Δυσμορφοφοβια!βοηθεια!!!δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!
Γεια σας παιδια..Ειμαι 25 χρονων και δεν αντεχω αλλο.......................Πασχω απο δυσμορφοφοβια.Παω σε ψυχιατρο 1 φορα το μηνα και παιρνω ενα zoloft των 100 το μεσημερι και το βραδυ μισο tavor και 2 serequel.Βλεπω στο καθρεπτη οτι εχω μια χαρα προσωπακι ομορφο αλλα σκεπτομαι καπακι πως με βλεπουν οι αλλοι και οτι οταν θα βγω ολοι θα με πουν ασχημη και θα γελανε η θα κοροιδευουν.Κανω γνωσιακη ψυχοθεραπεια παλι 3 φορες το μηνα αλλα τελευταια δε ξερω δεν νιωθω καλα λεω να τελειωνω.το θεμα ειναι δε με ενδιαφερει η εμφανιση τη ψυχη μου θελω να ναι ομορφη ,ξερω οτι ο καθενας εχει τα γουστα του αλλα λεω γιατι καποιος να με πει ασχημη αφου δεν εχω κατι.Οταν το ακουω ομως χανεται και η λογικη μου και για μενα υπαρχει μονο αυτο που ειπε ο αλλος....θελω να μιλησω θελω ψυχοθεραπεια να κανω αλλα δωρεαν.Δεν εχω χρηματα και ειναι δυσκολο να βρεις .Παλια ειχα κανει στο Αιγηνητειο 2 με 3 φορες αλλα με ειχαν για πειραματοζωο.Θελω να πεθανω αλλα απτην αλλη θα παω στη κολαση.τι να κανω?????Βοηθεια!!!!!!!!Υπαρχου� � αλλοι με την ιδια αρρωστεια ?Εγω εχω ψαξει αλλα ειμαι μονο εγω...