εχετε νοιωσει πως ο κοσμος οπως τον ξερουμε δεν σας καλυπτει.πως τα συναισθηματα σας τον ξεπερνουν,πως εχουν διασταση μεγαλυτερη απο το "χωρο" στον οποιο βρισκομαστε.Η οτι αλλο τελος παντων νοιωθει ο καθενας .....
Printable View
εχετε νοιωσει πως ο κοσμος οπως τον ξερουμε δεν σας καλυπτει.πως τα συναισθηματα σας τον ξεπερνουν,πως εχουν διασταση μεγαλυτερη απο το "χωρο" στον οποιο βρισκομαστε.Η οτι αλλο τελος παντων νοιωθει ο καθενας .....
μπα σε καλο σου..βαλτός εισαι? :)
νιωθω συχνα σαν τους lost, σαν να επεσα σε κατι αγνωστο και προσπαθω να επιβιωσω, να προσαρμοστω και να καταλαβω και να κανω αυτο που εχω να κανω, σαν να εχω αποστολη, την οποια συνεχεια ψαχνω κι αναρωτιεμαι για να βρω. σαν να ειμαι απο αλλου και να βρεθηκα ναυαγος στη Γη..
ΕΓΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ :P
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...:PPP
τι ακριβως νοιωθετε ..... αν μπορειτε να γινετε πιο περιγραφικοι ....
Aυτή η ξεχωριστή μοναδικότητα που νιώθω εγώ για τον εαυτό μου μάλλον οφείλεται στην άρνησή μου να δεχτώ τις αδυναμίες μου και την ανθρώπινη φύση μου... Μετά σε δεύτερο επίπεδο μπορεί να το φιλοσοφηκοποιώ (καινούρια λέξη! :) ) και να σκέφτομαι οτι είμαι ένα είδος guru...
EMPNEYSTH VAZEIS TO ERWTHMA ALLA DEN MAS LES GIA SENA...
τα εγραψα στην αρχη του τοπικ φιλε μου .....
To διάβασα αλλά είναι λίγο γενικό ...
για οσους το εχουν νοιωσει ειναι αρκετο.... προσπαθεις να καταλαβεις πολλα πραγματα με το μυαλο ..... χρησιμοποιησε την καρδια σου .....
Για να απάντησα σημαίνει οτι το έχω νιώσει κι εγώ... Εκτός κι αν αυτό που νιώθω εγώ και που περιέγραψα πρίν είναι άσχετο με αυτό που εννοείς εσύ... Τεσπα δεν το ειπα επιθετικά πριν που σου είπα να μας πείς πώς το νιώθεις εσύ αν το εξέλαβες έτσι
Δεν το ελαβα επιθετικα,εννοειται αυτο,απλα νοιωσαμε πως ειμαστε πλασμενοι για αλλους κοσμους για διαφορετικους λογους ο καθενας.Και ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι ειμαστε 2 διαφορετικες προσωπικοτητες.
Αλλα επειδη ρωτας θα σου εξηγησω πιο αναλυτικα.
Υπαρχουν στιγμες που βρισκομαι στο δωματιο και ξαφνικα ολα \"γεμιζουν\" χαρα.Τα επιπλα απλα βρισκονται σε ενα νεφος εκστασης,αγωνιες και σκεψεις που εχουν σχεση με υλισμο χανουν ολη τους την σημασια και κυριευομαι απο ενα αισθημα ολοκληρωσης.(δεν εχει σημασια να εισαι στο δωματιο,γινεται και αλλου,αναλογα την ψυχολογικη μου κατασταση πχ μετα απο ενα ομορφο τραγουδι).Σε ολο αυτο το χρονικο διαστημα νοιωθω πως το σωμα απλα με καθηλωνει στη γη και δεν με αφηνει να πεταξω.
(και οχι δεν χαπακωνομαι)
Ελπιζω να ειμουν αρκετα κατατπιστικος.
Έτσι ακριβώς νιώθω από μικρό παιδί.Νιώθω πως η ευαισθησία μου δεν κάνει για αυτόν τον κόσμο.Νιώθω πως μόνο δίνω αγάπη αλλά δεν παίρνω.Νιώθω πως οι άνθρωποι είναι σκληροί πως είμαι ευάλωτος σε συμπεριφορές πως αγχώνομαι για πράματα που οι άλλοι δεν τα δίνουν καν σημασία.Τι θέμα άνοιξες?Πολύ στενάχωρο αλλά πραγματικό.
Ton ico τον κατάλαβα αλλά εσένα εμπνευστή δεν σε πολυκατάλαβα...:)
Τι να σας πω εγω ηθελα να ειμαι κυβερνητης στο αστροπλοιο Enterprise.
Αντε εναλλακτικα θα ηθελα να ειμαι ο Superman.
Εν πασει περιπτωση βολευομαι και στο να γινω vampire...για να μη γερναω...αλλα να μην πινω αιμα μπλιαχ.
Αυτος ο κοσμος ειναι πολυ πεζος για αυτο βλεπω και διαβαζω ολο φαντασιας...αν και εχω προσγειωθει τα τελευταια χρονια:P
Εγω σας καταλαβα ολους αλλα νομιζω νιωθω κατι διαφορετικο. Νιωθω πως ν ατο πω, σαν να ημασταν στον ουρανο και πεσαμε στη Γη. Σαν να μην ειναι αυτος ο φυσικος μας χωρος. Αυτο τωρα τελευται εχω αρχισει να το νιωθω, και απο τοτε το αισθανομαι σχεδον συνεχεια. Τοσο πολυ, που εχω φτασει να πιστευω ότι οντως δεν ειμαστε απο αυτο τον κοσμο, οτι ειμαστε πνευματικα οντα, ψυχες, οπως θελετε πειτε το, που ηρθαν στη γη και πηραν ενα σωμα ενω πριν κατοικουσαμε καπου στον ουρανο, μαλλον με καποιο σκοπο, γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ολο αυτο που νιωθω ειναι ματαιο στο τελος. Μπορει να ακουγονται αστεια ολα αυτα, αλλα οι ανθρωποι, ολοι, αυτο προσπαθουν να κανουν σε αυτη τη γη, να καταλαβουν, να προσαρμοστουν, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ σαν ναυαγοι σε ξερονησι. Αμα ημασταν στο φυσικο μας χωρο δε θα χρειαζοταν να παλευουμε και να εχουν χυθει ποταμια αιμα και ιδρωτας. Ισως παλι και να ειμαστε, αλλα να μην το βλεπουμε, να εχουμε χασει καποια ικανοτητα... δεν ξερω..
Εμένα δεν μου ακούγονται καθόλου αστεία αυτά και σε κανέναν νομίζω! Χάρηκα πολύ που είπες τί νιώθεις γιατί ομολογώ οτι δεν σε έχω δεί συχνά να το κάνεις carrie!! Θα μου πείς κοίτα ποιός μιλάει... :p
Πάντως αυτή την αίσθηση που είπες οτι νιώθεις σαν τους lost την έχω κι εγώ νομίζω, κάτι σαν έκπτωτος άγγελος ή εξορισμένος :pp
Η μοναδικότητα είναι σχετική. Από τη μια είμαστε μοναδικοί, απ\' την άλλη υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκει έξω που είναι κοντά σε μας. Με αυτή την έννοια, φτιάχνουμε τον δικό μας κόσμο μέσα σε αυτόν και δεν τον αρνούμαστε περιμένονταν να γίνει ένα νέο μπινγκ μπανγκ και να αλλάξει μόνος του....
thanks for the feedback GreenPeyote! :) ;)
my pleasure... :) ;)Quote:
Originally posted by carrie
thanks for the feedback GreenPeyote! :) ;)
φυσικα το εχω νιωσει, και οχι μονο το εχω νιωσει αλλα το νιωθω εδω και καιρο....
:cool:
Kαι τότε η ξυλιασμένη μικρή άναψε και το τελευταίο - last - σπίρτο..
Είδε τη γιαγιά της που είχε πεθάνει νάναι χαρούμενη και να την περιμένει...
πήγε το μαλακισμένο...
παρακαλω πολυ....
http://www.surplusandadventure.com/i...in/matches.jpg
liberchild σε ευχαριστω για την βαρυσημαντη συμβολη σου στο θεμα μου,δεν θα την ξεχασω ποτε μου,θα τη θυμαμαι συνεχεια μεχρι να ..... καψω τα χερια μου.Προσωπικα με ειχε συγκινησει πολυ εκεινη η ιστορια.
κρινο σε ευχαριστω και για το διαφημιστικο,εξαιρετικο ....
Και εγω το αισθανόμουν αυτο .ολα ξενα και ανουσια γυρο μου.
η απαντηση του ico ειναι σαν να την εγραψα εγω ενα πραγμα ομως...
εγω νιωθω σαν να αγορασα διαστημοπλοιο και εχασα το εγχειριδιο χρησης... ειλικρινα, μερικες φορες δεν καταλαβαινω τιποτα, νιωθω οτι δεν ξερω τιποτα, δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο το λαθος
:) να ψαξεις να βρεις το εγχειριδιο :) και φροντισαι να απογιωσεις το διαστημοπλοιο :Ρ
λες ε? εγω νομιζω οτι το πηρε ο ανεμος το εγχειριδιο. πρεπει να τα βρω μονη μου, και τα κουμπια μονο ειναι καμια πεντακοσαρια..
ειμαι μαυριλα σημερα, ο,τι και να πω χαλια θα ειναι, ας μην τα λαβει κανεις σοβαρα υποψιν του.
Ειμαι ειδικος και εκφραζω μια προσωπικη αποψη.
τις αλλες φορες εισαι ασπριλα?τοσο καλοκαιρι σεπτεμβριο μαυρισες? .... !!!!!! wake up (ειναι και 12 το βραδυ)
Carrie είναι φυσιολογικό θα υπάρχουν μέρες που θα ήμαστε μεσα στην μαύρη μαυρίλα και μέρες που θα λάμπουμε . Ίσως να φταίει ότι βλέπεις το διαστημόπλοιο παρκαρισμένο ενώ θα έπρεπε να πετάς και σε τρελαίνει αυτό : )
Πoιο μανιουαλ μου λες αφού όλα αυτά τα ξέρεις αφού το έχεις ξαναπετάξεις το ρημάδι τι το φοβάσαι τώρα ...;
εδω ο παραδεισος κ η κολαση εδω....κ φυσικά ο ενδιαμεσος δρομος.....
Οχι δεν εχω νιωσει κατι τετιο.αλλα εχω αισθανθει απειρες φορες οτι καποιες σκηνες της καθημεινης ζωης μου την εχω ξαναζησει.Απο πολυ μικρη την ειχα που και που αυτην την περιεργη διαισθηση.
και εμπνευστη συγνωμη π θα στο πω αλλα μηπως πρεπει να σε δει ψυχιατρος?λολ.δεν μ φενονται ρε παιδια λογιακα αυτα να αισ8ανεστε οτι ειστε απο ααλλον κοσμο κλπ κλπ.τι να πω?
χεχε ποιος μιλησε για λογικη .....
Quote:
Originally posted by Empneustns
χεχε ποιος μιλησε για λογικη .....
Γιατι μηπως μιλισα ποτε εγω για αλλους κοσμους και για εξωπραγματικες εμπειριες οπως εσυ?
Εχεις αποδειξεις οτι δεν με διακρινη λογικη εμενα?
Μονο αγχος εχω και κρισεις πανικου τπτ αλλο.
:P:)
προχτες μαρια εμαθα μια καινουρια εννοια που δεν την ειχα σκεφτει,λεγεται προβολες.
αν εχουμε 2 παιδακια,το ενα κακοποιηται απο τη μητερα του και το αλλο δεχεται ολη την αγαπη απο αυτην.
αν καποια στιγμη προσφερεις στα παιδακια γαλα και πεις πως ειναι απο την μητερα τους το ενα θα το πιει με χαρα ενω το αλλο ισως παει για εμετο.
πολλες φορες λεμε πραγματα καλοπροεραιτα με διαθεση χαρας χωρις να εχουμε σκοπο να πληγωσουμε η να εκμεταλευτουμε καποιον(γαλα),αλλα ο συνομιλητης τα εκλαμβανει και τα φιλτραρει-μεταφραζει-αφομοιωνει με τον δικο του τροπο και οχι με την διαθεση του εκπομπου του μηνυματος.
το \"χεχε ποιος μιλησε για λογικη\" ηταν σχολιο που αναφεροταν για μενα.αυτο που εννοω ειναι πως ΕΓΩ δεν εχω λογικη καθως το σχολιο ηταν συνεχεια του προηγουμενου σου ποστ που αναφεροταν για μενα.και ειχε σκοπο να μας κανει να γελασουμε,οχι να στεναχωρηθουμε.οπως και το γεγονος πως αν κανεις και εσυ χιουμορ αδικα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα οποτε μαλλον μπερδεψαμε τις προβολες μας.Παντως χαιρομαι που το ανεφερες και μου εδωσες την ευκαιρια να το ξεκαθαρισω.
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν συμβαδιζω με την εποχη μου...λεω να μπω στην καταψυξη και να ξυπνησω μετα απο καμμια 50αρια χρονια:P
Λογικο δεν ειναι ο Walt Disney δηλαδη πως το εκανε?