Originally Posted by
elisabet
Συγγνώμη που ρωτάω,αν δεν θες δεν απαντάς φυσικά, απλά μου κάνει εντύπωση... Από αυτά που λες καταλαβαίνω οτι εσύ ήσουν αυτή που δεν ήθελε να προχωρήσετε την σχέση σας. Αφού νιώθεις τόσα για αυτόν τον άνθρωπο όπως λες και είστε τόσο καλά συναισθηματικά, εσύ γιατί δεν θες να κάνεις σεξ μαζί του; Σε ρωτώ για να καταλάβω. Αν είναι θέμα άποψης πάω πάσο, αλλά είναι κάτι άλλο που σε κρατάει;
Θα σου μιλήσω ειλικρινά...η συμπεριφορά του συνεχίζει να μου φαίνεται παράξενη, θα μπορούσαν να συμβαίνουν πολλά και προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου θα μου περνούσαν διάφορα από το μυαλό. Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά δεν είναι και τόσο συνηθισμένο ένας άντρας 41 χρονών να πηγαίνει και να μιλάει με την μητέρα της κοπέλας χωρίς καν να έχουν κάνει σεξ ακόμα ή να μιλάει για γάμους. Ακόμα κι αν αυτό είναι μια καθαρά δική σου επιλογή γιατί μπορεί από άποψη να μην θες να κάνεις σεξ πριν τον γάμο πχ, το πιο λογικό θα ήταν εκείνος να προσπαθούσε να σε μεταπείσει και όχι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σε σεβόταν. Αλλά σου δείχνει πως σε θέλει σεξουαλικά; Έχεις δει σημάδια οτι σε θέλει; Εκτός κι αν κι εκείνος ειναι της ίδιας άποψης (όχι σεξ πριν τον γάμο) αλλά προφανώς αυτό δεν ισχύει μιας και είπες οτι είχε προηγούμενη σχέση. Εγώ το πρώτο που θα σκεφτόμουν είναι πως έχει κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα κι ίσως κι η σχέση που είπε να ήταν μούφα. Το δεύτερο αν έβλεπα πως θέλει και γρήγορα γάμους είναι μήπως ήταν γκευ. Πάντως να έχει ήδη εμπειρίες , να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να θέλει να επισημοποιήσει στα 41 του μια σχέση με μια κοπέλα που δεν έχουν κανει καν σεξ... δεν γίνεται.
Γενικά στηνθέση σου το τελευταίο που θα με απασχολούσε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι η διαφορά ηλικίας. θα σου πρότεινα αν δεν το έχει κάνει ήδη, να κάνεις μια ανοιχτή κουβέντα μαζί του, τι θέλει από σένα, τι εμπειρίες έχει στο παρελθόν του κι αν μπορείς να διασταυρώσεις κάτι από αυτά αν έχετε πχ κάποιους κοινούς γνωστούς κτλ θα ήταν ακόμα καλύτερο.