Αφιερωμενο σε ολους εσας που βρικατε με κατι να ασχοληστε στην ζωη σας.............καντε το με απολαυση βρε παιδια
Printable View
Αφιερωμενο σε ολους εσας που βρικατε με κατι να ασχοληστε στην ζωη σας.............καντε το με απολαυση βρε παιδια
χαρα στο κουραγιο σου βρε παιδακι μου...
τι ακατασχετη μπουρδολογια ειναι αυτη?>
τοσο διασκεδαστικο το βρισκεις να προσπαθεις να δουλεψεις αγνωστους σου, η τοσο βαρετη ζωη ζεις?
δεν δουλευω κανεναν.ειλικρινα σου μιλαω.δεν θα εμπαινα στην θεση να ψαξω στο google σιτε με φορουμ που να συζητουν τα προβληματα τους. ηθελα να μιλησω απλα σε καποιον γαμωτο γιατι με αντιμετωπιζεται ετσι ολοι??
σκεψου μονο το ενδεχομενο να ισχυουν ολα αυτα που λεω/σκεψου το 1% πιθανοτητα να ισχυουν εστω αυτο κ εσυ απαντας ετσι πες μου λοιπον ποσο με βοηθας?
εστω κ να ισχυουν 1% δεν προσεχεισ τα λογια σου μπορει να με πειραζε αυτο που θα ελεγες.αμα πιστευεις οτι μπηκα για να δουλεψω καποιους οκ τοτε μην μου απαντας δεν σε αναγκασε κανεις να μπεις με σα στο τοπικ που εκανα.ασε τουλαχιστον εναν να μου πει κατι κ να με βοηθησει κ ας πιστευετε οτι θελετε.παντως θεωρω πολυ λαθος αυτο που εκανες μολις τωρα χωρις να εχεις αποδειξεις για τιποτα.και η ζωη μου ειναι βαρετη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπω στην διαδικασια να δουλεψω καποιον σε ενα σιτε ψυχολογιας. επειδη ειναι βαρετη κ δεν εχω κανεναν μπηκα να μιλησω με ανθρωπους που νομιζα οτι θα με καταλαβαιναν.
Πολύμνια...
Στο πρώτο σου τόπικ ρώταγες αν είναι κακό να αυνανίζεσαι όλη μέρα και αν είναι ακόμη πιο κακό ότι το ξεκίνησες απ΄τα εφτά σου όπου σε έπιασε η μαμά σου και σου την ειπε.
Στο δεύτερο έθεσες θέμα ρουτίνας στην σεξουαλική ζωή και πως να την αντιμετωπίσουμε.
Στο τρίτο ανακάλυψες εκείνη την ημέρα ότι είσαι βουλιμική και χρειάζεσαι βοήθεια.
Στο τέταρτο μας λες ότι κάποιος σε χωρίζει μετά από μήνες σχέσης γιατί είστε μακριά, αλλά ξέρεις ότι κατά βάθος σ αγαπάει γιατί είχες και άλλες σχέσεις πριν από αυτόν.
Παράλληλα, λες ότι έμεινε σπίτι σου τρεις μέρες.
Και όλα αυτά στα 16;
Η μαμά σου τι λέει που είναι τόσο αυστηρή??
αμα σου πω ολη την ιστορια πραγματικα θα πιστεψεις πως λεω ψεματα.δεν ειναι αυστηρη σε ολα τα θεματα.ετυχε κ εμεινε σπιτι μου 3 μερες τωρα γιατι τους παρακαλεσα για 100 φορα .εκεινοι γνωριζουν οτι ερχεται εδω μενει σε ξενοδοχειο κ απλα βρισκομαστε κ δεν εχουν προβλημα με το να εχω σχεση.δεν γνωριζει οτι ειμαι βουλιμικη ουτε θα ηθελα να της το πω δεν εχω ιδιαιτερη οικειοτητα μαζι της.κοιταξε απλα θελω να μιλησω για αυτα που με βασανιζουν.πειραζει που εχω πολλα στο μυαλο μου?
εχω κ αλλα πολλα αλλα τελικα δεν πρεπει τιποτα να συζητω με κανεναν .γιατι ποτε δεν συζηταγα γιατι θεωρησα οτι κανεις δεν θα με ακουσει.τωρα που βρηκα αυτο το σιτε κ πιστεψα οτι θα με βοηθησει καποιος παιρνω αμφιβολλια κλπ.
ειναι σαν να κατηγορεις εναν αναπηρο για την αναπηρια του.ετσι με κανεις να νιωθω.ειμαι ειλικρινης.δεν το ξερεις ουτε μπορεις να εχεις αποδειξεις.αλλα σε εκλιπαρω ασε 1% πιθανοτητα οτι λεω αληθεια σε ολα κ απαντα μου.απλα απαντα.και πιστεψε με εμενα θα με βοηθησεις.απλα μην με κρινεται για τα προβληματα μου.εχω κ αλλα πολλα πιο σοβαρα στο μυαλο μου .απο οταν γεννηθηκα πιστεψα πως ημουν λαθος κ εχω πολλα προβληματα στην υγεια στην ψυχη μου παντου.κ εννοειται πως τα παιδικα χρονια μου δεν υπαρχουν καν δεν θεωρησα οτι υπηρξε ποτε εποχη που ημουν ξενοιαστο παιδι εζησα διαφορα κ εχω γινει χαρακτηρας πολυ προβληματικος και προσπαθω να με καταλαβω γιαυτο θελω να σας ακουω να μες συμβουλευετε.μην με αποπαιρνετε
Δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Δυστυχώς οι άνθρωποι μερικές φορές παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους. Δε νομίζω πως \'στην είπαν\' από κακία. Απλά, κάποιες φορές θεωρούμε πως ο τρόπος που βλέπουμε εμείς τα πράγματα είναι ο σωστός και μόνο αυτός. Ακόμα και ψέματα να είναι αυτά που λες, καμία διαφορά δεν κάνει. Γιατί κανένας δεν ξυπνάει μια όμορφη μέρα και λέει, ας δουλέψω αυτόν ή τον άλλον σήμερα. Παρόλα αυτά,θα μπορούσες να διαβάσεις ένα βιβλίο ψυχολογίας ή να συζητήσεις με τις φίλες σου για όσα σε απασχολούν.
sofiab2
Ελπίζω να μην αντιδράς έτσι, γενικότερα στη ζωή σου.
Συγνώμη αν δεν μπορώ να ακούω μπουρδολογίες απ τον καθένα, άσχετα για ποιο λόγο το κάνει.
Είναι η άποψη μου
αμα δεν θες να ακους μπουρδολογιες απλα μην δινεις σημασια και αδιαφορησε ελεος ...
Θεοφανία είναι η άποψή σου αλλά από τη στιγμή που δεν είναι γενική και αόριστη αλλά απευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο άτομο ενδέχεται να τον πληγώσεις. Και αυτά που έχει αναφέρει μέχρι στιγμής η Πολύμνια δεν είναι καθόλου περίεργα, το αντίθετο είναι πολύ συνηθισμένα. Αν είναι να κατηγορούμε εδώ μέσα ο ένας τον άλλο δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα να συζητάμε.
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πολύμνια...
Στο πρώτο σου τόπικ ρώταγες αν είναι κακό να αυνανίζεσαι όλη μέρα και αν είναι ακόμη πιο κακό ότι το ξεκίνησες απ΄τα εφτά σου όπου σε έπιασε η μαμά σου και σου την ειπε.
Στο δεύτερο έθεσες θέμα ρουτίνας στην σεξουαλική ζωή και πως να την αντιμετωπίσουμε.
Στο τρίτο ανακάλυψες εκείνη την ημέρα ότι είσαι βουλιμική και χρειάζεσαι βοήθεια.
Στο τέταρτο μας λες ότι κάποιος σε χωρίζει μετά από μήνες σχέσης γιατί είστε μακριά, αλλά ξέρεις ότι κατά βάθος σ αγαπάει γιατί είχες και άλλες σχέσεις πριν από αυτόν.
Και όλα αυτά στα 16;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΣΗ?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΑΙ.ΩΡΑΙΑ.........
[quote]Originally posted by Aphelia
Και αυτά που έχει αναφέρει μέχρι στιγμής η Πολύμνια δεν είναι καθόλου περίεργα, το αντίθετο είναι πολύ συνηθισμένα.
Πολύμνια...
Και όλα αυτά στα 16;
Συγνώμη αν εσένα σου φαίνονται συνηθισμένα, στον δικό μου τον πλανήτη είναι λίγο περίεργα...
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
Α, πα, πα, τι είναι αυτά που λες??????
αμα δεν θες να ακους μπουρδολογιες απλα μην δινεις σημασια και αδιαφορησε ελεος ...
Λυπάμαι που δεν μπορώ να μην αντιδράσω σε ότι μ@λ@κι@ς θέλει να μου σερβίρει ο καθένας σε έναν δημοκρατικό διαδικτυακό τόπο....
Σε έφαγε το caps lock ;)Quote:
Originally posted by πολυμνια
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΣΗ?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΑΙ.ΩΡΑΙΑ.........
Επόμενος...
Flamenco..........Μ\' έφτιαξες!!!!
Ε, ναι μου φαίνονται τόσο συνηθισμένα που φαντάζομαι κι εγώ ότι στην ηλικία της Πολύμνια αν υπήρχε τότε το ιnternet θα έκανα τέτοιες ερωτήσεις. Μόνο για το τέταρτο θέμα έχω μία επιφύλαξη γιατί θα έπρεπε να τύχει να έχουν φύγει οι γονείς μου για ταξίδι για να συμβεί. Στην δική μου οικογένεια δε θα με άφηναν ποτέ να φιλοξενήσω το αγόρι μου σε εκείνη την ηλικία , αλλά γνωρίζω ότι δεν ισχύουν τα ίδια για όλες τις οικογένειες. Μπορεί να μου έκανε εντύπωση π.χ. την προηγούμενη εβδομάδα όταν διάβασα για τη δολοφονία μιας 15χρονης Αγγλίδας στην Ινδία που είχε πάει διακοπές με τα αδέλφια της και τη μητέρα της και την είχαν αφήσει μόνη στο μέρος που μέναν για μέρες να διασκεδάζει σε μπαράκια ενώ οι υπόλοιποι κάνανε tour στην περιοχή, αλλά επειδή στη δική μου οικογένεια δε θα το έκαναν ποτέ δε σημαίνει ότι δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν οικογένειες με άλλες συνήθειες.
Quote:
Πολύμνια...
Και όλα αυτά στα 16;
Όλα αυτά έχουν συνοχή? Σε πληροφορώ Aphelia ότι στα 16 μου δεν ήμουν καθόλου καλό κορίτσι και η ένσταση μου δεν είναι η ήθικη πλευρά, αλλά το ακατάσχετο του πράγματος που δεν με πείθει! Τόσο ακατανόητη είμαι?
Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει σε όρους ιντερνετικούς κάποιες νόρμες τις οποίους υιοθετούμε κι εμείς και προσαρμοζόμαστε. Δηλαδή έχουμε συνηθίσει π.χ. ένα άτομο που έχει κάποιο πρόβλημα εκείνη τη στιγμή να επικεντρωθεί μόνο σε αυτό και να μη μιλήσει για τίποτα άλλο για ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να τον πάρουμε οι υπόλοιποι στα σοβαρά. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι τόσο μονοδιάστατοι και δε χρειάζεται να τους απασχολεί μόνο ένα ζήτημα κάθε φορά.
Η παράθεση τόσων διαφορετικών θεμάτων μέσα σε λίγες μέρες από κάποιον προσωπικά δε με κάνει καχύποπτη γιατί γνωρίζω ανθρώπους που έχουν αυτό το στυλ, δηλαδή να ενθουσιάζονται με κάτι καινούριο και με ορμή να βουτάνε σε αυτό π.χ. αν είναι σε ένα φόρουμ θέλουν να θέσουν ένα σωρό θέματα που ήταν στο μυαλό τους και τώρα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, διαβάζουν και τα προηγούμενα που τους προκαλούν καινούριους προβληματισμούς γύρω από τον εαυτό τους και πάει λέγοντας.
Σε ένα άλλο τόπικ, η πολύμνια προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον χρήστη χασίς, περιγράφοντας την δική της εμπειρία. Τα συμπεράσματα δικά σου...
OTAN KAΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ.
ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΑΛΑΝΙ ΑΝΑΨΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙ.
ΒΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ποιο είναι το περίεργο; Που έχει τέτοια εμπειρία ή που προσπαθεί να βοηθήσει; (εξάλλου έχει παραδεχθεί και σε άλλο ποστ για χρήση ουσιών)
Αν έβλεπες τα ίδια ποστ από ένα άτομο αλλά μέσα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα ένιωθες πάλι αυτή την καψυποψία; Νομίζω ότι η πληθώρα των πληροφοριών που έδωσε η Πολύμνια μέσα σε λίγες μέρες μας ξένισε γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους ιντερνετικής συμπεριφοράς. Όταν μας ξενίζει κάτι αντανακλαστικά μας προκαλεί καχυποψία.
Προσωπικά δε βρίσκω λόγο μέχρι στιγμής για να μη την πιστέψω, ταιριάζει σε συμπεριφορά άλλων ανθρώπων που γνωρίζω (που να πόσταρε μια φίλη μου εδώ μέσα, θα τα σάρωνε όλα μέσα σε λίγες ώρες με την ορμή που τη διακατέχει), οπότε εκλαμβάνω τα λόγια της όσο αληθινά είναι και τα δικά μου.
Λυπάμαι πάντως που το θέμα της κοπέλας που είναι τόσο σοβαρό για αυτή έχει μετατραπεί σε συζήτηση για το αν την πιστεύουμε ή όχι. Δε θα το συνεχίσω άλλο.
aphelia ευχαριστω τουλαχιστον κατανοεις καποια πραγματα και ετσι ειναι ειμαι ενθουσιωδης με καποια πραγματα και θελω να προλαβω να τα πω ολα.αλλα το θεμα ειναι οτι εκανα ενα τοπικ για ενα προβλημα που ηθελα οπωσδηποτε μια απαντηση και επειδη ουτε εγω ηξερα τι να κανω ουτε εσεις μου λεγατε εφτασα σε σημεια πολυ ασχημα απο το αδιεξοδο που ενιωθα μεσα μου.δεν κατηγορω κανεναν απλα για να πω την αληθεια μεσα σαυτα που πιστευα για τον εαυτο μου εκεινη την στιγμη που εγραψα αυτο οι απαντησεις της θεοφανιας και ενος αλλου με κανανε να μην θελω να ξαναμπω εδω μεσα .τοσο κλειστομυαλη αντιμετωπιση εχθρικη .
ΜΑΝΤΗΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ!!!
θεοφανια αν εχεις προβλημα με το τοπικ μου τραβα σε αλλο τοπικ στο κατω κατω δεν θελω καμια συμβουλη απο ενα ατομο που χλευαζει την ποσοτητα των προβληματων μου και την αυθεντικοτιτα τους.
την ωρα που εγω εχω τα προβληματα μου εσεις λετε πως σασ δουλευω.λοιπον εγω στην θεση σας δεν θα ασχολουμουν με ατομα που με δουλευουν οποτε μην ασχοληστε μαζι μου.αφηστε ατομα που ψαρωνουν να ασχοληθουν..μην σας χαλαω κ την μερα
Πολύμνια φαίνεται οτι είσαι ενθουσιώδης .
Δεν είναι κακό , έχει και αυτό την ομορφιά του . (και εγω είμαι λιγουλακι :P)
Προσωπικά στην ηλικία σου , δεν είχα τέτοιους προβληματισμούς και επομένως δεν ξέρω τι να σου απαντήσω .
Θεωρώ σε γενικές γραμμές οτι πρέπει να ζούμε την ηλικία μας , γιατί τον χρόνο δεν μπορούμε να τον γυρίσουμε πίσω .
Σχέσεις θα κάνεις πολλές (αν το επιθυμείς) στη ζωή σου . Και θα προβληματιστείς πάνω σε αυτές και πάνω στο σέξ . Μην βιάζεσαι να βρείς ολες τις απαντήσεις τώρα . Εχεις πολύ χρόνο μπροστά σου .
Με το σχολείο σου πως τα πάς ? Φιλίες έχεις ? Τι σχέδια έχεις για το μέλλον σου (πέρα απο τα ερωτικά) ?
Σε ρωτώ διότι αν δίνεις ολη την προσοχή σου στις ερωτικές σχέσεις , ενδεχομένως να παραμελείς άλλα πράγματα , στα οποια δεν θα μπορείς να γυρίσεις μελλοντικά .
lol ακόμα συνεχίζεται το thread;
;)Quote:
βγαζω 17 και πανω στο σχολειο διαβαζω εχω 2 κολλητες και μου αρκει κ στο μελλον θελω να σπουδασω ψυχολογια μεσω τεχνης και να κανω πολλα ταξιδια αυτο βασικα ειναι το ονειρο μου και μολις φυγω απο το μερος που ζω να φτιαξω και συγροτημα αυτα ειναι τα ονειρα .απλα αυτο το ατομο που ειμαι τωρα μαζι το αγαπαω παρα παρα πολυ και θελω το καλο του να τον βοηθησω να ξεκολλησει απο διαφορες καταστασεις που κολαει το μυαλο του.χτεσ μολαγαμε στο τηλ κ ηταν ολη την ωρα στο κρεββατι δεν μιλαγε και ακουγοταν παραπολυ στεναχωριμενος αυτο...
Quote:
Originally posted by Flamenco
Σε έφαγε το caps lock ;)Quote:
Μπουρ....μπουρ....μπουρ....ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ!
Επόμενος...
χαχα εγω ουσια καμια?ειπα το πρβλημα μου κ αρχισαν τα διαφορα.δεν ασχολουμαι
Πολύμνια, είναι ένα θέμα που τουλάχιστον εγώ δε ξέρω πως να σου απαντήσω. Δηλαδή, φαντάζομαι πως σε ανάλογη περίπτωση θα σκεφτόμουν πως να το χειριστώ αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, το πως κόβω την κατάσταση, αν θεωρήσω ότι έχει κατάθλιψη ή όχι, το κατά πόσο είναι δεκτικό άτομο στη συζήτηση, πως μπορώ να του μιλήσω εγώ, πως έχει δομηθεί η σχέση, αν έχω ελπίδα μέσα μου για να προσπαθήσω να του την εμφυσήσω. Ας πούμε εγώ που έχω ανάλογες εμπειρίες συνήθως κατατρέχω σε αυτές ως παράδειγμα όταν μιλάω στους άλλους, τους περιγράφω πως κι εγώ ήμουν σε μία παρόμοια θέση και πόσο άλλαξαν όλα μετά.
Υποθέτω ότι το αγόρι σου πέρασε σε μία σχολή φέτος και πήγε στην Αθήνα να μείνει μόνος του. Έχει ήδη από πριν τις ανασφάλειές του αλλά η αλλαγή τις επέτεινε γιατί δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην καινούρια του ζωή. Το ότι εκδηλώνει αυτοκαταστροφική συμπεριφορά είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του οπότε δε ξέρω τι θα έκανα αν συνεχιζόταν η κατάσταση και δεν έβλεπα σημάδια βελτίωσης ή έστω προσπάθειας εκ μέρους του, μάλλον θα άρχιζα να του αναφέρω την περίπτωση να αναζητήσει βοήθεια αν βλέπει ότι δε μπορεί να το διαχειριστεί, μέσω κάποιου ψυχολόγου.
Θα προσπαθούσα συγχρόνως να του ανεβάσω την αυτοεκτίμηση, προτρέποντάς τον και σε πράξεις που θα τον βοηθήσουν, όπως το να γνωρίσει καινούρια άτομα στη σχολή, θα του πρότεινα τρόπους. Παράλληλα θα προσπαθούσα να του δημιουργήσω την ασφάλεια ότι είμαι δίπλα του, ότι τον νοιάζομαι.
Το θέμα είναι πως τα κάνεις όλα αυτά; Δεν υπάρχει μία μέθοδος, εξαρτάται και από τη δική σου ιδιοσυγκρασία και πολλούς παράγοντες, μερικούς από τους οποίους ανέφερα πριν.
ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑQuote:
Originally posted by Flamenco
;)Quote:
Τώρα είδα το μήνυμά σου και ναι αυτό υποννοώ...
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ναι εχεις δικιο σαυτο aphelia και προσπαθω να το κανω να δει εστω οτι ειμαι διπλα του απλα δεν δεχεται τιποτα...αλλα αυτο..του ειπα να παει σεναν ψυχολογο γιατι αυτο που τον πιανει καθε τοσο ειναι σοβαρο αλλα αρνειται.εχει κακη εμπειρια γιατι ειχε ξαναπαει μικρος επειδη εζησε καπια πραγματα κ σταματησε ξαφνικα να μιλαει απο σοκ κ μετα απο αυτο δεν εχει ξαναπαει.νιωθω οτι εγω μπορει να μην του δινω την ψυχολογικη στηριξη που χρειαζεται.ειναι παρα πολυ εσωστρεφεις κ ειμαι απο τα ατομα που μου εχει ανοιχτει πιο πολυ απο ολουσ και δεν ξερω πως να τον προσεγγιζω οταν συμβαινει κατι τετοιο
:) MANTHES ξέρεις τι λένε; Ο ένοχος της ιστορίας είναι από τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) που κατηγορεί για να έχει το άλλοθι. Αλλά εκτός από αυτό είναι και κάποια άλλα στοιχεία... Δε μπορώ να αποδείξω τίποτα προφανώς όπως κι εσύ οπότε άσε τους άλλους να κρίνουν για τους εαυτούς τους...Quote:
Originally posted by MANTHES
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!!
FLAMENCO ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
Έλεος ξεκόλλα επιτέλους. Είχαν πλάκα(;) στην αρχή τα thread σου αλλά ως εκεί.Quote:
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!!
Εγώ είμαι ο ψυχοπαθής;Quote:
Originally posted by MANTHES
FLAMENCO ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
πια thread μου ρε??????????????
νιωσε λιγο πραγματικα
αμα δεν τα γουσταρεις πηγαινε σε αλλα τοπικ δεν σε αναγκαζει κανεις