Originally Posted by
Remedy
ολες οι κινησεις και τα ξεκαθαρισματα που σου εκανε δειχνουν μια σαφεστατα φιλικη σταση.
σκεφτηκες μηπως του λειπουν καλοι φιλοι απο την ζωη του και σε εκτιμαει στον τομεα αυτον, αλλα ειναι καλυμμενος ερωτικα η δεν του ταιριαζεις ερωτικα?? που παει τα σαββατοβραδα που βγαινει (η και αλλες μερες)? εσυ βγαινεις, η περιμενεις το καλοκαιρι που θα τον συναντησεις??
δεν ξερω κατα ποσο το "εκμεταλλευεται" οπως λεει η ρεα, γιατι κι εσυ κατι παιρνεις απο την επικοινωνια αυτη, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του για το αν παιρνει οτι θελει, οταν παραμενει σε μια επικοινωνια ή και μια σχεση.
για το μονο που ειμαι απολυτως βεβαιη οπως δεν σε βλεπω και δεν με βλεπεις :p, ειναι οτι ΟΣΟ και να μιλησεις διακδικτυακα, ΟΣΕΣ αποψεις και να ανταλλαξεις, ΟΣΕΣ φωτος ακομα και να ανταλλαξεις, οταν μιλαμε για ερωτικο ενδιαφερον και οχι φιλικο (το τονιζω αυτο, γιατι η σκετη φιλια ειναι αλλο κεφαλαιο και μπορει να υπαρχει αυλα), δεν εχεις καταλαβει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ για τον αλλον και το ποσο μπορει να σου αρεσει, αν δεν τον συναντησεις. ειμαι βεβαιη γι αυτο. το να μην σου αρεσει εξαρχης ειναι πιθανο. αλλα το να σου αρεσει ειναι εντελως διαβλητο, αν δεν τον δεις απο κοντα.
το μονο που εχω να προτεινω μιας και εισαι σε τοση αγωνια, ειναι να επισπευσεις αυτην την συναντηση, εστω για να βεβαιωθεις για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ενδιαφερον. μην το θεωρεις καθολου δεδομενο, εφοσον δεν τον εχεις συναντησει. ενα καφεδακι μπορει να το ξεφουσκωσει εντελως αυτο που νομιζεις οτι νοιωθεις τωρα, πιστεψε με. οαν δενε χεις μιληει απο κοντα με καποιον, τον βλεπεις ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.