Συγγνωμη εδω και περιπου ενα μήνα ισως και περισσότερο, είχα ανοιξει ενα θέμα "αλλαγη φαρμακευτικής αγωγής" που βρίσκεται το θέμα αυτό σήμερα; και αν σβήστηκε γιατί δεν εχω ενημερωθεί για τον λόγο;;;;;;
Printable View
Συγγνωμη εδω και περιπου ενα μήνα ισως και περισσότερο, είχα ανοιξει ενα θέμα "αλλαγη φαρμακευτικής αγωγής" που βρίσκεται το θέμα αυτό σήμερα; και αν σβήστηκε γιατί δεν εχω ενημερωθεί για τον λόγο;;;;;;
Σβήσανε το Thread και όλα τα Posts χωρίς να ενημερώσουν κανέναν!
Εγώ έχω 1 μήνα μου τους λέω να κάνουν καμιά συντήρηση στο Site αλλά κι εκεί τίποτα!
Fleur είχες περίπου 1.100 Posts και σου έπεσαν στα 800!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Αγαπητη fleur , δεν σου σβησαν τιποτα !! αμα πας ( πηγα ) στο προφιλ σου , και κλικαρεις , ' θεματα τα οποια εχει ξεκινησει ' θα το βρεις , εκει ειναι .
Μηπως ειχες βαλει αλλο τιτλο και δεν το θυμασαι , δεν το βρισκω ουτε εγω !! περιεργο !!
Όλο το Thread ''Αλλαγή Φαρμακευτικής Αγωγής'' διαγράφηκε!ΟΛΟΚΛΗΡΟ!
Eσύ τι μάτια έχεις ρε Μακ και το βλέπεις στα ''θέματα τα οποία έχει ξεκινήσει'' η Fleur?Δεν υπάρχει λέμε το συγκεκριμένο Thread!
Για ξανακοίτα ΕΔΩ
Τουλάχιστον 300 Posts της Fleur,άλλα τόσα της Ρέας και καμιά 200αριά δικά μου τα σβήσανε!
Η Fleur από 1.100 Posts έπεσε στα 802!Τα ίδια πάνω κάτω και με τα δικά μου αλλά και της Ρέας!
Απαράδεκτοι!!Προτείνω την αποχώρηση μας από το Forum.
Εγώ πάντως θα μείνω γιατί ως επί το πλείστον με βοηθάει και πάλι καλά που υπάρχει ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα...
Ναι καταλαβαίνω τι λες..Στην περίπτωση σου θέλεις παρεούλα και σου είναι χρήσιμο...
Αλλά υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...Δεν μιλάω για μόνιμη αποχώρηση από παντού...
Πχ:Όταν ο γκόμενος σου σε βρίζει και σε διώξει από κοντά του,ΔΕΝ μπορείς να γυρίσεις πίσω πάλι..Θα είναι λάθος...
Μπορεί όμως να βρεις κάποιον άλλο που να σε αγαπάει...Αν με καταλαβαίνεις...
οχι σταυρο ..ειναι και ζητημα ευθιξιας πλεον...δεν θα περασει ο φασισμος!!!.. δεν θα αποχωρησω με την ουρα στα σκελια και ακομα και αν με διωξουν απο εδω το θεμα θα συνεχιστει σε αλλα επίπεδα εξω απο εδω! χτες φιμωσαν μερος της συζητησης και σημερα εκοψαν ολο το θρεντ? γιατι? επειδη διαμαρτυρηθηκαμε? .
εξαλλου μπορει να εγινε καποιο λάθος τεχνικης φυσεως και να επανελθει το θεμα! αν εγινε ηθελημενα το φορουμ καταντα πλεον ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ για ανθρωπους με ψυχικες διαταραχες
αφου σβηνετε ποστ σβηστε και κανενα δικο μου μη σβηνετε ολο των αλλωνων
θελω κι εγω να σβηστουν αυτα που ξεφυγα θα μου κανατε μεγαλη χαρη αν σβηνατε μερικα
φλερ πραγματικα λυπάμαι πολυ...δεν περιμενα οτι θα πάρει τετοια εκταση το θεμα ...ξερω ποσο σημαντικο ειναι για σενα αυτο το θρεντ και ελπίζω να επανελθει ...μονο μην ταραζεσαι σε παρακαλω, δεν αξιζει να επιβαρυνεις την ψυχικη σου υγεια για όλο αυτο...σιγουρα θα βρεθει καποια λύση .. υπομονη!
Δεν βγάζεις άκρη εύκολα Ρέα...Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία..Τους έχω κυνηγήσει κι αλλού..Και πέφτεις σε τοίχο...
Εννοείται και είναι επικίνδυνο.Άτομο με Κατάθλιψη που βλέπει τέτοια πράγματα,μπορεί να επιδεινωθεί φοβερά.
Να σβήσουν το πρώτο σε Views Τhread έτσι απλά?Σε 1 μήνα είχε ξεπεράσει τα 1.000 Posts.
Τυχαίο,δεν νομίζω..Κάποια σούπα χαλάμε μάλλον...
http://www.e-psychology.gr/about-e-p....html...δεν υπάρχει καμια ανωνυμια σταυρο μου...
Σφάλμα 404
Η σελίδα δεν βρέθηκε!
Ετσι μου βγάζει Ρέα το Link!
Aυτό βρήκα....Quote:
Αριστοτέλους 3Β, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
Αλλά δεν βγάζεις άκρη,θα σου πουν πως παραβίασες όρους χρήσης και τελείωσε..
Για μένα θα πουν πως ανέβασα Off Topic ταινία..Για την Fleur θα πουν κάτι άλλο...
Δεν αποδεικνύονται αυτά...Δυστυχώς...
τισ σβησανε το θεμα κι αυτη ζοριστικε γιατι εχει τοσο μεγαλη σημασια αυτο δεν καταλαβαινω μπορεισ να μου εξηγησεισ
να καταλαβω εμενα κι ολα τα μυνηματα μου να μου σβησουνε δε θα επιβαρυνθω ψυχολογικα δεν νομιζω οτι κανω κατι ιδιαιτερο
συζηταω τα προβληματα μου για να ηρεμησω μονο που το λεω μου αρκει δεν εχω και ελπιδεσ οτι θα μου καποιοσ μια λυση
εσεισ γιατι ζοριζεστε τοσο πολυ
αρχικη-σχετικα με εμας- οι επιστημονικοι συνεργατες του φορουμ..?..το βρηκες?
δεν ειναι τοσο απλό ελις μου. ανοιγουμε ενα θεμα εδω και ανοιγουμε την ψυχουλα μας, ή τελοσπάντων εκφραζόμαστε...εφοσον τηρουμε τους κανονισμους, δεν εχει δικαιωμα κανενας να σε φιμωσει... ειμαι σιγουρη οτι προκειται για καποιο τεχνικο λαθος... δεν μπορει ρε παιδια που ζουμε? στον μεσαιωνα?...
φαντασου καποιος να ειχε το δικαιωμα επάνω σου να σου λέει ποτε και πως μπορεις να μιλήσεις...αυτο δεν θα ηταν αδικο?? υπάρχουν οι κανονες για να εχεις ορια!
Fleur σου ζητω συγγνωμη γιατι προφανως εξαιτιας μου διαγραψανε το thread σου...ανεφερα κατι στη Ρεα και επειδη θιχτηκε το δελφινακι εβαλε λιτους και δεμενους να διαγραψουν ολα μου τα μηνυματα και πηρε η μπαλα και το δικο σου το thread.. Και εγω την ειχα βρει εδω με την παρεα σας παιδια και περναω πολυ ομορφα αλλα δε θα μασησω ουτε απο δελφινια ουτε απο κανενος ειδους ψαρακι...γιατι βλεπεις...ειναι πολυ πιο εντιμο να σου λεει μια ξελιγωμενη πως εκανε σεξ με τον γκομενο της φιλης της...καθολου εντιμο ομως να της απαντας με θρασσος και ειλικρινια..απλα λυπαμαι για τη διαγραφη του thread σου και για ακομη μια φορα σου ζητω συγγνωμη και το παιρνω πανω μου αποκλειστικα.
Ρεα κλεισανε με το ετσι θελω το thread της Fleur..επειδη ανεφερα το ονομα της αυτου μεγαλειοτητος!!!! Και επειδη την ''ειρωνευτηκα" εν αγνοια της..δε μετανιωνω γι αυτα που της ειπα...επρεπε να εκφραστω με πληρη ελευθερια αλλα ειπα να διατηρησω ενα υποτυπωδες επιπεδο...αν ηξερα οτι θα σβηνανε τα μηνυματα μου, θα κλειδωνανε το θεμα και θα διαγραφανε και το thread της Fleur θα την εβριζα να το ευχαριστηθω τουλαχιστον..
Ωχ σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω πως μας τρολάρει και η Mandy!
Βρε παιδάκι μου τι λες??Τι φταις εσύ???
Εσύ το μόνο για το οποίο φέρεις ευθύνη είναι πως έχεις Parkinson αλλά δεν πηγαίνεις σε Νευρολόγο!
Για όλα τα άλλα ουδεμία ευθύνη φέρεις!!!
**Ρέα αυτοί στις φωτογραφίες είναι οι συγγραφείς των άρθρων...Το Forum έχει άλλους από πίσω...Ξέρω από το Capital..Αλλά και από άλλα Forums..Έχω φάει Bans και ξέρω!
Άλλοι είναι οι συγγραφείς,άλλοι οι Moderators..
Δεν βγάζουμε άκρη με τίποτα!Μακάρι να βγάλουμε αλλά δεν το πιστεύω!
οριστε???... τι δεν αποδυκνυεται?? δεν θα σαι καλα!!... εχουν αναστατωσει ψυχικες υγειες ...αυτην την στιγμη..πρεπει ολα τα μελη να πάρουν θεση!...δεν αφορα εμενα εσενα και την φλερ αυτο...αφορα ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! και εμεις πες μας διωχνους και τι? καθαρισαν? θα αφησουμε τα υπολοιπα μελη να υποστουν τα ιδια?? ...ποιος μας διαβεβαιωνει οτι αυτη η αδικια θα ναι η τελευταια...και προσεξε μιλάμε πάντα για ανθρωπους σε ευαισθητη κατασταση... η σιωπή της φλερ δεν μου αρεσει καθολου...αν ολο αυτο την εχει οδηγησει σε υποτροπη δεν θα το αφησω ετσι!!...
θα περιμενουμε να δουμε ποτε θα εχουμε καποια απαντηση και εναν ΛΟΓΟ που φτασαμε σε αυτο το σημειο!...καταλαβαινω την ταραχη σου ...αλλα προσπαθησε να παραμεινεις ψυχραιμος μεχρι τοτε.
κ τι θα το κανεις το θεμα να επανεμφανιστει να συζητας πια χαπια πανε σε πια χαπια?
μα γι αυτο ειναι αρμοδιος γιατρος να σου απαντησει αρα σκεφτηκες αν εχεις δικιο η οχι πρωτα? μαλον οχι..πες οτι το σφουγγαρισαν με που τα κανει ολα αορατα χαχαχαχ..
φλερ οταν μπορεσεις στειλε ενα μυνημα ..ανυσηχω!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης -συκοφαντική δυσφήμιση.
Ξανατόλμα τώρα εσύ να ξανααντιμιλήσεις στο επόμενο Fake Δελφίνι...Ο Φασισμός έχει ήδη επιβληθεί..
Η Δίωξη ούτε καν ασχολείται με τέτοια θέματα και ποτέ δεν βρίσκεις το δίκιο σου..
Μόνο αν υπάρχει οικονομική απάτη ασχολείται η Δίωξη ή αν υπάρχουν απειλές κατά της Ζωής.
Σου τα λέω όπως είναι γιατί τα ξέρω...
Τώρα αν είναι λάθος το σβήσιμο του Thread της Fleur,μακάρι...
Αλλά δεν σβήνεται ένα Thread τυχαία...Τόσους μήνες που είμαστε εδώ ποτέ δεν είχε γίνει...
Αλλά ας περιμένουμε μέχρι το βράδυ μήπως και κάποιοι κατάλαβαν την μαλακία τους...
εγω πιστευω οτι φταινε τα κουτσομπολια εγω γιατι ειμαι ηρεμοσ γιατι δε ξερω τα κουτσομπολια
ΑΚΡΙΒΩΣ!Ότι θέλουν κάνουν!
To Δελφίνι έχει ανοίξει μέσα σε 3 χρόνια ... 205 Threads!Από κει και πέρα τι να συζητάμε???Φως Φανάρι!
Πήγαινε στο Sxeseis.gr να γελάσεις!Εκεί στα 100 Profiles τα 92 είναι Fake!
Εκεί παίζουν άλλα κόλπα!Pay συνδρομές κι έτσι!
Βρώμα και Δυσωδία παντού!Σε όλες τις εκφάνσεις της Ζωής υπάρχει αλητεία!
Εγώ από το Forum εμπιστεύομαι για Real μόνο όσους/όσες έχω μιλήσει ή έχω τεστάρει επανειλημμένα πως είναι ΟΚ.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι δυνητικά Fake!
Εγώ ένα έχω να πω γιατί δεν είμαι καλά και δεν μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση, θέλω να ξαπλώσω για λίγο: κανονίστε όταν ξυπνήσω να μην υπάρχει πια το φόρουμ...εγώ δεν θέλω να πάω αλλού, θέλω να μείνω εδώ που έχω αναπτύξει σχέσεις με κάποια μέλη...
Ευχαριστώ!