βασικα ειμαι πολυ στενοχωρημενη σημερα.με εχει παρει πολυ απο κατω γιατι μ επεσαν πολλα σημερα κ γενικοτερα σκεφτομαι πολλα κ ειμαι εντελως καπως κ με το παραμικρο κλαιω κ βγαζω οτι μ'εχει ενοχλησει πληγωσει εστω κ λιγο.ολα αυτα γιατι?στενοχωριεμαι παααααααααααρα πολυ γιατι εχω παραπανω κιλα κ καθε φορα η προσπαθεια μ να χασω τα κιλα π με βασανιζουν σταματαει.σαν να μην θελω να συνεχισω αλλο.γιατι????δεν θελω????αυτο δειχνω ρε γμτ με τισ πραξεις μ αλλα δεν παιζει να ειναι ετσι γιατι μεσα μ αλλο βλεπω.τοτε γιατι?τι?
στενοχωριεμαι π καθε μερα με κοιτανε στην δουλεια μ λες κ ειμαι εξωγηινος,δεχομαι συνεχως σχολια για τα κιλα μ πχ.ποσα κιλα εισαι?εχεισ κανει προσπαθειες?πρεπει να χασεις ομως γιατι ειναι κριμα τοσο ομορφη κοπελα...,αδυνατησες ε?ξεφουσκωσες μπραβο!κ αλλα τοσα μα τοσα πολλα....!τον μπαμπα μ να με κοιταει καπως καθε φορα π τρωω κατι κ να αρχιζει να κανει κυρηγμα κ να προσπαθει να μ δειξει το σωστο κ να με βοηθησει.τον λατρευω αλλα με πληγωνει τοσο πολυ κ οσο ειμαι σε αυτην την θεση ποτε δεν θα τ το πω γιατι δεν θελω να τον πληγωσω.με αυτο π κανει πιστευει πως κατι κανει.
Σ΄ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ για ολες εκεινες τις φορες π με μαλωσες π μ φερθηκες αδικα π με αγκαλιασες π με φιλησες μιλησες εδειρες χαμογελασες με δεχτηκες πισω οσες φορες κ αν σ γυρισα την πλατη κ σ μιλησα τοοοοοοοοοοσο μα τοσο ασχημα για ολες εκεινες τις φορες π με δεχτηκες οταν ειχα αδικο κ ειχα φυγει απο το σπιτι για μερες.....μηνες.....!για ολες εκεινες τις φορες π η καθε μ καινουργια μ αρχη ηταν ενα δικο της βημα για εμενα.για την καθε στιγμη π μ μιλαει π την βλεπω να κινειται π αντιδρα στο οτιδηποτε για τα δυσκολα αλλα ομορφα χρονια της...π με εκαναν ανθρωπο!!!!για τοσα μα τοσα αλλα π ισως τα γραψω αλλη φορα.
Σ'ΑΓΑΠΑΩ Κ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ για πολλα πολλα κ επειδη καθε μερα με κανεις κ πιο δυνατη.οι ευαισθησιες ομως ευαισθησιες...!
παππου γιαγια μ λειπετε παααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!
αυτα προς το παρον.με δακρυα στα ματια κ με κομπο στον λαιμο σας λεω πως λυπαμαι π δεν σας τα εχω πει ετσι ακριβως οπως ειναι.λυπαμαι π οταν πλησιαζω σε αυτο η αντιδραση μ ειναι οι φωνες κ η φυγη αντι για το κλαμα ο κομπος οι λιγμοι κ η εξομολογηση.περιεργο π θελω να δειχνω τοσο δυνατη σε αυτους π λατρευω ε?
νανι τωρα...οχι ομως για πολυ.αυριο δουλεια...
bye....