Originally Posted by
Kostas_14
Κοίτα γενικά είσαι αρκετά φοβισμένη, δεν λέω ότι δεν είναι κακό αυτό, καλό είναι να προσέχεις. Το πόσο έμπειρος είναι ο άλλος, άσε καλύτερα. Μπορεί ο "νυν" σου όπως λες, να είναι πιο παρθένος πεθαίνεις. Ένας έμπειρος, πραγματικά έμπειρος, ξέρει και από γυναικεία ψυχολογία, ξέρει τι αρέσει και τι δεν αρέσει σε μια γυναίκα, ξέρει πως να την κάνει να αισθανθεί καλά μαζί του, να φτιάξει δηλαδή όπως λέω, ένα κλίμα οικειότητας.
Το ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα ο τυπάς, ούτε πως νιώθεις, ούτε τα άγχη σου κλπ. αυτό δεν λέγεται εμπειρία. Το να έχει πηδήξει σου λέω εγώ ένα παράδειγμα, 5 γυναίκες (γιατί αν μιλήσει κανείς για παραπάνω, είναι ψέμα), δεν τον κάνει και έμπειρο, ακόμη ούτε σεξουαλικά έμπειρο τον κάνει.
Ο σεξουαλικά έμπειρος, είναι εκείνος που δεν κάνει απλά σεξ, αλλά δοκιμάζει και διάφορες στάσεις, πέρα του παραδοσιακού (στα 4 και ιεραποστολικό), ο συναισθηματικά έμπειρος, είναι εκείνος που προανέφερα, που γνωρίζει πάνω κάτω πότε μια γυναίκα είναι καλά και πότε δεν είναι. Ο συνδυασμός των δυο αυτών, λέγεται "εμπειρία".
Ανέφερες ένα παράδειγμα με την γυναικολόγο σου, πραγματικά σαν γιατρός είναι για τον (πεο), αν ισχύουν όλα αυτά και σηκώνει και καταγγελία κιόλας. Όσον αφορά για τις γυναίκες, δεν είσαι η μοναδική κοπέλα, που θαυμάζει τις όμορφες κοπέλες. Σχεδόν όλες το κάνουν, αλλά δεν το λένε. Θαυμάζουν το ωραίο σε μια άλλη κοπέλα, το μπούστο, τα οπίσθια, την έλξη που δημιουργεί στους άντρες και πολλά άλλα. Δεν σκέφτονται μόνο τους άντρες οι κοπέλες...
Δεν ξέρω πάντως γιατί δεν νιώθεις καλά με την διαδικασία του αυνανισμού. Κάπου το ανέφερες αυτό αν θυμάμαι καλά. Γι'αυτό πήγες και στην γυναικολόγο. Δεν ξέρω γιατί αγχώνεσαι τόσο με αυτό το θέμα.
Σου ξανά υπενθυμίζω, πως δεν χρειάζεται να ζεις σε έναν κόσμο πλασμένο με ψέμα, ώστε να έχουν όλοι μια πολύ καλή εικόνα για εσένα. Από αυτά που μας λες, είσαι μια φυσιολογική κοπέλα, όπως όλες, με μια χαρά χαρακτήρα, αλλά το περιβάλλον που μεγάλωσες και μεγαλώνεις, σου έχει μεταδώσει πολλά κόμπλεξ. Με αποτέλεσμα να αναγκάζεσαι να λες ψέματα σε όλους, για να μην χαλάσει η εικόνα που έχουν εκείνοι, για εσένα.
Εγώ εκεί μένω περισσότερο, σε αυτό το κομμάτι. Όλα τα άλλα πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν. Είσαι μια ελεύθερη κοπέλα και για εμένα ο συγκεκριμένος "νυν" δεν σου ταιριάζει, ούτε και η λεγόμενη "φίλη" σου. Δεν νιώθεις καλά με εκείνους και συνέχεια συμβιβάζεσαι.
Ζήσε την ζωή σου, όπως εσύ επιθυμείς, αρκεί να υπάρχει και κάποιο μέτρο. Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα είναι το περιβάλλον σου...