http://medchannel.gr/index.php?optio...-29&Itemid=151
λες κ δεν το χαμε καταλαβει οτι κολλαει!!!
στους "ειδικους" να τα πειτε αυτα:P
Printable View
http://medchannel.gr/index.php?optio...-29&Itemid=151
λες κ δεν το χαμε καταλαβει οτι κολλαει!!!
στους "ειδικους" να τα πειτε αυτα:P
Γιαυτο πολλοι κανουν ενα ελευθερο γευμα μια φορα τη βδομαδα η σταματανε για λιγο τη διαιτα και ξεκινανε μετα ωστε ο οργανισμος να μην κολλησει :wink2:
κ εγω γι αυτο το κανω πιο συχνα αυτο, για να διασφαλισω οτι δε θα κολλησει κ θα μετακινηθει ο δεικτης-προς τα πανω :P
χαχαχαχα παιδια στο αρθρο ο τυπος που "μιλαει" λεγεται κυριος ζημιαρης!!!
ελεος
ή εγω το διαβασα λαθος που του εριξα ματια βιαστικα?
οσο για το κολλημα της ζυγαριας κολλαει πολυ συχνα ασχετως αν ειμαστε κοντα στα ιδανικα κιλα,
προσωπικα μολις ανεβασω τις θερμιδες ξεκολλαει.
φορτυ προσπαθω να εφαρμοσω 3 μερες 1700 θερμιδες κ την τεταρτη υψηλες αλλα προς το παρον κανω μονο υψηλες χαχαχαχ
παντως με βαση τον βενουτο πιανει αυτο, μαλιστα λεει σε τι ποσοστο να τις αυξανουμε κτλ...αντε να δουμε!
koralaki σιγουρα πιανει αυτο που λες με τις θερμιδες,εγω το εκανα για μηνες στην συντηρηση που εκανα για να μπορεσω να συνεχισω τη διαιτα αργοτερα (εχανα λιγα και σταματουσα και μετα ξεκινουσα παλι) και ομως συνεχιζα να χανω πολυ λιγο,κατι λιγοτερο απο 1/2 κιλο τον μηνα αλλα στους 3 μηνες ηταν 1 1/2 κιλο χαμενο λιπος.
τι λες τωρα αυτο ειναι μεγαλη απωλεια για τη συντηρηση!!!
ειμαι περιεργη αν θα πιασει για τη διαιτα ομως...οι τοσο ανεβασμενες θερμιδες την τεταρτη μερα,,,
κ οι 1700 τις υπολοιπες 3 μερες.
απτην αλλη σκεφτομαι οτι μονο καλο θα μου κανει αφου ετσι κι αλλιως κατα καιρους τρωω πολυ,
αυτη τη φορα αντι να χτυπαω 3000-4000 κ να νιωθω τυψεις θα το κανω
στις 2500 κ θα νιωθω κ εντος προγραμματος!
επισης οταν εισαι επι 3 μερες στις χαμηλες θερμιδες κ ξερεις οτι θαρθει η τεταρτη μερα που θα φας περισσοτερο
πιστευω κρατιεσαι παραπανω.
αρχιζω απο αυριο ελπιζω κ θα σας πω!
τις πρωτες 3 ημερες ---} 1740 εως 1860 θερμιδες
την 4η ημερα -----------} 2240 θερμιδες
ετσι υπολογισα τον κυκλο θερμιδων,
1750 μου φαινονται πολυ οκ
του διαιτολογου ηταν 1600 αλλα ποτε δνε ετρωγα μονο οσα ελεγε
μονο που οι 2240 μου φαινονται πολλες αλλα δε παυουν να ειναι ακτω απτις 2500 που εχω συντηρηση οταν γυμναζομαι...
ο θεος βοηθος!
ελπιζω σε ξεκολλημα απο το 83.5 κ να δω 7 καποια στιγμη
Γεια σου Κοραλακι.Τι ειναι ο Βενουτος;Quote:
[i]Originally posted by koralaki[/i
παντως με βαση τον βενουτο πιανει αυτο, μαλιστα λεει σε τι ποσοστο να τις αυξανουμε κτλ...αντε να δουμε!
koralaki το αν θα πιασει στη διαιτα εξαρταται απο τις θερμιδες που πρεπει να παιρνεις στην συντηρηση.Αν εσυ στις 2500 ουτε βαζεις ουτε χανεις,οταν παιρνεις 1700 και για μια μερα 2000 φυσικα και θα συνεχιζεις να χανεις.
http://www.bodybuilding.com/fun/venuto.htmQuote:
Originally posted by lessing
Γεια σου Κοραλακι.Τι ειναι ο Βενουτος;Quote:
[i]Originally posted by koralaki[/i
καλημέρα ...και εγώ έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται και εγώ έχω κολλήσει στο 50,5 ...βασικά θέλει και άσκηση και πρέπει να βρω κάτι οπωσδήποτε!!
άντε και ο θεός βοηθός και απο εμένα!!
αρχιζω σημερα κυκλους φορτυ μου κ θα σας πω
μου φαινονται πολλες οι θερμιδες της 4ης μερας αλλα οσες φορες εκατσα κ υπολογισα τι ετρωγα εγω συνηθως την τεταρτη μερα...
καλυτερα θαναι τωρα.,,
τωρα εχω κολλησει στο 84.3
μου το κανει αυτο το βαρος μου γενικα κ μου τη δινει,
πχ ξαφνικα εξφενδονιζεται σενα νουμερο πχ λογω αυξημενης προσληψης αλατιου
κ μετα ξαφνικα πεφτει κ πεφτει κ κατω απο αυτο που ειχα πριν!
κ μαλιστα με πολυ υψηλες θερμιδες αφου συνηθως απογοητευομαι...
σκεφτομαι οτι ο κυκλος θα βοηθησει να μην τα παρατησω,
κ να μη ξανακολλησει το βαρος.
αρχιζω...
84.3 για δευτερη συνεχη μερα
Κοραλιιιαααααα!Ποιος ειναι ο Βενουτος;:wow:Quote:
Originally posted by koralaki
χαχαχαχα παιδια στο αρθρο ο τυπος που "μιλαει" λεγεται κυριος ζημιαρης!!!
ελεος
ή εγω το διαβασα λαθος που του εριξα ματια βιαστικα?
οσο για το κολλημα της ζυγαριας κολλαει πολυ συχνα ασχετως αν ειμαστε κοντα στα ιδανικα κιλα,
προσωπικα μολις ανεβασω τις θερμιδες ξεκολλαει.
φορτυ προσπαθω να εφαρμοσω 3 μερες 1700 θερμιδες κ την τεταρτη υψηλες αλλα προς το παρον κανω μονο υψηλες χαχαχαχ
Σοκάρεται ετσι ;)Quote:
Originally posted by forty
Γιαυτο πολλοι κανουν ενα ελευθερο γευμα μια φορα τη βδομαδα η σταματανε για λιγο τη διαιτα και ξεκινανε μετα ωστε ο οργανισμος να μην κολλησει :wink2:
Μηπως να εκοβες τελειως το αλατι μεχρι να χασεις τα κιλα που εχεις βαλει στοχο?οχι γιατι θα βοηθησει στο να χαθουν περισσοτερα,αλλα ψυχολογικα.Quote:
Originally posted by koralaki
αρχιζω σημερα κυκλους φορτυ μου κ θα σας πω
μου φαινονται πολλες οι θερμιδες της 4ης μερας αλλα οσες φορες εκατσα κ υπολογισα τι ετρωγα εγω συνηθως την τεταρτη μερα...
καλυτερα θαναι τωρα.,,
τωρα εχω κολλησει στο 84.3
μου το κανει αυτο το βαρος μου γενικα κ μου τη δινει,
πχ ξαφνικα εξφενδονιζεται σενα νουμερο πχ λογω αυξημενης προσληψης αλατιου
κ μετα ξαφνικα πεφτει κ πεφτει κ κατω απο αυτο που ειχα πριν!
κ μαλιστα με πολυ υψηλες θερμιδες αφου συνηθως απογοητευομαι...
σκεφτομαι οτι ο κυκλος θα βοηθησει να μην τα παρατησω,
κ να μη ξανακολλησει το βαρος.
αρχιζω...
84.3 για δευτερη συνεχη μερα
Δεν θα βλεπεις αυτα τα σκαμπανεβασματα της ζυγαριας που ακομα και οταν ξερουμε απο τι ειναι,παλι μας ενοχλει.εγω παντως οταν βγω εξω και φαω φαγητα με αλατι για τις επομενες 3 μερες δεν ζυγιζομαι καθολου ενω οταν ακολουθω την διατροφη μου ζυγιζομαι καθε πρωι.
το ξερω οτι αφου εχω φαει φαγητο με αλατι θα με διξει τουλαχιστον 1,5 κιλο πανω,γιατι να πεσω ψυχολογικα? :wink1:
Κορόιτσια το αλάτι κανει κατακρατηση για αυτο και γίνονται αυτες οι αυξομειωσεις που λετε
εχετε δικιο αλλα βρε φορτυ εσυ πως τα κανεις αναλατα σαν νοικοκυρα?
αμα του κοψω κ το αλατι δε θα τρωει τιποτε (κι αυτα τα λιγα υγιεινα που τρωει)
ετσι κι αλλιως μαγειρευω με λιγο αλατι (οποιος δοκιμαζει ασχετος μου λεει "τελειο αλλα...αναλατο"
αλλα μετα πλακωνω τις κνοροσουπες που ειλικρινα λατρευω...
ειδικα τη μινεστρονε...κ εχουν μονο 30 θερμιδες...ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑ
αλλα σημερα πειτε τι νουμερο ειδα, 85 κιλα!
χωρις να φαω ομως σουπα χθες.
εντωμεταξυ ειμαι στην φαση ψαξιματος με τις θερμιδες κ ειναι πολυ σπαστικο να μη μπορω να βλεπω "την εξελιξη της απωλειας βαρους" σε πραγματικο χρονο.
θελω να ξερω οτι οι 1850 που παιρνω με κανουν κ αδυνατιζω
αλλιως ναυξησω κι αλλο την δραστηριοτητα μου κ να μειωσω ελαχιστα τις θερμιδες...
εσεις πως πατε κοριτσια με τα κιλα?
να σας μοιρασω σοκολατακια οσες πατε καλα γιατι μεχει καψει ο ανδρας μου που τα εφερε απο αθηνα...
εγω οταν μαγειρευω,μολις ετοιμαστει το φαγητο βγαζω την δικη μου μεριδα η τις μεριδες αν θελω να φαω και το βραδυ και το υπολοιπο που μενει στην κατσαρολα το αλατιζω κανονικα,ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι :yes: Για λιγο καιρο δοκιμασε το μηπως σταθεροποιηθεις στο βαρος σου,ειναι κριμα να σε παει πανω κατω το αλατι και να παιδευεσε
με τα κιλα μου παω 3 κιλα πανω 3 κιλα κατω :bigsmile: σταθεροτητα καμμια!! το εχω μαθει ομως το κολπο και τωρα παλι ειμαι σε φαση που κραταω χαμηλα τους υδατανθρακες (5η μερα) και το 1 1/2 κιλο εφυγε,μεχρι να βγει ο μηνας θα χασω και τα υπολοιπα για να τα ξαναπαρω τον επομενο :bigsmile:
καραμελιτσα αν μπορεις να το "αναλυσεις" λιγο αυτο?Quote:
Originally posted by karamela
Σοκάρεται ετσι ;)Quote:
δηλαδη ειναι τελικα κακο να κανουμε 1 γευμα ή 1 μερα ελευθερη οταν κολλαει η ζυγαρια?
δεν ειναι κακο οπως το ακουω...Quote:
εγω οταν μαγειρευω,μολις ετοιμαστει το φαγητο βγαζω την δικη μου μεριδα η τις μεριδες αν θελω να φαω και το βραδυ και το υπολοιπο που μενει στην κατσαρολα το αλατιζω κανονικα,ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι :yes: Για λιγο καιρο δοκιμασε το μηπως σταθεροποιηθεις στο βαρος σου,ειναι κριμα να σε παει πανω κατω το αλατι και να παιδευεσε
με τα κιλα μου παω 3 κιλα πανω 3 κιλα κατω :bigsmile: σταθεροτητα καμμια!! το εχω μαθει ομως το κολπο και τωρα παλι ειμαι σε φαση που κραταω χαμηλα τους υδατανθρακες (5η μερα) και το 1 1/2 κιλο εφυγε,μεχρι να βγει ο μηνας θα χασω και τα υπολοιπα για να τα ξαναπαρω τον επομενο :bigsmile:
βρε λες? χμ
λοιπον θα το κανω (απο αυριο γιατι σημερα εφαγα ο,τι ηταν με αλατι...)
σευχαριστω πολυ φορτυ μου,
ελπιζω να μην αλλαζει το αποτελεσμα γευστικα οταν μπαινει στο τελος το αλατι.
πχ αμα κανω φασολακια που τα βαζω σε στρωσεις κ ενδιαμεσα ντοματα κρεμμυδι κ αλατοπιπερο...
οσο για τα κιλα σου το εχεις βρει το κολπο.
ξερεις οτι ειναι λογικο να παιζει το βαρος 2-3 κιλα, μη μου αγχωνεσαι, εχεις τον ελεγχο κ το ξερεις.
απλα για να μην ηρεμουμε ποτε ρε γαμωτο...
σκευασμα αλατιου Καλας με πρασινο καπακι!
51% λιγοτερο αλατι
ΚΑΛΑΣ light λεει πανω
οι αντρες σιγα μην το καταλαβουν
αυτο βαζω ηδη χαρη σε καποια φιλη στο φορουμ εδω που μου το ειπε.
ο δικος μου παντα καταλαβαινει την ελλειψη αλατιου!
το λατρευει...
βασικα παιζει το δικο μου κολλημα στη ζυγαρια πρεπει να ειναι λογω αλαγης συστασης σωματος...
αλλα θα δοκιμασω κ το κοψιμο αλατιου για 1-2 μερες κ αν δω διαφορα καλως...
απτην αλλη φοβαμαι επειδη ιδρωνω πολυ μηπως δεν κανει...θα ρωτησω κ θα δω...
koralaki φαγητα σαν αυτα που περιγραφεις που μπαινουν στρωσεις-στρωσεις αλατιζω κανονικα,ομως σε ολα τα αλλα που φτιαχνω συνηθως,οσπρια,λαδερα βγαζω την μεριδα μου πρωτα και σε ψαρια,γεμιστα,κρεας εκει σε καποια κοματια που τα σημαδευω δεν βαζω καθολου αλατι.Ετσι κ'αλλιως δεν πρεπει να βγαζουμε τελειως το αλατι ειδικα το καλοκαιρι,λιγο καλο μας κανει η υπερβολη ειναι που μας πριζει και κανει κατακρατισεις.
click για αυτο το αλατι ειχα διαβασει ασχημες κριτικες,οτι βαζουν πολλα προσθετα και κανει περισσοτερο κακο παρα καλο αλλα δεν ξερω και σιγουρα γιατι πολλα απο αυτα που διαβαζουμε ειναι χαζομαρες,καποτε το ειχα δοκιμασει και απο γευση δεν καταλαβαινεις καμμια διαφορα!
φορτυ μου ιδρωνω παρα πολυ στο τζιμ κ δεν νομιζω να κανει να το κοψω.
ετσι κι αλλιως υπερβολες δεν κανω...αναλατα μου λενε οτι ειναι τα φαγητα μου (κ οι ασχετοι)
αρα μαλλον δεν θα το διακυνδινεψω...
οσο για το αλατι που λεμε θα το ψαξω μη παει κ ειναι μαπα κ δηλητηριαζομαι αντι να κανω καλο...
ωχ...Quote:
click για αυτο το αλατι ειχα διαβασει ασχημες κριτικες,οτι βαζουν πολλα προσθετα και κανει περισσοτερο κακο παρα καλο αλλα δεν ξερω και σιγουρα γιατι πολλα απο αυτα που διαβαζουμε ειναι χαζομαρες,καποτε το ειχα δοκιμασει και απο γευση δεν καταλαβαινεις καμμια διαφορα!
γενικως για ολα τα προιοντα light ακουγεται οτι ειναι καρκινογονα. δεν ξερω τι να πιστεψω. μπερδεμα μεγαλο ειναι...
αλλα αφου το πολυ αλατι(το κανονικο εννοω) κανει κακο ουτως η αλλως, δεν ξερω ποσο μεγαλυτερο κακο θα μπορουσε να κανει το πρασινο
To πολυ αλατι ειναι αυτο που κανει κακο,αν τρωμε ολη την ημερα φρουτα λαχανικα που δεν εχουν αλατι και αλατιζουμε μονο το φαγητο μας,ειδικα αν χρησιμοποιουμε σε μικρη ποσοτητα αγνο αλατι χωρις προσθετα,δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα προβλημα.
Οταν ομως τρωμε ετοιμα σφολιατοειδη,πατατακια,αλα ντικα και προσθετουμε ΚΑΙ στο φαγητο αλατι ε τοτε λογικο ειναι να μας πειραξει
Στα light χρησιμοποιουν ουσιες για να τους αφαιρεσουν τα λιπη η το αλατι και αυτα ειναι που μας κανουν κακο
oxi κανω καθαρη διατροφη δεν τρωω τετοια σφολιατο-πατατακια
αλλα στην σαλατα βαζω αλατι κ ξυδι / λεμονι μπολικο
αρχισα παλι σαν κατσικακι κ τρωω πρασιναδες κ χωρις ξυδι (κ αλατι) δε λενε
το προβλημα μου ειναι οι κνοροσουπες που λατρευω τον χειμωνα αλλα ειναι σκετη χημεια κ αλατι...
εχετε κατα νου καμμια γρηγορη σουπα με ευκολα υλικα αγνα? (κ λιγες θερμιδες)
βεβαια τι να συναγωνιστει την κνορ,,,μονο 30 θερμιδες ρε παιδια, αδικια...
φορτυ cottage τρως? (ασχετο)
επειδη εμπιστευομαι τις επιλογες σου κ τελευταια μου εβαλαν ψυλους σταυτια για το κοττατζ...
To cottage το εχω βαρεθει,παλιοτερα ετρωγα αλλα δεν μου αρεσει.Απο τυρια παιρνω το τρικαλινο 10% και ανθοτυρο.
Οι σουπες ειναι πολυ ευκολες να φτιαχτουν,κριμα να αγοραζεις τις κνορ που δεν ξερεις τι βαζουν μεσα,για να ειναι λαχανικα παντως αυτη η σκονη αποκλειεται :crazy:....η σουπα που φτιαχνω εγω τον χειμωνα...
σε λιγο λαδι τσιγαριζω διαφορα ψιλοκομμενα λαχανικα που τα βαζω στο περιπου δεν εχω καποια στανταρ ποσοτητα,συνηθως 1-2 πατατες,5-6 πρασα,2-3 καροτα-2 κολοκυθακια-4-5 κρεμμυδια και μολις μαραθουν ριχνω τοσο νερο οσο να τα καλυψω και λιγο παραπανω,προσθετω λιγο αλατι και μπολικο πιπερι,και αφου βρασουν αν σου αρεσει την τρως ετσι με ψιλοκομμενα τα λαχανικα η την βαζεις στο μπλεντερ και την κανεις σαν βελουδο.Εγω προτιμω την δευτερη εκδοχη,ετσι εχω μαι μεγαλη κατσαρολα σουπα που μου κραταει 2-3 μερες.Αν αρχισεις να τρως σπιτικη σουπα μετα απο λιγο καιρο δεν θα μπορεις να φας τις ετοιμες,θα σου μυριζουν συντηρητικο,το ξερω γιατι το εχω παθει και εγω
αχ χιλια ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωω
ειμαι σιγουρη στην αρχη θα την κανω χαλια αλλα σιγα σιγα θα γινω καλυτερη!
τωρα εχω ενα μπουσουλα
εχω την εντυπωση οτι ολες στα βιβλια μαγειρικης ειναι "παχυντικες" κ δε τις κοιταω καν...
λοιπον τι θυμηθηκα τωρα...την λαχανοσουπα!
ναι αυτη τη βλακωδη διαιτα που ειχα κανει ΚΑΙ εγω.αλλα η σουπα μου αρεσε παρα πολυ.
μπορω να κανω μια παραλαγη της (της σουπας)
να μετρησω τις συνολικες θερμιδες των υλικων κ να διαιρω ανα πιατο να ξερω θερμιδες!
οπως κ στη δικια σου σουπα φορτυ!
σωστη>?
ναι ολοσωστη :thumbup::thumbup: να ξερεις οτι για να γινει νοστιμη η σουπα και οχι σαν νεροβραστα τα λαχανικα πρεπει να τα τσιγαρισεις πριν οπωσδηποτε,στο γραφω γιατι η λαχανοσουπα διαιτης μαλλον δεν ειναι ετσι η κανω λαθος?Λιγο λαδακι στον πατο της κατσαρολας δεν θα μας δωσει πολλες θερμιδες ενω θα προσθεσει πολυ νοστιμια.
επισης παιζει ρολο το ποσο νερο θα βαλεις,οπως και σε ολες τις σουπες αλλα και το αλατι.Εγω παντως το μοναδικο ισως φαγητο που δεν μπορω να φαω αναλατο ειναι η σουπα λαχανικων.
koralaki πολύ νόστιμη είναι και η ντοματόσουπα!μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή όταν θέλεις μία αλλαγή.
κορίτσια πολύ ενδιαφέρον το τόπικ κ οι συζητήσεις σας.
θέλω την γνώμη σας γιατί δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας(που λέει κ το άσμα) αλλά η αυτές οι βδομάδες που κόλλησα με κατάστρεψαν συναισθηματικά κ σωματικά.
λοιπόν έχουμε κ λέμε.ξεκινάω δίαιτα τρώγωντας από 1500-1600 θερμίδες καμιά φορά κ με 1450 κατά μέσο όρο την εβδομάδα κ άρχισα να χάνω 1 με μισό κιλό την εβδομάδα.μόλις έχασα τα 2 κιλά του καλοκαιριού κ 1,5 κιλό μπόνους η ζυγαριά κόλλησε επί τρεις εβδομάδες με μισό κιλό πάνω ,μετά στα ίδια ,μετά πάλι πάνω μετά επιστροφή πάλι κάτω κτλ κτλ αλλά ποτέ κάτω από τα 3,5 κιλά.ε λοιπόν λέω πρέπει να μειώσω τις θερμίδες μάλλον αλλιώς δεν γίνεται.κ λέω άντε να πάω στις 1350 .μόλις το είπα αυτό αυτή η εβδομάδα ήταν ένα δράμα έτρωγα κ δεν σταματούσα,κ τελικά σήμερα είμαι 1,5 κιλό πάνω.αααααααααααχ!αυτά
να πω οτι έχω πολυκυστικές κ οτι αν υποθέσουμε οτι ο κύκλος μιας γυναίκας είναι μαξ 30 μέρες(εγώ δεν έχω κύκλο η περίοδος μου έρχεται πάντα με φάρμακο)τότε οι τρεις εβδομάδες που ήμουν στάσιμη κ πάλευα με λιγούρες ήταν για την περίοδό μου 3 εβδομάδες καθυστέρησης δεν ξέρω αν είναι παράλογο η χαζό αυτό που λέω αλλά έκανα αυτή την παρατήρηση
επίσης τις τρεις εβδομάδες αυτές ξεκίνησα τα λαιτ προιόντα κ η μαμά μου λέει οτι αυτό φταίει που με έπιαναν λιγούρες γιατί μπορεί να μην έχουν λιπαρά κ καλά αλλά δεν χορταίνεις κ σου ανοίγει η όρεξη,μπορεί όχι εκείνη την στιγμή αλλά αργότερα.
Bouliana επειδή έχω κι εγώ πολυκυστικές παρατήρησα το ίδιο με σένα τον προηγούμενο μήνα!δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση άλλα ήμουν πρισμένη όσο δε φαντάζεσαι το διάστημα που είχα θεωρητικά καθυστέρηση.πεινούσα εντωμεταξύ τόσο΄πολύ που σε συνδιασμό με το πρίξημο άρχισα να σκέφτομαι μήπως τελικά ήμουν έγκυος!αν και το είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο.Έπαιρνα γύρω στις 1200 θερμίδες,και παρόλα αυτά επί 2 βδομάδες ήμουν κολλημένη στα ίδια κιλά και ενίοτε παραπάνω.μόνο όταν ηρέμισα,έβγαλα από το μυαλό μου στρεσογόνες σκέψεις κλπ πήραν όλα και πάλι το δρόμο τους!θεωρώ ότι είναι πολύ περισσότερο ψυχολογικό παρά σωματικό το θέμα.Από την άλλη μην ξεχνάς ότι οι ορμόνες μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση σε τέτοια περίοδο οπότε λογικό είναι να μην ανταποκρίνεται το σώμα κάποιες φορές...εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μην τα παρατήσεις.να μην απογοητευτείς,να συνεχίσεις να κάνεις τη διατροφή σου ως έχει,ίσως να μειώσεις λίγο το αλάτι γιατί τα κιλά μάλλον οφείλονται περισσότερο σε κατακρήτηση,και τέλος να μη μου αγχώνεσαι!όλα θα γίνουν όπως πριν,θα δεις;)
Εύχομαι σύντομα να σου έρθουν οι επισκέπτες:spin:
ευχαριστώ cherie θα προσπαθήσω.αλλά θα θελα να ταν λίγο πιο εύκολο.αν πάντως παίζει ρόλο αυτή η ¨"καθυστέρηση" και οι ορμόνες μας,πρέπει να συμβιβαστούμε μάλλον οτι θα χάνουμε για 30 μέρες κ 20 θα γίνεται συντήρηση ελπίζω να μη συνεχίσω να βάζω.
Αν συνεχίσεις κανονικά τη διατροφή σου και είσαι χαμηλότερα από τις θερμίδες συντήρησης δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις ''πραγματικά'' κιλά!μία κατακράτηση θα γίνεται σίγουρα την περίοδο της καθυστέρησης άλλα όταν θα αδιαθετήσεις θα φύγει μόνη της.Το ξέρω πόσο άσχημο είναι να κάνεις δίαιτα και να μην κουνιέται η ζυγαριά,άλλα δεν γίνεται να μην έχεις αποτέλεσμα!απλά θα έρχεται πιο ''μαζεμένο''!ʼργησα πολύ να το συνηδητοποιήσω αυτό και ήταν ένας από τους λόγους που ξεσπούσα σε υπερφαγικά επεισόδεια.Την μία αιτία έχω καταφέρει να την κοντρολάρω,τις άλλες όχι ακόμα...άλλα όλα θα έρθουν σιγά σιγά...τώρα διανύω την καλή μου περίοδο:wink1:
Μόνο σε παρακαλώ,μην απογοητευτείς γιατί είναι κρίμα να πάει άδικα η προσπάθειά σου.Όχι τίποτα άλλο,αλλά σκέψου ότι μετά θα γυρίσεις πάλι στην αρχή.Αν καταφέρεις να αποφύγεις και για λίγο καιρό τη ζυγαριά θα ήταν ότι καλύτερο,αν και ξέρω ότι και αυτή η συνήθεια δύσκολα κόβεται η άτιμη..!
εσύ πως βρήκες τις θερμίδες της συντήρησής σου?
πόσο γέλασα!!!εγώ πάντως έτσι σκέφτομαιQuote:
Originally posted by smart
κ εγω γι αυτο το κανω πιο συχνα αυτο, για να διασφαλισω οτι δε θα κολλησει κ θα μετακινηθει ο δεικτης-προς τα πανω :P
Με τον τύπο 655+(9,6*το βάρος σε κιλά)+(1,8*το ύψος σε εκατοστά)-(4,7*ηλικία)Quote:
Originally posted by bouliana
εσύ πως βρήκες τις θερμίδες της συντήρησής σου?
Αυτό που σου βγάζει είναι οι βασικές ενεργειακές σου ανάγκες.
Αν γενικά η ζωή σου είναι καθιστική(γραφείο κλπ) πολλαπλασιαζεις το αποτέλεσμα με το 1.2
Αν κάνεις γυμναστική 1-3 φορές την εβδομάδα με το 1.375
Αν κάνεις περισσότερες φορές γυμναστική πες μου να το ψάξω γιατί εγώ δεν κάνω περισσότερο και δεν το έχω μάθει αυτό απ'έξω..!:spin:
Θεωρώ πως είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για να το μετρήσεις μόνη σου.Σίγουρα μετράνε και άλλα δεδομένα,αλλά εγώ με βάση αυτό το αποτέλεσμα και με -100 θερμίδες από αυτό που μου βγάζει για να είμαι και πιο σίγουρη υπολογίζω θερμίδες συντήρησης ή απώλειας βάρους.
εγώ κάνω καθιστική ζωή γενικά στην δουλειά σηκώνομαι ελάχιστα αλλά κάνω κ τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστική.
αχ σευχαριστώ mon cherie