Ποιες είναι οι αγαπημένες σας εκπομπές στην τηλεόραση;
(και αρχίζω πρώτη)
Εγώ βλέπω:
Άκου τι είπαν
Μην αρχίζεις την μουρμούρα
Πάμε πακέτο
Κάτω Παρτάλι
Γενικώς προτιμώ τον Alpha σαν κανάλι νομίζω ότι βάζει τις καλύτερες εκπομπές στην τηλεόραση.
Printable View
Ποιες είναι οι αγαπημένες σας εκπομπές στην τηλεόραση;
(και αρχίζω πρώτη)
Εγώ βλέπω:
Άκου τι είπαν
Μην αρχίζεις την μουρμούρα
Πάμε πακέτο
Κάτω Παρτάλι
Γενικώς προτιμώ τον Alpha σαν κανάλι νομίζω ότι βάζει τις καλύτερες εκπομπές στην τηλεόραση.
η τηλεοραση ειναι χαλια! και ιδιως τα μεσιμερανια.. πωωω ειναι για σκοτωμα.. 0 επιπεδο.. ουτε καν διασκεδαστικες δεν μου φαινονται..
εκει που ψοφαω στο γελιο (για σειρα) ειναι το ευτυχισ. μαζι..
αυτα!! καταλλαλα ξενα!!
breaking bad ( απλα τελειο)
aaa και να μην ξεχασω εννοειτα family guy!
(ελπιζω η αναφορα σε σειρες να μην αποτελει διαφημιση... με τοσα που εχουν συμβει τις τελευταιες μερες το φορουμ.... φοβαμαι να γραψω κατι μην και μπλοκαριστω απο το πουθενα)
εεε ασφαλως νετ! εγω σπιτι μου βασικα δεν εχω τβ...
το b.bad δεν σ αρεσε??? σοβαρα? το ειδες μεχρι το τελος? γιατι οι τελευταιες σεζον ουσιαστικα ειναι ολα τα λεφτα.. οι πρωτες οκ δεν ειναι κατι τρομερο, μεχρι να σε βαλει στο κλιμα..μετα γινονται πραγματα και θαματα!!
επισης το dexter ειναι πολυ καλη σειρα.. ενας σεριαλ κιλλερ που διαπραττει εγληματα κι ομως δουλευει μεσα στο εκγληματολογικο.. πολυ καλη σειρα και αυτη..
μετα το penny dreadful σε οσους αρεσουν τα θριλερ..
και εννοειτα american horror story!
απο τρεχουσες σειρες:
ΜΑΚΡΑΝ πρωτο αγαπημενο
sherlock holmes με τον αγαπημενο benedict
δευτερο but not least
true detectives, με ποιοτητες εξαιρετικης ταινιας.
ακολουθουν :
οι επιστρεφοντες (το γαλλικο)
downton abbey
the affair
game of thrones
big bang
2 broke girls
girls
penny dreadful
return to pemberley
απο ολοκληρωμενες σειρες
little britain
gilmore girls
black books
κ.α.
απο ελληνικα, μονο κατω παρταλι
Remedy έρχεται επιτέλους ο β' κύκλος του γαλλικού les revenants .
Βγήκε ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν;;; Το 'χουν παρακάνει αυτοί οι Γάλλοι! Από το Δεκέμβριο του '12 φτάσαμε Γενάρη του '15 :@
Ειπαν στο πρωτο τρίμηνο του 2015 θα βγει !
(Μα αυτό το σκατοπαιδο ο Βικτόρ δεν θα έχει πάει γ' γυμνάσιου πια; να δω πως θα καλύψουν το μεγάλωμα των μικρών πρωταγωνιστών )
...μνημόνιο μήπως ξέρεις τίποτα για το ντάουτον άμπει? (και το γκρεις ανατομυ εχει καιρό να βγάλει επεισοδιο φακ)
Δεν την ξέρω αυτή την σειρα Θεοφανία.. Καλά όσο αφορά το Γκρέις ανατομυ δεν βλέπεται πια έχει μπεί ο Φώσκολος στα σενάρια! Την σειρα που είπε η psy66 θέλω να αρχίσω να την βλέπω.
Αν έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή να το κάνει.
Δραματικές ή μεταφυσικές .. Βέβαια εγώ μπορεί να επιλεξω να ξεκινησω μια σειρά μόνο επειδή παίζει κανένα μανουλομαναρο :-)
supernatural
Ολο το προγραμμα για τα μπαζα . Καμμια ξενη ταινια αν πετυχω στο star , η κανα ντοκυμαντερ στο NERIT η στο σκαι . Παλια εβλεπα ραδιο-αρβυλα , αλλα σκαρτεψαν κι αυτοι .
Ναι, δυστυχώς οι παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης γενικά είναι 30 χρόνια πίσω συνήθως...πολλές από αυτές δεν βλέπονται!
Εγώ τα μόνα που μπορώ να δω από ελλ. σειρές είναι το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και το "Κάτω Παρτάλι".
Από ξένες παίζει η Νεριτ κάποιες πολύ καλές.
Broadchurch (μόλις τελείωσε)
Τhe Hour (κι αυτό τελείωσε)
Οι Αταίριαστοι - The Misfits (κατά τις 00.20)
Από τα άλλα βλέπω "Αυτοί που επιστρέφουν" και καμιά φορά NCIS & Criminal Minds.
Κάποια άλλα που λέτε δεν τα παίζει η τηλεόραση (δυστυχώς)...
μεταφυσικες, το penny dreadful ειναι παραγωγαρα, με ηθοποιαρες, απιστευτα γυρισματα κλπ. το στορι ειναι λιγο τσιρκο βεβαια, αλλα ειναι πολυ εντυπωσιακη και ατμοσφαιρικη σειρα.
αααα ξεχασα μια που λατρευω:
case histories.
bbc αγαπημενο, γυρισμενο στο εδιμβουργο κυριως. τυπου αστυνομικη, αλλα με σχεσεις, χιουμορ, καταραμενους αυτοκαταστροφικους τυπαδες, κλπ.
(το μανουλομαναρο ειναι ο benedict στο sherlock holmes)
Ναι, το ξέρω Remedy, αλλά δεν είναι κρίμα;
Όλα τα καλά να πρέπει να τα βρίσκεις στο internet;;
Κι όλοι αυτοί οι παρουσιαστές, παραγωγοί κλπ. να χρυσοπληρώνονται τόσα χρόνια στην Ελλάδα;;; Για να μην πάω στο χώρο της Μουσικής (και φύγουμε off topic)...
Προσωπικά είχα κατεβάσει και είδα 4 σεζόν απο το true blood,6 σεζόν supernatural και μετά τα βαρέθηκα και ένας συνάδελφος έφερε πριν λίγες μέρες τις 4 σεζόν του knight rider και έχω αρχίσει πάλι να τα βλέπω για να περνάει ευχάριστα η ώρα.
Πειτε κανενα καλο ταινιακι να δω σημερα.. Κατι συγκλονιστικο , συναρπαστικο ! :P
Κοιτα πολλες εχω δει που με εχουν εντυπωσιασει , τωρα αυτη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η ταινια "i spit on your grave" και το Νο2 της .
Τις προτεινω και τις δυο ανεπιφυλακτα , αν και ειναι αρκετα σκληρη ταινια.
Το εχω δει ναι , δεν θα πω οτι τρελαθηκα ! Δεν μου αρεσουν οι σπλατεριες..
Haunter (2013) και αυτο το προτεινω!!
Ομολογώ mnimonio οτι με βγάζεις λίγο έξω απ'τα νερά μου. Δεν μου προσφέρουν ψυχαγωγία οι πολύ σκληρές ταινίες, ίσως αν είμαι με περισσότερα άτομα για να την γελοιοποιήσουμε!
Κάτι που είχα δει αρκετά παλιά και μου είχε μείνει για ένα διάστημα είναι το Irreversible (2002) με την απίστευτα αισθησιακή Bellucci (warning περιέχει σκηνές κακοποίησης).
Μία που είδα σχετικά πρόσφατα I Saw the Devil (2010). Σκληρούτσικη. Ασιατικής προέλευσης cast.
Με μπόλικο ξύλο, γενικότερα δράσης, The Raid: Redemption (2011). (Ασιατικής προέλευσης cast επίσης)
Με περισσότερο science fiction, αρκετά λιγότερη αδρεναλίνη και λίγο "περίεργες":
The Jacket (2005) (μάλλον θα την πρότεινα σε γυναίκα, λόγω του πρωταγωνιστή και της ερμηνείας του)
Timecrimes (2007) (λίγο πιο ανάλαφρη ίσως με μία νότα κωμωδίας)
Upstream Color (2013) (πιο συναισθηματική - ψυχολογική)
Κάτι που μπορεί να κρατούσε το ενδιαφέρον με μεγάλη πιθανότητα Gone Baby Gone (2007). (απαγωγή, σκηνοθεσίας Ben Affleck αρκετά εως πολύ καλή)
εμενα οι αγαπημου βρισκετε στις σχεδόν καθεαπογευματηνες εκπομπες του πα"ΤΕΡΑς"- ΠΛΕΥΡΗ! Δε θυμαμαι το καναλι ,μαλον είναι το "ΑΒ",,μαλον όμως!
Η εκπομπή αυτή εχει απιστευτο γελιο,διοτις δειχνει την δυναμη της παραπληροφόρησης, επισης είναι ένα μικρο διγμα του τι θα βλέπαμε σαν εβγαινε η χρυση αυγη!
Την συνιστω σε ατομα που εχουν γνωση της μεταπολεμικης -νεοτερης ελληνικης ιστοριας κι μονον! διοτις οι τυποι είναι παρα πολύ καλοι παραπληροφορητες,εχουν μια παραδεχτη ικανοτητα στο να αλλαζουν την ιστορια, να πλαθουν ντοκουμέντα,ψεφτικες στρατιοτηκες αναφορες κι γενικα εχουν παρα πολύ καλη γνωση στην τεχνη της προπαγάνδας με ψεματα! είναι τεχνη κι επιστημη, κατι που το καταφερε κι ουσιαστικα είναι ο πατερας της ο μεγας Γιόζεφ Γκέμπελς!!, ισως ο πιο τρανος κι ικανότατος Υπουργός Προπαγάνδας στην γερμανια των ΝΑΖΙ.ομως πρεπει να κρατουντε μακρια από αυτην την εκπομπή παιδια,νεοι οι οσοι δεν εχουν γνωση της νεας ελληνικης ιστοριας διοτις είναι επικινδυνο να γινουν φασιστες!