..και εάν θέλετε πείτε και την ηλικία σας?
Printable View
..και εάν θέλετε πείτε και την ηλικία σας?
Xεχεχχε, πρόκειται για έρευνα;
vince εσυ ξεπερασες και μενα στις αδιακριτες ερωτησεις.δεν σου απανταω τωρα θα περιμενω να δω τι 8α πουν κ οι αλλοι και αναλογα.λολ
Σιγουρα οχι με οσες θα ηθελα...
εγω το αντιθετο θα ηθελα να ειχα παει με λιγοτερους αλλα εχω εμπειρια
Χμ να κατι που δεν προκειται να ακουσεις ποτε απο αντρα...θα ηθελα να ειχα παει με λιγοτερες lol...αυτος που θα το πει πρεπει πραγματικα να ειναι πολυ τυχερος και να εχει μπουχτισει στις γυναικες:)
Φυσικα εγω ως ρομαντικος ψαχνω τον ερωτα της ζωης μου...ή πολλες γυναικες:)
σε μερικους ανθρωπους τυχαινει μια φορα στην ζωη να βρουν αυτον τον ερωτα.Εγω δεν τον εχω βρει παντως ειναι θεμα τυχης μαλλον.Παντως πυστευω οτι καλο ειναι να υπαρχει εμπειρια ωστε να μην ψαχνονται μετα μεσα στον γαμο.ε κιπακο?¨Π
Οι εμπειριες ειναι καλες,αν βρεις αυτο που θες τοτε φανταζομαι δεν χρειαζεσαι περαιτερω εμπειριες.
Εγω παω πχ στην καφετερια και παραγγελνω ενα φραπε σκετο.Εχει σοκολατες,εχει χυμους,παγωτα και χιλια δυο μυρια εγω γουσταρω να πινω φραπε σκετο παει και τελειωσε και τα αλλα με αφηνουν αδιαφορο.Καπως ετσι.
Φυσικα δεν εχω εμπειριες απο μακροχρονιο γαμο,ουτε καν ξερω τον εαυτο μου τοσο καλα...και σιγουρα οχι τον μελλοντικο εαυτο μου...αλλα ετσι φανταζομαι ειναι.
keep ο φραπες να ξερεις δεν κανει καλο εγω τον εκοψα γιατι μ παιζε στα νευρα .(ασχετο με το θεμα)
Ναι δεν εχουμε τα ιδια συμπτωματα...νομιζω στην περιπτωση σου δεν κανει να πινεις,εγω ζω απο αυτον,εννοωντας οτι το γουσταρω τρελλα.
εγω γενικα ουτε να πινω φραπε κανει ουτε τσιγαρο....με σκοτωνουν αυτα ενω εχω γερο οργανισμο παρολα αυτα με σακατευουν αυτα τα 2.
Συμφωνώ!Quote:
Originally posted by keep_walking
Οι εμπειριες ειναι καλες,αν βρεις αυτο που θες τοτε φανταζομαι δεν χρειαζεσαι περαιτερω εμπειριες.
αντε να το βρεις ομως ....
Εμ σωστος ο Empneustns, αντε να το βρεις...
Ωραια κοπελιες με βρηκατε τωρα τι κανουμε?:D
κανεις δεν απαντησε στο θεμα ομως.Ας κανω την αρχη.εχω παει περιπου με 10-13 αντρες και νομιζω ειναι πολοι αλλα αν δεν ειχα εμπιριες σιγουρα θα φοραγα κερατο μεσα στον γαμο
σημασια δεν εχει το ποσες φορες κανεις κατι, αλλα τι μαθαινεις απο αυτο.
Δηλαδή εσύ τι έμαθες απο αυτό?
ειναι πολοι οι αντρες που πηγα δεν μ ειπατε?ντρεπομαι ειναι το μονο μερος που το ειπα.:( vince εσυ π ανοιξες το θεμα δεν ειπες με ποσες πηγες
Έχω κάνει ολοκληρωμένη σχέση με έντεκα- δώδεκα κοπέλες (άργησα λιγάκι να έρθω σε ολοκληρωμένη επαφή για πρώτη φορά) και είμαι γύρω στα τριάντα. Δηλαδή maria.. (μιας και ρωτάς εσύ να ρωτήσω και\'γω) με λίγες έχω πάει? Γενικά δεν έχω παράπονο. Υπάρχουν βέβαια και άντρες που το έχουν σαν χόμπι αλλά και άντρες που είναι παρθένοι.
οχι δεν ειναι λιγες ουτε πολλες.σε μενα δεν απαντησες νομιζω.
Κανονικό μου φαίνεται. Εσύ είσαι ευχαρηστημένη?
Πόσο ετών είσαι?
ειμαι 27-28 αλλα δεν ειμαι ευχαργστημενη μ φαινοντε πολοι
Εννοεις οτι δεν βρηκες αυτον που σου ταιριαζει ετσι μετα απο 10-13 προσπαθειες?
Τουλαχιστον προσπαθεις.
ναι κατι τετιο.λολ ειμουν πολυ ζωηρουλα μικρη
Καλύτερα να τα κάνεις σε μικρή ηλικία παρά να σου βγούν τα απωθημένα μετά..
Εμενα μου βγαινουν τα απωθημενα αλλα...μενουν απωθημενα lol.
Το μικρή ηλικία βέβαια είναι σχετικό..πλέον ακούω τους μικρούς που ξεκινάνε απο τα δεκατέσσερα! Τι ανάγκη μπορεί να έχει κάποιος σε τόσο μικρή ηλικία?
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω στα 14 ημουν ετοιμος για σεξ...παρτεναιρ δεν ειχα:)
Οκ καλο ειναι να προσεχεις με αυτα...αλλα οσο πιο μικρος μπεις στα βαθια ισως τοσο καλυτερα...μπορει να λεω και μπαρουφες αλλα νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να πει τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο.
Sorry Keep αλλά δεν είναι το ίδιο. Έχω ακούσει για ζευγάρια που είναι μαζί απο μικρή ηλικία και φτάνουν στο σημείο να χωρήσουν για να γευτούν και άλλα φρούτα. Κάτι ο χαρακτήρας, κάτι τα προτυπα, δεν θέλει πολύ για να ενδώσεις..Quote:
Εμενα μου βγαινουν τα απωθημενα αλλα...μενουν απωθημενα lol.
Γενικά όμως παίζει ρόλο το τι θέλουμε απο τη ζωή μας. Πολλές και μικρές εμπειρίες η λίγες και μεγάλες..
Ε ναι η πολυγαμικοτητα ειναι στη φυση.
Η μονογαμικοτητα αντιθετα πιστευω ειναι προϊον της κοινωνιας μας.
Αλλα δεν θελω να ανοιξω συζητηση που δεν καταληγει πουθενα...και ξερω οτι αυτη ειναι μια απο τις συζητησεις που δεν καταληγουν πουθενα χωρις να εχει κανεις δικιο ή αδικο.
bravo vins.pados ego apo 10 arxisa na gargalieme alla sta 19 mou endosa lol
to \"vins\" marese loooooooooooool
Αχ βρε Keep! Εάν δεν ήσουν εσύ στο φόρουμ (άντε και η maria.. πλέον) θα μιλούσα στον εαυτό μου (και ας διαβάζουνε εκατό άτομα το κάθε θέμα..).
Και να σκεφτεις οτι ειμαι απο τα πιο λιγομιλητα ατομα....ευτυχως που στο φορουμ επικοινωνω.
Καλα στους αλλους βγαινει το αντιστροφο αναρωτιεμαι...
Θα μου αλλάξεις το nickname? :pQuote:
Originally posted by maria...
to \"vins\" marese loooooooooooool
εχετε εμενα που μιλαω πολυ μην φοβαστε.σας σηνη8ησα κ δεν ηερω γιατι γραφω στα ποστ σας αλλα νιωθω οικιοτητα να το πω?μπορει αν σας εβλεπα να αλλαζα γνωμη αλλα καλυτερα ετσι χεχεχεχεχεχε
Κοίτα αν συνεχίσω έτσι για posting freak με βλέπω..Quote:
Και να σκεφτεις οτι ειμαι απο τα πιο λιγομιλητα ατομα....