Σας βάραγαν οι γονείς σας όταν ήσασταν παιδιά;
Βγάλτε τα από μέσα σας. Εμένα η μάνα μου και με μια που το συζήτησα υπονόησε πως είναι φυσιολογικό για αυτούς που τα κάνουν γιατί τράβαγαν τα ίδια από τους δικούς τους γονείς. Εγώ όμως δεν το πιστεύω αυτό γιατί υπάρχουν πραγματικές μάνες που έδωσαν αγάπη στα παιδιά τους και ας τράβηξαν τα πάνδεινα ακριβώς γιατί δεν ήθελαν να περάσουν τα ίδια τα ίδια τους τα παιδιά. Επίσης μου φώναζε από το πρωί ως το βράδυ γιατί πχ είχα βάλει την πετσέτα εκεί και όχι αλλού δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ήμουν σαν ανάπηρη. Και έχει τύχει να μου πει φράσεις όπως να πεινάσω ή ότι όλο το σεξ σκέφτομαι πράγμα που δεν συμβαίνει. Βλέπω εδώ ότι υπάρχουν και χειρότερα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου και να σας βοηθήσω κι εσάς και να βοηθηθώ κι εγώ από τη γνώμη σας αν σας φαίνεται φυσιολογικό. Τέλος, να πω ότι πάντα έπεφτα σε κακοποιητικούς συντρόφους μέχρι που τα βρήκα με τον εαυτό μου και βρήκα ένα σωστό άνθρωπο, δεν μπορώ να σταματήσω σχέσεις όμως με τη μάνα μου απλά να τις ελαττώσω επειδή θα με στείλει στο ψυχιατρείο. Από τον πατέρα μου δεν έχω κανένα παράπονο, είναι άγιος άνθρωπος, δεν με έχει χτυπήσει ποτέ απλά την αγαπάει και τον καταλαβαίνω.