Εχετε κάνει την πρώτη κίνηση ποτέ ?
Printable View
Εχετε κάνει την πρώτη κίνηση ποτέ ?
Προσωπικά αν δεν χρειάζεται το αποφευγω . Αλλα χρειάστηκε , οποτε ............. την έκανα και πήγε πολύ καλά ! :P
Ναι,την έχω κάνει.Μια φορά,δεν άντεχα ήμουν απίστευτα ερωτευμένη με τον τύπο.Έφαγα χυλόπιτα,αλλά δεν με πείραξε τόσο.Θα έσκαγα αν δεν του το έλεγα!:P
Εγω μία φορά την έκανα για να φάω την χυλόπιτα και να ξεκολήσω και μια φορά για να κάνω σχέση !
Θεωρώ και τις δύο πετυχημένες , έπρεπε να τις κάνω !
Ναι!!!!!Κι εγώ το έχω κάνει...Και το αποτέλεσμα ήταν θετικό!
Σύμφωνα με κοινωνιολογικές έρευνες πάντως, οι άντρες από τη μια φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες που κάνουν πρώτες την ερωτική κίνηση, θεωρόντας ότι τους κλέβουν το ρόλο του \"κυνηγου\", από την άλλη επαναπαύονται ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ με μια γυναίκα καθώς ευελπιστούν κατα βάθος στη δική της κίνηση...
Πώς σας φαίνεται αυτό?
Δεν το έχω κάνει ποτέ, και δεν νομίζω να μπορώ να το κάνω.
Καλά κι εγώ δεν θεωρώ την χυλόπιτα που έφαγα αποτυχία.Βέβαια,δεν ξεκόλλησα μετά,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
Ο άντρας γεννήθηκε για να είναι κυνηγός. Στην εποχή μας οι γυναίκες έχουν πάρει το πάνω χέρι, αλλά έτσι χαλάει το σκηνικό. Τουλάχιστον για κάποιες ρομαντικές που έχουν απομείνει.......
Δεν ξεκόλλησες ?
Εγω έτρεφα ελπίδες γιατί είχε μπερδεμένη στάση και αν δεν του το έλεγα στα ίσα για να πάρω ενα ξεκάθαρο οχι , δεν θα μπορούσα να ξεκολλήσω . Μετά μου πήρε καιρό , αλλα τα κατάφερα μια χαρα ! Απομακρύνθηκα και απο την παρέα του για λίγο καιρό .........
Αν είναι κυνηγός, ας το δείξει .............. Οταν δεν το δείχνει , τί γίνεται ?Quote:
Originally posted by moonchild
Ο άντρας γεννήθηκε για να είναι κυνηγός. Στην εποχή μας οι γυναίκες έχουν πάρει το πάνω χέρι, αλλά έτσι χαλάει το σκηνικό. Τουλάχιστον για κάποιες ρομαντικές που έχουν απομείνει.......
Στο κάτω κάτω θέλεις να επιλέγεις ή να σε επιλέγουν ?
Καλά,στο τέλος ξεκόλλησα,δεν είχα και άλλη επιλογή.Αλλά μου πήρε αρκετό καιρό.Όταν τον φέρνω στον μυαλό μου,ακόμα και τώρα μετά από 6 χρόνια νιώθω μια γλυκιά νοσταλγία για τότε..(ήταν γλυκιά η χυλόπιτα :)
Εμενα ήταν ο πρώτος μου έρωτας ! Ανεκπληρωτος ........ δεν έχει σημασία ............. θυμάμαι όμως έντονη ερωτική διάθεση ..............
................μετά μου βγήκε θυμός, αλλα ήξερα οτι είναι μεταβατικό στάδιο .......... σαν να θυμώνω με τα συναισθήματα μου για να τα διώξω !
Ο θυμός βοηθάει για να χωρίσεις από κάποιον και να σταματήσεις να τον αγαπάς. Μακάρι να μπορούσα να θυμώσω μαζί του. θυμώνω, αλλά δε μου κρατάει πάνω από μια μέρα συνήθως. Το ανώτερο να κρατήσει λίγες μέρες. Έτσι όμως δεν γίνεται τίποτα. Λέτε να αρχίσω να θυμώνω; :mad:
...οι δυναμικοί άντρες κυνηγούν δυναμικές γυναίκες,
οι οποίες κυνηγούν συνεσταλμένους άντρες,
που επιλέγουν χαμηλού προφίλ γυναίκες,
που προτιμούν τους κυνηγούς.
προσωπικά είμαι κυνηγός εν αποστρατεία.. το παίζω θήραμα μπας και φανεί ο πραγματικός κυνηγός, αφού είναι ο μόνος που θα με αντέχει χωρίς να φοβάται οτι θα με χάσει και χωρίς να με ανταγωνίζεται διαρκώς (μπλιαχ)
(κλειώ ψήφισα το 1, αν και θα προτιμούσα να πω: ναι και πετυχημένα αλλά το μετάνιωσα)
οχι. δεν έτυχε..... ποτε μη λεσ ποτέ αλλά ειμαι κι εγώ απο τις κλασσικές γυναίκες που θέλουν τον αντρα κυνηγό.......
ωραίο μήνυμα ! σε νιώθω !Quote:
Originally posted by Reina
...οι δυναμικοί άντρες κυνηγούν δυναμικές γυναίκες,
οι οποίες κυνηγούν συνεσταλμένους άντρες,
που επιλέγουν χαμηλού προφίλ γυναίκες,
που προτιμούν τους κυνηγούς.
προσωπικά είμαι κυνηγός εν αποστρατεία.. το παίζω θήραμα μπας και φανεί ο πραγματικός κυνηγός, αφού είναι ο μόνος που θα με αντέχει χωρίς να φοβάται οτι θα με χάσει και χωρίς να με ανταγωνίζεται διαρκώς (μπλιαχ)
(κλειώ ψήφισα το 1, αν και θα προτιμούσα να πω: ναι και πετυχημένα αλλά το μετάνιωσα)
Βρε \'\'κανένας\'\' , είναι άλλο το τόπικ για τους άντρες και άλλο για τις γυναίκες .
Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις ?
(σε βρίσκω λίγο κίτρινο σήμερα :P)
Δεν θυμάμαι ποτέ να μην έκανα εγώ την πρώτη κίνηση ακόμα κι αν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα.
Βασικά, η ψηφοφορία δεν δίνει όλες τις πιθανές απαντήσεις.Π.χ \"Ναι,δεν πέτυχε αλλά δεν το μετάνιωσα..\" ή \"Όχι αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω\" ;)
1. Εχεις δίκιο , δεν διορθώνεται όμως ............. Ας πούμε οτι αυτή η κατηγορία πάει στο 1. με την έννοια οτι \'\'έπρεπε να γίνει και δεν το μετάνιωσα\'\'.Quote:
Originally posted by La_ViTa
1. \"Ναι,δεν πέτυχε αλλά δεν το μετάνιωσα..\" ή
2. \"Όχι αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω\" ;)
2. Αυτο περιέχεται στο 4, έτσι δεν είναι ?
Για το 2,σωστά περιέχεται στο 4.;)
Μου φαίνεται δύσκολο να κάνω εγω την πρωτη κίνηση. Καποτε( πηγαινα ακομη Λύκειο) θυμάμαι μου άρεσε καποιος. Τόλμαγα ενα γεια μοναχα να του πω. Θυμαμαι πέρναγα έξω από το σπίτι του για να πάω για ψώνια σε ενα μαγαζί και από το τρακ μου κόβονταν τα πόδια. Μην τυχόν και τον δω...Αφού λοιπόν ειχα καποιους μήνες να τον δω, με έπεισαν καποιες φίλες ότι αφού νοιαζόμουν τοσο για κεινον έπρεπε να του το δείξω. Μπορει να ήταν πολύ ντροπαλός και εκεινος. Με το θάρρος ότι καποτε εκανε παρεα η μαμα μου με τη δικη του μια ωραια ημέρα μάζεψα ολο μου το κουράγιο και του τηλεφωνησα. Ευτυχώς ηταν μονος στο σπίτι. Ούτε φάνηκε να δυσανασχετει ούτε νε κοροιδευει αυτη μου την κίνηση. Και τι έγινε με αυτο?? απολύτως τίποτα. Συνεχισε να ντρεπεται αυτος το ιδιο κ εγώ...πέρασε ο καιρος, κανεις δε ζήτησε απο κανεναν να παμε για καφε, ώσπου φανηκε στον ορίζοντα καποια άλλη, η οποία ερχοταν καθε τρεις κ λίγο απο την Αθήνα για να μη χασει το κελεπούρι. Στην άκρη εγω. Και πολύ κλαμα επίσης. Τί να εκανα? Δεν ειναι του χαρακτηρα μου αυτα τα πράγματα. έκανα πισω. Η συνεχεια? Τον παντρεύτηκε.Ελπίζω να ειναι ευτυχισμένο το παληκαρι..
Προσωπικά, μου κακοφαίνεται το εξής:
Πολλές γυναίκες όταν βρίσκονται στις ανάλογες συνθήκες, φέρονται λες και δεν θέλουν ούτε καν να τις κοιτάζεις, ενοχλούνται και δείχνουν με υποτιμητικό τρόπο την ενόχλησή τους αυτή.
Από την άλλη, αν τους καπνίσει και κάνουν κάποια κίνηση, θέλουν πλήρη αποδοχή από τον \'μαλ**α\', επειδή έτσι τους κάπνισε! Πιστεύω ότι είναι ένας ακόμα τρόπος που οι γυναίκες προσπαθούν να δείξουν τη δύναμή τους. Δηλαδή το κάνουν επίτηδες, μπορεί και να έχουν ανάγκη την αντρική συντροφιά στις συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά από εγωισμό να αρνούνται να δώσουν σημάδια. Άρα δεν πιστεύω ότι είναι ότι \"οι άντρες έπαψαν να είναι κυνηγοί\", αλλά πολύ απλά οι γυναίκες είναι που τους κόψανε μαχαίρι τη φόρα... για το παίξουν αυτές κυνηγοί, δλδ σε θέση υπεροχής στην επικοινωνία των δύο φύλων. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η άποψή μου ή πόσο μπορεί να γενικευτεί, απλά μου έχει τύχει να ξενερώσω άσχημα γυναίκες που ήρθαν σε μένα και που είδα πως έχουνε τέτοια συμπεριφορά επικοινωνώντας μαζί μου, δλδ συμπεριφορά τάχα \'υπεροχής\'. Προσωπικά μου τη σπάει και το θεωρώ υποτιμητικό, για τους άλλους δεν ξέρω...
Και γυναίκες και άντρες έχουν τέτοια συμπεριφορά \'\'υπεροχής\'\' (όπως την ονομάζεις ).......
αλλα δεν είναι γενικό φαινόμενο , πιστευω .
Μήπως πρέπει να φτιάξουμε ανάλογο poll για τους άντρες ?
Θα υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση , σωστά ?
Για μένα μετράει η πράξη που έπεται της πρώτης κίνησης. Εκεί καθαρίζει το τοπίο.
Πολύ σωστό ! Θέλει 2 για να γίνει κάτι !
Ελα όμως που πολλοί κολλάνε στην πρώτη κίνηση και κάποιοι και στην δευτερη και στην τρίτη κλπ . ;)
Έτσι μούρχεται να τους πετάξω στον καιάδα:P
Βρε αγόρια! Επιτέλους! Αν δεν πλησιάσεις, πώς θα ξέρεις τι θα έχεις απορρίψει? Γκρρρ..
ψιτ εσενα απο πανω,
δεν σε πλησιαζουμε γιατι δαγκωνεις.
:P
:P
άπαπαπαά! μη με δίνεις έτσι βρε αποπάνω :(
(σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει;)
(το θεμα ειναι αν γλυφει οχι αν δαγκωνει....)
:cool:
(όχι. καθόλου δεν είναι αυτό το θέμα μας. έχεις ξεφύγει από τον τρόμο. που δίνεται και παίρνεται.)
:cool:
Quote:
Originally posted by Reina
Έτσι μούρχεται να τους πετάξω στον καιάδα :P
Στον καιάδα ή στον ψυχολόγο ?
:D:D:D
Ελπίζω να μην θεωρηθεί προκλητικό το αστείο ......... το αποσύρω ! :P
στον ψυχολόγο αδερφές μου, στον ψυχολόγο..
Είχα γνωρίσει κάποτε έναν τέτοιον άντρα .......
σε πάρτυ φίλης που ήταν πλατωνικά ερωτευμένη μαζί του αλλα κανένας δεν έκανε το πρώτο βήμα ........
τελικά η φίλη μου θύμωσε , επειδή έπιασα συζήτηση μαζί του .........
Μια απλή συζήτηση !!! Τίποτε παραπάνω !!!
Η πλάκα είναι οτι ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους , αλλα τον θεωρούσε δικό της !
Quote:
Originally posted by Kleiw
Ελπίζω να μην θεωρηθεί προκλητικό το αστείο ......... το αποσύρω ! :P
αυτό εδώ(το τρισκελές σχόλιο-->προκλητικό + αστείο + αποσύρω) θα ήθελα να το συζητήσουμε αλλά δεν έχω χρόνο..
εις το επανιδείν και επανεξετάζειν..
που πάς ?
να φευγω και εγω ....... μονη μου θα μιλάω ......... :( :(