ρε κοριτσια, οσες ειστε παχυσαρκες, δε ντρεπεστε να εμφανιζεστε γυμνες;
εμενα δε μου αρεσει ο εαυτος μου γυμνος και θεωρω αδιανοητο να εμφανιστω γυμνη μπροστα σε αντρα που μου αρεσει και εκτιμω σ' αυτα τα χαλια.
Printable View
ρε κοριτσια, οσες ειστε παχυσαρκες, δε ντρεπεστε να εμφανιζεστε γυμνες;
εμενα δε μου αρεσει ο εαυτος μου γυμνος και θεωρω αδιανοητο να εμφανιστω γυμνη μπροστα σε αντρα που μου αρεσει και εκτιμω σ' αυτα τα χαλια.
φυσικα αυτο ειναι τεραστιο προβλημα γιατι αυτοματα μου στερω την ερωτικη ζωη με ο,τι μπορει να συνεπαγεται αυτο για την ισορροπια μου και την ψυχολογία μου.
φαυλος κυκλος κανονικα.
και δεν ειναι μονο η γυμνια, ρε κοριτσια.
δε μπορω να ντυθω οπως θελω στις εξοδους, δε μπορω να ντυθω οπως θελω στο σπιτι, δε μπορω να ασχοληθω με δραστηριοτητες που με ενδιαφερουν, δε μπορω να λειτουργησω γενικως. δεν ειμαι ο εαυτος μου οσο ειμαι παχυσαρκη. ειμαι καποια αλλη.
ειμαι ο εαυτος μου κλεισμενος σε ενα κλουβι.
να συναψω σχεση με καποιον προσφεροντας του το κλουβι;
δε με αφορα. δεν ειμαι εγω το κλουβι, ειναι τα οσα μου επιβαλλουν το κιλα μου. δεν το αντεχει ο εγωισμος μου να προσφερω ενα κλουβι στον αλλο.
οποτε μενω μονη μου.
κι αυτο φυσικα μου δυσκολευει τη ζωη.
Χα χα χα χα χα χ αχ α χα
:smilegrin:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin:
Α χαχαχαχαχαχαχαχ
δε μου λες κι εμενα, καλε μου ανθρωπε που το βρισκεις το αστειο μηπως γελασω κι εγω;
vasia καλησπερα!!
δεν ξερω ουτε ποσο χρονων εισαι ουτε ποσα κιλα. θα σου πω ομως το εξης εχω υπαρξει και 90 κιλα και τωρα ειμαι 60-62.5 εκει παιζω! λοιπον σε καταλαβαινω πως αισθανεσαι αλλα ακου. γνωρισα περσι μια κοπελα που ειναι 118κιλα. συζητωντας μαζι της παντα μου ελεγε οτι κοιτουσε τον καθρεφτη της και εβλεπε μια κουκλαρα η οποια ομολογουμενως με εξεπληξε καθως ελεγε οτι η σεξουαλικη της ζωη δεν ειχε προβλημα κανενα. τωρα δεν ξερω αν με δουλευε η οχι γιατι υπερεβαλε πολυ, αλλα εν παση περιπτωσει don't give up δουλεψε το μεσα σου και πιστεψε στον εαυτο σου, υπαρχουν αντρες που τους ενδιαφερει η ουσια του ανθρωπου που βλεπουν απεναντι τους !!!!
προσπαθησε να φροντιζεις τον εαυτο σου οσο μπορεις ειτε εισαι 50 ειτε 100 κιλα να φορας τα αρωματα σου, τα καθαρα και ομορφα ρουχαλακια και να εχεις αυτοπεποιθηση!! αυτο προσελκυει τους αντρες να εισαι σιγουρη......
ton76, δε με ενδιαφερει τι ενδιαφερει τους αντρες, με ενδιαφερει οτι εμενα δε με ενδιαφερω ετσι οπως ειμαι, δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.
ευχαριστω για τις καλες σου προθεσεις παντως.
Αν ήσουν όμως πίθηκος στη γη,
θα ήσουν τσίτσιδη ολημερίς και δε θα ντρεπόσουνα.
Ίσα ίσα, με μεγάλη κοιλιά, θα σε σεβόταν και θα σε φοβόταν ολόκληρη η αγέλη.
Θα ήσουν αρχηγός μάλιστα.
Άτιμη κοινωνία.
ελα που δεν ανηκω στο πηθικοβασιλειο ομως. ατιμη κοινωνια.
το αστειο δε μου εξηγησες though.
Προσωπικά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα να μην με θέλουν άντρες ή στη σεξουαλική ζωή μου γενικότερα , άσχετο αν λόγω δικών μου κόμπλεξ (τα οποία ευτυχώς δουλεύω αρκετά με τον εαυτό μου γτ τα αντιλαμβάνομαι) οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν αρκετά περίεργες φάσεις . Πάντως για το αν ντρέπομαι να με βλέπει ο άλλος γυμνή , οχι. Γιατί πολύ απλά για να φτάσεις με τον άλλον στη φάση να σε δει γυμνή , μάλλον σε γουστάρει και αν εισαι 100βαλε (η εστω και 90 και 80 , παχυσαρκη τεσπα) κιλά , φαίνεται από πριν. Οπότε αν δεν του αρέσει αυτό που βλέπει με τα ρούχα προφανώς δεν θα φτάσει στο σεξ μαζί σου , αν πάλι το κάνει και απογοητευθεί , προβλημά του ;) Πέρα απ αυτό πάντως το θέμα είναι να είσαι με ένα άτομο που να σε ΑΓΑΠΑΕΙ και να σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όπως είσαι (και όχι επειδή "είναι ανθρωπος που δεν δίνει σημασία στα κιλά την εξωτερική εμφάνιση κλπ , αλλά στα βαθυτερα χαρίσματά σου" αυτό το σκεπτικό το θεωρώ άθλια δικαιολογία και ίσως ακόμη και προσβλητικό) . Απλώς να είναι μαζί σου γιατί σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ σεξουαλικά και σε ΑΓΑΠΑΕΙ. Μόνο ένα άτομο που σε εκτιμάει πραγματικά σε βοηθάει να ξεπεράσεις και τα όποια κόμπλεξ μπορεί να έχεις με την εμφάνιση και τον εαυτό σου γενικότερα , τσεκαρισμένο ;)
και εγώ δεν καταλαβαίνω τα γέλια του Γιώργου, αν έχει την ευγενή καλοσύνη να εξηγήσει , θα το εκτιμούσα. Δεν ξέρω, ίσως έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ αλλά όταν κάποιος εκθέτει ένα πρόβλημά του, ακόμη και αν μου φαίνεται αστείο, σέβομαι την ανάγκη που τον ώθησε να το μοιραστεί. Απλή σημείωση, το θέμα σου Βασια, προσωπικά , δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο. Κατανοώ πλήρως τι σημαίνει "ειμαι ο εαυτος μου κλεισμενος σε ενα κλουβι. Να συναψω σχεση με καποιον προσφεροντας του το κλουβι;", το έχω βιώσει, με κράτησε στάσιμη για πολλά χρόνια.
Γιατί αγαπητή Μακ, δεν πιστεύω τίποτα από όσα γράφει ο συγκεκριμμένος χρήστης.
Φαντάσου ένα 15χρονο που δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά του μπαμπά του και σπάει πλάκα στα internet καφέ γράφοντας τέτοιες ηλιθιότητες για να ασχολούνται μαζί του και να σπάει πλάκα.
Δεν καταλαβαίνετε ότι υποτιμάει την νοημοσύνη σας;
Είναι δυνατόν να συστήνεται χρήστης με αυτόν τον τρόπο;
Είναι δυνατόν να διαβάζω στο κυρίως θέμα "άντρες" και να μπάινω να διαβάζω αυτές τις αηδίες;
Αλήθεια ή παραμύθια το πρόβλημα ο χρήστης αυτός το έχει στο μυαλό κι όχι στο σώμα.
Υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από αυτή. Μεγαλύτερη κακία να πεις εδώ μέσα;
Παίζει με τον πόνο του ή με τον πόνο κάποιων από εσάς;
"ρε κοριτσια, οσες ειστε παχυσαρκες, δε ντρεπεστε να εμφανιζεστε γυμνες;"
Απλά κι ωραία, σβήσιμο, κι όποιοα έχει πραγματικό πρόβλημα με το θέμα να βοηθήσω όσο μπορώ.
giorgosdelta, χωρίς να παίρνω και όρκο για αυτό που λέω , δεν λέω κι εμένα μου φάνηκε κάπως το ποστ αυτό αλλά μπορεί να είναι και λάθος διατύπωση της Vasia στον τίτλο , γτ τα υπόλοιπα που γραφει δεν μου φαίνονται τόσο fake ... αλλά κι εγώ στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω αν ειρωνεύεται ή μιλάει σοβαρά , ειναι η αλήθεια ...
δεν καταλαβαινω γιατι σε ο,τι αφορα την ωμη ειλικρινεια, παντα ελλοχευει ο κινδυνος να χαρακτηριστεις κακοβουλος.
τοσο ανημποροι ειναι οι ανθρωποι να ακουσουν τις ωμες αληθειες του συνανθρωπου τους;
οσο για τον giorgosdelta, εκτος του προφανους οτι δεν υπηρξε ποτε γυναικα, ειναι πασιφανες οτι δεν εχει ιδεα απο παχυσαρκια στο πετσι του για να να βρισκει εξωπραγματικα αυτα που λεω και να νομιζει οτι παιζω.
οταν υπαρξεις παχυσαρκο θηλυκο 20 και 30 χρονων σε μια κοινωνια με τα συγχρονα προτυπα, ελα να τα ξαναπουμε.
επισης ειναι εμφανες οτι το μυαλο σου λειτουργει με στερεοτυπα.
«Είναι δυνατόν να συστήνεται χρήστης με αυτόν τον τρόπο;»
Δεν ηξερα οτι πρεπει να μπω και να δωσω cv πριν γραψω τον πονο μου σε ενα forum διατροφικων διαταραχων γιατί το απευθείας στο ψητό δε συναδει με τα στερεότυπά σου.
Το αστειο ειναι οτι μεταξυ του 1ου μηνυματος σου που χασκογελουσες και του 3ου σου, μεσολαβησε ενα 2ο που ακυρωνει τοσο το 1ο οσο και το 3ο. Αποφασισε τελικα, καλε μου ανθρωπε...
stellou1989, βλεπω οτι ησουν 126 και τωρα εισαι 113. τι υψος εχεις; σε ζηλευω που αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ετσι αλλα δεν καταλαβαινω πως το κανεις. ειναι απωθητικο το θεαμα μιας παχυσαρκης γυναικας γυμνης και μαλλον αστειο αν προσπαθησει να το παιξει και μοιραια η να κανει ακροβατικα..., απορω πως εισαι τοσο ανετη. μακαρι να μπορουσα να υιοθετησω λιγη απο την ανεση σου αλλα τα standard μου δε μου το επιτρεπουν.
δε μιλαμε για αφρατουλες υπερβαρες, μιλαμε για παχυσαρκια.
το σωμα μας ειναι ουσιαστικα παραμορφωμενο. βαλε και τα αξεσουαρ της παχυσαρκιας, εμφανης κυτταριτιδα, αγγειακα θεματα, πρησμενα ποδια, ραγαδες κλπ, μιλαμε για κατι ασχημο αντικειμενικα.
ξερω, γινομαι αγενης ενω προσπαθησες να με βοηθησεις και σου ζητω συγγνωμη αλλα δε μπορω να μην ειμαι αν θελω να πω την αληθεια μου. γι' αυτο ανοιξα το θεμα. για να καταλαβω πως ειναι δυνατον σοβαρα παχυσαρκες γυναικες να εχουν μια φυσιολογικη σε γενικα πλαισια ζωη, ποσο μαλλον ερωτικη ζωη.
μπανιο στη θαλασσα κανεις το καλοκαιρι?
αν πας ενα ταξιδι με φιλους και εχει πισινα το ξενοδοχειο, θα κανεις μπανιο;
οταν χρειαστει να γδυθεις σε αποδυτηρια, το κανεις ευκολα;
ρουχα που σε εκφραζουν βρισκεις ευκολα;
μπορεις να βαλεις γοβες, το σημα κατατεθεν μιας γυναικειας εμφανισης και να κυκλοφορεις ανετα;
ειναι δυνατον να εισαι sexy με τα εσωρουχα σου;
και τελικα ποσο sexy μπορει να ειναι ενα εσωρουχο που οταν βγει το βλεπεις καθαρα οτι χωραει την Αρτα και τα Γιαννενα μεσα;!
επιδιδεσαι σε αθλητικες δραστηριοτητες η οποιαδηποτε τελοσπαντων δραστηριοτητα που σε ενδιαφερει χωρις κανενα προβλημα;
σας προκαλω και σας παρακαλω, πειστε με αν μπορειτε με απτα επιχειρηματα οτι αυτο που βλεπουμε στον καθρεφτη οι παχυσαρκες δεν ειναι αντικειμενικα ασχημο.
το οτι καποιες εχετε εξοικειωθει με το θεμα και νιωθετε ανετα, δεν αποδεικνυει οτι δεν ειναι ασχημο.
ανθρωποι με φυσιολογικο βαρος, ποσο μαλλον ανθρωποι που τρεφονται σωστα και γυμναζονται, ειναι αδυνατο να βρουν ελκυστικο ενα τετοιο σωμα γυμνο. αστειο και αηδιαστικο θα τους φανει. Ενταξει, οσοι ειναι μεγαλοκαρδοι και ωριμοι enough, δε θα το βρουν αστειο αλλα θα τους προκαλεσει σιγουρα λυπηση.
φυσικα υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που τους ελκυουν σεξουαλικα τα παχυσαρκα σωματα αλλα αυτο ειναι εξαιρεση στον κανονα.
ενας ισορροπημενος ανθρωπος σε ενα παχυσαρκο σωμα βλεπει ελλειψη αυτοπειθαρχιας, ψυχικη αδυναμια, παραιτηση και πολλα αλλα καθολου κολακευτικα για καποιον. και δικαιως, περι αυτων προκειται, αδυναμια αυτοελεγχου, λογικο να προκαταβαλλονται αρνητικα. εναν ανθρωπο που δε μπορει να κοντρολαρει τον εαυτο του, μπορεις να τον εμπιστευτεις; να τον θαυμασεις; να σε εμπνευσει; στοιχεια που θεωρω απαραιτητα σε μια σχεση.
Μak, εσυ που με νιωθεις τι εννοω λεγοντας κλουβι, τι εχεις να σχολιασεις; Σε κρατησε στασιμη για χρονια ειπες, να υποθεσω οτι μετα καταφερες και εχασες βαρος και σιγα-σιγα ας πουμε οτι απελευθερωθηκες;
Προσωπικα και να αδυνατισω, οι ραγαδες θα υπαρχουν για παντα να μου θυμιζουν. Συν τη χαλαρωση που οσο κι αν γυμναστεις και ενυδατωθεις, αν τα κιλα ειναι πολλα, δεν την αποφευγεις. Το σωμα μου αποκλειεται να γινει ενα φυσιολογικο, υγιες φαινομενικα σωμα οπως το αντιστοιχο ενος ανθρωπου που δεν υπηρξε ποτε σοβαρα παχυσαρκος.
Πρεπει να αποδεχτω τις συνεπειες του οτι ξεφυγα, την τωρινη μου εικονα αλλα και την εικονα μου αν καποια στιγμη επανελθω, εικονα που παρα το οτι θα προκειται για τα ιδια κιλά, θα ειναι μακραν διαφορετικη απο εκεινη που ειχα πριν ξεφυγω.
Δεν τα καταφερνω, δε μπορω να αποδεχτω αυτο που μου εκανα και ποναει αφορητα.
εστιασα στις γυναικες γιατι ειμαι γυναικα. οι παχυσαρκοι ανδρες ειναι διαφορετικη ιστορια. οι απαιτησεις της κοινωνιας και της φυσης στο κατω-κατω απο τους ανδρες ειναι διαφορετικες και το ιδιο το ανδρικο σωμα ειναι πολυ διαφορετικο των γυναικων, ειναι πολυ πιο δυσκολη η παχυσαρκια στις γυναικες απ' οτι στους ανδρες πιστευω.
αν και σε περιπτωσεις πραγματικα υπερβολικου βαρους, δεν τιθεται θεμα διακρισεως. δυστυχια απολυτη ειτε προκειται για ανδρα ειτε για γυναικα.
Να επισημανω εδω οτι ενα 15χρονο με μπαμπα που εχει λεφτα, δεν παει στο ιντερνετ καφε, εχει iphone που του φτιαχνει και καφε αμα λαχει! Η γραφικοτητα σου εν ετει 2012 ειναι αξιοσημειωτη, να το προσεξεις.Quote:
Originally posted by giorgosdelta
Γιατί αγαπητή Μακ, δεν πιστεύω τίποτα από όσα γράφει ο συγκεκριμμένος χρήστης.
Φαντάσου ένα 15χρονο που δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά του μπαμπά του και σπάει πλάκα στα internet καφέ
Τασο, το βαρος σου που κυμαινεται αν επιτρεπεται;
Βάσια καλησπέρα κι από μένα...
Για να ξεκινήσω να σου πω ότι είμαι 1.65 με βάρος 112 κιλά. Πάντα ήμουν ένα τσουπωτό παιδάκι το οποίο εξελίχθηκε σε παχύσαρκη γυναίκα. Ποτέ όμως δεν έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη βλέποντας κάτι απωθητικό ή κάτι άσχημο. Ναι είχα και έχω κυτταρίτιδα! Ναι έχω ραγάδες αλλά αυτό δε με εμπόδισε ποτέ από το να ζω τη ζωή μου. Και μπάνιο κάνω στη θάλασσα το καλοκαίρι , και σε πισίνα κολυμπάω με φίλους, και σε αποδυτήρια γδύνομαι και sexy αισθάνομαι ...όσο για τις γόβες το μικρότερο ύψος είναι οι 12 πόντοι τους οποίους χειρίζομαι με μαεστρία και χορεύω μέχρι και ικαριώτικο με δαυτες.
Το πόσο σεξουαλικός νοιώθει κάποιος -κατά τη δική μου άποψη πάντα- εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πως νοιώθει με τον ίδιο του τον εαυτό. Προσωπικά , η αυτοπεποίθηση που έχω
είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιας κοπέλας που μπορεί να έχει φυσιολογικό ύψος και κιλά. Στο ενεργητικό μου ,δε, το ερωτικό πάντα είχα σχέσεις με πολύ εμφανίσιμους ανθρώπους -οι οποίοι ουδόλως είχαν βίτσιο με τις παχύσαρκες- απλά τους κέρδιζε η προσωπικότητά μου κι ο τσαμπουκάς μου αν θες σε ορισμένα πράγματα (αυτά δεν τα λέω εγώ ...εκείνοι τα έχουν πει κατά καιρούς). Όσο για το σεξουαλικό κομμάτι μπορώ πιστεύω να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου όσο και μια κοπέλα με φυσιολογικό ύψος και κιλά. Μπορεί και καλύτερα...Κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν παίζει μόνο ρόλο η σωματοδομή αλλά και το μυαλό, η φαντασία, το πόσο και πως μπορείς να εξιτάρεις τον άλλον.
Όλα αυτά δεν τα λέω ούτε για να κάνω την έξυπνη , ούτε για να περιαυτολογήσω. Βασική μου πεποίθηση είναι ότι όταν εμείς νοιώθουμε καλά με το ποιοι είμαστε , με τον εαυτό μας τότε αυτό φαίνεται και στους άλλους γύρω μας. Κι αυτό είναι καρατσεκαρισμένο !
Θα μου πεις τώρα αφού έχω τέτοια αυτοπεποίθηση γιατί μπαίνω σ αυτό το φόρουμ και θέλω να χάσω κιλά ...Για μένα η απώλεια κιλών ήταν , είναι και θα είναι πάντα θέμα υγείας και τίποτα παραπάνω. Για να μην προκύψουν λοιπόν αυτά τα θέματα προσπαθώ κι εγώ να τα χάσω...
Ελπίζω να σε βοήθησα και να απάντησα σε κάποια ερωτήματα...
kalispera ke apo mena exo na po oti i paxisarkia me apasxolise mono gia thema igias min exete kobleks
Quote:
Originally posted by Vasia
stellou1989, βλεπω οτι ησουν 126 και τωρα εισαι 113. τι υψος εχεις; σε ζηλευω που αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ετσι αλλα δεν καταλαβαινω πως το κανεις. ειναι απωθητικο το θεαμα μιας παχυσαρκης γυναικας γυμνης και μαλλον αστειο αν προσπαθησει να το παιξει και μοιραια η να κανει ακροβατικα..., απορω πως εισαι τοσο ανετη. μακαρι να μπορουσα να υιοθετησω λιγη απο την ανεση σου αλλα τα standard μου δε μου το επιτρεπουν.
δε μιλαμε για αφρατουλες υπερβαρες, μιλαμε για παχυσαρκια.
το σωμα μας ειναι ουσιαστικα παραμορφωμενο. βαλε και τα αξεσουαρ της παχυσαρκιας, εμφανης κυτταριτιδα, αγγειακα θεματα, πρησμενα ποδια, ραγαδες κλπ, μιλαμε για κατι ασχημο αντικειμενικα.
ξερω, γινομαι αγενης ενω προσπαθησες να με βοηθησεις και σου ζητω συγγνωμη αλλα δε μπορω να μην ειμαι αν θελω να πω την αληθεια μου. γι' αυτο ανοιξα το θεμα. για να καταλαβω πως ειναι δυνατον σοβαρα παχυσαρκες γυναικες να εχουν μια φυσιολογικη σε γενικα πλαισια ζωη, ποσο μαλλον ερωτικη ζωη.
μπανιο στη θαλασσα κανεις το καλοκαιρι?
αν πας ενα ταξιδι με φιλους και εχει πισινα το ξενοδοχειο, θα κανεις μπανιο;
οταν χρειαστει να γδυθεις σε αποδυτηρια, το κανεις ευκολα;
ρουχα που σε εκφραζουν βρισκεις ευκολα;
μπορεις να βαλεις γοβες, το σημα κατατεθεν μιας γυναικειας εμφανισης και να κυκλοφορεις ανετα;
ειναι δυνατον να εισαι sexy με τα εσωρουχα σου;
και τελικα ποσο sexy μπορει να ειναι ενα εσωρουχο που οταν βγει το βλεπεις καθαρα οτι χωραει την Αρτα και τα Γιαννενα μεσα;!
επιδιδεσαι σε αθλητικες δραστηριοτητες η οποιαδηποτε τελοσπαντων δραστηριοτητα που σε ενδιαφερει χωρις κανενα προβλημα;
Vasia , το ύψος μου είναι 1,78 . Δεν βρίσκω το θέαμα μιας παχύσαρκης γυναίκας αποκρουστικό , ανάλογα και τις περιπτώσεις βέβαια . Το δικό μου σώμα η μόνη φάση που είχα περάσει που δεν μου άρεσε ήταν στην εφηβεία και λίγο μετά και πραγματικά αυτό μου έκανε μεγάλο κακό γιατί επηρεαζόμουν που έλεγε ο ένας και ο άλλος και έφτανε η ψυχολογία μου στον πάτο. Αυτό πλέον το έχω μειώσει και τείνω να το κόψω τελείως. Για το καλό μου και μόνο.
Στο σεξ ,σίγουρα , δεν μπορώ να κάνω τη στάση με το πόδι πίσω απ το κεφάλι (βλακ χιούμορ) , αλλά δεν είναι μόνο τα ακροβατικά στο σεξ . Το θε΄μα είναι να φτιάχνεις τον άλλο πρώτα οπτικά (κι εδώ πάει αυτό που είπα πιο πάνω ότι αν δεν του αρέσεις εξ αρχής ας μην φτάσει μαζί σου εκεί , απλά τα πράματα) και μετά εγκεφαλικά και ν είσαι πλήρως απελευθερωμένη , ανοιχτόμυαλη , με φαντασία κλπ.
Το σώμα μας δεν είναι παραμορφωμένο . Δεν έχει λέπια . Η εικόνα του είναι το αποτέλεσμα μιας δικής μας συμπεριφοράς , λανθασμένης. Εμείς το «καταφέραμε» αυτό στο σώμα μας. Ναι , προσωπικά θα προτιμούσα να μην έχω ραγάδες και κυτταρίτιδα (ευτυχώς αγγειακά και πρισμένα πόδια δεν έχω, αντίθετα οι γάμπες μου είναι σχετικά μαζεμένες) και θα προτιμούσα να μην έχω όλο αυτό το έξτρα βάρος (κυρίως για να μην έχω στο μέλλον πιο σοβαρά θέματα με την υγεία μου). Στην τελική αν δεν με ένοιαζε το να χάσω βάρος δεν θα το προσπαθούσα, αλλά δεν θα θαφτώ κιόλας μέχρι τότε…
Ποτέ δεν στέρησα τον εαυτό μου από μπάνια στη θάλασσα ή με φίλους ή βόλτες ή οτιδήποτε. Σιγά μην χάσω εγώ πράματα και εμπειρίες από την ζωή μου για τον κάθε πα#$%#^%ρα που θα βρεθεί να με σχολιάσει. Ούτε σε αποδυτήρια έχω θέμα , ειδικά αν είναι γυμναστηρίου (αν και τα γυμναστήρια τα βαριέμαι άπειρα) . Ρούχα που με εκφράζουν βρίσκω , όχι εύκολα , αλλά βρίσκω . Και θα ρθει και ο καιρός που θα βρίσκω πιο εύκολα. Γόβες μπορώ να βάλω μέχρι 6-7 πόντους . Μετά με φοράνε , δεν τις φοράω. Αλλά οι γόβες δεν κάνουν την γυναίκα… έχω δει πολλές περιπτώσεις που κοπέλες 50-60 κιλών φορούσαν 12ποντες και πήγαιναν σαν σπασμένες . Ούτε αυτό το θεωρώ «γοητευτικό γυναικείο χαρακτηριστικό» . Σέξυ εσώρουχα βρίσκω , περιορισμένα κομμάτια αλλά με ψάξιμο κάτι γίνεται . Ξέρεις κάτι όμως ; Ο φίλος μου με προτιμάει χωρίς αυτά . Οι προηγούμενες σχέσεις μου όσο και η τωρινή μου είναι αρκετά εμφανήσιμοι . Κάνω δραστηριότητες και από αθλητικές κάνω πολύ ποδήλατο καθημερινά , γύρω στα 12-13 χιλιόμετρα γτ το χρησιμοποιώ για τα πέρα δώθε στη σχολή μου . Αν όχι καθημερινά , τουλάχιστον 4-5 φορές τη βδομάδα . Βέβαια οι αντοχές μου δεν είναι τρομερές αλλά έχουν ανέβει πολύ σε σχέση με παλιά .
Αν θέλεις μου λες τα δικά σου βάρος και ύψος. Δεν θεωρώ ότι γίνεσαι προσβλητική αν και στην αρχή είχα μια τέτοια τάση . Στην τελική δεν βρίσκω και το λόγο να μπαίνει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο φόρουμ που αφορά τόσο σοβαρά θέματα όπως είναι οι διατροφικές διαταραχές για να προσβάλλει και να σπάσει πλάκα , εκτός και είναι βαρεμένος . Όλοι για να είμαστε εδώ θέλουμε λογικά να παλέψουμε κάποιο πρόβλημα , και από την στιγμή που είναι ένα φόρουμ (απρόσωπο γράψιμο απόψεων κλπ) δεν παρεξηγώ τις απόψεις κανενός εκτός και τις βρίσκω πολύ ακραίες. Οι απόψεις οι δικές σου και του καθενός εδώ μέσα είναι απλώς πράματα που πρέπει να λύσουμε όλοι με τον εαυτό μας.
Sorry για το τεράστιο post .
α και να προσθέσω ότι οι σοβαρότεροι λόγοι για τους οποίους θέλω και πρέπει να χάσω κιλά είναι οι εξής : 1) το δεξί μου γόνατο που κατα καιρούς με ενοχλει , 2) το ότι όλη η σπονδυλική μου στήλη κάνει κρακ (αν και εχει μειωθει αισθητά τελευταία , 3) και σημαντικότερο , το ιστορικό διαβήτη που υπάρχει στην οικογένεια απο τη γιαγιά μου και τις αδερφές της . Ο διαβήτης λένε χτυπάει κάθε δεύτερη γενιά , οπότε guess who's next ...
εμένα πριν 3-4 χρόνια (που ήμουν στα κιλά που είμαι τώρα) με είχε """"απειλήσει"""" με αρθροπλαστική ή κάτι τέτοιο , οτι δηλαδή αν συνέχιζα έτσι μπορεί να το χρειαζόμουν σε κανα 5 χρόνια . Τότε μου είχε πει ότι από την απότομη αύξηση βάρους το γόνατό μου έχει πιάσει λιπώδη ιστό μεταξύ χόνδρου και επιγονατίδας και πρέπει οπωσδήποτε να χάσω κιλά . Από τότε βέβαια πήρα κιολας μέσα στα γενικότερα σκαμπανεβάσματα από δίαιτες και τέτοια και έφτασα 126 . Δεν μπορώ να πω οτι με ενοχλει τρελά πάντως τελευταία ... τις περισσότερες μέρες βασικά καθόλου , απλά είναι ελάχιστα πιο χοντρό απ το αριστερό που είναι οκ.
Βασια, υπήρξα δέσμια για πολλά χρόνια των συνηθειών μου και της διατροφικής μου διαταραχής(συναισθηματικη υπερφαγία). Το κορμί μου υπεστη τη φθορά που επήλθε από τη διατροφή μου. Το κλουβί μου ήταν ο εθισμός μου στη σκουπιδοτροφή και τα κάγκελά μου το σώμα μου που φούσκωνε και φούσκωνε και εμπόδιζε πολλά που ποθούσε η ψυχή.. Σταμάτησα να χορεύω, σταμάτησα να περπατώ με την πλάτη ίσια γιατί ντρεπόμουν για το τεράστιο στήθος μου, σταμάτησα να έχω γυναικεία φιλαρέσκεια, ένιωθα ένοχη για όλες τις αμαρτίες του κόσμου επειδή δεν φρόντιζα ως όφειλα το δώρο του θεού, το σώμα μου. Όμως, αυτό που κατάλαβα με τον καιρό είναι ότι δεν φρόντιζα καταρχήν το αλλο δώρο του θεού, την ψυχή μου και τη γαλήνη της.. Η ανισορροπία εκεί ήταν. Εχεις δίκιο όταν λες πως πολλοί ισορροπημένοι άνθρωποι βλέπουν στους παχύσαρκους μια ανισορροπία, μια έλλειψη μέτρου, μια απουσία πειθαρχίας και ίσως ξενερώνουν, αποθαρρύνονται, απομακρύνονται.. Πολλοί παχύσαρκοι κουβαλούν τοξικά συναισθήματα που έρχονται από βιώματα που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν και τα μετέτρεψαν σε φαγητό...Το τοξικό φαγητό μπορούμε να το κάνουμε ζάφτι, το τοξικό συναίσθημα δύσκολα..Quote:
Μak, εσυ που με νιωθεις τι εννοω λεγοντας κλουβι, τι εχεις να σχολιασεις; Σε κρατησε στασιμη για χρονια ειπες, να υποθεσω οτι μετα καταφερες και εχασες βαρος και σιγα-σιγα ας πουμε οτι απελευθερωθηκες;
Για να επιστρέψω στο βασικό σου ζήτημα όμως, αν δηλαδή η γύμνια της ερωτικής συνεύρεσης φέρνει στον παχύσαρκο άνθρωπο αμηχανία,ντροπή και ταπείνωση, θα σου πω ότι δεν υπάρχει στανταρ μηχανισμός που δουλευει αυτό το πράγμα. Ως παχύσαρκη έχω νιώσει θεϊκά , έχω νιώσει και φρικτά. Όλα εξαρτήθηκαν, από το σύντροφο και τη δικιά του ματιά πάνω μου.. Όταν ένιωθα ότι ήμουν πλήρως αποδεκτή και η ματιά είχε πάθος πριν βγάλουμε τα ρούχα μας, επιβεβαιώθηκα και όντως δεν ένιωσα ουτε στιγμη αμηχανα, αντιθετως νομιζα οτι ημουν το πιο ποθητό πλασμα στον πλανήτη. Οταν ένιωθα ότι η ματιά ήταν κριτική και διερευνητική, κόμπλαρα και με έβαζα στο αδυσώπητο μικροσκόπιο της κατάκρισης, οπότε ένιωθα φρικτά.
Εχοντας χάσει πια 54 κιλά, είμαι στα 62 τώρα, ναι είμαι πιο λεπτή, ναι με ρούχα φαίνομαι σούπερ, αλλά η γυμνή αλήθεια δείχνει την ταλαιπωρία που υπέβαλα τον εαυτό μου, αντιαισθητικές ραγαδες, κυτταρίτιδα, χαλαρωση. Όμως , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΟΥ, είναι τα σημάδια όχι ντροπής αλλά υπερηφάνειας, γιατί τόλμησα να ζήσω βαθιά συναισθήματα που με καταρράκωσαν μεν, με έκαναν πιο ουσιαστικό άνθρωπο δε. Είναι σημάδια εμπειριών. Σημάδια πόνου, σημάδια της ζωής μου και της προσωπικότητας μου. Δεν ανήκουν μόνο στο κορμί μου τα σημάδια μου.Ανήκουν και στο μέσα μου. Αυτό το μέσα μου , όποιος το θελήσει, θα πρέπει να το θελήσει με πολύ πάθος, με πολύ φροντίδα, με πολύ σεβασμό για την ιστορία του. Και τότε είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ενοχλούν αυτά τα "ελαττώματα" μου.. Μπορεί να ακούγομαι ρομαντική και ανεδαφική ,ξέρω ότι για πολύ κόσμο το σεξ είναι λίγο φαστφουντ κατασταση και κυνήγι ακόμη μιας εμπειρίας, αλλά προσωπικά κρατάω την ερωτική συνεύρεση ως κάτι πιο μοναδικό που δεν διαπραγματεύεσαι ανάλογα με τα κιλά που ζυγίζεις ή με τη χαλάρωση που κουβαλάς. Πορεύομαστε με αυτό που έχουμε, κάνουμε ειρήνη μαζί του και διεκδικούμε η ματιά αυτού που μας ενδιαφέρει να χαϊδευει τις ατέλειες μας , όχι να τις ταπεινώνει..
χμ...δεν ξέρω αν θέλω να απαντήσω αλλά λέω να το κάνω..διαβάζω τόση ώρα αυτά που γράφεις! Γιατί να σε πείσει κάποιος για όλα αυτά??Θεωρώ πως έχεις πεισθεί ήδη..δεν μας λες κάτι που δεν ισχύει.Γιατί να σε πείσω για παράδειγμα αν ένα γυμνό ''παχύσαρκο'' σώμα μπορεί να είναι σέξυ? Γιατί να σε πείσω? τι θα κερδίσεις? από τη στιγμή που έχεις αυτά τα πιστεύω,αυτό μου δηλώνει άτομο με συνείδηση και που ξέρει τι του γίνεται.Τα πράγματα είναι ιδανικά λοιπόν,για να πάρεις την απόφασή σου και να βγεις από όλο αυτό..Κάθεσαι και μιζεριάζεις τόση ώρα..μα τόση ώρα..δέχομαι να ακούω το πρόβλημα κάποιου εδώ μέσα..και νομίζω πως το έχω αποδείξει όλο αυτό τον καιρό που είμαι εδώ ότι είμαι καλός ακροατής ή αναγνώστης..αλλά δε μπορώ να βλέπω τέτοια συμπεριφορά. Πρώτα από όλα ένας ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ όπως αναφέρεις χαρακτηριστικά, είναι ένας άνθρωπος ξέρεις,με αισθήματα και όλα αυτά που έχουν όλοι οι άνθρωποι.Ο όρος παχύσαρκος με ενοχλεί..και αυτό όχι γιατί δεν αντιμετωπίζω την πραγματικότητα αλλά επειδή ο τρόπος που το λες είναι λες και μιλάς για κομμάτι κρέας...Επίσης σταμάτα να σκέφτεσαι τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα και να χωρίζεις τον κόσμο σε κατηγορίες..αυτοί που γυμνάζονται, αυτοί που προσέχουν τη διατροφή τους..όσο εσύ κατηγοριοποιείς, αυτόματα αυτό γίνεται και σε εσένα...συγγνώμη για το ύφος μου αλλά σπάνια βλέπω ένα μήνυμα εδώ μέσα που να με εκνευρίζει τόσο..και το κατάφερες..σου εύχομαι καλή δύναμη..και ξεκίνα να διαβάζεις εδώ μέσα...διάβασε τα θέματα..έχεις κενά και πρέπει να τα καλύψεις γιατί στις εξετάσεις θα αποτύχεις..
εγω ειμαι 125, εχω υψος 1.73 και ειμαι και γυναικα. ειμαι σε χειροτερη κατασταση.Quote:
Originally posted by Tassos67
Ζυγίζω 127 κιλά και το ύψος μου είναι 1.75μ .Quote:
Τασο, το βαρος σου που κυμαινεται αν επιτρεπεται;
αγαπητοι συνφορουμιτες που μου κανατε την τιμη και μου απαντησατε, ολα αυτα τα περι αγαπης του εσωτερικου κοσμου κλπ τα ακουω βερεσε.
αντικειμενικα αυτο που βλεπω γυμνη στον καθρεφτη ειναι δραμα. εχω και υψηλα στανταρντ το παραδεχομαι. οσο ειναι δραμα, θεωρω αδυνατο να το μοιραστω με καποιον που με ενδιαφερει. δεν το αντεχει ο εγωισμος μου, πως να σας το πω. αποτελεσμα? μοναξια. αποτελεσμα της μοναξιας? περαιτερω ασχημη ψυχολογια. πρεπει να σπασω το φαυλο κυκλο, να αποδεχτω τη μοναξια μου για ενα διαστημα και ταυτοχρονα να γινω σκληρη, στρατιωτης κανονικος να φτασω τουλαχιστον 100 κιλα και μετα ισως τα δω αλλιως τα πραγματα.
25 κιλα ειναι 5 μηνες. αντε βαστα τωρα 5 μηνες μ αυτη την ψυχολογια...
πρεπει να τα καταφερω ομως αλλιως δεν εχει πατο το βαρελι. οδηγουμαι στο πουθενα.
25 κιλά σε πέντε μήνες?έχεις όντως αρκετά ψηλά στάνταρ..και βιάζεσαι..πράγμα που σημαίνει για εμένα προσωπικά ότι η κατάληξη δεν θα είναι και η καλύτερη και σου μιλάω ωμά όπως αντιμετωπίζεις την γενικοτερη κατάσταση. Εγώ προσωπικά δε μιλάω για εσωτερικούς κόσμους γιατί από όσο σε έχω ψυχολογήσει δεν σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα καν ο δικός σου. Άρα απλά τα πράγματα...
Ας ξεκινήσουμε από τα αρχικά στάδια..ξέρεις τι κάνεις λάθος? που βρίσκεις γωνία??τι τρως? ξεκίνα από εκεί..Και να σου πω και κάτι τελευταίο , δεν έχεις μπει εδώ μέσα για να σε πείσει κάποιος από όσο καταλαβαίνω.Έχεις μπει απλά για να πεις κάποια συμπεράσματα...
5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.
καρατσεκαρισμενο.
επισης μπορει να σε διαβεβαιωσει επ αυτου και καποιος διαιτολογος.
το θεμα ειναι να εισαι συνεπης. ενας ανθρωπος που δεν ειναι διεστραμμενα νοητικα αρρωστος με το φαγητο, ανετα μπορει να ειναι συνεπης. ενας ανθρωπος πρωην βουλιμικος οπως εγω που εχει αρρωστημενη σχεση με το φαγητο, καλειται να νικησει τους δαιμονες του μυαλου του. μονο περι αυτου προκειται. περι μυαλου. γιατι οταν τρως ισορροπημενα, θρεπτικα καθε 3-4 ωρες και γεμιζει το στομαχι καθαρες τροφες (καθαρη τροφη ισον και μεγαλυτερη ποσοτητα), δεν πεινας.
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα...Αν ήταν δεδομένο να χάνουμε 5 κιλά το μήνα μιλάμε θα έκανα πάρτυ !
Επιπλέον θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι αφού περάσουν τα πολλά τα μέλια κι ο ενθουσιασμός για το πόσο κοινωνικά εμφανίσιμος και αποδεκτός είναι κάποιος -μιας και μίλησες για στάνταρ- αυτό που μένει είναι ο εσωτερικός του/της κόσμος. Καλώς ή κακώς... Κι αυτό είναι που πραγματικά μετράει...
Και να σου πω και κάτι άλλο: λες ότι δε σ ενδιαφέρει να μοιραστείς αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη με κάποιον που σ ενδιαφέρει. Οι σχέσεις ότι είδους κι αν είναι αυτές -φιλικές, ερωτικές κλπ- προϋποθέτουν οτι θα μοιράζεσαι πράγματα -καλά ή άσχημα- αλλιώς δεν έχει νόημα να μπαίνεις στη διαδικασία δημιουργίας τους.
Για μένα στο σημείο αυτό έχεις δύο επιλογές :
1. Ξεκινάς και μαθαίνεις να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου με τα καλά και τα κακά του κάθε φορά και συνεπώς μοιράζεσαι πράγματα και καταστάσεις με ανθρώπους οι οποίοι σ ενδιαφέρουν και σ αγαπούν γι αυτό που είσαι κι όχι γι αυτό που θα γίνεις κάποια στιγμή ή
2. Επιλέγεις τον μοναχικό δρόμο , μπαίνεις σε μια διαδικασία απώλειας κιλών κι όταν αγγίξεις αυτό που εσύ θεωρείς ικανό να μοιραστείς με κάποιον ξαναμπαίνεις στο κομμάτι "σχέσεις με άντρες"
Βάσια λες ότι : 5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.
Διαφωνώ κάθετα! Κάνω διατροφή εδώ και 50 μέρες όπως γράφει και το ticker πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και η απώλειά μου σ αυτές τις 50 μέρες είναι σχεδόν 4 κιλά!
αυτος ο εσωτερικος κοσμος εχει καταντησει ανεκδοτο.
δυνατος εσωτερικος κοσμος σημαινει αυτοελεγχος, συνεπεια, αποτελεσματικοτητα. κι οσο τα καλλιεργεις και τα πετυχαινεις αυτα, τοσο πιο κοντα ερχεσαι σε οσα θες και αρα στην ευτυχια.
ενας σοβαρα παχυσαρκος δεν εχει τιποτα απο αυτα.
κι αν θεωρησουμε ειχε καλη καρδια, τα προβληματα της παχυσαρκιας, η μιζερια και η δυστυχια τον γεμιζουν απωθημενα και τον κανουν κακιασμενο ενδομυχα.
για ποιο εσωτερικο κοσμο μιλαμε?
μιλαμε για παρακμη. και εξω και μεσα.
Αυτό που λες το θεωρώ ιδιαιτέρως προσβλητικό δεδομένου ότι δεν ξέρεις τόσο καλά κανέναν μας !
Αν αυτό είναι που πιστεύεις για τον δικό σου εσωτερικό κόσμο είναι δικό σου προσωπικό θέμα ...Θα σε παρακαλούσα όμως να μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι !
Όσο κι αν σε ενοχλεί ένας παχύσαρκος άνθρωπος μπορεί να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να τον αγαπάει κιόλας και να είναι κι ευτυχισμένος.
σοφακι, τα κιλα σου για το υψος σου ειναι μπολικα. αυτο σημαινει οτι υπαρχει ταση για χασιμο.Quote:
Originally posted by sofaki2011
Βάσια λες ότι : 5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.
Διαφωνώ κάθετα! Κάνω διατροφή εδώ και 50 μέρες όπως γράφει και το ticker πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και η απώλειά μου σ αυτές τις 50 μέρες είναι σχεδόν 4 κιλά!
50 μερες ειναι 7 βδομαδες. και μαλιστα ειναι οι πρωτες 7 εβδομαδες, δεν ειναι 7 εβδομαδες μετα απο πολλους μηνες διαιτας.
θεωρω οτι ανετα θα μπορουσες να ειχες χασει περισσοτερα (με πληρη και ισορροπημενη διατροφη, οχι με ακροτητες φυσικα)
μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. επαναπροσδιορισε τους στοχους σου, το τι τρως και το πως ασκεισαι.
Mπορεις να κοιταξεις το τοπικ τριωρα και τριαδες.Ειναι μια σωστη διατροφη και δεν θα πεινας καθολου.
Δικη μου συμβουλη σε οσους θα ξεκινησουν διατροφη ειναι να βαζουν μικρους στοχους.πχ μην βαζεις στοχο τα 100 αλλα αρχικα βαλε στοχο τα 120, μολις φτασεις εκει βαλε στοχο τα 115 κοκ.Οταν βαζουμε μικρο στοχο δεν αγχωνομαστε τοσο και ουτε νιωθουμε απογοητευμενοι οτι δεν χασαμε 2 κιλα αλλα 1,5.Μην πιεζεις τον εαυτο σου και ουτε να σαι σκληρη μαζι του.Και γω με πιεζα και ελεγα ειμαι στρατιωτης μεχρι που παρολιγο να κλαταρω ψυχολογικα.Ολη μερα μετρουσα μπουκιες και ζυγιζομουν καθε μερα.Παρτο χαλαρα.Τα κιλα θα φυγουν.Στο χερι μας ειναι.
Οταν ξεκινησα διαιτα, ηθελα να συγκεντρωθω αποκλειστηκα εκει και δεν ηθελα καποια ερωτικη σχεση γιατι ημουν χαλια ψυχολογικα.Εφτασα πατο.Εφτασα 111 κιλα σχεδον και δεν αναγνωριζα το σωμα μου, νομιζα οτι ηταν αλλης το σωμα.Μολις εχασα 18 κιλα, πηρα τα πανω μου, αλλαξε η ψυχολογια μου και τυχαια γνωρισα και τον αντρα μου τοτε.
Πιστεψε με και 5κιλα να χασεις θα αλλαξει αμεσως η ψυχολογια σου.Καλη δυναμη!!
Έχω μείνει με την αντιμετώπιση που έχεις πάνω στην ίδια σου την κατάσταση..κάποια στιγμή θεώρησα ότι είσαι συνειδητοποιημένη αλλά κάνω λάθος.Δεν είσαι..Είσαι απλά ένας κριτής..κακός κριτής της ζωής σου..δε θα πω μας...γιατί δεν τα παίρνω προσωπικά από την άποψη ότι ποτέ δεν με έκρινα έτσι..Σίγουρα κάποια στιγμή στο παρελθόν μπορεί να είπα,δεν αξίζω..αλλά ήταν κάτι της στιγμής.Και όχι μία άποψη που κρατούσα για πάντα..Να σε πληροφορήσω λοιπόν πως μονάχα με τον εσωτερικό κόσμο,μπορείς να πας μπροστά και συγκεκριμένα στο θέμα των κιλών.Για εμένα καλός εσωτερικός κόσμος είναι η ηρεμία.Απλά αυτό..Το να κοιμάμαι καλά το βράδυ..
από εκεί και πέρα..αν θεωρείς ότι τα 5 κιλά είναι εφικτός στόχος,στο εύχομαι..ξέρεις και κάποιοι από εμάς έχουμε επισκεφθεί διαιτολόγους πάρα πολλές φορές,και όταν χάσαμε στο δίμηνο 8 και 10 κιλά, τον τρίτο μήνα τα ξαναπήραμε δωράκι..πίσω με επιστροφή ξέρεις..Δεν το θεωρώ λάθος..αντίθετα έχουμε δει αρκετά άτομα να χάνουν πολύ γρήγορα και φυσικά με σωστό τρόπο..εγώ παραθέτω απλά τη δική μου εμπειρία..
Παρακμή ε?? όπως το βλέπει κανείς..Ποτέ δε θα χαρακτήριζα άνθρωπο με αδυναμίες ως παρακμή..το θεωρώ τραγικό.
Πάντως έτσι που τα περιγράφεις,ακούγονται όλα όμορφα και ωραία..πολύ ιδανικά. 5 μήνες ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής που λογικά,ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό,γυμναστική αρκετή και 25 κιλά σε πέντε μήνες..σούπερ..στο εύχομαι..
εγώ πάντως ξεκίνησα πριν 2 χρόνια από τα 134 κιλά και τώρα πια είμαι 90..άρα αν κάνεις τον υπολογισμό σου.προφανώς δεν έχω κάνει καλή δουλειά σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.Και όμως χάνοντας με αυτό τον πολύ αργό ρυθμό,κατάφερα να περάσει και μήνας που να με πιάσουν τα ντάουν μου και να ξεφύγω και να μη πάρω κιλό, όπως και να προλάβω να τα ξαναβρώ με τον εαυτό μου, όπως και να τον συγχωρέσω..πράγμα που ίσως χρειάζεται να κάνεις και εσύ..γιατί για αρχή αυτό πρέπει να κάνεις..Και κάτι τελευταίο...εξήγησέ μου.
Καταλαβαίνω και όλοι έχουμε δικαίωμα να μπούμε στο σαιτ και να πούμε τον πόνο μας και ότι μας απασχολεί..να διαβάσουμε πράγματα,να πάρουμε θάρρος...εσύ τι από όλα αυτά μπήκες να κάνεις,γιατί ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω...απλά να μοιραστείς τι?? το πόσο αυστηρή είσαι με εσένα..το τι δεν κάνουμε σωστά εμείς οι υπόλοιποι παχύσαρκοι??θες να μας δείξεις κάποιο δρόμο??
Μάλιστα...Ο στόχος μου είναι το επόμενο κιλό λοιπόν κι όχι τα 20 ή τα 30 ή τα 40 ...Στόχος μου είναι να αισθάνομαι ευεξία (πράγμα που με το γυμναστήριο το καταφέρνω) ...Quote:
σοφακι, τα κιλα σου για το υψος σου ειναι μπολικα. αυτο σημαινει οτι υπαρχει ταση για χασιμο.Quote:
Originally posted by sofaki2011
50 μερες ειναι 7 βδομαδες. και μαλιστα ειναι οι πρωτες 7 εβδομαδες, δεν ειναι 7 εβδομαδες μετα απο πολλους μηνες διαιτας.
θεωρω οτι ανετα θα μπορουσες να ειχες χασει περισσοτερα (με πληρη και ισορροπημενη διατροφη, οχι με ακροτητες φυσικα)
μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. επαναπροσδιορισε τους στοχους σου, το τι τρως και το πως ασκεισαι.
Η διατροφή μου είναι από διαιτολόγο και καθόλου ακραία ...Και τα φρούτα μου τρώω , και τα δημητριακά μου, και το γάλα μου, και 3 φορές την εβδομάδα λευκό κρέας, 2 φορές κόκκινο και 2 φορές λαδερό ...
Όσο για το γυμναστήριο είναι 1,5 ώρα περίπου κάθε φορά με 40 λεπτά διάδρομο (έντονο περπάτημα) , 20 λεπτά ελλειπτικό, κοιλιακούς, ραχιαίους και κάποιες ασκήσεις για 2 μυικές ομάδες κάθε φορά με πολλές επαναλήψεις και λίγα κιλά ...
Θυροειδή δεν έχω...Μεταβολίζω υποτίθεται 1700 θερμίδες περίπου...
Για πες μου λοιπόν τι κάνω λάθος κι αντί για 8 κιλά ας πούμε έχω χάσει 4;
vasia αυτό που λες για το ρυθμό που μπορεί να χάνει κάποιος απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Άλλος μεταβολισμός ο δικός μου (πχ) άλλος ο δικός σου , άλλος του ενός άλλος του άλλου. Παίζουν χίλιοι 2 παράγοντες , από την ηλικία μέχρι το αν έχει κάποιος θυρεοειδή ή κάποια πάθηση που να ευθύνεται για αύξηση βάρους , παίρνει φάρμακα , τι ηλικία έχει μέχρι και το πόσο νερό πίνει . Ακόμη και να χάσεις 5 κιλά μέσα σε έναν μήνα όλοι ξέρουμε από προσωπική εμπειρία 'ότι ο οργανισμός κάποια στιγμή κολλάει. Πιο εύκολα χάνεις τα κιλά που πήρες πιο πρόσφατα και ύστερα τα υπόλοιπα για τον πολύ απλό λόγο ότι το λίπος όσα περισσότερα χρόνια μένει στο σώμα σου τόσο πιο πολύ "πήζει" οπότε είναι και πιο δύσκολο να "καεί".
Αλλά , πραγματικά , γιατί πρέπει τα πάντα στη ζωή μας να περιστρέφονται γύρω από το βάρος μας ; Τόσο τρομερό είναι πια το να είναι μια γυναίκα παχιά ; Και δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για αυτά σχετικά με τον εσωτερικό κόσμο κλπ. Κι εγώ πιστεύω ότι ένας άντρας πρώτα σε γουστάρει εξωτερικά και μετά κάνει κίνηση να σε πλησιάσει και να γνωρίσει και τον εξωτερικό σου κόσμο. Αυτό το "εξωτερικά" όμως μπορεί να διαφέρει σημαντικά σε μια γυναίκα με γλυκό προσωπάκι , 1.70κάτι ύψος και 124 κιλά που έχει το δικό σου σκεπτικό επί του θέματος και σε μια γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά που αγαπάει (ναι ΑΓΑΠΑΕΙ και ΟΧΙ "τον έχει αποδεχτεί") τον εαυτό της και ξέρει απλώς να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ (με την έννοια που θέλουν οι άντρες) ακόμη και στα 124 κιλά . Στην τελική ρε συ τσουβαλιάζεις και τα γούστα όλων των αντρών με το σκεπτικό σου. Που ξέρεις δηλαδή τι γουστάρει στις γυναίκες αυτός που κάθεται απέναντι σου ;;; Αν δεν έχει αυτός πρόβλημα με το σώμα που βλέπει γιατί να χεις εσύ πρόβλημα να του δωθείς ; Μη με παρεξηγήσεις γι αυτό που θα πω αλλά εμένα αυτές οι λογικές μου φαίνονται και λίγο αποτέλεσμα του ότι γίνεται κανείς (στην προκειμένη εσύ) θύμα των προτύπων που προβάλλονται γενικότερα . Δε λέω κι όλας ότι και η δική μας κατάσταση είναι καλή , αντιθέτως ! Αλλά είναι ακόμη χειρότερο να απέχουμε απ τη ζωή λόγω των κιλών μας . Μπορεί να καταντήσει αρρωστημένο βασικά .
βασια μου μη σκας και τοσο για τα κιλα. περισσοτερο να σκας για τα μυαλα.
παρε ενα καθρεφτακι, κοιταξε βαθια μεσα στα ματια σου και πες στον εαυτο σου σ αγαπω.
και πες το μεχρι να το πιστεψεις.
μετα θα χαθουν και τα κιλα
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by koritsaki
βασια μου μη σκας και τοσο για τα κιλα. περισσοτερο να σκας για τα μυαλα.
παρε ενα καθρεφτακι, κοιταξε βαθια μεσα στα ματια σου και πες στον εαυτο σου σ αγαπω.
και πες το μεχρι να το πιστεψεις.
μετα θα χαθουν και τα κιλα
Το πως βιωνει ο καθενας τα παραπανω κιλα ειναι εντελως διαφορετικο.Αλλος μπορει να μην αντεχει τον εαυτο του αλλος να ειναι χαλαρος κ να προσπαθει ηπια για να ελλατωσει μη υγιεινες διατροφικες συνηθειες κ αλλος να ειναι μια χαρα με τον εαυτο του.Η γενικευση του προσωπικου δεν εχει κανενα νοημα.Αλλωστε απο στατιστικες που εχουν γινει δυστυχως ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο γυναικων ανεξαρτητως κιλων δεν ειναι ευχαριστημενο με το σωμα του.Αυτο εχει να κανει με το ποσο οι Δυτικες γυναικες επιρεαζονται απο τη βιομηχανια της μοδας,περιοδικα κ.λ.π.ΕΝΤΕΛΩς ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.Οι Αφρο-Αμερικανες γυναικες κ οι Λατινες δεν εχουν καθολου τετοια προβληματα κ η κουλτουρα τους ευνοει τα μεγαλα μεγεθη.
Το θεμα ομως του τοπικ δεν ειναι οι αντρες; Που ειναι το θεματακι οεο;