Βγήκα στον κήπο (πολύ μικρός, μη φανταστείτε...) κι έκοψα τριαντάφυλλα. Τα έβαλα στο βάζο πάνω στο τραπέζι του σαλονιού και μπαινοβγαίνω και τα καμαρώνω!
Printable View
Βγήκα στον κήπο (πολύ μικρός, μη φανταστείτε...) κι έκοψα τριαντάφυλλα. Τα έβαλα στο βάζο πάνω στο τραπέζι του σαλονιού και μπαινοβγαίνω και τα καμαρώνω!
Κήπο; Ουαου. Πολύ τυχερή είσαι. Και μπράβο που τα τριαντάφυλλα σου είναι τόσο όμορφα.
Εμάς στο σπίτι μας δεν υπάρχει περίπτωση να επιζήσει κανένας ζωντανός οργανισμός:)
Οι συγκάτοικοι είναι η μία αρχιτέκτονας και η άλλη σπουδάζει διαιτολόγος, εγώ γυμνάστρια και τρέχουμε όλη μέρα.
Πολύ χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω και βρίσκεις ωραία πράγματα να κάνεις. Μη σε πάρει από κάτω, οργάνωσε τη ζωή σου, απέκτησε ασχολίες και άρχισε διατροφή και γυναστική για να ανέβει η διάθεση και η ενέργεια σου.
Α το κέφι μου ανεβαίνει όταν παίζω τέννις. Μπορώ να παίζω ώρες ολόκληρες.
φτιαχνω σπιτικες μασκες προσωπου,μου φτιαχνει το κεφι και με χαλαρωνει απιστευτα
Τένις; Ουάου! :) Εγώ όταν δούλευα πολύ είχα φτιάξει ένα μικρό ενυδρείο- ήταν ο μόνος ανώτερος οργανισμός που μπορούσα να συντηρώ και να φροντίζω- αυτό ως ιδέα γιατί το να κοιτάς τα ψάρια που αιωρούνται ανάμεσα στα φύλλα των θαλάσσιων φυτών μού φαινόταν πολύ αγχολυτικό... Υπάρχουν πάντως και περίεργα χόμπυ: η καλύτερή μου φίλη δίνει στέγη και τροφή (!) σε ό,τι έντομο λοξοδρομήσει στο σπίτι της (ζει σε εξοχή και έχει ποικιλία!!)
Λιτσάκι να γράψεις τις συνταγές! :)
Εγώ προτιμώ να πάω για κολύμπι, ξεχνιέμαι και χαλαρώνω απίστευτα...
Αν αυτό δεν είναι εφικτό εκείνη τη στιγμή, βγαίνω βόλτα, περπατάω πολύ , γενικά φροντίζω να ενεργοποιώ
το σώμα μου, ώστε να μη σκέφτομαι αυτό που με χάλασε.. και έτσι αποφεύγω και πιθανές επιδρομές στο ψυγείο.
Βλέπω τον Λαζό σε επανάληψη: λαϊκιστής, δε λέω, αλλά εκφράζει κάποιες συνισταμένες και είναι ευφυής...
Εγώ ακούω μουσική, φτιάχνω επιλογές στα είδη μουσικής που μου αρέσουν πχ latin, disco, 80s, easy listening, αν μου δοθεί η ευκαιρία πάω για χορό.
Επίσης φτιάχνω κι εγώ μάσκες προσώπου και το περιποιούμαι, ή βλέπω βιντεάκια για μακιγιάζ ή κάνω δοκιμές σε μένα ή σε καμία φίλη μου
εγω ξαπλωνω στο μπαλκονι μου που ειναι τοσο ησυχα,βαζω τον σκυλο μου πανω στην κοιλιτσα μου η διπλα μου ακριβως και κλεινω τα ματια ...πολλες φορες αφηνω τον ηλιο να πεφτει πανω μου κ προσπαθω να κοιμηθω..παντως εχω συνδεσει την ηρεμια μου με το μπαλκονι...αν ειχα κηπο θα χα σιγουρα ξαπλωστρα η γρασιδι κ θα ξαπλωνα εκει...κ ας με βλεπανε κ απεξω..σκασιλα μου! :-)
Εγω παλι χαλαρωνω απιστευτα με την ιππασια.....δωστε μου αλογο και μπορει να μην ξαναπατησω στη γη!!!
Εκτος απο αυτο ο γατουλης μου με βοηθαει πολυ με το στρες οπως και η μουσικη, η ποιηση και η ζωγραφικη
Μόλις πεταχτώ από το κρεβάτι ("πεταχτώ" που λέει ο λόγος- ενίοτε "μόλις συρθώ") πριν απ' όλα μπαίνω στο μπάνιο για ένα καυτό ντους. Ξέρω, δεν κάνει καλό στο δέρμα αλλά μιλάμε για μεγάλη ηδονή! Μετά τυλίγομαι στο κατάμαυρο χνουδωτό μου μπουρνούζι και γουργουρίζω σαν μεγάλη χοντρή γάτα!
Avenger πού κάνεις ιππασία; Από περιέργεια, δεν έχω σκοπό να ταλαιπωρήσω κανένα ζωντανό να με κουβαλάει όσο ζυγίζω πάνω από 60 κιλά... :)
Ειδικά για σήμερα...
Ξημερώνει Κυριακή
μη μου λυπάσαι
Έιναι όμορφη η ζωή
να το θυμάσαι
http://www.youtube.com/watch?v=qwkoLJ1LDZE
murcielago
μπράβο βρε συ πρωινιάτικα μας έριξες στα πατώματα :)
Πλάκα κάνω, είναι ωραίο τραγούδι.
Επειδή δεν θυμάμαι, πας σε διαιτολόγο;
Ρωταω γιατί εγώ που είχα να χάσω τα ίδια με σένα, κόλησα άσχημα όταν πήγα να το κάνω μόνη μου.
Δίκιο έχεις... χαχαχαχα αλλά κι αυτό που ακούω αυτή τη στιγμή είναι εξ' ίσου ακατάλληλο: άκου στίχος (τραγουδάει ο Ρέμος): "σ' αγαπώ όπως ο γέρος τη ζωή που τον αφήνει"! Επιφυλάσσομαι να προτείνω αργότερα (να κάνω και καμιά δουλειά σήμερα γιατί με το φόρουμ κόλλησα από χθες- καινούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω!) το soundtrack της μέρας! :)
Όχι, δεν πάω σε διαιτολόγο. Γενικά δεν μου πολυαρέσει να συζητάω το θέμα "κιλά"- κι εδώ μού πήρε 2 μήνες να ανοιχτώ. Μάλλον το βλέπω στραβά το όλο θέμα αλλά η ιδέα μού φαίνεται κόντρα ρόλος! Υπόσχομαι πάντως να το ξανασκεφτώ σοβαρά! :) Προς το παρόν ευελπιστώ πως τουλάχιστον θα τα καταφέρω μέχρι το διψήφιο νούμερο μόνη μου. Εσύ τι λες; Ο διαιτολόγος σε είχε βοηθήσει περισσότερο αντικειμενικά με το διαιτολόγιο αυτό καθ' αυτό ή με την αναγκαστική δέσμευση να έχεις χάσει κιλά κάθε φορά στην επίσκεψη;
Θα σου πω τη γνώμη μου και εννοείται εσύ αποφασίζεις στο τέλος.
Πρώτον είχα την ίδια ψυχολογία με σένα. Κόντρα ρόλος το πάχος, γιατί ήμουνα μια ζωή αδύνατη και ήταν σα να συνέβη σε άλλο άνθρωπο :)
Έτσι ξεκίνησα την προσπάθεια μόνη μου. Να φανταστείς ότι λόγω σχολής έχω κάποιες γνώσεις, έχω κάνει μαθήματα διατροφής στη σχολή δλδ. Αλλά και πάλι σκ@@ τα έκανα.
Έφερα τον οργανισμό μου σε εξάντληση γιατί δεν έπαιρνα τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία και αυτό άρχισε να φαίνεται στο δέρμα. Στέγνωσε και θάμπωσε. ʼσε που κάποια στιγμή κόλλησα και στα κιλά και είχα κάτι περίεργα παχάκια παντού.
Τελικά το πήρα απόφαση και έριξα τα μούτρα μου και πήγα σε διαιτολόγο. Και μάλιστα σε γνωστή, που κάποτε το θεωρούσα ότι χειρότερο να ξέρει κάποιος γνωστός μου πόσο γουρούνι έχω γίνει :)
Με βοήθησε πολύ και ψυχολογικά και διατροφικά. Δέσμευση δεν ένιωθα καθόλου, μόνο προς τον εαυτό μου.
Α ρε Δανάη, τι καλά που τα έχεις όλα αυτά περάσει κι είσαι ακόμα εδώ για μας! Αν η διαιτολόγος σου (που προφανώς έκανε καλή δουλειά- μαζί με σένα βεβαίως βεβαίως) βρίσκεται στην Αθήνα, θα σου ζητήσω κάποια στιγμή αν θέλεις να μου δώσεις στο u2u τα στοιχεία της... :*
Μου έχει γίνει συνήθεια το φόρουμ. Σας ξέρω κιολας πια και δεν θέλω να φύγω:)
Α ναι ξέχασα, στην Αθήνα είναι η διαιτολόγος
"Θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του. Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό"
Αριστοτέλης
Tρώω ένα μπολ κατακόκκινα, γυαλιστερά, τριζάτα κεράσια! :D
Εκανα 6 χρονια στη Λαρισα (περασα απο ολους τους ιππικους ομιλους και κεντρα της Λαρισας)Quote:
Originally posted by murcielago
Avenger πού κάνεις ιππασία; Από περιέργεια, δεν έχω σκοπό να ταλαιπωρήσω κανένα ζωντανό να με κουβαλάει όσο ζυγίζω πάνω από 60 κιλά... :)
Μετα πηγαινα στον ιππικο ομιλο Βολου στο πεδιο του Αρεως αλλα σταματησα απο εκει εχοντας τις χειροτερες εντυπωσεις. Τωρα πλεον σταματησα με την αγωνιστικη ιππασια γιατι αυτο που καταλαβα ειναι πως πρεπει να εισαι ματσο για να επιβιωσεις στο αθλημα, και πηγαινω στην περιοχη της Νεαπολης στο Βολο σε εναν ανθρωπο που ειναι προπονητης εχει καποια αλογα και μπορει να σου πει καποια βασικα πραγματα και να περασεις ευχαριστα την ωρα σου με την ασχολια που αγαπας.
Α, τι καλά που έκανα και άνοιξα το topic για να συγκεντρώσω εικόνες, ήχους και μυρωδιές που μου δημιουργούν ευχάριστους συνειρμούς! Τώρα ας πούμε φαντάζομαι την Avenger Αμαζόνα πάνω σ' ένα άγριο άλογο!
Διάβαζα πρόσφατα ότι στα βουνά του Σουλίου έχει επιβιώσει και πολλαπλασιαστεί ένας πληθυσμός άγριων αλόγων που ανήκουν στη φυλή της Πίνδου (ορεινός τύπος με λεπτό, εκφραστικό κεφάλι και πλούσια χαίτη) τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί στην περιοχή αυτή κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον...
To topic θα μπορούσε επίσης να λέγεται "βαριέμαι φριχτά και ξεφυλλίζω περιοδικά διακόσμησης αντί να διαβάζω" οπότε τώρα έφτιαξα αυτό που βλέπετε παρακάτω με μια διαφανή γυάλα, τσόφλια αυγού στον πυθμένα για εφέ, κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής στο νερό και ροζ πικροδάφνες από τον περίφημο κήπο.
ή δεν βλέπετε τελοσπάντων
Αααααχχχχ !!!! Οποιος εχει ανεβει σε αλογο δεν κατεβαινει ποτε χαμενος ;-) Ειναι τελεια αισθηση...Quote:
Α, τι καλά που έκανα και άνοιξα το topic για να συγκεντρώσω εικόνες, ήχους και μυρωδιές που μου δημιουργούν ευχάριστους συνειρμούς! Τώρα ας πούμε φαντάζομαι την Avenger Αμαζόνα πάνω σ' ένα άγριο άλογο!
Διάβαζα πρόσφατα ότι στα βουνά του Σουλίου έχει επιβιώσει και πολλαπλασιαστεί ένας πληθυσμός άγριων αλόγων που ανήκουν στη φυλή της Πίνδου (ορεινός τύπος με λεπτό, εκφραστικό κεφάλι και πλούσια χαίτη) τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί στην περιοχή αυτή κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον...
Οντως στην Ελλαδα υπαρχουν αρκετες φυλες αγριων και ημιαγριων αλογων κυριως στα ορεινα και σε νησακια....Ειναι ομορφη η εικονα ενος κοπαδιου αγριων αλογων!! Μακαρι να επιβιωσουν και να πολλαπλασιαστουν περισσοτερο...
Ακούω κι εγώ μουσική για να μην ακούω τις φωνές μέσα μου και γύρω μου... Πιάνει!
Tελείωσα ενάμισυ κεφάλαιο ακόμα- κάνω διάλειμμα 10 λεπτά και κοιτάζω το ημερολόγιο της εβδομάδος: την Παρασκευή γιορτάζει ένα σωρό κόσμος, μεταξύ αυτών ο αδελφός μου και η ξαδέρφη μου η Ελεντίνα. Προγραμματίζω τι θα μαγειρέψω για τον αδελφό μου: μεζεδάκι: ρολάκια από βοδινό φιλέτο με μοτσαρέλα- τα υπόλοιπα (κυρίως φαγητό και γλυκά) θα τα αναλάβει η μαμά μου. Στην Ελεντίνα θα χαρίσω -αν γίνουν καλές- 3 πεταλούδες που θα κεντήσω με χάντρες και πούλιες και θα τις μετατρέψω σε καρφίτσες (για τζην μπουφανάκι ας πούμε). :):):) Μόνη μου τα λέω, μόνη μου χαίρομαι, μια χαρά!! :P
Eλληνοφρένεια στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ! Χεχεχεχεχε
καθομαι μονη μου κ δε κανω τπτ η μπαινω εδωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!παντα μου φτιαχνετε το κεφι κοριτσακια μου!!!!!!
2 πράγματα για τα οποία ντρέπομαι: 1) παίζω petville στο fb (το οποίο fb χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο γι' αυτό...) και 2) βλέπω τη "ζωή της άλλης" την ώρα που κάνω (στατικό) ποδήλατο για να μη βαριέμαι.
Ο αδελφός μου θεωρεί ότι είμαι κατάπτυστη και για τα δύο...:D
αγαπω " η ζωη της αλλης" !!!
α! δεν είμαι μόνο εγώ λοιπόν... χαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=gxkdb...eature=related
(αγαπώ Δημήτρη Καρρά!)
"Δέν αγαπάμε αρκετά τους ανθρώπους , όταν δεν αγαπάμε την αθλιότητα , την ταπείνωση και τη δυστυχία τους..."
Έτσι τα είπε η αγαπημένη μου Marguerite Yourcenar...
"Η αγάπη δεν είναι πρόβλημα αντικειμένου, αλλά πρόβλημα ψυχικής ικανότητας..."
τάδε έφη Έριχ Φρομ στην Τέχνη της αγάπης και έχοντας επηρεαστεί πολύ στα παραθέτω κι αυτά.
και για την αντιγραφή... murcielago
Αν πω τρώω, θα φάω πολύ ξύλο?
xaxaxaxaxaxaxaxaxa, Ava είσαι θεά!
Αυτό κάνω, αλήθεια!
Δεν θα εγγυηθώ όμως για τα αποτελέσματα... Ξυνή μου βγαίνει η χαρά.
Μια χαρα σε βρισκω! Εγω για να περναει η ωρα μου και να μην σκεφτομαι το φαγητο παιζω ενα online πολεμικο παιχνιδι.Quote:
2 πράγματα για τα οποία ντρέπομαι: 1) παίζω petville στο fb (το οποίο fb χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο γι' αυτό...) και 2) βλέπω τη "ζωή της άλλης" την ώρα που κάνω (στατικό) ποδήλατο για να μη βαριέμαι.
Ο αδελφός μου θεωρεί ότι είμαι κατάπτυστη και για τα δύο...:D
Ειδικα οταν εχω μαχες ανεβαινει τοσο πολυ η αδρεναλινη μου που κυριολεκτικα ξεχναω να φαω.
Εχω ακουσει απιστευτο κραξιμο απο τις φιλες μου 32 χρονων γυναικα να παιζω με στρατιωτακια ομως πιστεψτε με εχει αποτελεσμα.
Πες μου ότι παίζεις ikariam!!!
Οχι αλλα παιζω ενα παρομοιο. Εσυ παιζεις ikariam?
Επαιζε ο φίλος μου μια εποχή που δεν είχε δουλειά- μιλάμε για φοβερό κόλλημα!
Και τώρα βλέπω εδώ που γράφω ακριβώς απο κάτω διαφήμιση "Farmerama! Φτιάξε το λιβάδι σου!" Μια φυλακή για το μυαλό μας... σε ποιο τραγούδι στίχος είναι αυτός, δεν θυμάμαι...