Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα εν οψει ημερών.γενικοτερα εχω πολλα να γραψω αλλα δεν ξερω πως να τακτοποιησω τις σκεψεις μου ωστε να γινω κατανοητη.τεσπα ξεκινησα αγωγη με ζολοφτ εδω και δυο βδομαδες περιπου επειτα απο διαφορες επισκεψεις σε ψυχιατρους ολοι διεγνωσαν μια διαταραχη προσωπικοτητας μαζι με κατσθλιψη.το θεμα ειναι οτι ενω η διαθεση μου ως ενα βαθμο εχει επανελθει θελω να πω δηλαδη οτι δεν σκεφτομαι τοσο οσο σκεφτομουν οι τασεις αυτοκτονιας που ειχα δεν εχουν φυγει.δηλαδη η αυτοκτονια για μενα φσνταζει ως λυση.δεν θελω να προσπαθησω για την ζωη μου,δεν ξερω κι Αν μπορω κιολας να το κανω κιολας απλα ο,τι και να κανω μου φαινεται ματαιο απο την αποψη οτι εχω προσπαθησει αρκετα στη ζωη μου διχως στηριγματα γυρω μου ειναι δηλαδη κατι το οποιο εχω ξανακανει αρκετες φορες να προσπαθω κι συτη η προσπαθεια να μην καρποφορει ουτε προσωπικα ουτε επαγγελματικα.σκεφτομαι δηλαδη οτι ειμαι ηλιθια που ζω και δεν εχω αυτοκτονησει οτι θα βαυκαλιστω με ψευτικες ελπιδες και θα επιστρεψω παλι τα ιδια.φταιει παρσ πολυ και το περιβαλλον μου διοτι η οικογενεια μου ειναι διελυμενη ο αδερφος μου καταστραφηκε και οι δικοι μου ζουν απλα για να ζουν μια μιζερη ζωη.εγω τοσα χρονια προσπαθουσα τελειωσα τη σχολη μου εχασα τα παραπανω κιλα που ειχα εψαξα τις δουλειες μου και δουλεψα αλλα τιποτα δεν σταθεροποιηθηκε.ενιωθσ σαν χαμενη στον εξω κοσμο,κυριως στις φιλιες μου το ειχα αυτο τους εβλεπα ολους να προχωρανε κσι να εξελισσονται κι εγω ημουν εκει απλα σαν ενας παρατηρητης απλα για να χαθω λιγο απο τη μιζερια της οικογενειας μου.το ιδιο καπως και στις σχεσεις μου ουτε διεκδικουσα ουτε τιποτα φοβομουν τα παντα για να νιωθω οτι ζω.νιωθω οτι καταστραφηκα και κανενα χαπι δεν μπορει να μου το αλλαξει αυτο μονο να με κανει να συμβιβαστω με τις καταστασεις και να μην αυτοκτονησω.δεν ξερω και δεν νομιζω οτι ειναι καταθλιψη αυτο θεωρω οτι ειναι μια εννοια γενικη η καταθλιψη.σαν να σου λενε δηλαδη ο,τι και να γινεται θα ζησεις κι ας μην εχεις προοπτικες.