καλησπερα παιδια! ειμαι καινουρια στο φορουμ κι θελω την γνωμη σας πανω σε ενα θεμα
ειμαι 19 χρονων , φοιτητρια στην θεσσαλονικη , εχω βγει απο μια σχεση εδω κι εναν μηνα την οποια την εληξα με δικη μου πρωτοβουλια καθως ο ανθρωπος αυτος ηταν τοξικος και ορισμενες φορες βιαιος( σε θεμα χαρακτηρα εννοω μοναχα, δεν με ειχε ακουμπησει ποτε). Εκεινος ο ανθρωπος λοιπον μου ελεγε οτι δεν αξιζω τιποτα κι οτι οποιος με θελει θα με εχει για να περναει την ωρα του και τιποτα παραπανω! αφου λοιπον χωρισα , αρχισα να μιλαω με ενα παιδι 24 ετων μεσω facebook, το οποιο μενει στο χωριο μου απο οπου καταγομαι αλλα δεν ειχε τυχει να τον γνωρισω ποτέ . Λοιπον , τον ειχα κανει αντ , μου παταγε λαικ σε ολες τις φωτο κι με αφορμη τα απειρα λαικ εκανα την κινηση κι του εστειλα μυνημα . Μιλησαμε κανονικα κτλ , μπορω να πω οτι με ενθουσιασε , επειτα επιασα τον εαυτο μου να τον χαζευει στις φωτο κι απορουσα γτ εκεινος δεν μου εστελνε , ετσι λοιπον αποφασισα να του στειλω και 2η φορα! με ρωταγε αν εχω σχεση κι του ειπα οχι κι μου απαντησε ''πως και δεν εχεις σχεση;" και γενικα ρωταγε πραγματα για την προσωπικη μου ζωη χωρις βεβαια να το πηγαινει στο πονηρο ! αφου ψαχουλεψα το προφιλ του καταλαβα οτι εχει βγει απο μια σχεση μακροχρονια (3 χρονων) εδω και 4 με 5 μηνες... επισης μου εχιε στειλει κι αυτος μυνημα αλλα μονο 1 φορα ... αν και μου εδειξε σημαδια οτι ενδιαφερεται παρ'ολα αυτα δεν κανει την κινηση να μου στειλει καποιο μυνημα ! (εχουμε να μιλησουμε 4 μερες) πολλες φορες με πιανει η απαισιοδοξια μου κι σκεφτομαι τα λογια του πρωην μου οτι κανενας δεν θα με παρει στα σοβαρα κι χαλιεμαι ... η ερωτηση μου ειναι η εξης : τι να κανω με αυτο το αγορι ? να περιμενω μυνημα του ? να στειλω παλι εγω?? αν κι με το τελευταιο θα φανω κολλημενη κι ισως τρομαξει ..πειτε γνωμες!
υ.γ να σημειωθει οτι εχουμε κοινο γνωστο(τον οποοιο γνωριζω προσωπικα) αλλα φοβαμαι να τον επιστρατευσω γτ ειναι κολλητος του