και να τελειωνε αυτη τη στιγμη.....ουτε που θα με ενοιαζε..το απολυτο ΧΑΟΣΣΣΣΣΣ....
Printable View
και να τελειωνε αυτη τη στιγμη.....ουτε που θα με ενοιαζε..το απολυτο ΧΑΟΣΣΣΣΣΣ....
Quote:
Originally posted by Xαος
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ;
απο που να αρχισω....μακαρι να μπορουσα να το απαντησω ετσι απλα....
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.
ολα αρχισαν οταν εψαξα να βρω τη βιολογικη μου μητερα....η απορριψη για 2 φορα αποδειχτηκε για εμενα ενα φορτιο που δε μπορω να σηκωσω...
το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου....εκτοτε παρατησα φιλους,δουλεια,την ομαδα μου......παρατησα τον εαυτο μου...επεσα στα ναρκωτικα...δεν με αναγνωριζω ουτε γω πλεον...ειμαι το φαντασμα του ιδιου μ
ου του εαυτου...
Καλημέρα..
Στα ναρκωτικά γιατί \"έπεσες\"? Τι νόμισες ότι θα βρεις με αυτόν τον τρόπο?
καλησπερα...προσπαθησα να ξεχασω...δυστυχως για εμενα κανοντας κακο στον εαυτο μου...πρεπει να κλεισει επιτελους αυτο το κομματι της ζωης μου.....να προχωρησω και γω...αλλα για να κλεισει πρεπει να μαθω την αληθεια....πραγμα που τοσο καιρο προσπαθω.....ματαια ομως...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ?ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?
καλημερα....οχι δεν εχω ζητησει Δημητρα.....κυριως κοκα...
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ?ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
δε ξερω τι πρεπει να κανω...απλως τα απλα και καθημερινα πραγματα που καποτε με ενδιεφεραν τωρα επαψαν...αν δε βρω την αληθεια δεν θα ηρεμησω...
Για να βρεις όμως την αλήθεια πρέπει να είσαι καλά ώστε να μπορείς να ψάξεις για τις απαντήσεις που θέλεις.Με το να καταστρέφεις τον εαυτό σου δεν κερδίζεις τίποτα.
Εχεις ανθρώπους δίπλα σου?
ειχα πολλους...καταφερα και τους εδιωξα ομως....ημουν απαραδεκτη...
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΟΝΗ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ...
εχεις δικιο....αισθανομαι μπλοκαρισμενη....δε μπορω να παω ουτε μπρος ουτε πισω...ειμαι πλεον θεατης της ιδιας μου της ζωης..
Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει?Quote:
[i]δε μπορω να παω ουτε μπρος ουτε πισω.
ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΤΕ.
ουτε στο πλαι μπορω,ουτε πουθενα...δε ξερω τι με εμποδιζει...
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ...
το ειδα..
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;Quote:
Originally posted by Xαος
πρεπει να κλεισει επιτελους αυτο το κομματι της ζωης μου.....να προχωρησω και γω...αλλα για να κλεισει πρεπει να μαθω την αληθεια....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΑ Η ΝΗΦΑΛΙΟΥΣ ΕΚΕΙ.ΤΙ ΛΕΣ?ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?
δε μπορω...λυπαμαι
ΓΙΑΤΙ?ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
δε μπορω να βγω απο αυτο....
πρεπει να μαθω την αληθεια για εμενα....ποιος ερωτας με εβγαλε στη ζωη....
AΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ;
ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
και ομως εχει....για τους περισσοτερους ειναι δεδομενο....για μενα παλι οχι...ξερεις τι ειναι να κοιταζεσαι στον καθρεφτη και να αναρωτιεσαι...?θελω να ξερω...
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ?
οχι αλλα δε μπορω να ξεφυγω απο αυτο...εχω προσπαθησει τοσο πολυ να βρω την αληθεια....και απογοητευτηκα τοσο που σαν ηλιθια πηγα και επεσα σε πραγματα που δεν ταιριαζουν σε εμενα...που μονο κακο εχω κανει στον εαυτο μου
Φίλη....Χάος....
Διακόσια κιλά κόκα να πιείς και τρεις κάβες αλκοόλ, να σαι σίγουρη ότι ούτε η σκόνη, ούτε το ποτό θα σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
Αν έχεις επιλέξει την αυτοκαταστροφή είναι δικαίωμα σου, αλλά μάθε ότι τη ζωή την πιάνουμε απ τα μαλλιά και όχι απ τον κ@@@.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμπαρασταθώ στην αρρώστεια σου, αλλά αδυνατώ, από τη στιγμή που είναι επιλογή σου.
Ξύπνα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;
το ερωτημα ειναι αν μπορω...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ....
φιλη Θεοφανεια....εχεις απολυτο δικιο...αλλα δε νομιζω πλεον οτι μπορω να αλλαξω κατι....δε ξερω καν απο που να αρχισω....