Θελετε να μετραμε ποντους καθε εβδομαδα ?
λοιπον αρχιζω με τα δικα μου!!!
Μπρατσα...35
Στηθος...105
Μεση ...... 91
Περιφερεια...οχι αθηνων χαχαχα μαριας......115
Μπουτι ...65
Νεοτερα την Δευτερα!!
Φιλια!!
Printable View
Θελετε να μετραμε ποντους καθε εβδομαδα ?
λοιπον αρχιζω με τα δικα μου!!!
Μπρατσα...35
Στηθος...105
Μεση ...... 91
Περιφερεια...οχι αθηνων χαχαχα μαριας......115
Μπουτι ...65
Νεοτερα την Δευτερα!!
Φιλια!!
α μμαρεσει! πολυ μαρεσει το θεμα αυτο! εχω πεσει τραγικα σε ποντους ενω η ζυγαρια ειναι σχεδον στασιμη, αφου δεν εκανα κ διαιτα τελευταια...κ ολοι μου λενε πως αδυνατισες...κ γω δεν το βλεπω!
Τωρα δεν ξερω αν θα χανω ποντους με τον ιδιο ρυθμο αλλα ευκαιρια να δω!
Μονο που θα γραφω τις μετρησεις απο τον διαιτολογο γιατι μονη δεν ξερω πως να μετρησω....
νομιζω θελει μι αμετρηση στο πιο φαρδυ σημειο της περιφερειας, μια μετρηση στο υψος του αφαλου κ μια σα μπρατσα που μετραω εγω?
περιφερεια ...στο πιο φαρδυ σημειο
μεση ....ειναι πιο πανω απο τον οφαλο ...εκτοσ και αν μετραμε κοιλια!!!
για μπρατσα ...λες να γραφουμε και για αυτα ?
και εμενα μου αρεσει πολυ αυτη η ιδεα.. ειχα μετρηθει στα 113 κιλα οποτε ειμαι περιεργη να δω νουμερα τωρα.. μονο που επειδη ειμαι αδιαθετη λεω να μετρθω απο δευτερα εγω. για πιο αξιοπιστες μετρησεις!
εγω στις μετρησεις μου ειχα και στομαχι και στο σημειο του αφαλου και στην κοιλια χαχα ακτινογραφια με ειχα περασει :P
εμεναα αυτα μου μετραει κ μεση αν δεν απατωμαι μου μετραει στον αφαλο, οχι στο πιο λεπτο σημειο...θα προσεξω κ θα σου πω :D μπρατσα μου μετραει γιατι το ζηταω εγω! στηθος δεν ηξερα οτι μετρανε...
το εβαλα!
οκ κοριτσια...βγαλτε τις μεζουρες!! :) :) :)
χαχαχαχα αντε να δουμε! θα γινει της μαεζουρας! λοιπον να οι τελευταιες μετρησεις που εχω προχειρες...στα 85 κιλα ειχα:
περιφερεια μεσης 97 εκατοστα και πρεπει να παω 88 (στα 75 κιλα)
περιφερεια περιφερειας 117 εκατοστα και πρεπει να παω 109 (στα 75 κιλα)
κοριιτσια ζαλιστηκα με τοσα νουμερα κ τα ουζα...πρεπει να τα κανουμε διψηφια!
χαχαχαα !!
με τα ουζακια τετραψηφια θα τα βλεπεις ...ωχ ωχ!!!!
ζωητσα ...την δευτερααα!!
καληνυχτα κοριτσια!
ζωητσα σωστη! κ λιπομετρηση κανε, η συγκριση οταν χασεις πολλα κιλα σου ανεβαζει το ηθικο τρελα...κ ας λεει η ζυγαρια 84-83-82 κτλ... :D:D:D
χμ.. ακουγεται ενδιαφέρον!
να χω ενα κίνητρο να το κάνω αυτό μία φορά το μήνα τουλάχιστον θα ναι καλά, επειδή το αμελώ εντεώς!!
λοιπον..
μπράτσα 28
στήθος 95
μέση 82,5
περιφέρεια 113,5
βρήκα και κάτι μετρήσεις του απριλίου 2007.. τότε μέση 112 και περιφέρεια 133. αν σας πω οτι δεν εχω σαφή εικόνα της "εικόνας" μου εκείνη την εποχη, τι θα μου πειτε??
αχ μαρεσει πολυ αυτοτ ο 8εμα!!εχω μετρησεις απο οταν ημουν 85..και δεν εχω κανει ακομα!!8α κανω και εγω μαζι σας! τελειο τοπικ μπραβο...αλλα απο βδομαδα γιατι ειμαι αδιαθετη.
Ποια είναι βρε κοριτσάκια και καλά το ιδανικό για την ελληνίδα;
Ξέρει καμιά;
για την αρχαια Ελληνιδα ηταν οι δικες μου διαστασεις...
τι θυμηθηκα...
ενας τυπος μου ειπε προσφατα...οταν θα επιστρεψει η bell epoque ή οπως αλλιως γραφεται...θα ειμαι Θεα! χαχαχαχαχ
κοπλιμεντο ε!
α κ μετα συμπληρωσε με σιγουρια οτι θα επιστρεψει η εποχη αυτη κ θα παψουν να ειναι τα ξερακιανα μοντελα στη μοδα...
αυτο σκεφτομουν τωρα...να ζητησω απτο διαιτολογο αν ειχα παει τοτε βεβαια, τις μετρησεις του περσινου απριλη...Quote:
Originally posted by esceden
βρήκα και κάτι μετρήσεις του απριλίου 2007.. τότε μέση 112 και περιφέρεια 133. αν σας πω οτι δεν εχω σαφή εικόνα της "εικόνας" μου εκείνη την εποχη, τι θα μου πειτε??
απτην αλλη λεω ας μη τις δω κ παθω σοκ...
ημουν κυριολεκτικα η διπλη...
κ δεν ειχα συναισθηση πολλων πραγματων κ ειδικα της εικονας μου...εχω ομως μια φωτο ημιγυμνη...κ σοκαριστηκα...
γιατι τωρα που ειναι στη μόδα τα ξερακιανά μοντέλα ποιες γυναίκες νομίζεις ότι επιθυμούν οι άντρες στο κρεβάτι τους?Quote:
Originally posted by badgirl11
για την αρχαια Ελληνιδα ηταν οι δικες μου διαστασεις...
τι θυμηθηκα...
ενας τυπος μου ειπε προσφατα...οταν θα επιστρεψει η bell epoque ή οπως αλλιως γραφεται...θα ειμαι Θεα! χαχαχαχαχ
κοπλιμεντο ε!
α κ μετα συμπληρωσε με σιγουρια οτι θα επιστρεψει η εποχη αυτη κ θα παψουν να ειναι τα ξερακιανα μοντελα στη μοδα...
απλα λογω της μόδας δεν πολυθελουν να τις κυκλοφορουν (κάποιοι), σεξουαλικα όμως τις επιθυμούν (οι περισσοτεροι).
κρινοντας απο δικια μου πειρα οι αντρες θελουν τις παχουλες, ή εστω ευσωμες, ειδαλως ειμαι παρα πολυ ομορφη κ δεν το ξερω...
ενταξει δε λεω για οτα νημουν 100 κιλα γιατι ημουν σαν παραφουσκωμενο μπαλονι...για μεχρι 90 κιλα ομως δεν ειχα προβλημα, με "κοιτουσαν" πολλοι...
τα βασικα μου:
88 κιλα
123 περιφερεια
92 μεση
ολα καλα....
για να μπω στα τζινακια μου θελει να χασω 25 ποντους περιφερεια... αντε να δουμε..
αυριο θα με μετρησει κ θα επανελθω να γραψω!
αρκει να θυυμηθω να το ζητησω ουφ
τελικα βρηκε κανεις στο περιπου το καθε κιλο σε ποσους ποντους αναλογει?
θα ρωτησω αυριο, μουχε πει μα δε θυμαμαι...ο διαιτολογος
αντε βρε μαθε να εχουμε μια εικονα!!!!! να ξερω ποσο θα κλαψω... χαχαχα!!! :)
τα σημερινα μου
87κ
120 περιφερεια
89 μεση
αντε να δουμε, θα πετυχουμε?
φιλια και καλη μας συνεχεια
Quote:
Originally posted by mtsek85
τα βασικα μου:
88 κιλα
123 περιφερεια
92 μεση
ολα καλα....
για να μπω στα τζινακια μου θελει να χασω 25 ποντους περιφερεια... αντε να δουμε..
εχασα το ραντεβου :S
κοπελιααααααααααααααααααα α
δε τα χανουμε αυτα τα ρ/β!!!! αντε αντε κανονισε γρηγορα ξανα!
Μπρατσα 35---->34,5
Στηθοs 105--->105
Μεση 91--->92
Περιφερεια 115--->113
Μπουτι 65--->64,5
δεν εκανα και μεγαλη διαφορα :((
απο κιλα 85,5
να ρωτησω, εχω την αισθηση πως δεν κανω σωστα τη μετρηση....
μεση δλδ πανω απο τον αφαλο?
περιφερεια δλδ εκει που βλεπω ας πουμε ποιο φαρδυ το σωμα?
ισως ακουγονται χαζες οι ερωτησεις, αλλα δεν εχει τυχει να με μετρησει ειδικός οποτε κανω αυτο που φανταζομαι
ας γραψω κ τα δικα μου
κιλα 87
στοιθος 104 --> 101
μεση 92 --> 89
περιφερεια 123 --> 120
με απωλεια 1 κιλου
ναι μτσεκ ...και εγω ετσι μετραω!
μολις διαπιστωσα κατι που με στεναχωρησε και αγχωσε παρα πολυ μπορώ να πω....
Εχω ξεκινησει απο 18/02/10 τη διαιτα, νηστεια και γυμναστηριο...
δλδ εδω και 4 βδομαδες... και εχω χασει μολις 3 κιλα... λογικο? ή απογοητευτικό...? μαλλον ναι.. σνιφ..
λογικοτατο!!!!συνεχισε δεν εχεις κανενα λογο να απογοητευεσαι !!!!!
μην απογοητευεσαι μτσεκ :)
Μια χαρα τα πας....υπομονη και πεισμα!
αχ αυτη η υπομονη ποσο θα κρατησει???????
θελω να χασω 18 κιλακια και θελω τωρα!!!! αν οχι 18, βολευομαι και μετα 15-13....
μεση 83
γλουτοι 101
χερι 31
νεο μετρημα
κιλα 87 (σταθερα στα κιλα με την περασμενη βδομαδα)
στοιθος 104 --> 101 (περασμενη βδ) --> 99
μεση 92 --> 89 (περασμενη βδ) --> 89
περιφερεια 123 --> 120 (περασμενη βδ) --> 119
κοιλια 123 --> 120 (περασμενη βδ) --> 117
καλα παμε απο ποντους
OYAOY!!!!μονο καλα???? συγχαρητηρια!!!!
μπραβο βρε μτσεκακιιιιιιιιιιιιιι
αυριο μετρημα κ γω!
αυριο θα εχεις κ εχει τελεια αποτελεσματα καλη μου!!!!!!! μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!
καλα βγαζω τα παντελονια χωρις να τα ξεκουμπωσω :D αλλα καιρος να παω ενα βημα παρακατω... (να μου πεφτουν :D:D:D)