γεια σας!! ειμαι καινουρια και θα ηθελα να βρω κι αλλες κοπελες που να εχουν τον ιδιο στοχο με μενα ωστε η μια να βοηθαει την αλλη... Τι λετε?? Θα βαλλουμε τα δυνατα μας να τα καταφερουμε?
Printable View
γεια σας!! ειμαι καινουρια και θα ηθελα να βρω κι αλλες κοπελες που να εχουν τον ιδιο στοχο με μενα ωστε η μια να βοηθαει την αλλη... Τι λετε?? Θα βαλλουμε τα δυνατα μας να τα καταφερουμε?
Nifitsa μου καλωσόρισες!
Φοβάμαι ότι δεν θα βρεις αρκετούς να σε ακολουθήσουν.
Η προσωπική μου γνώμη για την ʼτκινς (επειδή την έκανα για 10 μέρες κάποτε) είναι ότι δεν αντέχεται! Πόσο πρωτείνη να φας πια? Πόσο κρέας? Λαχταράς και ένα φρουτάκι και μια σαλατούλα παραπάνω και αυτά δεν επιτρέπονται παρά ελάχιστα (20 γραμμάρια υδατάνθρακας την μέρα ΜΟΝΟ).
Χάνεις βέβαια αλλά για πόσο θα μπορέσεις να την κρατήσεις? Και μετά τι?
Πάντως σου εύχομαι καλή αρχή σε ότι και να κάνεις!
Κρίμα lida, Παντως εχεις ενα δικιο σ αυτο που λες. Εγω ειμαι στη δουλεια τωρα κια ειμαι νηστικη και δεν ξερω τι να φαω για πρωινο. Απο την άλλη θέλω να δοκιμάσω... Θα περιμενω να παει 12 και θα παραγγείλω καλαμακια... Θα σας ενημερωνω για την προοδο μου (Αν υπάρχει...)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΥΦΙΤΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΤΗΝ ΑΤΚΙΝΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΚΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΡΕΠΑΛΕΣ 1 - 2 ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ
ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝΠΡΟΟΔΟ ΣΟΥ
Καλημερα Αννεζινα! Σε ευχαριστω πολυ! Μόνο με την ατκινς τα ξαναπαιρνεις? Δυστυχως εχω δοκιμασει τα παντα, γιατι οχι κι αυτο?? Αποτελεσμα είχαν οι γνωστοι σου? Δηλαδη ξερεις καποιον που να την έκανε και να ειχε αποτελεσματα? Εγω προς το παρόν πειναω γιατι ειμαι στη δουλεια και δεν ειναι ευκολο να φαω κρεατα πρωι πρωι... παω να φτιαξω ενα τσαγακι σκετο!!
Για πρωινό στην ʼτκινς μπορείς να φας ένα βραστό αυγό και λίγο τυρί. Καλύτερα μην μένεις νηστική μέχρι το μεσημέρι.
Σε ευχαριστω πολυ lida το διαβασα απλα αργησα να ξυπνησω και δεν εχω παρει τιποτα μαζι μου. Απο αύριο όμως θα οργανοθώ...θα πάρω και το βιβλίο αν δω ότι έχει αποτέλεσμα στη δοκιμαστική περίοδο που θα κανω τη δίαιτα.
και γιαουρτακι για πρωινο χωρις ομως φρουτακια και ζαχαριτσες. και γαλα επισης. γιατι ομως δεν δοκιμαζεις την διαιτα των ομαδων τροφων? καθε 4 ωρες ιδια ή αλλη ομαδα. η μια ομαδα ειναι οτι επιτρεπει η ατκινς και η αλλη οτι δεν επιτρεπει. νομιζω ειναι ευκολοτερη και κυριως δεν θα σου ανεβασει την χοληστερινη
τελος παντων. ολοι για συμβουλες ειμαστε πρωτοι.
αντε καλη αρχη και να μας λες την προοδο σου.
Γεια σου ΒΑΡΒ3 σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα που έγινα μέλος θα παλιώσω τόσο καιρό μόνο σας διάβαζα. Αλλα τωρα το πηρα ποφαση.
Αλήθεια επιτρέπεται το γιαούρτι στην ατκινς? Παρεπιπτώντως συγχαρητηρια για την πρόοδο σου!!!
α, ωστε εισαι μια απο τους χιλιαδες ανωνυμους που μας διαβαζουν καθημερινα!!
κοιτα, ειδικη δεν ειμαι. πρωτεινη μπολικη εχει το γιαουρτι, γαλακτοκομικο ειναι, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι επιτρεπεται. εχω καμια εικοσαρια χρονια που την ειχα κανει και την ατκινς και πολλες αλλες διαιτες.
οσο για την προοδο μου, προσπαθω εδω και περιπου εναμιση χρονο. ποτε βαζω, ποτε χανω, τα γνωστα. αν δεν ηταν ομως το φορουμ που το βρηκα τον φεβρουαριο, σιγουρα θα ημουν 104 μη σου πω και παραπανω
nifitsa όλα τα συσκευασμένα γιαούρτια και γάλατα αναφέρουν το ακριβές ποσό υδατάνθρακα που περιέχουν.
Πχ ένα γιαούρτι πλήρες κεσεδάκι έχει περίπου 4 γρ. υδατάνθρακα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να φας και γιαούρτι και να πιεις και ένα ποτήρι γάλα αν θέλεις. Μην ξεχνάς απλά να τον μετράς πολύ προσεκτικά τον υδατάνθρακα γιατί το όριο είναι τα 20 γρ. ημερησίως.
Nαι ήμουν από αυτούς που σας διάβαζαν... αλλά όχι πια. Αποφάσισα να αφήσω την παθητική στάση!!! Τελικά απαγορεύει το γιαούρτι το διάβασα. Οκ θα ζήσω και χωρις αυτό.... Καλή μας συνέχεια λοιπόν!!!
Νυφίτσα ο ενδοκρινολόγος μου μου είχε δώσει πριν 2 χρόνια μια δίαιτα που μοιάζει με την ΑΤΚΙΝΣ και που είχε απότέλεσμα σε εμένα. Είχα χάσει περίπου 10 κιλά, αλλά τα ξαναπήρα. Δεν νομίζω να έφταιγε η δίαιτα αλλά οι κρίσεις υπερφαγίας που είχα. Τις πρώτες 15 μέρες δεν είχε καθόλου υδατάνθρακες, άμυλο, φρούτα, ζάχαρη. Για πρωϊνό έφτιαχνα σάντουιτσ τυλίγοντας σε φύλο μαρουλιού τυρί λίνεα και γαλοπούλα ζαμπόν τα οποία στερέωνα με μια οδοντογλυφίδα και τα έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά. Εναλλακτικά έβαζα σολωμό, αλλά μόνο τα σαββατοκύριακα ή τα απογεύματα. Γάλα και γιαούρτι δεν είχε. Μετά από 15 μέρες πρόσθεσε σταδιακά γάλα, γιαούρτι, μία φέτα μαύρο ψωμί ή κράκερ, κι ένα φρούτο. Μετά από ένα μήνα (είχα χάσει 6 κιλά) η δίαιτα έγινε διατροφή και συνέχισα να χάνω περίπου 3 με 4 κιλά. Στους δύο μήνες ήμουν σε ικανοποιητικά κιλά και παρόλο που δεν είχα φθάσει στα 58 επειδή έκανα και λίγο διάδρομο ήμουν ευχαριστημένη. Έτσι τα παράτησα και μετά από κανένα χρόνο τα ξαναπήρα.
Μag σε ευχαριστω παρα πολύ!! Ωραία ιδέα για πρωινό γιατι όπου κοιτάω λέει για αυγά... Αν θα σου ήταν εύκολο θα μπορουσες καποια στιγμη να μου έγραφες τη δίαιτα αν την έχεις ακομα? Σε ευχαριστώ και πάλι πολυ πολυ!!!
Η Δίαιτα ήταν πολύ απλή:
Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΠΡΩΙΝΟ: καφές χωρίς γάλα και ζάχαρη ή τσάι ή άλλο αφέψημα
μαρούλι + γαλοπούλα βραστή + τυρί τοστ με λίγα λιπαρά (μπορείς να φτιάξεις 3 ή 4 και να τα τρως μέχρι το μεσημέρι)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: κοτόπουλο, ψάρι, μοσχάρι άπαχο (μερίδα εστιατορίου) βραστά η ψητά, μπιφτέκι χωρίς ψωμί, μια μικρή πράσινη σαλάτα (ωμά ή βραστα λαχανικά) με λεμόνι ή αλάτι και ελάχιστο λάδι
ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΒΡΑΔΥ: το ίδιο με το πρωϊνό ή με σολωμό ή αυγό βραστό (2) με μικρή πράσινη σαλάτα
Β' ΕΒΔΟΜΑΔΑ
το ίδιο με την πρώτη αλλά μπορείς να προσθέσεις ντομάτα στη σαλάτα, λιαστή ντομάτα, ένα ποτήρι γάλα ή μισό κεσεδάκι γιαούρτι όποτε θέλεις
Γ' ΕΒΔΟΜΑΔΑ
προσθέτεις 1 ή 2 φρούτα και 1 ή 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως ή κράκερς ολικής αλέσεως
Δ' ΕΒΔΟΜΑΔΑ
προσθέτεις ένα γλυκό του κουταλιού ή παστελάκι ή μέλι (1 ή δύο κουταλιές του γλυκού)
μπορείς να τρως το βράδυ ότι και το μεσημέρι αλλά σε μικρότερη ποσότητα, όλα τα άλλα ίδια
Σε ευχαριστω πολύ mag!!! Φαινεται εύκολο...Ελπίζω να τα καταφέρω....!!!
δυστυχώς δεν είναι εύκολη γιατί πεινάς και καταπιέζεσαι την πρώτη εβδομάδα. Για παράδειγμα αν βγείς έξω θα πρέπει να το ξέρεις για να μη φας το μεσημέρι γιατί ακόμα και η σαλάτα είναι περιορισμένη. Βέβαια έχει αποτέλεσμα γιατί συνδυάζει λίγο φαγητό και τη λογικήτ της δίαιτας άτκινς. Βασίζεται στο γεγονός ότι οι υδατάνθρακες και η γλυκόζη αυξάνουν το αίσθημα της πείνας και μεταφέρουν το λίπος στις λιποαποθήκες ή κάτι τέτοιο που αδυνατώ να θυμηθώ για να σου εξηγήσω.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!
Αν δε νιώθεις καλά την πρώτη εβδομάδα να πάρεις ασβέστιο και σίδηρο σε βιταμίνη
Εχτες πηγε καλα η μερα!! Δε μπορω να πω οτι πείναγα. Βέβαια δεν έκανα αυτά που μου είπες ακριβώς. Δηλαδή μεσημέρι ψαρονέφρι με 4 λαχανάκια βρυξελλών και λίγο κίτρινο τυρι και βράδυ λίγους ξηρούς καρπούς. Αυτό που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον στην ατκινς ειναι οτι είναι ελεύθερη. Βαρέθηκα να δεσμευομαι πρωι γαλα με 3 κουταλιες σούπας δημητριακών... ήμαρτον!!!!
3η μερα ατκινς!!! Ολα μια χαρα... Διαβαζα τωρα και τη διαιτα των WW πολυ ωραια μου φαίνεται κι αυτη, αλλά όσο αντέχω θα συνεχισω ατκινς!!!!
Δεν υπάρχει κανείς εδω που να ακολουθεί αυτή τη δίαιτα? Βλέπω όλο παλια post. Aν υπάρχει πολύ θα ήθελα βοήθεια και συμπαράσταση...
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλες για το ενδιαφέρον σας!!!
Γεια σου νιφιτσα μου,απο αυριο λεω να ξεκηνησω την ατκινσ κ εγω θα συνεχισουμε παρεα,απλα δεν εχω καταλαβει ακριβωσ τι πρεπει να τρωμε ημερησιωσ,20γρ υδατανθρακεσ στο συνολο,ποσο γαλα αντιστυχει ?κ ποση ποσοτητα κρεασ?εχω μπερδευτει λιγο..μονο τουσ υδατανθρακεσ καταλαβα μπορεισ να μου πεισ το ημερισιο προγραμα σε τι ποσοτητεσ κ ποσα συχνα γευματα,ξερω τι απαγορευεται κτι επιτρεπεται..ευχαριστω εκ των προτερων κ καλη σου επιτυχια..
Μαρακι γεια σου!!! Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που θα σε εχω παρεα στην προσπαθεια μου!! Ειχες καποιες αποροιες που απ οτι ειδαν σε βοηθησαν τα κοριτσια οπως καναν και με μενα! Μη φανταστεις οτι εγω ξερω πολλα απο αυτη τη διαιτα παντως δυστυχως το γαλα απαγορευεται στην αρχη. Αλλα μπορεις να τρως τυρι που ειναι κι αυτο πολυ καλη πηγη ασβεστιου! Καλη μας αρχη! Εγω διανυω την πεμπτη μερα και ηδη νιωθω οτι εχω ξεφουσκωσει λιγακι! Θα ξερω την παρασκευη που θα ζυγιστω σιγουρα. Παμε δυνατα! Φιλακια
Την καλημερα μου σε ολους!!
Ειμαι νεο μελος, σας συναντησα πριν λιγες μερες τυχαια κι απο τοτε μου κανετε συντροφια καθε μερα.
Ζοριστηκα λιγο να κανω εγγραφη, αφενος ειναι η πρωτη φορα που κανω εγγραφη σε φορουμ,αφετερου κατι με τις ρυθμισεις του υπολογιστη μου ειχε προκυψει, αλλα,τελος καλο ολα καλα. :)
Λοιπον...
εχω βρει κατι πραγματακια που εμενα με βοηθησαν αρκετα και θα ηθελα να τα μοιραστω με τα κοριτσια εδω που ξεκινησαν Ατκινς αλλα και με ολα τα υπολοιπα παιδια.
ριξτε μια ματια στα παρακατω ισως σας ενδιαφερουν...
http://rapidshare.com/files/243554228/atkins_diet.pdf
http://nutrition.med.uoc.gr/GreekTables/Main/main.htm
http://health.in.gr/tools/calories.asp
http://www.nutritiondata.com/tools/searchbox
Την καλημερα μου κα παλι....καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ολους μας! :)
Μαρακι ξεκινησες? Πως τα πας?
Γειά σου,sofia68 και καλώς μας όρισες!Χαιρόμαστε πολύ που σε βρίσκουμε κι εμείς!
Με τον καιρό θα χαλαρώσεις μαζί μας κι ίσως μοιραστείς και περισσότερα για σένα...
Αν θέλεις πες μας δυό λόγια για το πρόβλημα βάρους,που σε ταλαιπωρεί
και πώς προς το παρόν το αντιμετωπίζεις...Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!
Φιλάκια πολλά πολλά!
γεια σου νιφιτσα μου!!χαθηκα ειμαι ολη μερα στο αλλο φορυμ που μου συστησαν απο εδω,ζαλιστηκα να διαβαζω κ να διαβαζω....λεει απιστευτα πραματα περι ατκινσ κ φαμταστικεσ συνταγεσ αν δεν γραφτηκεσ γραψου ειναι τελεια ολοι ατκινσ κανουν θα σε βοηθησει πολυ..εγω τα παω μια χαρα τελεια δεν ξερω αν χασω παντο δεν πειναω καθολου οχι οτι τρωω πολυ αλλα εχω βγαλει απ το μυαλο μου οτι κανω διαιτα επειδη εχεισ το απεριοριστο σε πρωτεινεσ πραγματα που θα τα λυμπιζομουν παλια κ δεν επιτρεποταν να φαω τορα τα βλεπω κ ενο κανει να τα φαω δεν μου κανει αισθηση πχ η μαγιονεζα που τρελαινομουν τορα την εχω κ δεν τρωω, ειναι παιδι μου το οτι δεν απαγορευεται...χαχα ,πηρα κ βιταμηνεσ σημερα να πινω μην παθω κ τιποτα γιατι ετρωγα αρκετα φρουτα πριν...το αλλο που δεν ξερω αν θα μου βγει σε κακο ειναι το οτι επιτρεπεται να φαω μεχρι 20 γρ υδατανθρακεσ,αλλα εγω την ημερα δεν ξεπερναω τισ 10 δεν ξερω αν αυτο με κανει να μην χασω,απλα οι μονοι υδατανθρακεσ που παιρνω ειναι απο την σαλατα μου κ που κ που απο κανενα γλυκακι,το κασερακι μου ειναι με 0 υδατανθρακεσ οποτε απο που να τα παρω η δολια????να σε ευχαριστησω κ το σοφακι κ καλωσ μασ βρηκε!!!!φιλια!!
NADINE μου σε ευχαριστω :)
Απο που ν αρχισω...
Ημουν 21χρονων οταν εμεινα εγκυος στα 85 κιλα.Εβαλα 20 κιλα στην εγκυμοσυνη,λιγα ακομη μετα την γεννα...εγω ελεγα, "ναι οκ καλα...κατι θα κανω...θα τα χασω..."
Τα χρονια περνουσαν...με την ζυγαρια δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις....τα τελευταια 7 χρονια η ζωη μου ηταν αλκοολ,κακιστη διατροφη,,,διαθεση καμμια και για τπτ,,,δεν σηκωνα το τηλεφωνο, δεν ανοιγα την πορτα σε κανεναν(εκτος αν δεν μπορουσα να το αποφυγω με τπτ),εξω απεφευγα να βγαινω,,,τα παντζουρια ολα κλειστα και γω εκει μεσα στα σκοτεινα.Ειχα την επιγνωση του τι μου συμβαινει αλλα δεν εκανα τιποτα...Εν ολιγοις με μισουσα τοσο πολυ που δεν με ενοιαζε οτι καταληξη και να ειχα.
Πριν λιγες μερες(κατα τις 5 του μηνα),δε ξερω πως και γιατι,ανεβηκα στη ζυγαριαΣΟΚ!!Εδειχνε 138 κιλα!Εκει εφαγα χαστουκι...εκει ειπα τελος πιασαμε πατο ωρα να σηκωθουμε!!
Μπηκα στο νετ(αφου εκανα μια φραπεδια και δεν εβαλα "ξυδι")και αρχισα να κοιταζω για την ΑΤΚΙΝΣ.Την γνωριζα απ τα 18 μου, που την ειχα κανει για 7 -8 μερες(τριχες)Βρηκα λοιπον καποια στοιχεια για την νεα διαιατα αλλα το πιο σημαντικο για μενα ηταν οτι βρηκα εσας!Θυμαμαι οτι ειχα μεινει ολη την μερα εδω μεσα μαζι σας.Οσο περναγε η ωρα τοσο ενοιωθα πιο δυνατη.Εσεις μου δειξατε οτι μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το αποφασισουμε πραγματικα.
Εγω λογω τρομερης ανασφαλειας, δεν ξερω αν καταφερω να φτασω τον στοχο μου,ξερω ομως οτι,,, εδω και 10 μερες δεν εχω βαλει σταγονα αλκοολ στο στομα μου, τρωω σαφως υγειινα,νοιωθω κεφατη,βλεπω το προσωπο μου φωτεινο με δερμα που δεν ειχα ξανανοιωσει τοσο λειο(ηταν μονιμα ξηρο-αφυδατωμενο),,,και δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω πισω με τιποτα!!!!
Βεβαια αν δειτε να γραφω τιποτε ανοησιες εν καιρω, ριξτε μου και καμμια φαπα να συνερθω...εχετε το ελευθερο! :))
Αυτα για αρχη εν ολιγοις...
Α!!!Ξεχασα...
Ειμαι 1,70 υψος και απο τα 138 κιλα στις 7/10 σημερα το πρωι ημουν 129.
Ο δρομος μακρυς...
Quote:
Originally posted by sofia68
... εδω και 10 μερες δεν εχω βαλει σταγονα αλκοολ στο στομα μου, τρωω σαφως υγειινα,νοιωθω κεφατη,βλεπω το προσωπο μου φωτεινο με δερμα που δεν ειχα ξανανοιωσει τοσο λειο(ηταν μονιμα ξηρο-αφυδατωμενο),,,και δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω πισω με τιποτα!!!!
http://www.thegame.gr/forum/style_em.../good_news.gifhttp://gplmz.bcsims.com/style_emotic...ault/bravo.gif
Αστέρι μου,καμάρι μου!Μπράβο,Σοφάκι μου!Με το καλημέρα σας δείχνεις απίστευτη πυγμή και θέληση!
Δεν ξέρω κατά πόσο η ʼτκινς είναι η καλύτερη δυνατή μέθοδος,γιατί είναι και πολλά τα λεφτά ʼρη,πέρα από τις ενστάσεις
αυτές καθ'εαυτές,αλλά σημασία έχει πως σε πρώτη φάση έχεις ήδη μπει σε ένα άλλο σκεπτικό,έχεις πάρει μια καλή ώθηση απώλειας,
έχεις ανεβασμένη διάθεση και συνεχίζεις ακάθεκτη!Μικροί στόχοι και μέρα μέρα τη φορά!Δεν είναι στρωμένος ροδοπέταλα
ο δρόμος,το ξέρουμε,αλλά ήταν να μην τα πάρουμε κι απ' ό,τι βλέπω τα πήραμε για τα καλά!Έτσι σε θέλω!Γερά με τσαμπουκά!
Σου προτείνω ν'ανοίξεις ένα ολόδικό σου τόπικ,όπου θα καταγράφεις την πορεία σου κι εμείς φυσικά θα σ'επισκεπτόμαστε.
Εδώ είμαστε να τα λέμε...Καλή δύναμη στη λαμπρή σου προσπάθεια και καλή συνέχεια!Καλημέεεερααααα!Φ ιλάκιααααααααα
maraki se eyxaristw toooso poly!!!! to site ayto einai teleio!!!!
ennoeitai oti graftika!!!
filakia!!
σοφακι καλη επιτυχία σε ότι κάνεις προχώρα μπροστα
φιλακια
Μπραβο σου σοφια!!! συγχαρητήρια. Θέλει πολύ υπομονή και να το έχεις πάρει απόφαση.... Σε βλέπω αποφασισμένη όμως συνέχισε έτσι για να πετύχουμε το στόχο μας!!! Εσύ τί ακριβώς έκανες αυτες τις 10 μερες? Θα μας γράψεις κάποιο παράδειγμα? Εγω σήμερα έκλεισα βδομάδα που ακολουθώ πιστα αυτή την πρώτη φαση της δίαιτας κι εχω χάσει γύρω στα 3 κιλά. Αύριο θα ζυγιστώ και θα σας πω πιο συγκεκριμένα!!
υ.γ. Μου αρέσει που αρχίσαμε να μαζευόμαστε σιγα σιγα πολλες!!! ΧΙΧΙ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
σοφια μου καλως ηρθες,
σου ευχομαι καθε επιτυχια στην νεα αρχη σου,
αρχισες δυναμικα, αλλα και τα παραστρατηματα μεσα στο προγραμμα ειναι.
καθε μερα ομως ειναι διαφορετικη και πρεπει να ξαναγεννιομαστε απο τα λαθη μας
καλη συνεχεια και θελουμε να μας ενημερωνεις.
Να ειστε ολες καλα....σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη :)
Νυφιτσα μου, καταρχην καθε πρωι πινω μολις σηκωθω ενα ποτηρι χλιαρο νερο με χυμο απο μισο λεμονι.Λενε καιει λιπη αλλα και βοηθα στην τυχον δυσκοιλιοτητα.Εμενα οντως με βοηθησε τουλαχιστον στο δευτερο! :)
Απο κει και περα τρωω 1 η 2 γευματα (αναλογα αν θα ειμαι σπιτι η θα παω στο μαγαζι)
π.χ η ψητο κοτοπουλο με λιγο μαρουλι, η μπριζολα με λαχανο σαλατα, η τονο σε νερο με λαχανο η μαρουλι,η σουβλακια (1 η 2 τεμαχια αναλογα)τα οποια ψηνω εγω με την αναλογη σαλατα, η μια ομελετα με 1 αυγο ολοκληρο και 2 ασπραδια με την αναλογη σαλατα( την επομενη φορα θα βαλω και λιγα μανιταρια στην ομελετα).Απο σημερα ξεκιναω τα ψαρια.
π.χ τσιπουρα ψητη με λιγα αντιδια σαλατα, σολομο με λιγο βραστο μπροκολο κλπ κλπ...
ενδιαμεσα δεν τρωω σχεδον τπτ(δε νοιωθω πεινα)....μονο μια η δυο φορες εφαγα απο μια φετα βραστη γαλοπουλα.
και μη ξεχασω το πιο σημαντικο....
πινω 3 λιτρα νερο μη σου πω και παραπανω...μονιμη κατοικος της τουαλετας εχω γινει πια!! :)
Θα εκανα και διαδρομο(αποφασισα να αγορασω) σε συνδιασμο με καποιες ευκολες για αρχη ασκησεις αεροβικης που ξετρυπωσα απ το ιντερνετ(YouTube) ομως,περιπου την τριτη η τεταρτη μερα μου ηρθε περιοδος και το αφησα.
Απο δευτερα θα κανω μια ευρευνα αγορας για τους ηλεκτρονικους διαδρομους και θα ξεκινησω δυναμικα!!
φιλακια πολλα!! :)
μπραβο στην δυναμικη αρχη σου.εχεις βαλει τους στοχους σου και εισαι ψυχολογικα πλεον ετοιμη να τους πετυχεις.
Ευχαριστω funny.smile :)
Να σαι παντα καλα...
Σοφάκι καλησπέρα κι από μένα.. και καλωσόρισες στην παρέα μας! Καλό ξεκίνημα στην προσπάθειά σου και να θυμάσαι πως όλοι μας λίγο πολύ περνάμε τα ίδια λούκια, έχουμε τις ίδιες ανσφάλειες και φοβίες και κάνουμε τα ίδια σοβαρά ή γελοία λάθη! Με λίγα λόγια λοιπόν.. καταλαβαινόμαστε! Μη διστάζεις να μιλάς για ό,τι σε απασχολεί και σε βασανίζει, είναι μεγάλη ανακούφιση να μοιράζεσαι το πρόβλημά σου με ομοιοπαθούντες. Σου εύχομαι καλή συνέχεια, ανώδυνα να περάσεις σε μια πιο συνειδητοποιημένη φάση ζωής, απαλλαγμένη από σωματικά και πνευματικά δεκανίκια! Να είσαι ήρεμη και να αγαπάς τον εαυτό σου πάνω απ'όλα.. αυτή είναι η αρχή όλων των καλών! :)
Σ ευχαριστω πολυ pennyV μου!
Τα λογια σου, οπως και των αλλων παιδιων, μου δινουν μεγαλο κουραγιο γιατι περα απο τα κιλα παλευω και με αλλα...τελος παντων...
Να στε ολοι καλα....μαζι σας δε φοβαμαι τπτ!!!!
Να εχετε μια υπεροχη Κυριακη...
Φιλακια πολλα! :)
Καλη επιτυχια και καλη δυναμη και σε σενα Σοφια μου
και εγω πατο επιασα αλλα τωρα δεν πιανομαι:)
με θεληση,τρελλα υπομονη και μακροχρονους στοχους μπορουμε να αγγιξουμε τα ονειρα μας
φιλακια απο μενα και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....
ΥΓ:κοριτσια και εγω σας ευχαριστω που ΥΠΑΡΧΕΤΕ και ειστε ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι ενθουσιασμενη που ειμαστε τοσο δυναμικες!!! Μπραβο μας!! Ολες για μια και μια για ολες ! Να σας πω και τα ευχαριστα μολις αποχαιρετησα 3,5 κιλα!! Ειμαι ενθουσιασμενη κι εγω με την ατκινς γιατι δε πειναω καθολου!! Φιλακια κοριτσια!
ΣΟΦΙΑ? Μα καλα, που χαθήκατε όλες?? Πώς τα πάτε? Θέλω τα νέα σας.
petallouditsaa μου να σαι καλα...σε ευχαριστω για την υποστηριξη :)
Εδω ειμαι nifitsa μου :) Μια χαρα ολα...συνεχιζω ακαθεκτη!! Σημερα ξεκινησα και λιγες απλες ασκησεις αεροβικης κι ολα καλα, ολα ανθηρα! :)
Θα συνεχισω και τριτη εβδομαδα την πρωτη φαση αφου αλλωστε εχω να χασω πολλα κιλα αλλα και γιατι δεν με ενοχλει καθολου να παραμεινουν χαμηλοι οι υδατανθρακες.
Καμμια επιθυμια για αλκοολ η για υδατανθρακα τυπου ζυμαρικων η καποιου γλυκου η αναφυκτικου κλπ κλπ!
Οποτε....
ειμαι καλα και συνεχιζω!!!!