Quote:
Originally posted by flirim
Το γαστρικό by pass από ότι καταλαβαίνω είναι ...τζιιιιιιιιζ!
< δεν είναι τζζιζ ακριβώς.. κι αυτό είναι η δική μας γνώμη δηλαδή εμένα και το Λάκη,
νομίζω πως είναι για άτομα με bmi πάνω από 50-60 >
Είμαι κι εγώ υπέρ του γαστρικού δακτυλίου.
Να σας κάνω μια ερώτηση: πόσο καιρό σκεφτόσασταν την επέμβαση προτού την αποφασίσετε και πόσους γιατρούς επισκεφθήκατε και πως καταλήξατε σ' αυτόν που θα σας χειρουργήσει;
< εγώ το σκεφτόμουν 3 μήνες, έψαξα πολύ στο ιντερνετ, και είδα 3 γιατρούς πριν καταλήξω, με βοήθησε κι ο άντρας μου που είναι χειρουργός σε άλλη ειδικότητα ποιο γιατρό να διαλέξω>
Βέρα, Bionic, πως γίνεται και οι δύο να έχετε 6 μήνες τον δακτύλιο και η απώλεια κιλών στη μία περίπτωση να είναι 30 κιλά και στην άλλη 11 κιλά; Τι παίζει ρόλο;
<κατ αρχήν η Βέρα δεν το χει 6 μήνες το χει λιγότερο, και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, δεν χάνουν όλοι με τον ίδιο ρυθμό, μπορεί σε ένα χρόνο η Βέρα να χει χάσει πιο πολλά από μένα.
Πολλά παίζουν ρόλο: όπως η ηλικία, τα κιλά που ξεκινάς, η διατροφή, αν γυμνάζεσαι το ορμονικό, ο μεταβολισμός κτλ..
η Βέρα χάνει πολύ καλά σε σχέση με τα κιλά που ξεκίνησε και το πότε την έκανε.
Πως ανοίγει και κλείνει ο δακτύλιος και ποιος το ρυθμίζει αυτό;
< ο γιατρός βάζει στο ρεζερβουάρ του δακτυλίου φυσιολογικό ορό και έτσι στενεύει το στομάχι ακόμα περισσότερο, έτσι χορταίνεις ακόμα πιο γρήγορα κτλ
διάβασε παλιότερα ποστ. >
Το βράδυ θα σας πω τι μου είπαν κι αν μου γέμισε κανένας το μάτι.
< θα περιμένουμε νέα σου! καλή τύχη! >