ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!!!!
Παιδια τοσο καιρο σας εχω 2αλισει με το παιδι που κατι γινεται τελευταια ΑΛΛΑ επστρεψε ο πρωην μου! καταρχας να τονισω οτι με το παιδι που σας ελεγα εμαθα οτι δεν εχει σχεση και μαλιστα εχει μιλησει σε ολες του τις φιλες/φιλους ξαδερφια/αδερφια για μενα...επισης εμαθα πως ενδιαφερεται για μενα και δεν μπορει να κανει κινηση ακομα λογω διαβασματος αλλα εμαθα οτι ενδιαφερεται...Ωστόσο ο πρωην μου χωρισε πριν λιγους μηνες και ξαφνικα με θυμηθηκε! τον ξερω 4 χρονια και τα ειχαμε 2 χρονια τελευταια φορα που τον ειδα ηταν 17 σεπτεμβριου που αυτος ειχε σχεση τοτε...και επεστρεψε τωρα..με εχει γεμισει παντου με λαικ και με ειδε εξω και ηρθε με φιλησε και μου ειπε θελω να σου μιλησω αλλα του ειπα οτι εχω δουλεια και εφυγα βιαστηκα να τονισω εδω οτι οσες φορες με ειχε ξανα δει εξω ποτε μα ποτε δεν ηρθε να μου μιλησει ουτε καν με κοιτουσε!........δεν ξερω τι θελω! ειλικρινα απο την στιγμη που τον ειδα επεστρεψε στο μυαλο μου!!!!! κατα τα αλλα με το διαβασμα παω περιφημα και πιστευω θα γραψω καλα!