Quote:
Originally posted by DEPON
Θασου πω ..ναι, θα σου πωωωωωωωωωω
Εχασα τον στοχο μου ,ειμαι ξανα δεν ξερω... απογοητευμενη να πωωω...
και αυτο ολα ξεκινησε απο πριν 2 εβδομαδες.
Ενοιωθα πολυ καλα και πηρα την αποφαση να επισκευτω τον αντρα μου στο γραφειο του , μετα απο κατι χρονια ,και γιατι μου ζητουσε να περασω με το παιδι μας απο εκει ,γιατι ηθελαν να μας δουν οι συναδελφοι του.....και εκει αντι να ακουσω μια καλη κουβεντα ,και αναζητουσα για να πω και την αληθεια ενα μικρο κοπλιμεντο για τα τοσα κιλα που εχασα....εγινε το αντιθετο .
Αφου εφυγα ειπαν στον Αλεξ ..τι επαθε η μαρια ?πολυ κουρασμενη φαινεται ....γηρασμενη!!
Αυτο ηταν ..μου εκοψαν τον αερα και τα φτερα μου....δεν θελω να βγαινω παλι ,και ολη την ωρα τρωω.
deponaki mou mhn ptoeise apo ta kakos keimena,mia dokimasia einai kai auto...den exeis anagki tin gnomi tous,kai ksereis oi pio polu anthropoi den xeronte otan blepoun tin prospathia tou allou kai protimoun na bgaloun kakia para na epibrabeusoun ...kakos apogoiteutikes..i zoi kai i eutixia krivetai mesa sou kai den eksartate apo tous allous,kane auto pou se euxaristei kai ola tha sou pane telia,esu prota apo ola prepei na eisai eutixismenh me ton eauto sou kai tote olloi tha trivoun ta matia tous ,opos to kanoun fantazomai....kali sou mera!!!