Μετα απο το ζυπρεξα το οποιο δεν το πηρα γτ δν ηθελα.. ξαναμιλησα με τν γιατρο μου και τν ειπα δεν θελω να το παρω ειναι βαρυ..με λεει να δοκιμασω ρεμερον τοτε..για πειτε για αυτο....??
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Μετα απο το ζυπρεξα το οποιο δεν το πηρα γτ δν ηθελα.. ξαναμιλησα με τν γιατρο μου και τν ειπα δεν θελω να το παρω ειναι βαρυ..με λεει να δοκιμασω ρεμερον τοτε..για πειτε για αυτο....??
Δοκιμασε το λοιπόν
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Νομίζω το ρεμερόν είναι για μένα πολύ καλο. Σε βοηθάει πολύ στον ύπνο και την άλλη μέρα το πρωί νιώθεις μια ηρεμία. Το πρώτο διάστημα βέβαια ξυπνάς με λίγο βαρύ κεφάλι και θέλει προσοχή με τη διατροφή γιατί κάνει πολλή κατακράτηση και παίρνεις εύκολα βάρος. Αλλά και αυτό το πρώτο διάστημα.
Σε τι δοση τ παιρνεις? Εμενα μ ειπε 30 mg...για ποιο λογο παιρνεις? Εγω για ανχος και καταθλιψη?
Και εγώ εχω μια διαταραχή άγχους. Παίρνω 15mg. Το πρωί παίρνω 10 mg escitalopram, που νομίζω δε βοηθάει ιδιαότερα στο άγχος. Είμαι καλύτερα δε λέω αλλά αν βλέπω ότι πάω να αγχωθώ πολύ παίρνω και λίγο τρανξέν που ειναι αγχολυτικό. Το ρεμερόν μ αρέσει γιατι κοιμάμιαι σα πουλάκι και δε το παίρνω και κάθε μέρα. Το παίρνω συνήθως όταν δε μπορώ να κοιμηθώ. Γενικά όλα, είνα μέσα στο μυαλό μας. Αλλά το άτιμο το μυαλό μας δε το κουμαντάρουμε. Κολλαμε εκει στις αρνητικές σκέψεις κ νιώθουμε αυτά που νιώθουμε. Εύχομαι σε όλους να γυρίσει κάποια στιγμή αυτό
Και ομως , μπορουμε να κουμανταρουμε το μυαλο μας , οσον αφορα τις αρνητικες σκεψεις ........... ειμαι παθων , κι εγινα καλυτερα απο τοτε που εκπαιδευσα το μυαλο μου να μην σκεφτεται αρνητικα ( η ναναγνωριζει τις καμουφλαρισμενες αρνητικες σκεψεις ) , μολις ερχεται μια αρνητικη σκεψη , ειτε την σταματας , ειτε την αντικαθιστας με μια ουδετερη , δεν την αφηνεις να εισχωρησει , και με τον καιρο σου γινεται συνηθεια , στην αρχη ειναι δυσκολο ............ αμα μπορω εγω με χρονία κτθλψη να το κουμανταρω , μπορουμε ολοι ......θεμα εκπαιδευσης ειναι , ουτε εκανα ποτε ψυχοθεραπεια .............
Βρε Χριστόφορε, εγώ δεν λέω, μπορεί κάποιο φάρμακο να σε βοηθήσει αρκετά, αλλά τα περισσότερα μηνύματά σου αφορούν τα φάρμακα λες κι άμα βρεις το σωστό χάπι θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα δια μαγείας. Με τον εαυτό σου το δουλεύεις καθόλου όλο αυτό; Είσαι ακόμα στο νησί; Έκανες τίποτα από αυτά που είπαμε; Καμια βόλτα, κανένα μπανάκι, καμια εκδρομούλα; Ή κάθεσαι μέσα στο δωμάτιο και κλαις την μοίρα σου; Φιλικά σε ρωτάω, μην το πάρεις στραβά.
καλημερα
το ξαναπαιρνω εδω και 1.5 χρονο.βοηθαει στο υπνο και βοηθαει πολυ στην καταθλιψη εμενα.απο τοτε που το ξεκινησα δεν εχω ξανακανει καταθλιπτικο επεισοδιο.ξεκινησα με 45μγ τωρα παιρνω 30μγ
Άστον, ας τα δοκιμάσει όλα, όπως έκανα εγώ, και ας κρίνει αν κάποιο είναι καλύτερο να το κρατήσει, δεν υπάρχει βέβαια κανενα μαγικό χάπι, αλλά κάτι να του προσφέρει κάτι περισσότερο για να έχει όρεξη να κάνει πράγματα και να μην ασχολείται μόνο με το φόρουμ
Ειμαι ακομα στο νησι το παλευω πηγαινω για μπανακι μετα τν δουλεια οσο μπορω τρωω σωστα..δν πινω..βγαινω τα βραδια αλλα τπτ νοιωθω σκατα... νοιωθω οτι το χανω...
οχι.την 1η φορα πριν χρονια που το πηρα πηρα 10 κιλα αλλα μετα τα εχασα παλι ξεφουσκωσα.1,5 χρονο τωρα που το ξαναπαιρνω δε μου ανοιγει η ορεξη.το ιδιο ειχα παθει και με το zyprexa.κανενα φαρμακο δε με παχυνε για πανω απο 3-4 μηνες και μετα τα εχανα.μαλλον ειναι ο μεταβολισμος μου ετσι.ειμαι 48 κιλα 1.71
Κανείς δεν το έχασε από τα θέματα που έχεις εσύ, απλά νοιώθεις πολύ άσχημα και καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα. Συνέχισε την προσπάθεια βρε 'συ, άκου τον γιατρό σου, συνέχισε να κάνεις πράγματα και πιστεύω σταδιακά θα δεις βελτίωση.
Γενικά και εγώ κουμαντάρω τις αρνητικές σκέψεις. Οταν όμως μια σκέψη είναι ψυχαναγκαστική και σου φέρνει δυνατό άγχος την ώρα που μιλάς σε κάποιον, πως την κουμαντάρεις? Λες στον άλλον...ξέρεις τώρα που μιλάμε και γελάμε στα καλά καθούμενα εγώ τσιτώνομαι? Αυτό έχω εγώ και δεν έχω βρει προς το παρόν μια λύση. Μου λεει ο ψυχολόγος...είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου και δεν με αποδέχομαι...γιατί στην ουσία μ αρέσει πολύ να μιλώ με ανθρώπους, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ίσα ίσα το αντίθετο...σκέψου το μου λεει...ωραία το σκέφτομαι...και τι? αυτό μου λύνει το πρόβλημα?
Το ξεκινησα τελικα τ ρεμερον χθες πηρα μισο 15 mg και κοιμηθηκα...σημερα νοιωθω το μυαλο μ θολομενο αλλα δν ξερω αν ειναι παρενεργεια γενικα παντα ετσι ειμαι..και τωρα θα περιμενω κανα μηνα να δουμε αν θα κανει τπτ αυτο...σε 5 μερες θα το παω 30 mg...σε ποσο καιρο ειδατε διαφορα?μακαρι να με βοηθησει.στο ανχος τν καταθλιψη τν αποπροσοποιση και γενικα σε ολο αυτο το χαλο π ειμαι...
Γεια πειτε ρε παιδια..
σε 2 εβδομαδες ειδα προκοπη
σταδιακα το ανεβασα στα 45μγ. υπνηλια και εφιαλτες
Ακουσα οτι ειναι καλο φαρμακο και το εφεξορ επισης αλλα ο γιατρος με ειπε επειδη πηρα cybalta ειναι σχεδον τ ιδιο εφοσον δεν με επιασε το cybalta...
Παρατηρησα υπνιλια το πρωι και κουραση και ατονα..ειμαο στν δουλεια και νοιωθω κοιμισμενος..επισης με φερε και ανακατομα στο στομαχι..τα ειχατε αυτα. ? Περνανε ?
Χριστοφορε επειδή έχω παρατηρήσει ότι έχεις δοκιμάσει αρκετά φάρμακα δίχως αποτέλεσμα, ήθελα να σε ρωτήσω το εξής, μήπως δεν τους δίνεις τον χρόνο που χρειάζονται ή μήπως περιμένεις να ξυπνήσεις και να είσαι τέλεια ψυχικά και σωματικά;
Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
οχι απλα το παιδι ψαχνει καποιο που να τον βοηθαει περισσοτερο απο το τιποτα...... οπως καταλαβαινεις οτι το τιποτα δεν προσφερει κατι οποτε και λογικο να τα αλλαζεις σε αλλα........
Συμφωνώ σε αυτό που λες, απλά επειδή και εγώ έχω μπει σε αυτό το παιχνίδι με τις αλλαγές των φαρμάκων, νομίζω πως το καθένα σου δίνει κάτι και σου παίρνει κάτι.με λίγα λόγια τέλειο φάρμακο δεν υπάρχει.
Κάποια απλά δεν προσφέρουν κάτι
Μενη ρε φιλε δεν υπαρχει ουσια νερο φαγητο ποτο χημεια φυση απειρεσ ουσιεσ δεν υπαρχει ουσια που δεν προσφερει τιποτα αμα εισαι καλα αλλο αυτο
Τ να κανω δεν ξερω να τ συνεχισω η οχι? Με κανε λιγο χαλια με θολωσε κ αλλο
Πόσο καιρό το παίρνεις;
4 μερα σημερα που το περνω
στο αγχος σιγουρα υποθετω και στην αποπροσοποιση αφου ωφλιλεται στο αγχος σε μενα στην καταθλιψη μονο εμεσσα βοηθησε καθως συνυπαρχει με το αγχος. Κατα τα αλλα τουλαχιστον για μενα σαν αντικαταθλιπτικο δεν εκανε πολλα πραγματα. Ασχετο στα 30 ανοιγει την ορεξη στα 45 ειναι φυσιολογικη. Δεν θυμαμαι ποσο καιρο.
Άστο ένα μήνα να δουλέψει και βλέπεις.
Αυτο θα κανω..αλλα δεν εχω κ πολλες ελπιδες..εχω δοκιμασει πανω απο 10 αντικαταθλιπτικα χωρις αποτελεσμα
Ποτε περναει αυτη υπνιλια κ αυτο το θολομα κ η ατονια? Τ περνω ηδη 5 μερες ? Απο σημερα θα το παω 30 mg μηπως απο το 30 και πανω φευγει η υπνιλια?
Κανενας αλλο ρε παιδια που να τν βοηθησε τ ρεμερον? Ο γιατρος με ειπε στα 30 φευγει η υπνιλια.
Γνωριζω οτι με το ρεμερον οσο χαμηλοτερη η δοση τοσο μεγαλυτερη η υπνηλια. Παιρνω ρεμερον οποτε χρειαζεται αποκλειστικα και μονο για να μου φερνει υπνο.
Χθες πηρα 3mg, ειχα σπασει το χαπι σχεδον στα 8 κομματια, μεσα σε 40 λεπτα με επιασε τρομερη υπνηλια και ξυπνησα σημερα σε κωματωδη κατασταση. Χρειαστηκαν αλλες 3 ωρες υπνος το μεσημερι και καφεινη για να συνελθω. Το ρεμερον παντως ανηκει στην κατηγορια των τετρακυκλικων αντικαταθλιπτικων και εχω ακουσει οτι δουλευει αρκετα καλα, αν καταφερεις βεβαια να εισαι λειτουργικος με τρομερη υπνηλια και ασταματητη πεινα. Ακομα και με 3mg ολη μερα σημερα φαντασιωνομαι φαγητα.
Αρα για αυτο νοιωθω ετσι τοσο χαλια και κουρασμενος συνεχεια...πτωμα νοιωθω και φυλλ θολομενο το μυαλο...στα χαμενα τελειως..το πηρα για καλο κ εγινα χειροτερα και δν μπορω να αντεπεξελθω στβ δουλεια..σημερα θα παρω 30 mg να δω πως θα μαι...επισης παιρνω και λιγο σεροκουελ...δλδ δν φευγει ποτε η υπνηλια.?και θελει κανα μηνα για να δω αν εχει αποτελεσμα σε ανχος και καταθλιψη..σωστα?