Δεν αντέχω άλλο τους γονείς μου!!!!!!!!!!!!
Οι γονείς μου μου λένε συνέχεια ότι κουράστηκαν μαζί μου (τι να πω κι εγώ) και με απειλούν έμμεσα ότι θα με στείλουν στο ψυχιατρείο. Γι'αυτό το λόγο είπα θα ψάξω για δουλειά με 500 ευρώ το μήνα, και επειδή δεν θα με φτάνουν, τους είπα αν θα μπορούν να μου συμπληρώνουν λίγα. Μίλαγα μια ώρα μόνη μου, καθώς με γράφανε λες και δεν υπήρχα, απαντούσαν μόνο όχι ή τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι αδιαφορούν πλήρως για μένα. Γίναν κι άλλα, αλλά δεν θέλω να τα πω δημόσια. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα εν καιρώ κρίσης που δεν υπάρχει σίγουρη δουλειά, τώρα καταλαβαίνω κάποιους που αυτοκτονούν, δεν έχουν οικογένεια να τους αγαπάει και να τους στηρίζει. Δεν είπα ότι θα αυτοκτονήσω ή θέλω να αυτοκτονήσω, αλλά σίγουρα δεν είναι δουλειά αυτή να μένω μαζί τους άλλο........Τι μου προτείνετε να κάνω; Α, και από συγγενείς ούτε και από 'κει καμμία στήριξη, γραμμένη μ' έχουν κι αυτοί. Δεν έχω κανέναν ουσιαστικά στον κόσμο, μόνο τους φίλους μου. Γαμώτο, αν εγώ έκανα παιδιά, θα τους έδινα όλη την αγάπη και την ελευθερία που δεν πήρα! :( Έχει γίνει σκατά ο κόσμος, όχι ότι πάντα δεν ήτανε, απλά υπήρχαν περίοδοι που δεν το έβλεπα...........!!!!!!! :( :( :(