-
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΩ
Γεια σας απο προχτες ζω τον απολυτο εφιαλτη εχασα το συντροφο μου 30 χρονια μαζι 30 χρονια απολυτης αγαπης και αφοσιωσης χαθηκαν μεσα σε 10λεπτα ετσι απλα και ξαφνικα δε με παρηγορει τιποτα σαν γυναικα θελω να πεθανω σα μανα 3 παιδιων πρεπει να κανω κουραγιο τι να κανω σας παρακαλω πες τε μου.μολις ειχα αρχισει να βγαινω απο ενα αλλο μεγαλο πενθος απο το χαμο της μητερας μου ηταν διπλα μου ομως εκεινος και με στηριζε τωρα ποιος ποιος ποιος τιποτα δεν ειναι ιδιο αλλαξαν τα παντα εν ριπη οφθαλμου δε θελω φαγητο νερο τιποτα δε μπορω να σταθω πουθενα περιμενω να ανοιξει η πορτα και να μπει μεσα του μιλω σα να ειναι εδω πως θα συνεχισω να ζω μου φαινεται αδιανοητο τα παιδια μου ειναι μεγαλα ειναι κοριτσια τα υπερααγαπουσε και εκανε τα παντα για κεινα ειναι και αυτα στην ιδια κασταση με μενα πως απο κει που εκανες προγραμματα για την επομενη μερα καλεισαι να σηκωσεις τετοιο σταυρο πως πως δεν μπορω να το χωνεψω ειμαι 50 χρονων και εγινα 100 σε 2 μερες το ξερω ειναι παρα πολυ νωρις αλλα νομιζω οτι ετσι θα παραμεινει για παντα.
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
Ασπασια τα συλληπητηρια μου και για την μητερα σου και για τον συζηγο σου.Αν επιτρεπεται απο τι τους εχασες?
-
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Σ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΤ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΤ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ
-
τη μητερα απο καρκινο αργα και βασανιστηκα καιτον αντρα μου ξαφνικα απο ανευρισμα σε 10 λεπτα
-
Λυπαμαι παρα πολυ για αυτα που περασες και περνας.Εχεις της κορες σου κοντα σου να σε βοηθανε και να σου δινουν κουραγιο? ο πατερας σου?
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΔΛΔ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ
-
μη καθεσε αμιλητη πες κατι κ ας ειναι οτι να ναι οσο κλεινεσαι στον εαυτο σου τοσο χειροτερα γινεται.
-
δεν ειναι οτι δε μιλαω απλως μπαινω στο φορουμ οταν μπορω τωρα μολις εφυγε ο τελευταιος φιλος ομολογω οτι δεν εχω και την τρελη ανεση με το διαδυκτιο το οτι μου μιλατε ομως με βοηθα σημερα ετρεχα για τα διαδικαστικα χαος και παροτι ειμαι κουρελι δε μπορω να κοιμηθω τελικα οι φιλοι με κουραζουν και με στεναχωρουν περισσοτερο προσπαθωντας να με παρηγορησουν αναφεροντας παλια περιστατικα και αναμνησεις φρικαρω δε θελω να θυμαμαι μου προκαλει πολυ πονο .ΠΑΡΑΛΟΓΟ?
-
οχι δεν ειναι παραλογο! ειναι απολυτα φυσιολογικο το να πονας ακομα πιο πολυ με της αναμνησεις.
-
Ο πατερας μου εχει και αυτος τα δικα του εχασε τη μανα μου πριν 2 χρονια και εχει μεινει εκει δε μπορει να μου προσφερει πολλα εχω ομως αδερφη που με στηριζει αλλα και αυτη εχει οικογενεια δε θελω να της φορτωνομαι συνεχεια
-
μεσα σε 3 μερες εγινα 100 χρονων δεν εχει τιποτα σημασια για μενα πια κανω κουραγιο για τα παιδια αλλα με το ζορι
-
δεν εχει τιποτα σημασια για μενα πια ουτε ο αεραςπου αναπνεω κανω κουραγιο για τα παιδια με πολυ δυσκολια ποναωωωω
-
Ασπασια ητανε πολυ ασχημο και αποτομο αυτο που σου συνεβη.Το πενθος παιρνει πολυ καιρο για να το ξεπερασεις (νομιζω ειναι 5 ψυχολογικα σταδια) μπορεις να παρεις και βοηθεια ψυχολογου η ψυχιατρου για το πενθος.
-
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllll
-
τι εννοεις βρε αλεξανδρε δε σε καταλαβαινω και νομιζω οτι αυτα που γραφω ειναι ξεκαθαρα τελειως
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllll
-
γεια σας και παλι 10 μερες τωρα ειμαι θεατης σε ενα θεατρο παραλογου σαν να παιρνω μερος σε ταινια και μετα θα παω σπιτι μου ετσι νοιωθω τα δακρυα στεγνωσαν δεν εχω αλλα και δεν ξερω αν εχει και νοημα μεσα στον αφορητο πονο μου εχω τοσααα γραφειοκρατικα να λυσω τοσα εξοδα που πραγματικα δε ξερω τι θα κανω το πρωι τρεχω και μετα μονη με τα κοριτσια μου στο πενθος μας και στη μαυρη μοιρα που μας περιμενε δεν ειχαμε κανενα σημαδι καμμια προειδοποιηση για το τι θα μας βρει τετοια συμφορα ποτε θελω να πεθανω και ποτε προσπαθω να βρω απο που θα πιαστω ειναι ολα τοσο μπερδεμενα και παραλογααα
-
ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΣΠΑ ΑΜΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Η ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ
ΦΙΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
-
ευχαριστω καθε λογος ειναι καλος για μενα αυτεςτις στιγμες αν και δε σας γνωριζω με βοηθατε με το τροπο σας τα εχω ακουσει αυτα πολλες φορες τουτες τις μερες απ ολους τους γνωστους αλλα μου φαινονται καλυτερα απο σας δε καταλαβαινω γιατι με κουραζουν οι γνωστοι και μερικες φορες νοιωθω και χειροτερα
-
ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΑ ΤΥΠΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
-
η αληθεια δεν εχω την τρομερη ανεση με το διαδυκτιο ασχοληθηκα τα 2 τελευταια χρονια με αφορμη το χαμο της μανας μου και δεν ξερω ακριβως πως να χειρειστω το φορουμ αλλα τα καταφερνω εξ αλλου τωρα μονο στο φορουμ μπαινω για να μιλω και να ξεχνιεμαι ουτε καν να χαζεψω κατι αλλο δε μπορω για να ξεχαστω .Τρεμω στην ΙΔΕΑ ΤΗς ΜΟΝΑΞΙΑΣ τα παιδια θα φυγουν σε λιγο δε μπορω να τα κρατω δεσμια πρεπει οπως οπως να συνεχισουν τις ζωες τους τι θα κανω χειμωνα στο αδειο σπιτι εχω φιλους και αδερφη αλλα ολοι εχουν τις οικογενειες τους δε θελω να γινομαι βαρος σε κανενα τωρα αισθανομαι σαν να μην ανηκω πια σ αυτες τις ομαδες ασχολιομουν και με τα καλιτεχνικα για να ξεχνιεμαι αλλα τωρα δε μου κανει καμμια αισθηση εγω που εανακατευα τα χρωματα και επιανα τα πινελα και ημουν ευτυχισμενη το ειχα μολις καταφερει τωρα τελευταια ειχα κοψει και τα αντικαταθληπτικα και ημουν περηφανη γι αυτο μολις ειχα σταθει στα ποδια μου και αρχισα να αισθανομαι και παλι δυνατη εφαγα τετοια κεραμιδα που πηγα στο μηδεν σε 1 δευτερολεπτο και εκει αισθανομαι οτι θα παραμεινω για παντα
-
...........................................
-
τα κανουν ολα να φαινονται ευκολα και αυτο αυτη τη στιγμη με θυμωνει γιατι ολοι ειναι εξω απ τοχορο δεν ειναι σωστο αυτο που λεω το ξερω αυτοι να παρηγορησουν θελουν εμενα με πειραζει ομως
-
......................................
-
ειναι και η κατασταση μου τετοια αυτη τη στιγμη που οργιζομαι ευκολα με τη τυχη μου εχω οργηστει βασικα το ξερω
-
οπως καταλαβαινεις κ η ιδια δε γινεται να πονταρεις μονιμως στα αντικαταθλιπτικα γιατι καπια πραγματα χρειζονται διαυγεια μυαλου το εγραψες κ μονη σου
τωρα.. αν καπια στιγμη προσπαθεις να μηλισεις σε καπιον που ειναι εκει κοντα σου κ σου απαντα καπως ετσι δηλ αυτο ετσι σου φαινετε δε συμβαινει οτι δε γινεται να συνενοηθεις μαζι του αρα θα μπορουσαν να υπαρχουν κ αλλοι που θα μπορουσες να συνενοηθεις μαζι τους που βρισκονται λιγο πιο μακρυα σου..
μαλον αυτο που σε αποθαρυνε να συνενοηθεις με τους αλλους ειναι ο τροπος που σου μιλουν οι δικοι σου ανθρωποι σκεφτηκες αφου οι δικοι μου ανθρωποι δε καταλαβαινουν πως ειμαι αυτοι τη στιγμη θα το καταλαβουν αυτοι που ειναι σε μεγαλυτερη αποσταση? κ ομως γινεται κ αυτο.. οταν δεν υπαρχει συνενοηση με τα κοντινα σου ατομα μετα γινεσε διστακτικος να προσπαθησεις με αλλους.
-
οι φιλοι μου με αγαπανε το ξερω επειδη ομωςειχα μια ανεμελη ζωη μεχρι τωρα βαθεια μεσα τους οχι ολοι.... εχω την αισθηση οτι το ευχαριστηθηκαν κιολας παιχνιδι μυαλου αληθεια δεν ξερω
-
.......................................
-
παιδια γεια σας καθε μερα που περνα ολο και πιο πολυ εχω την αισθηση οτι βουλιαζω και δε θατα καταφερω τα εμποδια ειναι πολλα ο αντρας μου αφησε πολλεςυποχρεωσεις σχεδον ακατορθωτες δεν θα τα καταφερω
-
Ασπασία ζήτα βοήθεια. Σκέψου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, φίλους, συγγενείς, απλούς γνωστούς... Τί είναι και έχεις πανικοβληθεί τόσο πολύ; Μήπως να δώσουμε ένα χεράκι βοήθειας; Πες, μπορεί και να ξέρουμε ή να μπορούμε...
-
απαντα λιγο πιο ανετα χωρις να σε απασχολει κ εντελως αν αυτα που γραφεις ειναι απολυτως κατανοητα απλως για μιλας περισσοτερο το λεω ετσι κ αλλιως θα καταλαβω τι ενοεις σχετικα ευκολα για αυτο ακριβως κ δε κουραζομαι να μιλω μαζι σου αν μιλας για θεματα οπως μεταβιβασεις κλπκλπ η γραφεικρατεια ρωτα καπιον τι να κανεις.
οσο δε μιλας πνιγεσε βασικα αμα μιλας ειναι καλυτερα.
-
Ναι Ασπασια συμφωνω με τον Αλεξανδρο.Μιλησε μας και σε εμας αλλα και στους δικους σου ανθρωπους.
-
ο αντρας μου ηταν μηχανικος τοπογραφος ειχε διακανονισμους παντου ικα τσεμεδε και αλλες οφειλες που ρυθμιζε εκεινος συνταξη δικαιουμαι βεβαια και εγω και η μικρη μου κορη που ειναι φοιτητρια αλλα αυτο θα παρει καιρο του χρωστουσαν και αρκετα εγω ομως δεν ειχα επιγνωση για ολα αυτα η μεγαλη κορη ειναι σχετικη με τη δουλεια αλλα της ηρθαν ολα μαζι και δυσκολα θα το διαχειρειστει η μικρη φοιτητρια χημικος προσπαθω να μπει σε εστια αλλιως δε θα μπορεσουμε και ειναι κριμα γιατι ειναι αριστη φοιτητρια η αλλη κορη μου εμενε σε αλλη πολη και δουλευε σε καφε αυτη θα γυρισει πισω μεναμε σε μεγαλο σπιτι που τωρα ειναι πλεον ασυμφορο για μενα απο ολες τις αποψεις τι αλλο να πω πνιγομαι ολα εγιναν τοσο ξαφνικα
-
κασσανδρα ευχαριστω πολυ ολους σας ευχαριστω και μονο που μου μιλατε
-
μαλον ενοεις οτι εχεις τρεχαματα με εφοριες ικα κλπ κ αυτο σε κουραζει σωματικα
-
και αυτο και οτι σκεφτομαι πως να δωσω λυσεις και οτι αυτη τη στιγμη η φυσικη μου κατασταση αεναι χαλια
-
ενταξει δεν ειναι χαλια ειναι σε μια μεση κατασταση απλα αλλοι καθονται σε μια καρεκλα κ αλλοι πανε κ ερχονται συνεχεια ο αντρμας σου πχ σιγουρα θα πηγενε κ θα ερχοταν συνεχεια γι αυτο ειχε κ τοσες πολες υποχρεωσεις εσενα δε σου παει αυτο.