ξεσπάνε εδώ χρησιμοποιώντας θέματα παρελθοντικα των μελών.
Απο την άλλη πλευρά η διαχείριση είναι ανύπαρκτη , έχει μείνει μόνο ένας και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη , αν υπήρχε διαχειριστική κάλυψη αυτή η τσόντα εδώ δεν θα συνέβαινε και αν συνέβαινε δεν θα ηταν σε αυτές τις διαστάσεις.
Πιστεύω οτι είναι θέμα χρόνου να κλείσει.
Μαγκάιβερ μακάρι να μπορούσα να σου αποδείξω οτι ολά τα παλιά μέλη εδώ μέσα βρίσκονται ακόμα πλην ελαχίστων!
Μπα, εμένα δεν με πτοούν αυτά αν έχω κάποιο πρόβλημα θα το γράψω και δεν με απασχολούν ούτε τα τρολλ, ούτε οι διαταραγμένοι που λες...και θεωρώ ότι είναι κρίμα να κλείσει για τέτοια άτομα...άλλωστε δεν είδα να ψήφισε κανείς "όχι" μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα...
Ναι δεν σε απασχολουν τα τρολλ αλλα εκφραζεις δυσαρεσκεια οταν πολλες φορες εδω γινεται χαμος..Οσοι νεοτεροι μπαινουν εδω ξερεις τι λενε? "ρε φορουμ ψυχολογιας ειναι εδω" ?χαχαχα!
Εχεις μπει σε αλλα φορουμ να δεις τι διαχειριση εχουν?Για πηγαινε να βρισεις ή να τρολλαρεις με οσα νικ και να κανεις θα τρως μπαν ανα 2 λεπτα :)
Ασε την ψηφοφορια τι λεει , βασει της εγκαταλειψης του πλεον , θεωρω οτι θα κλεισει.. και αυτο το λεω εδω και καιρο οχι τωρα.
Ναι, φυσικά κι εκφράζω δυσαρέσκεια αλλά αυτός δεν είναι λόγος ν' αποχωρήσω, αν και το είχα σκεφτεί αλλά τελικά άλλαξα γνώμη γιατί δεν θεωρώ πως αξίζει να στερηθώ τη βοήθεια που παίρνω για μερικά τρολλ...τώρα για τα νέα μέλη όντως είναι απογοητευτικό και κρίμα να συμβαίνει αυτό αλλά αν μερικοί άνθρωποι όπως τα τρολλ δεν έχουν συναίσθηση του ότι κάνουν ζημιά τί να πεις; Είναι άξια της μοίρας τους αλλά το κρίμα είναι ότι παίρνουν στο λαιμό τους άλλα άτομα...
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο κλίμα που περιγράφεις έχω συναντήσει μόνο σ' ένα άλλο φόρουμ αλλά κι εκεί η διαχείριση πάσχει κι ας έχουν πολλούς moderators, παραείναι ελαστικοί ακόμα και στους κανόνες που οι ίδιοι θέσπισαν...
Άκουσα καυγά και ήρθα.... Τι έχουμε εδώ;
Ωραια τοτε γιατι η διαχειριση δεν οριζει αλλους μοντς οι οποιοι εχουν χρονο και καθημερινη επαφη με το φορουμ?
Και γω δεν πολυεγραφα πολυ,αλλα τωρα που εχω θεματακια να γραψω δεν το κανω/
Τι είναι τρόλλ;;;; Τρόλλ είναι κάποιος που έχει πάρει μπάν μια φορά ή αυτός που έχει πολλαπλά προφίλ μερικά μπαναρισμένα;
οτι μου κανει κακο, το αποφευγω. δεν χρειαζομαι κηδεμονα.
σε βαθος χρονου, μου εχει κανει πολυ καλο.πιο πολυ απ οσο θα φανταζομουν μαλιστα, μιας και στο φορουμ δεν πρωτομπηκα για βοηθεια προσωπικη,αλλα για πληροφοριες.
αυτη τη στιγμη, ουτε καλο, ουτε κακο. οσο και το υπολοιπο διαδικτιο, δηλαδη.
καλο και διασκεδαση οσο ειναι με μετρο, κακο οταν με αποσπαει απο κατι δημιουργικο, αν το παρακανω.
αλλα το ρυθμιζω μονη μου. δεν μου περασε απ το μυαλο να κωλοβαραω ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ εδω μεσα και να κλαιγομαι να με σωσει καποιος αλλος...
Ρώτησα και δεν μου απάντησε κανείς :Τι είναι τρόλλ;;;; Τρόλλ είναι κάποιος που έχει πάρει μπάν μια φορά ή αυτός που έχει πολλαπλά προφίλ μερικά μπαναρισμένα;
ενιστασου οσο θες μπουμπου :p
να ξεκαθαρισω.
δεν απαντω στο αν ειναι υποδειγματικη η αρκετη η διαχειριση.
απαντω μονο στο αν μου κανει καλο η κακο.
η διαχειριση χρειαζεται πιο πολλη δουλεια, συμφωνω.
κι αν θες ανοιγουμε και θεμα για το πιο προσφατο παραδειγμα με το παοκι.
δηλαδη.
οκ, μπαινει ενας που ειναι προβληματικος και ανοιγει 20 νικ, η και απλα κανει πλακα.
σβηνονται απανωτα τα νικ, μονο οταν συμπληρωσουν ποντους, ενω εξ αρχης μπαινουν για φασαρια , κι ενω φαινεται τινος ειναι τα νικ, κρατιεται το αρχικο?????
για ποιο λογο κρατιεται το αρχικο νικ οταν ολη η δραση του ειναι μονιμα παραβατικη?
Eγω παντως βοηθηθηκα με αναπαντεχο/ανορθοδοξο τροπο , αλλα πλεον το φορουμ δεν εχει να μου δωσει κατι , βαρεθηκα και τους καυγαδες , αν και πλακα ειχαν , παραμενω καθαρα απο συνηθεια .
Παντως τρεφω μια συμπαθεια για τους παλιους συμφορουμιτες , ακομα και με αυτους που πλακωνομουν ( βλ. μνιμονιο , εχουμε ριξει κατι καυγαδες , ε ?!!) .
Μπα , τελευταια η Ολγα εχει εμπλουτισει το ρεπερτοριο των θρεντ της .
Παντως θυμαμαι τοτε που ειχε αναβαθμιστει το φορουμ ελεγαν οτι διπλοπροφιλα δεν θα ξαναυπηρχαν , κατι που τελικα δεν ισχυει και μαλλον δεν υπαρχει και τεχνολογικη λυση για την κατασταση αυτη.
Δεν νομίζω να υπάρχουν διπλοπρόφιλα! Αλήθεια στους πόσους πόντους παίρνεις μπαν;
αυτη τη δηλωση δεν την θυμαμαι εγω.
αυτο που θυμαμαι παντως ειναι, οτι σε πολλες περιπτωσεις που δεν υπηρξε αυτοματο μπαν απο το συστημα ασφαλειας, οταν ασχοληθηκαν χειροκινητα οι μοντ, φανηκαν τα διπροφιλα.
οποτε, το νου σας λαμογιαααααααααααα
μπορει να νομιζετε οτι τους δουλευετε και να γελανε με τα χαλια σας, εκει στην διαχειριση... ;)
Καλα βρε ρεμεντυ , ολο το προβλημα ειναι τα διπλα προφιλ , η τα χαζοθρεντ που ανοιγονται ?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕς ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕ ΜΟΝΑ ΠΡΟΦΙΛ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
Εγώ πάντως δεν έχω ανάγκη απο όπλα είμαι ήδη πυροβολημενη :-)
Προσωπικα μου χει. Κανει καλο. Με βοηθαγε στο να βγαζω απο μεσαμου πραματα που δυσκολευομουν πολυ στο κοινωνικομου περιβαλον,ειτε ηταν πολυ λιγα τα ατομα που μπορουσα να πω την αληθεια στεγνα.
Δε μου εδωσε θεραπεια αυτην Μανα φυσικο αλλωστε την βρηκα σε γιατρους η σε θεραπευτικα προγραμματα.
Επακολουθα λοιπον εκφραζω την ευχαρηστηση μου προς το φορουμ. Με μοναδικα παραπονα στο οτι αφηνουν ατομα εδω μεσα οπου δεν εχουν σχεση με το φορουμ να μας βριζουν,να χλευαζουν η να ειρονευοντε τις ψυχικες μς ιδιαιτερωτητες
Με την άδεια του Macgyver πάντα..............
Η απειλή κατά της ζωής κ της περιουσίας αποτελεί κατ' έγκληση διωκόμενο έγκλημα, καμία σχέση με αυταπάγγελτο (εδράζεται στο 333ΠΚ δε λέγεται ποινική δικονομία όπως λένε κάποιοι άσχετοι αλλά κώδικας), κ η προθεσμία για την υποβολή της έγκλησης είναι 3 μήνες από την πραγματοποίηση της απειλής στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οποιοσδήποτε δηλ. πίστεψε ποτέ ότι απειλείται από τον Macgyver, ή ότι ο τελευταίος είχε όντως την πρόθεση ή είναι ικανός να προκαλέσει κακό σε κάποιον θα μπορούσε να το αναφέρει εντός 3 μηνών στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών (ή κατ' εξαίρεση Εφετών, με άλλη διαδικασία). Από τότε όμως έχει περάσει πολύ περισσότερος καιρός χωρίς κανείς να απευθυνθεί στις Αρχές, χώρια που κ ο ίδιος έχει αναιρέσει αυτές τις κουβέντες. Απλά συνεχίζεται μόνιμα η ίδια καραμέλα με τα όπλα, ανεξαρτήτως θέματος κ ανεξαρτήτως γραφόμενων του ίδιου. Το ότι ο οποιοσδήποτε Εισαγγελέας θα έσκαγε στα γέλια με μια τέτοια καταγγελία, θεωρώ περιττό να αναφέρω.
Αν λοιπόν κάποιος έχει σκοπό να γρατζουνιστεί/να χτυπήσει/ να πέσει από καμιά σκάλα/να στουκάρει σε κανένα φορτηγό (αν δεν ισχύουν οι φήμες περί πολλών περιττών κιλών) κ ύστερα να πάει να κατηγορήσει τον Macgyver,όπως γράφτηκε, τότε το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα νοσηλείας του.
Γενικά καλό θα ήταν ο καθένας να περιοριστεί στον τομέα του (χολή) κ να μη χρησιμοποιεί έννοιες, το περιεχόμενο των οποίων δε γνωρίζει.