Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. θέλω να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία,θα μπω κατευθείαν στο θέμα για να μην γίνω κουραστική.
Έιμαι παιδί χωρισμένων γονιών (χώρισαν οριστικά όταν είμουν σε ηλικία 21 ετών) έχω και έναν μικρότερο αδελφό με διαφορά ηλικίας 5 χρόνια. Τα παιδικά μου χρόνια τα θυμάμαι όμορφα και σχετικά ήρεμα στο σπίτι.
Μπαίνοντας στην εφηβεία στα 16-17 χρόνια μου, ξεκίνησα να βλέπω και να καταλαβαίνω πως η σχέση των γονιών μου περνούσε σχεδόν απο την μέρα που παντρεύτηκαν ΚΡΙΣΗ. Να αναφέρω οτι έχουν διαφορά ηλικίας μεταξύ τους 20 χρόνια και κάτι.... Πολλές φορές υπήρχαν εντάσεις στο σπίτι με αποτέλεσμα,αποχωρούσε πάντα η μητέρα μου παίρνοντας μαζί εμένα και τον αδελφό μου.
Το εν διασταση ζευγαρι εμενε χωριστα για πολλους μηνες εως και χρονια ωσπου να επενεβουν πρωτου βαθμου συγγενεις για να τα ξαναβρουν οπου μετα απο προσπαθειες ηταν και παλι μαζι.Ουσιαστικα ποτε δεν ηταν μαζι....ο ενας κοροιδευε τον αλλον. Η μητερα μου ειχε σεξουαλικες εμπειριες εκτος γαμου με διαφορετικους τους οποιους εφερνε και μεσα στο
σπιτι μας... οι δυο ερωτικοι της συντροφοι ηταν οι αντρες οπου ειχαν σχεση με τις φιλες της και εκεινες δεν ειχαν παρει χαμπαρι
τι συμβαινει. Απο μπροστα το επαιζε φιλη η μητερα μου και απο πισω την εκανε με τον αντρα τις καθεμιας. Ο πατερας μου δεν ηταν καθολου προκλητικος δηλαδη αν εκανε κατι ποτε δεν το ειδαμε και δεν το μαθαμε δεν εδινε δικαιωματα. Συνηθως η μητερα μου τον κατηγορει
οτι εχει κανει εξωσυζυγικες σχεσεις.
Η διαφορα λοιπον ειναι οτι η μητερα μου μας εδινε απειρα δικαιωματα μπροστα στα ματια μας και μεσα στο σπιτι μας.... Σαν κοριτσακι ελαφρως υποψιασμενο να βλεπω διαφορα..αρχισα και ρωτουσα την μητερα μου
τι θελει αυτος εδω? γιατι εισασταν ξαπλωμενοι στο κρεββατι? γιατι να σου κανει μασαζ στο πονεμενο ποδι αυτος?
Εκεινη παντα εβρισκε δικαιολογιες και παντα προσπαθουσε να μας στειλει εξω στο σουπερμαρκετ,να παιξουμε προπο κλπ.
Η υποψιες μου προς στιγμην εξαφανιζονταν.
Στα δεκαεφτα μου ειχα την πρωτη μου σοβαρη σχεση μεχρι που σκεφτομασταν να αρραβωνιαστουμε,μπαινοβγα� �νε εκεινος στο
σπιτι μας και γω στο δικο του.
Ειμασταν μαζι 3 χρονια. Κοιμομασταν μαζι ειχαμε ολοκληρωμενη σχεση. Ξαφνικα αρχισα να βλεπω σημαδια απο την πλευρα της μανας μου ανταγωνιστικα. Δηλαδη την ενοχλουσε οταν ειμασταν αγκαλιασμενοι με τον Δ.... και καθομασταν.
Το βραδυ ανοιγε την πορτα του δωματιου μου χωρις να χτυπησει την πορτα. Ενα βραδυ μας τσακωσε με τον Δ... επανω μου,βεβαια ηταν σκοταδι αλλα προφανως μας ακουγε εξω απο την πορτα.
Προσπαθουσε με τροπο να επεμβει αναμεσα μας,παραδειγμα, ετοιμαζομασταν για βραδυνη εξοδο, θελησε ο Δ....να
φορεσει γραβατα με το λευκο του πουκαμισο,πηγε να το φερει απο την βαλιτσα του αλλα ηταν ελαφρως τσαλακωμενο η μητερα μου εκεινη την ωρα σιδερωνε και μας εβλεπε οπου προσφερθηκε να του σιδερωσει το πουκαμισο.
Δεν σταματησε εκει,θελησε να του δεσει και την γραβατα περιτεχνα.
Εκεινος με κοιταξε λιγακι απορημενος, εγω φυσικα τσαντιστηκα. Δεν αντεδρασα για να μην χαλασω την βραδια μας αλλα η αληθεια ειναι οτι μου εκατσε στραβα. Γενικως η μητερα μου ανακατευοταν παντου ακομα και στις σχεσεις μου με τις φιλες μου.
Μου ελεγε να μην τις κουβαλαω στο σπιτι, κριτικαρε αρνητικα και κοροιδευτικα το ντυσιμο τους τον τροπο που μιλουσαν τις αποκαλουσε οταν εφευγαν μαλακιδια, με ρωτουσε με μειονεκτικο στυλ και ελεγε αχ πως ανασαινουν ετσι? λες και θελουν να
κανουν σεξ.
Μην τις φερνεις στο σπιτι και τις βλεπει ο πατερας σου και αλλα τετοια κουλα. Ολα αυτα βεβαια ηταν αβασιμα και οτιδηποτε ελεγε καταλαβαινα πως βλεπει τις αλλες γυναικες ακομα και μενα την κορη της ανταγωνιστικα.
Ουτε με τις αδελφες της εχει καλες σχεσεις,το σοι της μητερας μου ειναι προβληματικο αναμεταξυ τους υπαρχει θεατρο,κρατανε τους τυπους και απο πισω ειναι το χαος.
Ο πατερας μου ηταν και ειναι στον κοσμο του. Εχει προηγουμενο γαμο οπου απεκτησε 2 γιους.
Τον παντρεψε η μανα του απο τα 18 του με μια μεγαλυτερη του γυναικα την Ελενη που ηταν 30.
Χωρισαν κακην κακως,αλλα ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν κρατησε επικοινωνια με τα παιδια του.
Μια φορα συναντηθηκαμε οταν ειμουν 15 χρονων και συμπαθησα παρα πολυ τα αδελφια μου και εκεινα
εμενα και τον αδελφο μου. Δεν τους ξαναειδα ποτε.