Προτείνω να βρεθούμε όσα περισσότερα άτομα από δω μέσα με το ίδιο πρόβλημα, να τα πούμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να γνωριστούμε καλύτερα. Και ίσως να νιώσουμε και καλύτερα, όταν δούμε ότι έχουμε ο ένας τον άλλον... Τι λέτε; Εγώ μένω Αθήνα
Printable View
Προτείνω να βρεθούμε όσα περισσότερα άτομα από δω μέσα με το ίδιο πρόβλημα, να τα πούμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να γνωριστούμε καλύτερα. Και ίσως να νιώσουμε και καλύτερα, όταν δούμε ότι έχουμε ο ένας τον άλλον... Τι λέτε; Εγώ μένω Αθήνα
Οι περισσότεροι απο εμάς απέχουμε πάρα πολύ ο ενας απο τον αλλον(πχ αλλος μενει αθηνα και αλλος θεσσαλονικη), οποτε αμφιβαλω αν θα μπορεσουν ποτε να συναντηθουν πολλά ατομα απο το φορουμ, συν τοις αλλοις δεν νομιζω οτι θα υπαρξει και καμια βοηθεια πχ προς ενα καταθλιπτικο αν συναντηθει εναν αλλον καταθλιπτικο...Κάποτε σε αυτο το φορουμ διαβασα(και ειναι απο τα μερικα που παραδεχομαι τελικα)οτι δύο προβληματα δεν μας κανουν ποτέ μία λύση στις ανθρωπινες σχεσεις...Προσωπικη αποψη....
Σεβαστή η άποψη σου. Δεν λέω βέβαια να δώσουμε λύση, απλά να γνωριστούμε και να δώσουμε θάρρος μεταξύ μας...
αυτο στη θεωρια μπορει να φαινεται καλο αλλα στη πραξη δε νομιζω να γινεται γιατι συνηθως αν καπιος μιλαει σοβαρα θα ιδρωσεις μεχρι να τον πλησιασεις κ οι περισσοτεροι που θα εμφανιστουν δε θα σχετιζονται με το θεμα.
Θεωρητικά θα ήμουν κι εγώ μέσα. Γκουρού πλέον της ιδψ με διάγνωση προ 12 ετών και χωρίς διάγνωση αρκετά πιο πίσω. Δεδομένης όμως της έξαρσης των συμπτωμάτων που βιώνω τους τελευταίους μήνες, είμαι βέβαιη ότι ούτε καλό θα μου έκανε (ο ιδεοψυχαναγκαστικός που διαβάζει, καταλαβαίνει τί εννοώ...) ούτε θα ήμουν ευχάριστη παρέα. Γενικά σε τέτοιες φάσεις αποκόπτομαι κι από πολύ δικούς μου ανθρώπους, οπότε άκυρο δυστυχώς για εμένα. Ίσως στο μέλλον.....
Ναι, καταλαβαίνω και ίσως να έχετε δίκιο. Καλοπροαίρετα έκανα αυτή την πρόταση. Spr1980 καλό είναι να μην απομονώνεσαι, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά σε αυτή τη φάση μην μένεις μόνη σου, ίσα ίσα πρέπει να είσαι με κόσμο. Να μιλάς για να ξεχνιέσαι μέχρι να κάνουν επίπεδα τα φάρμακα.
ναι ισχυει αυτο που λες αρκει καπιος να μη το χρησιμοποιησει ως πατημα για να πλησιασει καπιον χωρις να ξερει αν κολαει μαζι του.
θελει τεχνικη αυτο να ξερεις με πιον θα κολησεις μαζι του
αυτοι που κινδυνευουν περισσοτερο να μεινουν μονοι εχουν τις περισσοτερες ικανοτητες στο να βρισκουν ανθρωπους απο το πουθενα..
επειδη ομως ειναι παρακινδυνευμενο για καπιον που δε του βγαινει αυτο δε μπορω να σου πω τι να κανεις...
Ναι εδώ μιλάμε για ιδεοψυχαναγκαστικούς όμως και ξέρουν καλά μέχρι που μπορουν να κάνουν τι. Επίγνωση των ορίων τους με απλά λόγια. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει το ακυρώνει.
Όσο για τον όποιο κίνδυνο, αν γίνει μια συνάντηση απο λίγα και συγκεκριμένα άτομα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Εμένα θα με ενδιέφερε. :)
Χρόνια υγιή και όμορφα σε όλους-ες μας....
Kι εγώ είμαι μέσα..
Και γω είμαι μέσα αν κανονιστεί κάτι
Ρεμπέτικη τετράς λοιπόν. Οκ!
Γάτε, black & White και dauphne, ΓΕΝΙΚΑ, ποιές μέρες και ώρες έχετε χρόνο?
Εγώ σχεδόν καθημερινά και ανεξαρτήτως ωρών μπορώ.
Και να ερθω εγω λεει που ειμαι ψυχαναγκαστικη να πηγαινω το ποτηρι στην θεση που πρεπει αλλιως δεν φευγουμε ποτε!! Χαχαχ!
χαχαχ perfecto! Κι εγώ θα μας βάζω να ελέγχουμε κάθε λίγο. :p
Εμένα θα μου άρεσε Παρασκευή ή Κυριακή muzzy. :)
Θα δω αύριο το πρόγραμμα μου ποιές μέρες έχω ρεπό και θα σας πω...
Καλό μήνα σε όλους μας...
Καλό μήνα Δάφνη! Καλημέρα.
Καλημέρα Γάτε μου. Πώς είσαι;
Καλο μηνα!!!
Δεν έχω καλυτερέψει ακόμη δυστυχώς. Ό,τι κάνω νομίζω πως έχω κάνει κάτι λάθος και θέλω να το ελέγχω συνεχώς. Εσύ Δάφνη;
Καλύτερα, ανεβαίνουν τα επίπεδα στο αίμα. Εγώ μένω μόνη μου, οπότε είναι πιο δύσκολο. Χθες ευτυχώς πήγα για περπάτημα και μου κάνε καλό. Σε λίγο θα πάω στη δουλειά, να μιλήσω γιατί βαρέθηκα να μη μιλάω...
Λειτουργική είμαι. Έχω μόνο κάποια άτομα από τη δουλειά. Δεν βγαίνουμε και πολύ.
Γεια,
Black and White, λογω του οτι δεν έχεις κάνει πάνω απο 50 ποσταρισματα στα φόρουμ,
δεν έχεις την δυνατότητα να λαβεις ή να στείλεις ΠΜ. Σε διαφορειτκή περίπτωση θα σε ειχα ειδοποιήσει-ρωτήσει με
διαφορετικό τρόπο.
Οπότε ποιες μέρες και ώρες μπορεις εσύ?
δαφνη τελικά ποιες μέρες έχεις ρεπο? ωρες που προτιμας?
Την επόμενη Τρίτη έχω ρεπό-νύχτα, δηλαδή δουλεύω βράδυ
Δαφνη εργαζεσε στα σωματα ασφαλειας?
Νοσηλεύτρια είμαι
Ααα οκ το ελεγα λογω βραδυνης βαρδιας που ανεφερες....και λεω λες να ειναι συναδέλφος :-Ρ
για τα κοριτσια του φορουμhttps://www.youtube.com/watch?v=3jHeaqszB5Y
Μπραβο ελις μας εφτιαξες το βραδυ
Μήπως ξέρει κάποιο άτομο από δω κανέναν καλό ψυχολόγο ειδικό στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία κοντά στη Βούλα-Γλυφάδα;
Eκτός από την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη, τις υπόλοιπες μέρες μπορώ..
Παιδιά θα 'κανονιστούμε' τελικά?
εγώ δηλώνω οτι μπορώ σχεδόν... 'οποτε.
Αρα λοιπόν, Ενας απο τους 3 σας ας ρίξει μια πρόταση ΜΕΡΑΣ και ΩΡΑΣ. οχι συγκεκριμένου μέρους όμως. Το μέρος ας το συζητήσουμε απο προσωπικά μηνυματα.
Δάφνη θέλεις ακόμα 4 μηνύματα προκειμένου να επικοινωνήσουμε και να κανονίσουμε, λεπτομερειες ιδιωτικα.
Βήξε να φτάσεις στα 50 πλιζ.
Γκουχουγκουχου