καινουργια εγχειρηση παχησαρκιας
χωρις κοψιμο χωρις δακτυλιο
και αρκετα οικονομικη
Printable View
καινουργια εγχειρηση παχησαρκιας
χωρις κοψιμο χωρις δακτυλιο
και αρκετα οικονομικη
Τζενη ειμαι νεοσ στο τοπικ και ειμαι απο κοντ αστην μεθοδο αυτή. Την αλλη ευδομαδα εχω ραντεβου με το γιατρο και μαλλον για εκει παμε. Μηπως ξερεις κατι εχτρα απο την προμεντικα την σελιδα σε επίπεδο πληροφορησης?
συναντηθηκα με γιατρο στη θεσαλονικη
οι επεμβασεις γινονται στη Βιοκλινικη
εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενη με τις απαντησεις που πηρα απο το γιατρο
μου ειπε για το δακτυλιο οτι παρουσιαζει επιπλοκες σε πολλους και για το γαστρικο μανικι οτι ειναι το ιδιο περιπου αλλα με περισοτερες μερες νοσηλιας και με μια επιπλοκη μερικες φορες που παροσιαζεται διαφυγη στη ραφη του στομαχου πραγμα το οποιο μπορει να επιβραδινει την αναρωση
λαμβανοντας υπ οψιν και την τιμη πηρα την αποφαση
και θα προχωρησω μετα τις γιορτες
περισσοτερα στο επομενο σταδιο
Τζένη καλημέρα. Την Δευτέρα 15/12 έχω ραντεβού με γιατρό (από τα πλέον γνωστά ονόματα) στην Αθήνα για πρώτο ραντεβού και πλήρη ενημέρωση και μετά τις γιορτές θα γίνει το "χτύπημα του αιώνα". Κάτι είπες για "τιμή", πέσμου σε παρακαλώ τι ζήτησε επι συνόλου εξόδων (όλο το πακέτο)?
στο σαιτ ειδα για 5500
εσενα τι σου ειπε?
κι εγω για μετα τις γιωρτες λεω και αθηνα επισης
γιατι στη θεσαλονικη φαινεται οτι εχουν μαυρα μεσανυχτα
λες να το κανουμε παρεα?
Στις 15 θα μου τα πει όλα αναλυτικά. Αντε να δουμε τι θα γινει. Μηπως υπάρχουν κάπου ΄περισσότερες πληροφορίες εκτος από την σελίδα του κ. Σκρέκα?
δεν εχω βρει καπου αλλου σε ελληνικο σαιτ
αλλα ειδα κατι αρθρα σε αγγλικα
ταιδια λενε
ειναι νεα μεθοδος
εκεινο παντος που μου ειπε ο γιατρος 3 φορες ειναι οτι συνδιαζει τα θετικα του sleeve χωρις να εχει τα αρνητικα του
Πάντως,παιδιά,κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά...
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό κι εγώ είμαι αρκετά επιφυλακτική πλέον με αυτού του είδους τις επεμβάσεις...
Θα μιλήσω με τον γιατρό μου,που μου τοποθέτησε δακτύλιο,να μου πει τη γνώμη του και θα σας ενημερώσω κι εγώ...
Μακάρι να είναι η λύση για όλους εμάς που για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνουμε μόνοι μας...
Βέβαια δε γνωρίζω αν το βάρος έχει σημασία...Του Μητσάρα δεν το ξέρω,της Τζένης μου φαίνεται λίγο,το δικό μου πολύ...
Τέλος πάντων..θα ενημερωθούμε όλοι και θα παραθέσουμε εδώ τις πληροφορίες μας...
Να είστε όλοι καλά!Καλή δύναμη σε ό,τι κάνετε!Φιλιά!
NADINEAKI
ο γιατρος μου ειπε πως την εχουν κανει και σε ατομο με 170 κιλα με πολυ καλα αποτελεσματα
αποδιδει σαν το σλιβ αλλα χωρις την γαστεκτομη που μπορει να προκαλεσει διαροες λογο της οχι αμεσης αποματαστασης της τομης του στομαχιου
δηλαδη να βγαινουν απο το στομαχι υγρα απο μικρη χαραμαδα που μπορει να μην θρεψει αμεσως μετα το χειρουργειο και να χρειαστει να μεινει κανεις στο νοσοκομειο πιο πολυ απ οτι προβλεπεται
ειδωμεν
κοιταξτε κι αυτο
http://www.find-health-articles.com/...id-obesity.htm
Μητσάρα,πώς πήγε το ραντεβού σου;Ποιά είναι τα νέα σου;Quote:
Originally posted by mitsaras
Στις 15 θα μου τα πει όλα αναλυτικά. Αντε να δουμε τι θα γινει.
Τελικά το ραντεβου μετατέθεικε και έγινε χτες το βράδυ. Ο κ. **** στον οποίο και πήγα για πρώτη φορά, μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Φοβερός επαγγελματίας, αλλά πάνω απ΄ολα άνθρωπος. Τώρα όσον αφορά την επέμβαση: όπως αναφέρεται και στην σελίδα του είναι ίδια με την γαστρεκτομή, αλλά δεν αφαιρείται τίποτα, απλά το στομάχι φοδράρεται και συγκρατήται με ραμματα εξωτερικά. Ουσιαστικά γίνεται πια ¨πιέτα¨. 1 μερα παραμονή και αυτό ήταν. Η μόνη επίπλοκή, στην ουσία δεν είναι επιπλοκή, ελάχιστες ζαλάδες τις πρώτες 5-6 μέρες. Για 10-13 μερες μόνο υδαρές τροφές και μετά κανονικα όλες οι τροφές.
Μου έδωσε τις εξετάσεις οι οποίες πιο διεξοδικές δεν μπορεί να είναι. Μετά τις γιορτές γίνονται οι εξετάσεις και αμέσως μετά εισαγωγή.
Όλο το μυστικό είναι στην διατροφή, δηλαδή με έξυπνες και σωστές επιλογές φτάνεις αρκετά εύκολα στο επιθημητό αποτέλεσμα όπως θα έφτανες και με το μανίκι.
αυτά ήταν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία τωρα απο δω και πέρα βλέπουμε...
π μπορω να βρω πληροφοριες στα ελληνικα για την ολικη πτυχωση?????
βεβαιως
http://www.promedica.com.gr/
Αν μπορείς γίνε λίγο πιο αναλυτικός...Τι είδους διατροφή απαιτείται μετά το μετεγχειρητικό ασφαλώς διάστημα;Quote:
Originally posted by mitsaras
Όλο το μυστικό είναι στην διατροφή, δηλαδή με έξυπνες και σωστές επιλογές φτάνεις αρκετά εύκολα στο επιθημητό αποτέλεσμα όπως θα έφτανες και με το μανίκι.
Σε ρωτώ γιατί πολύς κόσμος έχει την εσφαλμένη ίσως εντύπωση ότι θα κάνει ένα χειρουργείο
και αυτόματα θα λυθεί το πρόβλημα του,χωρίς εκείνος να χρειαστεί ν'αλλάξει κάτι στις διατροφικές του συνήθειες...
Κι επειδή είπες πως μετά τις γιορτές γίνονται οι εξετάσεις και αμέσως μετά η εισαγωγή,στην περίπτωση που δε σε πετύχω πριν απ'αυτή,
σου εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά στο χειρουργείο σου καθώς και να έχεις μια ανώδυνη και σύντομη ανάρρωση!
Περιμένουμε νέα σου με την πρώτη ευκαιρία...Καλή δύναμη κι εντωμεταξύ χαρούμενες γιορτές!
NADINE καλημέρα και εύχομαι χαρούμενος και ευτυχησμένος ο νεος χρόνος. Λοιπον όσον αφορά το ερωτημά σου τα πράγματα έχουν ως εξής:
- Ποιος είναι ο ΄σωστός τρόπος απώλειας βάρους και ταυτόχρονα η ενεργοποίηση του
μεταβολισμού, έτσι ώστε μετά από χ χρονικό διάστημα να σταθεροποιηθούν τα κιλά και να
μην ξαναανακτηθούν;
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ.(ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ
ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΩΝ).
- Τι πετυχαίνουμε με το μανικι ή την ολική γαστρικη πτύχωση;
ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ.
Η επέμβαση αυτή δεν σε περιορίζει στην ποιότητα τροφής. Είναι λοιπον ΜΕΓΑΛΗ ανοησια να μην εκμεταλευτής το γεγονος του εξασφαλισμενου μικρου γευματος και να μην δώσεις στον οργανισμό ταυτόχρονα και σωστό γευμα. Δηλαδή αν υποθεσουμε ότι με χωρητικότητα στομάχου 100-200 ml μπορεί κάποιος να το καλύψει με ένα φοβερά παχυντικό φαγητό (μια πάστα), θα προτημήσει λίγη πρασινάδα και λίγο κοτοπουλο. Αυτό θέλω να πώ όταν λέω σωστές και έξυπνες επιλογες. Μην ξεχνας ότι ο κορεσμός είναι δεδομένος, είτε κοτοπουλο ή μουσακά φας, την ίδια ποσότητα θα φάς γιατί αυτό χωράει το νέο στομάχι.
Ελπίζω να ήμουν αρκετά αναλυτικός.
Και επειδή δεν έχουμε συστηθεί ακόμα, έλπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά.
Μητσάρα μου,καλή μας χρονιά!
Δεν έχω κανένα παράπονο!Ήσουν κατατοπιστικότατος!
Απλά επειδή αυτά περί χωρητικότητας τα ακούω λίγο βερεσέ λόγω της πρότερης εμπειρίας μου από το γαστρικό δακτύλιο,
από καρδιάς εύχομαι αυτή η μέθοδος να είναι πιο συνεπής στη σχετική περιγραφή κι ενημέρωση που μας δίνεται από τους αρμόδιους...
Αν και η πραγματικότητα ανταποκρίνεται στα παραπάνω,κλείνω αμέσως ραντεβού και την κάνω κι εγώ...Μακάρι να είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα μας!
Πάντα περιμένω νέα σου λόγω του αυξημένου μου ενδιαφέροντος για τη μέθοδο αυτή καθώς και για την επικείμενη σου εγχείρηση...
Ελπίζω το "χάλια"της διάθεσης σου σύντομα ν'αλλάξει και γιατί όχι,να τα πούμε κάποια στιγμή κι από κοντά...
Τι έγινε,ρε παιδιά; Πού χαθήκατε; Τζενάκι,Μητσάρα!
Οι μέρες του χειρουργείου,φαντάζομαι,πλ ησιάζουν! Τζενάκι στις 19 δεν είπαμε; Μητσάρα,εσύ,πότε;
Δώστε ένα στίγμα! Πώς νιώθετε;Μοιραστείτε μαζί μας συναισθήματα,σκέψεις...Μην το περνάτε μόνοι το διάστημα αυτό...
στις 19
ναι
και εχω ενα σχετικο αγχος
εχω κανει ολες τις εξετασεις
ολες καλες αν και το συκωτι μου το βρηκαν στα ανωτερα επιτρεπτα ορια
απ τις μα........κιες που καταπινουμε συνεχεια για να αδυνατισουμε
θα παω παιδια κι ο θεος βοηθος
ααααχ μακαρι να πανε ολα καλα
καντε καμια προσευχουλα ρε φιλαρακια
κι εγω θα σας κανω εκτενη αφηγηση στο γυρισμο
ναντινακι αν ειναι ετσι οπως μου τα παρουσιασαν λυσαμε το προβλημα μας
θα δουμε
Έλα Τζενάρα! Δε μασάμε! Ό,τι έγινε,έγινε κι εστιάζουμε μόνο στα θετικά,που μας περιμένουν!
Είσαι πάντα στη σκέψη μας κι εκείνη τη μέρα σίγουρα θα είσαι και στην προσευχή μας!
Όλα θα πάνε μια χαρά! Είναι εντελώς επεμβάσεις ρουτίνας αυτές κι έχουν κάνει ήδη τόσες πριν από σένα!
Μακάρι αυτή να είναι η λύση στο πρόβλημα μας! Είμαστε πολλοί που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας εδώ!
Μη χάνεσαι...ό,τι σου βγαίνει μοιράσου το εδώ,μαζί μας,αν ασφαλώς δεν εισπράττεις ό,τι χρειάζεσαι αλλού...
Παρεπειπτόντως,θα το κάνεις ʼθήνα ή Θεσ/νίκη τελικά; Περιμένουμε νέα σου...Φιλάκια πολλά πολλά!
Kαλή επιτυχία Τζένη!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις σύντομα!
Καλη επιτυχια και απο μενα Τζενάκη. Και να δεις οτι ολα θα πανε καλα.
Εγώ λόγο σοβαρων επαγγελματικων υποχρεώσεων ανεβαλα λίγο το θέμα. Στις 28/01/09 έχω τις εξετασεις και στο καπακι ....χειρουργειο.
αντε μπράβο να τελειώνουμε...
Ν α μας κρατατε ενημερους..καλη επιτυχια και στους δυο..:)
ναντινακι ευχαριστω πολυ
σας ευχαριστω ολους δηλαδη
θα το κανω αθηνα τελικα
θα σας κρατω ενημερους για ολα
απλα αυτες οι μερες ηταν λιγο του τρεξιματος
με το που θα βρω υπολογιστη μολις γυρισω θα τα πουμε
μιτσαρα αντε ρε καλη επιτυχια κι εσυ
αντε τζενάρα σου ευχόμαι το κορμι που επιθυμεις συντομα και μονιμα!
Καλή επιτυχία!
καλή δύναμη παιδιά!
Τζενάκι,ξημερώνει η σημαντική σου μέρα!
Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σου!
Λογικά την στιγμή αυτή πρέπει να έχεις τελειώσει και να είσαι στο κρεβατάκι σου. χαλαρά, όμορφα και ωραία.
αντε μπράβο και με την πρώτη ευκαιρία περιμένουμε τα νέα σου.....φιλακια
Τζενάκι, χίλιες ευχές κι από μένα κοριτσάκι!
Σήμερα είναι σα να ξαναγεννιέσαι και μπορείς να φτιάξεις τη ζωή σου όσο όμορφη εσύ τη θέλεις.
Να είσαι δυνατή και αισιόδοξη και όλα θα πάνε τέλεια! Φιλάκια!
Μητσάρα, άντε κι εσύ γρήγορα με το καλό!
Παιδιά αν μάθει κανείς κάτι για τη Τζένη ας μας πει.
Καλησπέρα, ειμαι νέο μέλος και ονομάζομαι Ελένη. Είμαι 1,64 και ζυγίζω 95 κιλά...
Διάβασα τις δημοσιευσεις σας και θα ήθελα να ευχηθώ αρχικά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ στο Τζενάκι και καλή ανάρρωση να έχει!!! και έπειτα και στον Μητσάρα που δεν αργεί να ακολουθήσει....Να σας πανε ολα καλά παιδιά απο τα βαθη της καρδιάς μου..!!
Ενδιαφέρομαι να κάνω κ εγω το "μανίκι" ή την "πτύχωση" και αυτός ήταν και ο λόγος που επισκέφτηκα γνωστό ιατρό στο ιατρείο του στην Αθήνα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά..."Εχει ρίσκο..."όπως χαρακτιριστηκα μου είπε.."εσύ πόσο διαθετιμένη είσαι να ρισκάρεις?" Πρωτού αποφασίσω τελικά τι θα κάνω....πρέπει πρωτα να αποφασίσω ποσο ρίσκο ειμαι διαθετιμενη να παρω....Οσο αφορά την πτύχωση...ειναι ακόμα σε πειραματικο στάδιο....δεν έχουμε στατιστικες ...μιας και εφαρμόζετε λιγους μήνες..αρα δεν μπορουμε να ξέρουμε επιπλοκες και αποτελεσματικοτητα....Οσο αφορα το μανικι υπάρχει πιθανοτητα 2,4% στο χειρ/ιο και αλλο ενα 6% τις πρωτες 15 μερες.....
Καλημέρα NOMORE καλωσήρθες στην παρέα μας. .Καλή επιτυχία να έχεις σε ότι αποφασίσεις. Να ξέρεις μόνο ότι τίποτα δε γίνεται με μαγικό τρόπο όλα χρειάζονται προσπάθεια. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια προσπάθεια με όλα τα παιδιά εδώ ίσως είναι ένα γερό κίνητρο το ότι δεν είσαι μόνη σου και ίσως τελικά τα καταφέρεις χωρίς εγχείρηση όπως πολλοί εδώ μέσα. Διάβασε τα post ενημερώσου και αν καταλήξεις σε επέμβαση να είσαι σίγουρη ότι είναι αυτό που ταιριάζει σε σένα. Χαλάρωσε και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Σίγουρα εδώ μέσα θα βρεις λύση και συμπαράσταση. Φιλάκια!
Σε ευχαριστώ πολύ faye! Eίναι πολύ ευγενικό εκ μερους σου! :-)
Ολοι στον ίδιο αγώνα είμαστε καλή μου μη νομίζεις. Και ξέρεις τί λέω? Αν έστω και ένας εδώ μέσα τα έχει καταφέρει, ε τότε μπορώ κι εγώ κι εσύ και όλοι μας!
Καλώς σε βρίσκουμε,Ελένη!
Κάθε επέμβαση ενέχει κινδύνους,ακόμα και η πιο απλή...
Απλά νιώθεις άλλη ευθύνη αν είναι επέμβαση επιλογής(καλή ώρα,οι βαριατρικές) ή ανάγκης.
Τα κιλά σου δεν είναι τόσα πολλά και ξέρεις πως άτομα με δεκάδες περισσότερα έχουν καταφέρει με διατροφή και άσκηση ν'αδυνατίσουν!
Το θέμα είναι πώς νιώθεις εσύ!Κατά πόσο θεωρείς πως έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια σου σε προσπάθειες απώλειας βάρους,
κατά πόσο ψυχολογικά νιώθεις πως δεν έχεις αποθέματα να συνεχίσεις...Πάρε το χρόνο σου και ζύγισε τα όλα πριν αποφασίσεις.
Κι εγώ βέβαια ελπίζω τώρα που μας βρήκες να λάβεις έμπνευση και στήριξη,που θα σε βοηθήσει να κάνεις άλλη μια καλή προσπάθεια!
ΤΖΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗ
Πώς είσαι;
παιδια ηρθα
και ειμαι καλα
πολυ καλα
ηταν πολυ ευκολο
μεσα σε 3 ωρες περπατουσα
δεν πονεσα σχεδον καθολου
οι γιατροι αψογοι
τι να σας πω αλλο
περιμενω τα κιλα να πεσουν
mitsaras οταν θα πας πες οτι ειμαστε φιλαρακια
πες απο τη ευγενια απ τη λαρισα
να μας λες την προοδο σου τζενη..αντε ωραια ποιος σε πιανει τωρα..