Originally Posted by
Kostas_14
Καλημέρα Μίλιβα και σε ευχαριστώ που συμμετέχεις.
Θα σου πω κατ'αρχήν που έχεις δίκιο και που άδικο (και είναι λογικό, επειδή δεν με ξέρετε). Έχεις δίκιο στο θέμα της σχέση που είχα κάνει, οκ μπορεί να ήταν η κοπέλα το θέμα και όχι η ίδια, η σχέση. Θα σου πω τώρα που έχεις άδικο, έχεις άδικο στο θέμα των στερεοτύπων. Δεν προχωράω με κάποιο στερεότυπο στο κεφάλι μου, είμαι αυτός που είμαι (καλός ή κακώς). Δεν αποδεικνύω σε καμία τίποτα, είμαι της άποψης, ότι αν ταιριάζουν δυο άνθρωποι ταιριάζουν, αν δεν ταιριάζουν τελειώνει εκεί το θέμα, όσον αφορά το ερωτικό.
Στο θέμα του "μάγκα" και του "φλώρου" τώρα, αν με έβλεπες Μίλιβα από κοντά, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν είναι "φλώρος", εκεί θα με είχες κατατάξει, χωρίς εγώ να το βλέπω αρνητικά. Είπαμε πως δεν αρέσουμε, όλοι σε όλους άλλωστε. Οπότε το "φλώρος" και το "μάγκας" είναι κάτι που το κολλάνε οι κοπέλες σαν ταμπέλα για έναν άνθρωπο στο μυαλό τους και όχι τόσο ο άντρας. Ο άντρας όσες ταμπέλες και να κολλήσει, πάντα θα έχει καλύτερο κριτήριο η κοπέλα και θα τον "ξεσκεπάσει", εννοώ με αυτό, πως όταν ένας φλώρος παίζει τον μάγκα, φαίνεται στα μάτια της κοπέλας ότι είναι φλώρος, ξανά λέω όμως όχι με την αρνητική χροιά.
Τώρα για να μιλήσω για εμένα, θα σου πω πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου "μοντέλο", δεν έχω την σουπερ ουαου εξωτερική εμφάνιση, κάτι που με ενοχλούσε πιο παλιά. Ξέρω όμως τον εαυτό μου και του έχω εμπιστοσύνη, έχω αυτοπεποίθηση δεν κολλήσω δηλαδή, στο να προσεγγίσω μια κοπέλα, ακόμη και το να φάω χυλόπιτα και έχω φάει αρκετές. Παρ'όλα αυτά Μίλιβα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου, ένα τύπο για σχέση, τον θεωρώ λίγο πιο χύμα και ελεύθερο. Παρ'όλο που στην σχολή μου, είμαι οργανωτικός, παίρνω καλούς βαθμούς κλπ. εντούτοις, στην προσωπική μου ζωή είμαι χύμα. Κοιμάμαι αρκετά, βγαίνω έξω, βλέπω φουλ ταινίες και σειρές, μαζευόμαστε με τους φίλους κλπ. πράγματα που δεν κολλάει σε όλα αυτά μια κοπέλα, που εκ των πραγμάτων, θα έχει και κάποιες απαιτήσεις.
Το δεύτερο πράγμα είναι το οικονομικό, φοιτητής είμαι, δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια, οπότε θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η κοπέλα, να πάμε σε πιο καλά μέρη από αυτά που πάω κλπ. Βλέπω και κάποιους φίλους που έχουν σχέση και το χαίρομαι πραγματικά, αλλά ζορίζονται πολύ οικονομικά. Μπορεί και να πληρώνουν όλα εκείνοι για το οτιδήποτε (τραγικό)! Οπότε βλέπεις πως έχω ένα-δυο πράγματα στο μυαλό μου, που με απωθούν από μια σχέση.
Στο θέμα του friendzone, ίσως κάνω λάθος επιλογές με τις κοπέλες, μπορεί να φταίει και αυτό. Ο τρόπος επικοινωνίας με μια άγνωστη προς εμένα κοπέλα, είναι φιλικός, οι άντρες της παρέας εδώ, δεν το θεωρούν σωστό, όμως όσες φορές πήγα με ερωτικό ενδιαφέρων σε μια άγνωστη, ένιωθα σαν να ήμουν ο περίεργος και το έκοβα μόνος μου.
Στο θέμα της δέσμευσης σου απάντησα και πιο πάνω, εντάξει ίσως να είναι το λάθος μου αυτό που το λέω, όμως δεν θέλω να είμαι σαν και εκείνους, που λένε ότι είναι της σχέσης και καταλήγουν με την "σχέση" τους, να είναι σαν ξένοι. Μακριά και αγαπημένοι Μίλιβα, αυτό έχω εγώ στο κεφάλι μου και μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά αν δει τον Κωνσταντίνο, μια κοπέλα στην καθημερινότητά του, θα φύγει από μόνη της. Οπότε κάνει ο καθένας την ζωή του, συνεχίζει να βγαίνει με τις παρέες του κλπ. και απλά περνάμε καλά, όταν βρισκόμαστε. Είναι κακό όλο αυτό Μίλιβα;