πως δουλευει αυτο τ chat? εχω μπει αλλα δεν μπορω να κτλβω κθλ πως δουλεύει... γενικα πως μπορω να μιλήσω με τα μέλη αυτού τ site?
Printable View
πως δουλευει αυτο τ chat? εχω μπει αλλα δεν μπορω να κτλβω κθλ πως δουλεύει... γενικα πως μπορω να μιλήσω με τα μέλη αυτού τ site?
Παλαιότερα ήταν πιο ενεργός ο χώρος του chat.Τώρα πια δε μπαίνουν και πολλά μέλη.
Η διαδικασία είναι απλή.Πάτας το πλήκτρο και ανοίγει το <<προγραμματάκι>>.Κάτω - κάτω έχει ένα πλαίσιο που γράφεις ό,τι θες και πατάς το πλήκτρο αποστολής μηνύματος ( Send message νομίζω πως λέγεται ).Στο κύριο μεγάλο παράθυρο βλέπεις τις απαντήσεις από τ' άλλα μέλη.
ευχαριστω!
παντως εχεις δικιο.. οσες φορες μπηκα δεν ήταν κνεις μεσα..
και εγω οσες φορες και αν εχω μπει ποτε και κανεις δεν ειναι μεσα....!!!!
Συνήθως μπαίνουμε κι αυτόματα βγαίνουμε με το που βλέπουμε ότι δεν είναι κάποιος ήδη μέσα,
οπότε παίζουμε για τη στιγμή,ειδικά όταν δεν είναι και πολλά μέλη μέσα στο φόρουμ...
Παλιότερα το είχαμε οργανώσει να μπαίνουμε κατά τις εννιά-δέκα το βράδυ...
Τελικά μόνο μετά από κάποιου πρόσκληση μπαίνουμε πλέον στο chat room...
Δε γνωρίζω απ'αυτά,αλλά ρωτάω:δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε στην αρχική σελίδα
αν είναι κάποιος στο chat όπως βλέπουμε ποιός είναι online εκείνη τη στιγμή;
Αυτό νομίζω θα διευκόλυνε πολύ και θα "ζωντάνευε" και πάλι την επικοινωνία μας...
ego kathe fora mpaino me agonia mipos vro kapoion mesa na miliso ligo pio normal alla tpt!!!!
τοτε αν ειναι να κνονισουμε καποια μερα να μπουμε...
κλυτερα τ βραδακι....
kalhspera molis ekana register ......pos leitoyrgei to thema ???????//
τσατ δεν μπαινει κανεις σχεδον ποτε(αν εννοεις αυτο) καλως ορισες by the way
HELLO EVERYBODY!!
Βλέπω είμαστε αρκετοί ξενύχτηδες αυτή τη στιγμή...πάμε για κουβεντούλα;
Τελικά,faye,χθες που μπαινόβγαινες στο τσατ ήταν επειδή είχες νευρικότητα ή δεν έβγαζες άκρη;
Αν υπάρχουν απορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί να τις λύσουμε.Μη δίνουμε κι άλλο χώρο στην απόσταση...
Εκτός αν απογοητεύτηκες από όσους ήμασταν μέσα κι έλεγχες μήπως μπήκε κανένας πιο ενδιαφέρον! ;)
για το chat room εχω ενα κολπο
αν θελει κανεις μπορει να εχει ανοιχτο chat με δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεο παραθυρο
μ αυτο τον τροπο εισαι μεσα και κοιτας και το φορουμ
κι αν μπει καποιος σε βλεπει μεσα και περιμενει μεχρι να τον παρεις χαμπαρι
Οχι Νadine μου, έμπαινα απ τη δουλειά και δεν είχα μπάρα να γράψω, ούτε έβλεπα τη δεξιά πλευρά ποιοί ήταν μέσα. Έμπαινα και έβγαινα μήπως και αλλάξει κάτι αλλά μπα...
Εσείς με βλέπατε έτσι; Εγώ σας έβλεπα απ το διάλογο αλλά...
Υποψιάζομαι ότο επειδή είναι υπολογιστής δικτύου, πρέπει να έχουν βάλει φραγή σε flash, java κ.λ.π
Ξέρει κανείς κανένα κολπάκι επεί του θέματος;
Καλέ τι κόσμος αγαπημένος μαζεύτηκε;Βλέπω και τα 4/5 της ομάδας μου!Ελάτε στο τσατ!! Τώρα!
Κοριτσια,ελατε στο chat!
Νadine,come to the chat area,(if you wish ofcourse your Highness).
:)
Δεν είναι που η Υψηλότητα μου δεν καταδέχτηκε,αλλά επειδή είχες βγει,
έκλεισα κι εγώ υπολογιστή και πήγα σ'άλλο δωμάτιο να τσατάρω...
Το μεσημέρι όμως θα είμαι στο ραντεβού μας.Φιλάκιαααααα
Είμαι στο τσατοδωμάτιο...Για κοπιάστε!Για κοπιάστε!
ερχομαιιιι!!!
πάμε για τσατ; περιμένω...
Νadine,θα τσαταρουμε?Κανεις κεφι?
Δε νομίζω να γεννήθηκε άνθρωπος που θα σου αρνηθεί εσένα κάτι
κι αν γεννήθηκε,σίγουρα πάντως δεν είμαι εγώ!Σου'ρχομαι!
Μεσα ειμαι τωρα,ελα!
εεεεεεεεε...Πάλι τα ίδια!Με το που πάω να μπω στο τσατοδωμάτιο,όχι μόνο δε με βάζει,
αλλά με πετάει έξω κι απ'το σπίτι και από μόνο του κάνει επανεκίνηση τον explorer...
Αν θέλεις τηλεφωνιόμαστε...Δώσε μου πάλι αριθμό στο u2u inbox μου αν θέλεις...Μάκια!
Δεν πειραζει,το καταλαβα,κι εμενα κατι τετοια τρελα μου κανει,θα τα πουμε αυριο,γιατι τωρα παω να πιω κανα γαλα,εχω απιστευτα κακο στομαχι Ναντινακι μου,γενικα ειμαι χαλια αυτες τις μερες οργανικα.Δεν σου ειπα,τελικα μεχρι αδενες μου πειραξε η ιωση,ελεος!
Είναι τα στερητικά που σου έλειψα,το ξέρω...Γνωστά τα συμπτώματα και σε πολλούς οικεία και συνήθη.
Τώρα άμα προτιμάμε να το λέμε "ίωση"κατά το "οι άντρες δεν κλαίνε",οκ,σεβαστό!Βολεύει κι η περίοδος άλλωστε...
Ρούφα το γαλατάκι σου,Σαμπίνα μου!Μεγαλώνει!Μεγαλώνει!Μεγαλώ νει τα παιδιά!
Τόσος κόσμος και κανείς δεν έρχεται to Support Chat NADINE.... :( Καλάαααααααα....
Ax Nαταλακι μου,μπαινω,μακαρι να σε προλαβω!!!
Το Σαββατο μπορεις?Οχιιι,οχιιι,την Κυριακη μπορεις?Μπορω μπορω μπορω.Αλλα δεν μπορω εγωωω οοοοο οοοοο,χαχα,που ειστε ρε μουρλοκομειααααα?
Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ,σου'ρχομαι!Κάτσε κάτω απ'τη μπάρα!
Ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο : οι ώρες κοινού για το τσατοδωμάτιο έχουν ξεκινήσει.
Δεχόμαστε ήδη καλημέρες! Σημείωση : σήμερα,λόγω αργίας,θα κλείσουμε αρκετά νωρίτερα.
Ευχαριστούμε
Καλημεεεεεερα εστω και απο εδω!!!Χρονια πολλα σε ολους σημερα!Πρεπει να φυγω σε λιγο,αλλα θα το τιμησω και εγω το τσατοδωματιακι σας καποια στιγμη!Φιλακια!
Σαμπίνα μου,σε βλέπω να τα τρέχεις τα τόπικς και σε λυπάμαι...
Κερνάω λεμονάδα στο τσατοδωμάτιο να πάρεις μια ανάσα...
Nadinakiiii,άμα μπορείς γλυκιά μου,τα λέμε στο chat,μου έλειψες!!!
ginger, koko, mitsaras, porki, stellou1989 ,ελάτε στο τσατοδωμάτιο!ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! !!!
Κατερινάκι μου,
σε περίμενα στο τσατοδωμάτιο,αλλά μάλλον δεν είδες το u2u μου πριν βγεις...
Δεν μπορεί,δεν μπορεί...κάπου θα συναντηθούμε...Κάπου καλύτερα μάλλον!
Εδώ είναι τίγκα στη σκόνη και την αράχνη από την αχρησία!Ντροπή σας,ανεπρόκοποι!
Κατερινάκι μου!Είσαι ακόμα μέσα;Αν ναι,έλα λίγο τσατοδωμάτιο!Για να δούμε...Λες τώρα να τα καταφέρουμε;
Μπαρμπούνι μου!Τσατοδωμάτιο τώρα!
Κατγούμαν (kat201161)
πες μου πως πάλι δε θα τα καταφέρουμε να συνευρεθούμε στο τσατοδωμάτιο!
Είμαι μέσα, είσαι μέσα, είμαστε μέσα; Σε περιμένω!