Quote:
Originally posted by KaterinaX
Χαιρετώ την παρέα των Ανώνυμων Αγχωτικών η οποία όλο και μεγαλώνει. Νομίζω ότι θα πρέπει να φτιάξουμε σωματείο και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιωματά μας σε αυτόν τον αγχωτικό κόσμο...είμαστε πια μια διόλου ευκαταφρόνητη μειονότητα! Επιτρέψετέ μου να διακωμωδήσω την κατάσταση που μας δέρνει όλους και μέσα από τον σαρκασμό να το ξορκίσουμε το κακό...
Να σας συστηθώ, με λένε Κατερίνα, είμαι 24 ετών, ζω σε μια γωνιά αυτού του αγχωτικού κόσμου όπου και εργάζομαι και κερδίζω έτσι την οικονομική τουλάχιστον ανεξαρτησία μου... Αυτή είναι κ η μόνη ανεξαρτησία που έχω, όλες τις άλλες επιλογές τις κάνει το άγχος μου για μένα. Έχει τα δικά του γούστα στο φαγητό μιας και ελέγχει το στομάχι μου, στους ταξιδιωτικούς προορισμούς αφού αν κάποιο μέρος δεν του αρέσει δεν αφήνει και μένα να πάω αλλά και στην καθημερινότητά μου με βγάζει από την δύσκολη θέση του να δράσω με ελεύθερη βούληση.Αποφασίζει για μένα πριν από μένα...το γλυκό μου...
Ναι, ταλαιπωρούμαι κι εγώ από την μεγάλη αυτήν λαλακία που λέγεται αγχώδης διαταραχή με κρίσεις πανικού και τα συναφή... Μα πείτε μου, απ\' όλα τα δεινά του κόσμου τούτου δεν μας βρήκε το πλέον βλακώδες;
Θα σας κάνω μια μίνι επίδειξη του πόσο βαθιά γνώση έχω πάνω στο θέμα. Νομίζω ότι γεννήθηκα με άγχος αλλά το είχα τον έλεγχο μέχρι τα 21 μου που πήρε τα ηνία. Πήγα σε ψυχολόγους...χαπακώθηκα από γιατρούς...διάβασα τα απίστευτα από ειδήμονες και μη...έκανα παρακλήσεις στα Θεία...έγινε η ενδοσκόπηση καθημερινότητα μου τόσο που διογκώθηκε κάπως το ego μου από το πόσο πολύ ασχολήθηκα με τον εαυτό μου...μέχρι και στην Νότια Κορέα σε βουδδιστικό μοναστήρι ήθελα να πάω να διαλογιστώ και να πεφωτιστώ αλλά είναι πολύ μακριά και αγχώθηκα και μόνο στην σκέψη.
Ούσα πανικοβλημένη έκανα τα περισσότερα πράγματα στην ζωή μου από ποτέ. Κυνηγούσα το κάθε τι για να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου str8 in the eye. Με δύσπνοια, ταχυκαρδία, με την αδρεναλίνη στα ύψη να φέρνει ζάλη, με το στομάχι στην πλάτη, ταξίδεψα, πήγα σε πάρτυ, έκανα σχέσεις (τις οποίες τελείωνα γιατί αγχωνόμουν πολύ), πήρα πτυχίο, βρήκα δουλειά μπλα μπλα μπλα.
Και πριν συνεχίσω...πείτε μου...πέρα από τον θυμό που νιώθετε για τον εαυτό σας και την γ..οκατάσταση, δεν γελάτε ποτέ μαζί του;...ελάτε..την αλήθεια θέλω..δεν μπορεί να είναι μόνο μιζέρια. Αναμένω απαντήσεις!
Αγαπητη συμφορουμίτισα!