έχει πάει κανείς?....τα έχει δοκιμάσει?.....εντυπώσεις?
ευχαριστώ!
Printable View
έχει πάει κανείς?....τα έχει δοκιμάσει?.....εντυπώσεις?
ευχαριστώ!
Dare γειά σου..δεν έχω παέι ακόμη καθώς τον Μάιο θα ανοίξουν στην περιοχή μου..
μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζει η σύνδρομη και εντυπώσεις εάν πας?
δεν εχω εικόνα για το τι ακριβώς παίζει σε αυτή την αλυσίδα από κάποιο γνωστό, αλλά με τα στοιχεία που βρήκα στο site δε με γέμισε κ τοσο η εικόνα που παρουσιάζουν...
μηνιαίο κόστος 59? και 39? τον μήνα αν γραφτείς για ένα χρόνο (που σημαίνει πληρώνεις 12 μήνες βρέξει χιονίσει)
Τέλη υπηρεσιών (κάτι σαν εγγραφή για κάποιες μετρήσεις που σου κάνουν) 99? με έκπτωση 49?
θα ξαναποστάρω την πρώτη εντύπωσή μου εδώ και θα σας πω εντυπώσεις μετά την πρώτη επόμενη βδομάδα.
Quote:
Originally posted by dare-xxx
τα curves δεν είναι μηχάνημα...είναι ένα είδους γυμναστήριο μόνο για γυναίκες, χωρίς καθρέπτες και με έναν κύκλο από όργανα/ασκήσεις.....έκανα μια γύρα στα γυμναστήρια της περιοχής μου γιατί το ρημαδοποδήλατο που έχω εδώ κάθε βράδυ βαριέμαι να το ανέβω και πέφτω στο κρεβάτι λιώμα.....μπαίνοντας λοιπόν στα γυμναστήρια η πρώτη μου κίνηση ήταν...."ΜΕΤʼΑΑΒΟΛΉΗΗ!"......κα� � τρεχάτε ποδαράκια μου (τουλάχιστον στα 2 νοητικά)....σε εκείνο όμως δεν αισθάνθηκα πολύ άσχημα....και είναι μόνο για γυναίκες...απλά μου φάνηκε ψιλοαλμυρούτσικο....και είπα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κάτι....
..............
Καλησπέρα!
Εγώ είχα γραφτεί στα Curves στο Φάληρο πριν 2 χρόνια περίπου. Αν μπείτε στο site τους θα δείτε ότι η γυμναστική διαρκεί 30 λεπτά και συνδιάζει αεροβική γυμναστική και όργανα. Ήταν ένα πολύ ωραίο και αποδοτικό είδος γυμναστικής και αρκετά οικονομικό, εγώ έδινα τότε 39? το μήνα. Επίσης, εγώ που βαριέμαι σχετικά τα γυμναστήρια και μου αρέσει η εναλλαγή ασκήσεων το θεώρησα πολύ ωραίο. Πήγα για ένα εξάμηνο με μια φίλη μου αλλά δυστυχώς είχε πρόβλημα με τη μέση της και δεν έκανε να συνεχίσει, οπότε αν αντιμετωπίζετε αντίστοιχο πρόβλημα δεν το συνιστώ. Μετά γραφτήκαμε σε ένα studio pilates (καμία σχέση με τις μπάλες και τα λάστιχα που λένε pilates τα γυμναστήρια) και είναι η πιο ΤΕΛΕΙΑ γυμναστική που έχω κάνει ποτέ. Το μόνο αρνητικό είναι το αυξημένο κόστος. Δυστυχώς, πριν λίγο καιρό μετακόμισα στα βόρεια προάστεια και τώρα ψάχνω αντίστοιχο studio εδώ. Ελπίζω να σας βοήθησα!
Και εγω πιλατες κανω ειναι οντως τελεια γυμναστικη και υπαρχουν και τμηματα για αρχαριους.
κατερινακι μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη, που κάνεις πιλατες? γιατι θελω και εγω να αρχισω.... εχω βεβαια δει καποιες ασκησεις στο you tube και μου φανηκε οτι πρεπει να εισαι το παιδι λάστιχο....
αλλα αφου λες οτι εχει και για αρχαριους ισως μπορεσω να ανταπεξέλθω
Αναλογα σε ποια περιοχη εισαι!
λοιπόν...στα curves έκλεισα βδομάδα.....αποτελέσματα φυσικά δεν έχω να σας πω...αλλά με βολεύει πολύ....γρήγορο πρόγραμμα με εναλλαγές χωρίς να σε κουράζει και σωματικά και πνευματικά....άνετο περιβάλλον (μόνο γυναίκες και λίγες κάθε φορά).... σε ακριώς 30 λεπτά έχω τελειώσει, συν 5-10 λεπτά το πήγαινε έλα, πριν περάσει ώρα έχω καθαρίσει και δεν αργώ για τα παιδιά...
στον μήνα πάνω θα σας πω τι έγινε με πόντους και λιπομέτρηση....κιλά δεν βάζω γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι σε πρόγραμμα διατροφής για αδυνάτισμα....
μενω Φιλυρο (που αποκλείεται να εχει) αλλα με βολέυει και η Νεαπολη και η Σταυρούπολη.
γεια σας !
πηγαινω στα curves για περιπου εναμιση μηνα και εκτος του οτι ειναι μονο γυναικες και μονο για μιση ωρα,εγω ειδα αποτελεσματα αμεσως.
αν και δν εχασα βαρος στον πρωτο μηνα, εχασα ποντους απο τα μπουτια κ τα μπρατσα!!!(απιστευτο!!!!)
Bάσια νομίζω πως έχει Ωραιόκαστρο και Εύοσμο. Αν μπεις στο σάιτ τους θα δεις λεπτομέρειεςQuote:
Originally posted by basia
μενω Φιλυρο (που αποκλείεται να εχει) αλλα με βολέυει και η Νεαπολη και η Σταυρούπολη.
χθες το απογευμα πηγα στα curves του Ωραιοκάστρου
καλο μου φανηκε, δεν ειχε και πολυ κόσμο. θα κανω ενα μηνα δοκιμαστικα και βλεπουμε....
Καλημέρα και από εμένα! Εγώ πηγαίνω στα curves 5 1/2 μήνες. Καταρχήν να σας πω ότι δεν μου αρέσε καθόλου το γυμναστήριο, όμως στον συγκεκριμένο χώρο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρώτον είναι όλο γυναίκες και δεν με νοιάζει πως θα σκύψω, πως θα ντυθώ. Επιπλέον το γεγονός ότι τελειώνω σε 40 λεπτά (30 πρόγραμμα και 10 διατάσεις) είναι βασικό. Επίσης, έχω χάσει -με διαιτολόγιο των 1.300 θερμίδων αυτό το διάστημα- 5 κιλά και σύνολο 23 πόντους κάτω!Συνεχίζω...
Οφείλω να ομολογησω πως το μόνο αρνητικό είναι το κόστος, γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν γυμναστήρια με 99ευρώ το χρόνο, ενώ στο συγκεκριμένο είναι 49ευρώ η εγγραφή και 39 ευρώ το μήνα (αν κάνεις ετήσιο).
Αυτά από εμένα.
Καλημέρα Ειρήνη και καλώς μας ήρθες!Πρώτη φορά ακούω για γυμναστήριο μ'ετήσια συνδρομή 99 ευρώ!
Δηλαδή 8 ευρώ και κάτι το μήνα;Ε,ναι...λογικό μετά να σου ακοφαίνεται να δίνεις άλλα 30 (συν τα 49 της εγγραφής,
που ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο καταβολής τους) Πληρώνεις που πληρώνεις,τουλάχιστον σε βόλεψε και έχει κι αποτελέσματα!
Συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα απώλεια σου!Καλή δύναμη και για τη συνέχεια!Φιλάκια!
nati,καλώς σε βρίσκουμε κι εσένα!(Σόκο!Φρέτα! Πού'ν'την;Να τη!)
Μπράβο για την προσπάθεια σου και το πολύ καλό αποτέλεσμα των πόντων!
Πολύ πιο σημαντικό από το μικρότερο βάρος σε κιλά είναι αυτό,εξάλλου!
Τα νούμερα μπορεί να είναι και πλασματικά,ενώ οι πόντοι,όχι...Οπότε μια χαρά σε βρίσκω!
Και τα ρούχα είναι ανάλογα με τις διαστάσεις και το μάτι δεν έχει ζυγαριά στην κριτική του...
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και καλή σου συνέχεια!Την καλημέρα μου!
basia μου,μ'έχεις πραγματικά εντυπωσιάσει!
Τη μία μέρα ρωτάς και την αμέσως επόμενη πηγαίνεις κιόλας!Μωρέ,μπράβο!
Αυτό θα πει μιλάμε ,δεν παίζουμε!Αν είσαι τόσο αποφασισμένη,σε βλέπω να παίρνεις τη μεγάλη κατρακύλα
και μάλιστα πολύ σύντομα στην απώλεια βάρους!Με το σώμα σου ένιωσες καλά;Γιατί είχαμε πρόσφατα και το χειρουργείο...
Να προσέχουμε,έτσι;ʼντε,καρδι� � μου!Πολύ σε χαίρομαι!Φεύγουν τα κιλά,σφίγγει το σώμα,ανεβαίνει η διάθεση,όλα μια χαρά!
ειναι να μην το παρω αποφαση. πηγα εχθες και μου αρεσε πολυ. γρηγορο και καθολου βαρετο οπως το ποδηλατο ο διαδρομος και τα συναφη. κανεις ενα σετ ασκησεων με μηχανηματα απο 3 φορες, απο το πρωτο ειχα κουραστει(ειναι που ειμαι και χρονια στα γυμναστηρια), στο δευτερο πηγαινα καπως πιο χαλαρα και στο τριτο τα ειχα παιξει, αλλα μου αρεσε. οταν ειδα τον εαυτο μου στον καθρευτη οταν τελειωσα ημουν κατακοκκινη....
θα παω και σημερα...
καλα με βλεπω να αλλαζω καριερα σε 6 μηνες... (μοντελο και τετοια)
η πληγη δεν με ενοχλησε καθολου, η αληθεια ειναι πω δεν ρωτησα και το γιατρο μου, αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα. δεν κανω και τιποτα extreme.
τα λεμε
Ευχαριστώ NADINE! Ναι, όντως υπάρχει γυμναστήριο με 99 ευρώ το χρόνο.
Όσο για την εγγραφή που ποτέ δεν κατάλαβα και εγώ γιατί την κάνουμε η υπέυθυνη μου είπε:πως είναι για τις μετρήσεις που κάνουμε κάθε μήνα (κιλά, πόντοι, δ.μ.σώματος, λιπομέτρηση).
Πάντως, ειλικρινά, νιώθω όμορφα που πηγαίνω και σαφώς νιώθω δικαιωμένη που βλέπω να χάνω πόντους. Αυτό με ενδιαφέρει.
Έχω κάνει τα πάντα με δίαιτες εξαντλητικές, με μηχανήματα, με μασάζ...
Και εγώ ήμουν γραμμένη στα curves βασικά με βόλεψε πάρα πολύ που ήταν κοντά στο σπίτι μου και έτσι μπορούσα να πηγαίνω μετά τη δουλεία ή το πανεπιστήμειο. Επίσεις θετικό για μένα είναι το κόστος μόνο 39 euro τον μήνα εκεί που άλλα γυμναστήρια μπορεί να ζητούν 50 και βάλε. Θυμάμαι είχα αρχίσει τον Γεννάρη και μέχρι τον Μάη είχα χάσει 27 πόντους (στήθος, μπράτσα, μπούτια, κοιλιά) στα κιλά είχα μείνει σταθερή και όλα αυτά χωρίς να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής αλλά πήγαινα 6 φορές την βδομάδα και όχι μόνο τρεις ...
αληθεια ειχες τοσο καλα αποτελεσματα??? 27 ποντους???? :-Ο
πρεπει οπωσδηποτε ν'αρχισω γυμναστηριο αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο....
Εντάξει μπορείς να δοκιμάσεις εκεί και αν σου αρέσει να γραφτείς εκεί
Ρε κορίτσια θέλω κι εγώ να πάω σε αυτά τα curves!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου που με ενθουσιάζει κάτι σε γυμναστήριο. Δεν μου φαίνεται να είναι από αυτά τα κλασικά ηλίθια γυμναστήρια που δεν σου έρχεται κανένας γυμναστής να σου πει τι θα κάνεις και γίνεται της τρελής μέσα. Απ' οτι κατάλαβα λειτουργούν με πρόγραμμα! Τι ωραία.
Μόνο που δεν μπορώ να πάω εγω βρε παιδιά γιατι δεν έχω κανλεναν να μου κρατήσει το μωρό!!! Έλεος πια. Είμαι δασκάλα και μόνο η μαμα μου το κρατάει 4 ώρες το πρωί που δουλεύω. Που να της έλεγα και το απόγευμα! Δεν παίζει με τίποτα!!!Κλαψψψψ
Εμ...γιατί δεν δοκιμάζεις να πηγαίνεις μετά τη δουλεία? ένα 30λεπτο είναι μόνο έτσι αν το πεις της μαμάς σου ότι θα χρειαστείς τη βοήθεια της για ακόμα 30 λεπτά δεν πιστεύω ότι θα σου πει οχι...
Το concept των Curves είναι καλό βασικα.Μόνο γυναίκες (προσωπικά όποτε ήταν τιποτα κούκλοι στο γυμναστήριο με απέτρεπε απο το να ξαναπάω) και δεν έχει και καθρέφτες απο όσο άκουσα.Τωρα απο κει και πέρα δεν εχω προσωπική εμπειρία.Αλλα πηγαινε μια γνωστή και το μόνο που με προβλημάτισε , ενώ ήταν πολύ αδύνατη τις έλεγαν ότι επρεπε να χασει 3-4 κιλά.Τωρα δεν ξέρω αλλα καμια φορά και στα γυμναστήρια υπάρχει μια μανια να είσαι fit που δε βοηθάει ψυχολογικά άτομα υπέρβαρα και παχύσαρκα...Απο προσωπικές εμπειρίες πιο καλά μου φέρθηκαν διατροφολόγοι παρά γυμναστες.Οι γυμναστές πάντα με έκαναν να νιώθω χειρότερο μπάζο.Αυτό τον καιρό δεν πάω γυμναστήριο πιο πολύ επειδή θέλω πρώτα να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω άνετα και να μη σκέφτομαι πχ οτι πρεπει να ρουφιέμαι στο διαδρομο όταν περναει η κορμάρα γυμνάστρια...
αχ Deb μου κ εγω για τον ιδιο λογο δεν παω γυμναστηριο...ολες εκει μεσα ειναι σαν τη Σασα Μπαστα κ οι αντρες σαν τον Αλεξανδρο Παρθενη!!! χαχαχα που να παω η καημενη να ιδρωνω αναμεσα σε τοσες θεες κ κουκλους???
[quote]Originally posted by dominique
Εμ...γιατί δεν δοκιμάζεις να πηγαίνεις μετά τη δουλεία? ένα 30λεπτο είναι μόνο έτσι αν το πεις της μαμάς σου ότι θα χρειαστείς τη βοήθεια της για ακόμα 30 λεπτά δεν πιστεύω ότι θα σου πει οχι...[/;
ʼσε Dominique πρέπει να το ξεχάσω εντελώς γιατί μετά τη δουλειά γυρίζω κομάτια! Είμαι σε ειδικό δημοτικό σχολείο με βαριές περιπτώσεις 4 ώρες τη μέρα αλλά είναι σα να δουλεύω 8 ωρο. ʼσε που ξενυχτάω κάθε βράδυ ρε γαμώτο γιατί είμαι νυχτερινός τύπος. Πάντα ήμουν. Οπότε θέλω οποσδήποτε να κοιμηθώ το μεσημέρι.
Quote:
Originally posted by samantha
αχ Deb μου κ εγω για τον ιδιο λογο δεν παω γυμναστηριο...ολες εκει μεσα ειναι σαν τη Σασα Μπαστα κ οι αντρες σαν τον Αλεξανδρο Παρθενη!!! χαχαχα που να παω η καημενη να ιδρωνω αναμεσα σε τοσες θεες κ κουκλους???
Σκέτη κατάθλιψη.Και το θέμα είναι ότι μαρεσει το γυμναστήριο.Είναι κάποιες ασκήσεις όπως ο διάδρομος, το ελειπτικό κλπ που χαίρομαι να τις κάνω.Αλλά είπαμε θα γίνω πρώτα 70-73 κιλά και μετά γυμναστήριο.
τελευταια αποπειρα ηταν το Σεπτεμβρη στα 78 κιλα κ παλι δεν ενοιωθα καλα...τωρα στα 68 θα ξαναπροσπαθησω κ θα σου πω σε 1-2 μερες!!!!
γραφτηκα κι εγω στα Curves.οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες.
καταρχας το οτι δεν εχει καθρεφτες το θεωρω πολυ καλο.
κατα δευτερον το οτι δεν υπαρχουν ανδρες.
επισης το συστημα τους δουλευει.
μετα απο τους 2 γυρους στα μηχανηματα με την ενταση που πρεπει να τους κανεις,ειμαι κατακκοκινη λες και εκανα γυμναστικη για 1-1μιση ωρα.
τα οργανα τους ειναι απιστευτα ευστοχα στις μυικες ομαδες των γυναικων,και γενικα το συστημα με τις αναπνοες και που μετρας τους σφυγμους σου ανα 4-5 οργανα ειναι πολυ καλο.
γενικα δεν θα πω κατι ασχημο.οσο για το κοστος ενταξει δεν το σκεφτομαι καν αν ειναι να γινω οπως θελω και να ξανααγαπησω την γυμναστικη σε γυμναστηριο που χρονια τωρα την μισουσα.
εφταιγε βεβαια το οτι τα κλασσικα γυμναστηρια δεν εχουν τιποτα για να με κρατησουν.
εφοσον λοιπο πετυχα αυτα πιστευω πως αυτο δεν πληρωνεται με τιποτα.και χαλαλι αν ειναι να τονωνουν την ψυχολογια των γυναικων σε αυτον τον τομεα.
προτεινω να δοκιμασετε αλλα μην ξεκινησετε με ετησιο.πληρωστε εναν -2 μηνες στην αρχη δειτε πως θα το δεχτειτε,και μετα αποφασιστε.
Και γω σκέφτομαι να γραφτώ από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη.
μακαρι να ειχαν και στο Βολο :(
Καλησπερα! και εγω θελω να το δοκιμασω γιατι οπως λετε ειναι καλοοο! ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ και πολυ ευκολα...
Τωρα ομως η εποχη ειναι καταλληλη ή εχει πολυ ζεστη και καλυτερα να τ αφησουμε για αργοτερα?
τι λετε κοριτσια και εσεις?
Κατά την γνώμη μου δεν είναι καλή εποχή ο Ιούλιος για να αρχίσεις (εκτός αν δεν προβλέπονται διακοπές και φαγοπότια). Ο καλύτερος μήνας για μένα είναι ο Σεπτέμβριος..
Σωστα! θα παω διακοπουλες και μολις επιστρεψω θα αρχισω!
Ευχαριστω!
καλησπερα σας girls!
αποφασισα να ξεκινησω κι εγω.
θα ηθελα να ρωτησω μειρκα πραγματακια,
οποια ξερει κ θελει ας μου απαντησει,ναι;!
1.ποσες μερες τη βδομαδα ειναι ανοιχτα;Σαββατο και Κυριακη θα μπορω να πηγαινω η οχι;
2.μπορω να πηγαινω ολες τις μερες που ειναι ανοιχτα,μια φορα τη μερα ή το προγραμμα που πληρωνεις αντιστοιχει σε 3 φορες τη βδομαδα ξερω γω...;θα ηταν απαραδεκτο να ισχυει κατι τετοιο,βεβαια, δεδομενου του οτι δεν ειναι κ λιγα λεφτα το μηνα,ιδιως αν δεν παρεις ετησιο πακετο.στα αλλα γυμναστηρια με τη συνδρομη σου μπορεις να εισαι στο gym οσες ωρες ειναι ανοιχτο κ το gym...
3.σου κανουν λιπομετρηση,μετρανε ποντους κλπ?δηλαδη ξεβρακωνεσαι :D:D:D κανονικα κι αρχιζουν οι ραφταδες και μετρανε;δε θελω να το υποστω αυτο,θα πω φχαριστω αλλα δε θα παρω!χεχε
4.εγω θα γραφτω ζωγραφου,ειναι καμια σας που πηγαινει στου ζωγραφου απο δω μεσα να μου πει τι παιζει γενικοτερα στο συγκεκριμενο καταστημα;
5.καπου διαβαζα οτι αν θες επιλεγεις 60 λεπτο προγραμμα,αντι 30λεπτου,αυτο παιζει;
thanks in advance για τις απαντησεις σας girls και καλο απογευμα!!
eyelids
αν και δεν ξέρω τίποτα για τα curves με επιασες να φλετράρω και εγώ με την ιδέα τους (ας όψεται που γύρισα από διακοπές και άρχσα πάλι τα σχέδια για διάιτα και γυμναστική!!!!). Μάλιστα σκεφτομαι να περάσω μια βόλτα από εκεί αυριο αν είναι φυσικά ανοιχτα. Δυστυχώς εγώ θα προσεγγίσω το υποκατάστημα της Α. Παρασκευης. Αν μάθω κάτι από τις απορίες σου θα σου γράψω αυριο το βραδυ
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
eyelids
κλειστά τα curves! Ανοίγουν 25/7 (τουλάχιστον στην Α. Παρασκευή) οπότε θε πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν να μας λυθούν οι απορίες! Πάντως από ότι έχω καταλάβει από κοπέλες που πηγαίνουν σχετικά με το πόσες φορές μπορείς να πηγαίνεις δεν είναι υποχρεωτικό 3 μπορείς και περισσότερες απλά δεν σε ενθαρρύνουν να το κάνεις. αυτά για την ώρα...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ καλό μου παλιόπαιδο...;)