Quote:
Originally posted by elmi
λοιπόν εγώ τα κιλά μου τα έχασαχ ωρίς δίαιτα... α΄λά άλλαξα τις συνήθειες μου γύρω από το φαγητό. Είχα φτάσει τα 90 κιλά με 1,75 ύψος, όντας φοιτήτρια. Τα πήτα και απ.ότομα και άρχησε να με πονάει η μέση μου και άλλα συναφή. Όλη μέρα έτρωγα σαβούρες, οι οποίες και δεν με χόρταιναν, αφού εντός ώρας πάλι πείναγα, και δεν μου προσέφεραν βιταμίνες παρά μόνο λίπη. ώσπου βλε΄ποντας το πώς ήμουν και το πώς έγινα, κυρίως το ότι δεν έβρησκα ρούα της ηλικίας μου, το πήρα απόφαση. Για αρχή μείωσα τη ζάχαρη στο καφέ μου σταδιακά, και ανακάλυψα τα κρακεράκια για τη σχολή, αντί των σάντουιτς. Έπειτα, σταμάτησα να τρώω έτοιμα φαητά βλέπε σουβλάκια, και άρχισα να μαγειρέυω. Τα βραδινά σουβλάκια, τα αντικατέστησα με δροσερές σαλάτες, πράσινο τσάι, η το μισό από το μεσημεριανό μου. Σταμάτησα την καθηστηκή ζωή, ήτοι, καταργησα το ασανσέρ και χρησιμοποιούσα σκάλες, δεν έπερνα μέσα μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις. Μπορώ να πω ότι ούτε στερήθηκα κάτι ύτε τίποτα. Δηλαδή τελέιως ακούσια έγινε όλο αυτό οπότε ήταν αρκετά πιο έυκολο. Γιατί άλλο να σκέφτεσαι έχω μια δίαιτα να τηρήσω και άλλο ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι έχεις μπουχτήσει από τη σαβούρα και ότι μπορείς να γεμίζεις το στομάχι σου πιο υγειηνά.
:thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup: