Καλησπέρα και απο εμένα!!!δεν θα μακρυγορησω ξεκινώντας συνοπτικά.πριν 4 μηνες ξεκίνησαν κρίσεις πανικου λόγω απώλειας ενος κατοικίδιου μου.στςναχωρηθηκα αρκετά με αποτέλεσμα να έχω συμπτώματα και λεπτο.εδώ και ενα μήνα κατάφερα εντελώς μονη μου να τα ξεπεράσω,μέχρι που ήρθε η προηγούμενη εβδομαδα και άλλαξαν τα παντα,.
Την προηγούμενη πέμπτη άρχισα να νιώθω κόμματος ζαλάδα και ατονία μαζί με διάρροια.κάνω ακτινογραφία και μ βρίσκουν ευθειασμο στον αυχένα.την ίδια μέρα πάω στον παθολόγο κ μου βρίσκει ψύξη κσι γαστρεντερίτιδα.απο την επόμενη μέρα αρχίζω εμετούς και διάρροιες καταπεσα εντελώς.σταμάτησαν τα συμπτώματα μετα απο δυο μέρες αλλά το στομάχι μου ηταν χαλιά.δεν μπορουσα να φάω τίποτα.έχασα κιλά και είμαι κ αδύνατη και αυτό μου προκάλεσε αρκετό άγχος.αντί να ξαλυτερευω αίσια νομού ναύτες τος μέρες κομματια.εχτες πήγα στο νοσοκομειο να μ βάλουν ορο γτ επαθα αφυδάτωση.με έπιασε πανικός στο νοσοκομείο και άρχισα να ζαλιζομαι.κάθε μέρα νιώθω χειρότερα .μου εκανα εξετάσεις και ηταν όλες μια χαρά εκτός απο αναιβασμενα ιωσινοφιλα λόγω του ιού της γαστρεντεριτιδας. Οταν μου ειπαν οτι είμαι μια χαρά και είμαι στην ανάρρωσή τώρα και θα μου περάσει σε λίγες ημερες ηρέμησα,αλλά το απόγευμα λόγω του στομαχιού μου που ανακατευομουν με έπιασε παλι αγχος ότο κάτι άλλο έχω και οτι μπορεί να έχω λέμφωμα η κάτι κακό στο στομάχι
Οσο το σκέφτομαι τόσο με πιάνει άγχος και ναυτία.Κυκλοφορώ κάθε μέρα μέσα στην τσάντα μου με πιεσομετρο και μςτραω την πίεση γτ φοβάμαι οτι θα.λιποθυμησω.σήμερα το πρωι πήγα στο γραφείο και άρχισα να ζαλιζομαι παίρνω πίεση ηταν καλοί οι παλμοί όμως ήταν στο 90.άρχισα να μουδιάζουν τα αυτιά μου καο να αναιβαζω παλμούς.ένιωθα ατονία και αυτό που σκεφτόμουν ηταν οτι θα πέσω να λιποθμησω και πως θα πάω σπίτι κτλπ.σκεφτόμουν τα χειρότερα.τελικά αφού εκατσα λίγο και μου έδωσαν νερό οο κοπέλες; στην δουλειά ηρέμησαν και πήγα σπίτι.όταν μπήκα μέσα άρχισα να έχω ταχυπαλμια και με έπιασε κάτι σαν.πόνος στο στήθος(που απ οτι νομίζω πρεπει να είναι απο την ψύξη)εκείνη την στιγμη φοβήθηκαν παρααα πολύ με αποτέλεσμα να ζαλιζομαι να. Μουδιασω και να σκέφτομαι παλι τα χειρότερα.έριξαν νερό στο πρόσωπο μου και ξάπλωσαν.τώρα σας πληξτεολογω στο κρεβάτι και αισθάνομαι καλυτερα αν και σκέφτομαι το πως θα σηκωθω αν θα έχω δυνάμει; αν θα είμαι καλά.με έχει αγχωσςι πολύ η γαστρεντερίτιδα γρ νομίζω οτι έχω κάτι άλλο καο δεν λέει να περάσει.την έχω ηδη μια εβδομαδα και αισθανπ.αι κομματια και όλο χασνουριεμαι δεν κάνω τίποτε άλλο.σας παρακαλώ οποιαδήποτε απάντηση ευπροαδεκτη και καλοδεχούμενη.