Μου τη φερανε- Αυθαιρεσία αστυνομιας
Περπατούσα στην παραλία κάνοντας τη βόλτα μου όταν με σταμάτησε η αστυνομία για διασταύρωση στοιχείων. Εγώ για ιδεολογικούς λόγους έφερα αντίρρηση και αντιστάθηκα, φοβήθηκα και άρχισα να διαμαρτύρομαι.
Τότε μου έκαναν βίαιη προσαγωγή έβγαλαν εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική εξέταση και με οδήγησαν στο ψυχιατρείο με τη βία ενώ εγώ ούρλιαζαν ζητώντας εξηγήσεις. Εκεί με έδεσαν σε ένα κρεβάτι και μου έκαναν ενέσεις. Με κράτησαν μέσα 2 μήνες και μου έδωσαν τη διάγνωση οτι πάσχω απο ψυχωση. Η οικογένεια μου πίστεψε οτι όντως πάσχω απο κάποιο ψυχικό νόσημα και μου επιβάλλουν να παίρνω αντιψυχωσικα φάρμακα τα οποία μου προκαλούν σοβαρές παρενέργειες.
Συνολικά αυτή η ιστορία μου κόστισε 2 μήνες απο τη ζωή μου, μια εξεταςτικη, παρενέργειες απο φάρμακα εδώ και ένα χρόνο, εξευτελισμό και ταπείνωση της προσωπικότητας μου και πολλά αλλά. Όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά νευριάζω και σπάω πράγματα στο σπίτι και οι γονείς μου με απειλούν οτι θα κάνουν εισαγγελική παρέμβαση για να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Πήγα σε ιδιώτες ψυχιάτρους για να κόψω τα φάρμακα αλλά δε με πιστεύουν γιατί οι γονείς μου παρεμβαίνουν εναντίον μου. Αναγκάζομαι και παίρνω ολανζαπινη ZYPREXA και φοβάμαι να το κόψω μόνος μου γιατί φοβάμαι για τυχόν παρενέργειες.
Με λίγα λόγια με έκλεισαν μέσα για σοφρωνισμο κατέστρεφοντας μου την υγεία μου. Δεν εχω χρήματα για να κινηθώ νομικά. Είμαι 25 χρόνων και δυςτυχως εξαρτάται οικονομικά απο τους γονείς μου λόγω της οικονομικής κρίσης. Δε ξέρω τι να κάνω σας παρακαλώ βοήθεια!!