πολυ εχω αγχωθει με αυτό, θέλει κανεις να το κουβεντιασει?
Printable View
πολυ εχω αγχωθει με αυτό, θέλει κανεις να το κουβεντιασει?
Καλώς ήρθες ΙΨΔ αδέρφι στο club...Μια χαρά διαταραχή είναι..(εν συγκρίσει με άλλες).Τίποτα ζόρικο με φαρμακοθεραπεία....
γεια σου κασση!
ευχαριστω για το ποστ.. εγω εχω καταφοβηθει να σου πω την αληθεια... εσυ παιρνεις καποιο φαρμακο? έχεις κοιταξει καθολου ομοιοπαθητική?
Καλέ μη φοβάσαι...Ειλικρινά δεν κινδυνεύεις από τίποτα...Ναι είμαι με αντικαταθολιπτικό ειδικό και για την ΙΨΔ....Δεν έχω κοιτάξει για ομοιοπαθητική μιας και δεν τον εμπιστεύομαι τον κλάδο....Το ήξερες ότι ο Justin Timberlake έχει ΙΨΔ;;και πολλοί άλλοι ανά τον κόσμο...Οι ψυχαναγκαστικές προσωπικότητες φημιζόμαστε για την πετυχημένη μας σταδιοδρομία..Σκέψου πως και ο ίδιος ο Φρόυντ ήταν μια ψυχαναγκαστική προσωπικότητα...Εσύ παίρνεις κάποια φαρμακευτική αγωγή;
μου έγραψαν το dumyrox, εσύ ποιο παιρνεις αν επιτρέπεται?
ποιος ειναι ο timberlake παλι?
τα παπουτσια τα τιμπερλαν μου ρχονται μονο στο νου
και ο leonardo di caprio αν ειναι παρηγορο.
ασε που δεν ειμαι ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα, ειμαι χυμα και οχι υψηλων στοχων... αλλά εχω ΙΨΔ το κρτ μου γμτ
χαχα..Θα μου βγει το celebrity gossip...Ο πρώην της Britney Spears πρώην τραγουδιστής των N\'Sync....Έχω περάσει και από Dumyrox το οποίο ενδείκνυται για την ΙΨΔ και είναι και ένα από τα χάπια με τις λιγότερες παρενέργειες...Είμαι με Λαντόζ αλλά σημασία έχει ποιο χάπι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα......
πως γινεται να μην εισαι ψυχαναγκαστικος αλλα να εχεις ιψδ?
ο ντι καπριο εχει ιψδ? αν τον ξαναδειτε να παιζει τρυπάτε μου την μυτη.. μακαρι να βγω ψευτης
Είναι ρε πούστη και ο Di Caprio η λατρεία μου;;Ε εντάξει είμαι περήφανη για την ΙΨΔ μου...Έχω ένα άστρο πάνω από το κεφάλι μου...και μερικές σκέψεις βέβαια....Quote:
Originally posted by carrie
και ο leonardo di caprio αν ειναι παρηγορο.
Η ψυχαναγκαστική προσωπικότητα διαφέρει από την ψυχαναγκαστική διαταραχή της προσωπικότητας...Πάνω κάτω τα στοιχεία είναι ίδια απλά στην μία περίπτωση είσαι λειτουργικός ενώ στην άλλη η διαταραχή σου τρώει μεγάλο μέρος από την ζωή σου..Ο Φρόυντ ήταν τυχερός και ήταν το πρώτο.....τελειομανής,αδιάλλ ακτος στις πεποιθήσεις του,και με αγαπημένες συνήθειες που δεν άλλαζε.....όπως το κάπνισμα...Quote:
πως γινεται να μην εισαι ψυχαναγκαστικος αλλα να εχεις ιψδ?
ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα με την εννοια του τελειομανη ειναι κατι εντελώς διαφορετικο νομιζω
εδω και χρονια ο di caprio εχει ιψδ spirosk, δε θα σταματησει τωρα να παιζει.εδω αλλοι ειχαν χειροτερα.ο τσωρτσιλ για παραδειγμα ηταν διπολικος.
κάσση εσυ εισαι λειτουργική με την θεραπεία? εγω είμαι σε 1 μηνα αδεια :(
Αντιθέτως οι Ιδψχαναγκαστικοί λόγω του ότι είναι τελειομανείς και εργασιομανείς αν έχουν και κατάλληλη φαρμακευτική υποστήριξη πάνε μπροστά.....Quote:
εδω και χρονια ο di caprio εχει ιψδ spirosk, δε θα σταματησει τωρα να παιζει.εδω αλλοι ειχαν χειροτερα.ο τσωρτσιλ για παραδειγμα ηταν διπολικος.
κάρρυ έχεις κι εσυ αν επιτρέπεται?
οχι spirosk.εχω πατερα με ψυχαναγκασμους.
Ναι είμαι λειτουργική....Βέβαια στην δουλειά μου διαφέρω από άλλους αλλά όχι σε σημείο να γίνεται εμπόδιο....Είμαι τελειομανής και δεν κρύβεται εύκολα...χεχε....Έχω μειώσει σημαντικά τα ψυχαναγκαστικά μου όπως να πιάνω την πόρτα με την σκουπιδοσακούλα με χαρτοπετσέτα ή να αλλάζω πέντε πετσέτες την εβδομάδα κ.α.(Κάποια ψυχαναγκαστικά παραμένουν αλλά δεν με ενοχλούν)Άλλωστε η ένταση της διαταραχής διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο...Δεν θεωρήθηκα ποτέ ακραία ψυχαναγκαστική..Είσαι σε 1 μήνα άδεια λόγω διαταραχής;;;Ο ιδψυχαναγκασμός δεν με έβγαλε ποτέ εκτός..Είχα σύνοδο κατάθλιψη και λόγω αυτής πήγα πίσω στις ενασχολήσεις μου...
εχω και καταθλιψη , μαλλον μου την εφερε η ιψδ
χαιρομαι και παίρνω κουραγιο απο σενα πάντως
Να παίρνεις να παίρνεις....Εδώ ήξερα άτομο ακραία ψυχαναγκαστικό που έπαιρνε 5 χάπια την ημέρα μέσα σε αυτά και αντιψυχωσικά και τώρα είναι με μόνο ένα για συντήρηση.....Το έχεις,το έχεις...
το ελπίζω και ευχαριστω.. ευχομαι και για σενα να είναι όλα καλά
δεν ξερω αλλά το εχω πάρει πολύ στραβα.. αν δεν ειχε ταμπελα και αν δεν διαβαζα πως γενικά
είναι χρόνια πάθηση δεν θα με ειχε επηρεάσει τόσο..
...
νομιζω απλά η κάσσι ηθελε να με βοηθησει να νιωσω καλύτερα βινς, δεν ειναι κακό αυτο..
αυτο δεν επιζητούμε εδω? μια αλληλοστήριξη..
δεν νομιζω πως ηταν δικαιο το ποστ σου.. αλλα λυπάμαι που σε ενοχλησε..
Εγώ λυπάμαι που χάλασα το πόστ σου..μου βγήκε αρκετή δόση κομπλεξισμού..sorry
vince γιατι το λες αυτο?εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο.Αλλωστε ολες οι ασθενειες αντιμετωπιζονται,αλλες ευκολοτερα αλλες δυσκολοτερα.
Μια χαρά ήταν vince... απλα χρειαζεται και λιγο χουμορ το θέμα
ιτς οκ βινς.. μην σε απασχολει, κουβεντα κανουμε..
και μην θεωρεις την ιψδ απλο πράγμα πιστεψε με :)
Αυτό δείχνει οτι δεν έχω ξεπεράσει τα προβλήματα μου 100%. Τα παθαίνω κάτι τέτοια ώρες ώρες..εσφαλμένη αντίληψη..δεν μπορεί να είστε λάθος 3 άτομα και η δικιά μου σκέψη να είναι σωστή..μάλον το αντίθετο..Quote:
Originally posted by agh
vince γιατι το λες αυτο?εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο.
Ειλικρινά σε ευχαριστώ για τον διαφωτισμό..
vince προσωπικα βλεπω οτι απλα ακουμπησε καποιο ευαισθητο σημειο σου.ολοι εχουμε.Δε νομιζω ειναι θεμα αντιληψης.τελος παντων ειμαστε κ εκτος θεματος..Quote:
Originally posted by vince
Αυτό δείχνει οτι δεν έχω ξεπεράσει τα προβλήματα μου 100%. Τα παθαίνω κάτι τέτοια ώρες ώρες..εσφαλμένη αντίληψη..
Με εντυπωσιάζει το γεγονός οτι το κατάλαβες..Quote:
Originally posted by agh
ακουμπησε καποιο ευαισθητο σημειο σου.
sorry για το off topic..
παιδια μηπως βιαζεστε να παρετε χαπια? γιατι δεν κανετε μια προσπαθεια να το ξεπερασετε μονοι σας? να το ελεγξετε εσεις μονοι σας? κανετε μια προσπαθεια να καταλαβετε τον ευτο σας και να τον βοηθησετε εσις ουσιαστικα και μην προτιματε τα χαπια τα οποια το μονο που κανουν ειναι να καλυπτουν για λιγο τα συμπτωματα μεχρι να τα ξαναπαρετε.
Όταν εσύ έχεις πονοκέφαλο γιατί παίρνεις παυσίπονο για να το ξεπεράσεις και δεν το ελέγχεις σαν διακόπτη για να σταματήσει ο πόνος;;Νομίζεις πως είμαστε ηλίθιοι που παίρνουμε χάπια που έχουν άλλες τόσες παρενέργειες;Επιτέλους το θεωρώ εκνευριστικό αυτό το σχόλιο περί αυτοελέγχου σε μια διαταραχή....
μην εκνευριζεσαι. εχω παθει πολλες κρισεις πανικου εδω και χρονια και ομως το παλευω μονη μου χωρις να χρειαστει να παρω χαπια. Προσπαθω να το ελεγχω. ισως γιατι εκανα τον κοπο να ψαχτω και να δω πως μπορω να ελεγχω τον εαυτο μου οταν με πιανει αυτη η φοβια και κριση.
Ει, και εγω εχω ιψδ και καταθλιψη!
Δεν μπορω να ακουω αυτη την κασσετα \"παλεψε το μονη σου\"!!Ειναι λαθος.Το εκανα και εγω και το μονο που κερδισα ειναι να χασω 8 χρονια απο τη ζωη μου και μαλιστα τα \"καλυτερα\"!!
zinovia ευχαριστω για το ποστ... το ξεπερασες με αγωγή?
εντάξει ρε παιδιά μία άποψη εξέφρασε η σακι όπως κι εσείς λέτε τη δικιά σας, δεν σας είπε σωνει και καλά να κόψετε τα φάρμακα
Ουπς . Αυτά τα κάνω και εγω κατα καιρούς . Οταν μένω μεγάλα διαστήματα στο σπίτι μόνη μου ........Quote:
Originally posted by Kassi
Έχω μειώσει σημαντικά τα ψυχαναγκαστικά μου όπως να πιάνω την πόρτα με την σκουπιδοσακούλα με χαρτοπετσέτα ή να αλλάζω πέντε πετσέτες την εβδομάδα κ.α.
Τι σημαίνουν ?
(σκέφτομαι οτι είναι ωραίο να είμαι τακτική και προσεκτική ....... δεν είναι ε ?)
φυσιολογικα ειναι αυτά .. αν ηταν ετσι όλοι ιψδ θα ειχαν