Quote:
Originally posted by Ava
Κορίτσια, ας μου επιτρέψετε να πω την άποψή μου..
Δεν είναι δύο τα μέτρα και τα σταθμά. Ή στρινγκ ή νταλικιέρης λουκ. Υπάρχει και το θηλυκό, κομψό ντύσιμο, που αναδεικνύει κάθε σώμα. Μαύρο ή μπλε σκούρο παντελόνι (ναι, σκούρα χρώματα, είναι άλλωστε πιο κομψά και διαχρονικά), χρώμα από πάνω, ωραία κοσμήματα και αξεσουάρ. Χρώμα αν το επιθυμούμε. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το τόταλ μπλακ ή το τόταλ μπλε σκούρο, με έντονο μακιγιάζ και κόσμημα.. Όσο για το μαγιώ, αν κάποια φορά τα ξέκωλα στην καθημερινόητά της, τότε ας το κάνει και δημόσια. Αλλιώς γιατί να προκαλεί; Γιατί, για μένα τουλάχιστον, για να τολμήσεις να βάλεις στρινγκάκι στην παραλία δεν αρκεί να είσαι λεπτή. Πρέπει να είσαι κορμάρα! Αλλιώς κράτα το για ιδία χρήση. Έχει μία νότα πρόκλησης, ας μην το αρνηθούμε αυτό..
Χθες κιόλας είδα στον ύπνο μου πως ήμουν σε κατάμεστη κοσμική παραλία, της Μυκόνου παρακαλώ και φορούσα μωβ μπικίνι με κορδονάκια! Έχω να φορέσω τέτοιο μαγιώ εκατό χρόνια! Είχα ένα τέτοιο, τυρκουάζ νομίζω, στο λύκειο. Μετά το χάος.. Αρχικά χαιρόμουν με την κορμάρα μου και μετά συνειδητοποίησα πως έχασα τάχα τα μαλλιά μου και είπα, άντε φαλάκρα, άσε την κορμάρα και τρέχα να κρυφτείς, για άλλο λόγο αυτή τη φορά..
Με κάλυψες απόλυτα. Παιδιά το να είσαι θυληκό δεν σημαίνει να είσαι ξέκωλο ούτε να φοράς πράγματα που δεν σου πάνε. ίσα ίσα μια παχυσαρκη γυναίκα θα φαινεται πολύ πιο θυληκή, σέξυ, κι ότι άλλο θες με κάτι που της πάει! Εγώ ακόμα και στα 125 κιλά δεν είχα σταματήσει να βάφομαι να φτιάχνομαι κλπ, απλά φόραγα πιο συμαζεμένα ρούχα που μου πηγαιναν! Μαντζουράνα μου δεν είναι ανάγκη να νταλικεριάσεις, είναι ανάγκη όμως να σεβεσαι τον εαυτό σου και να είσαι όμορφη!! Και για να είσαι όμορφη πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που φοράς :)