Καλή χρονιά ! Άντε να ξεκολλάω σιγά σιγά ...
Καλησπέρα σας! Έχω ανακαλύψει αυτό το φόρουμ εδώ και καιρό και είπα σιγά σιγά να γίνω κι εγώ μέλος. Καλή χρονιά να έχουμε! Εδώ και 1μιση χρόνο είμαι σε διαδικασία απώλειας βάρους , ξεκίνησα από τα 128 και έχω φτάσει αισίως τα 102. Είμαι γυναίκα 24 ετών με ύψος 1,76, ξέχασα να το πω αυτό. Οπότε έχασα κάμποσα κιλά μόνη μου (εχοντας αρκετα μεγαλη εμπειρια με διαιτολόγους πριν απο αυτο) κυρίως γιατί η σκέψη και μόνο του "προγράμματος" μου ήταν πλέον αδιανόητη . Προσπαθούσα να ακολουθώ όσο πιο πολύ γίνεται σωστή διατροφή και όταν είχα τη διάθεση γινόμουν και λίγο πιο αυστηρή με τον εαυτό μου, όσο το άντεχα. Γυμναστήριο πάω 3-4 φορές την εβδομάδα , περπατάω όσο πιο πολύ μπορώ έξω , χρησιμοποιώ το ποδηλατο για τις μετακινησεις μου οταν ειναι οκ ο καιρός κλπ. Σύμφωνα με λιπομετρήσεις που κάνω κατα καιρούς σε διαιτολόγο έχω χάσει κατα κύριο λόγο λίπος γι αυτό υπάρχει και πολύ μεγάλη διαφορά στο σώμα μου. Από το καλοκαίρι και δω παρ' όλα αυτά έχω κολήσει στα 102 +-1 κιλό . Η υπομονή μου σχετικά με το θέμα έχει φτάσει να είναι πλέον οριακή οπότε πήγα στη διαιτολόγο λιγο πριν τα χριστουγεννα να εκπεμψω SOS . Μου έδωσε πρόγραμμα τελικά , όχι πολύ μακριά από αυτά που κάνω ήδη , απλώς λίγο να έχω τη λογική του αυστηρού προγράμματος για να μην ξεφευγω οσο γινεται . Από χθες λοιπόν έχω μπει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ανανεώνεται κάθε βδομάδα , μπας και ξεκολλήσω κάποτε . Θα μπαινω όσο πιο συχνά μπορώ εδώ να τα λέμε να αλληλοϋποστηριζόμαστε :) Τελικός στόχος μου είναι τα 70 κιλά.