Originally Posted by
elisabet
Αν δεν έχει αρκετή εμπειρία και η ίδια και είχε και την τραυματική εμπειρία με τον πρώην μπορεί απλά να φοβάται πολύ να προχωρήσει και για αυτό να το αποφεύγει. Δεν πιστεύω οτι δεν ενδιαφέρεται για σένα, άλλα κάπως την βόλεψες με τα τηλέφωνα και γενικά με αυτού του είδους την σχέση που δημιουργήσατε.
Αν θες την συμβουλή μου, μην αφήνεις να αναπτυχθεί πολύ το συναισθηματικό κομμάτι προτού κάνετε μια κανονική σχέση, δημιουργεί μια ψευδή εικόνα σχεδόν φαντασιωτική και όταν ο ένας από τους δύο ή και οι δύο φοβούνται να προχωρήσουν μπορεί να εγκλωβιστούν εκεί ή και να απογοητευτούν πολύ όταν τελικά προχωρήσει η σχέση.
Στη θέση σου θα απέφευγα τα τελεσίγραφα, μην προσπαθείς να το εκβιάσεις το πράγμα, νομίζω οτι έτσι θα την τρομάξεις περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γίνει σαφές οτι δεν μπορείς να αρκεστείς σε αυτό που έχετε.
Τώρα για αυτό που λες οτι θες μια κανονική , απλή σχέση κτλ... θα σου πω χύμα τι σκέφτομαι κι αν νιώσεις οτι το παρακάνω πεσμου.
Πιστεύεις οτι θα μπορούσες να ανταποκριθείς σε μια κοπέλα γύρω στα 25 πχ, που θα είχε αρκετές εμπειρίες και θα ζητούσε κι αυτή μια απλή, όμορφη σχέση; Δεν θα τρόμαζες εσύ τότε; Θυμήσου πως είχες πολύ άγχος και εσύ για την συνάντηση με την κοπέλα σου, για το πως θα είναι, αν θα της αρέσεις, μηπως καταλάβει οτι δεν έχεις εμπειρία, μήπως ξενερώσει... φυσιολογικά είναι όλα αυτά, δεν τα αναφέρω ως κάτι παράξενο απλά θέλω να πω πως με αυτή την κοπέλα όσο κι αν λες οτι ενοχλείσαι που δεν συναντιέστε κτλ, κι εσύ βολεύτηκες, ξέχασες το δικό σου άγχος και ασχολείσαι τώρα με τα δικά της. Εννοώ οτι μοιάζει να έχετε κάτι κοινό... τον ίδιο φόβο ή διστακτικότητα αν θες. Ίσως για αυτό βρέθηκε η συγκεκριμένη στον δρόμο σου κι όχι κάποια άλλη. Απλά φαίνεται οτι εσύ είσαι πιο έτοιμος πια για το επόμενο βήμα.