Quote:
Originally posted by dilias
καλήμέρα σας και ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη για τον χρόνο σας.
μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατι νομίζω αν κάποιος διαβάσει θα καταλάβει πολλά για μένα οπότε αρχίζω.
είμαι παντρεμένος εδω και 1 χρόνο περίπου,μετά από μία φυσιολογική σχέση 8 ετών που κατέληξε σε γάμο.ειμαι 31 στα 32.
γενίκα εχώ μια γυναίκα που θα την περιέγραφα με μιά λέξη μοναδικη.στην παρέα μας όπως νομίζω και σε οποιαδήποτε παρεα υπάρχει μια πολύ ομορφη γυναικα απο αυτές που τις βλέπεις και λες οτι έιναι \'\'ιδανικές για σεξ\'\'.
δεν υπαρχουν γυναικες μοναδικες για σεξ η μοναδικες για κατι.
Αυτος ειναι ενας μυθος που επεσες θυμα του.
είναι όμως και σε σχεση με εναν παρα πολυ καλό μου φίλο.συμμαθητη από το σχολειο.τρία χρονια περίπου την ήξερα.αυτο λοιπόν το ζευγάρι ΄μετά το καλόκαίρι χώρισε ή καλύτερα είναι εν διαστάση.μετά αρχισε να επικοινώνει με την γυναικα μου.εγω δεν είχα μπει καθόλου στο τρυπάκι για κανα διμήνο περίπου μεχρι που μια κυριακή ,αρχες δεκέμβρίου,την συναντησα σπίτι μου όπου είχε έρθει να δει την γυναικα μου.Τις είπα κάποια πράγματα στο φιλικό και όταν εφυγε ήταν σχετικά ανακουφισμένη.
ανακουφισμενη για τι ακριβως?
εδω πρεπει να πω δυο σημαντικα΄στοιχεια.α)εχω κάνει ψχοθεραπεια 6 χρόνια
για πιο λογο?
αν θες λες βεβαια.
και β)η γυναικα μου ειναι ψυχολόγος.
αυτο ειναι και κακο και καλο.
το ίδιο βραδυ μου εστειλε ενα μηνυμα,εγω ουτε το κινητό της είχα, στο οποίο μου έλεγε ΄φανταζομαι ο΄τι ειναι πόλυ δύσκολο,εισαι πραγματικός φίλος΄΄αυτα ήταν τα λόγια της.τότε θεώρησα ότι καλυτερα θα ήταν να μην το πω στην γυναίκα μου.και το θεώρησα γιατι όπως είπα και παραπάνω είναι μια γυναικα για sex φαινομενικά ιδανική.
και ο μυθος συνεχιζετε....
από μεκείνη την ήμερα ξεκίνησε ενα ΄λισβερίση κυρίως με μηνύματα αλλά και δύο κρυφες συναντήσεις.
για πιο λογο κρυφες???
απο εδω και περα αρχιζεις και εχεις προβλημα.
η πρώτη ήταν εντελώς φιλική(οχι άπό μέρους μου) αλλά η δευτερή εγινε πριν 3 βδόμαδες στο σπίτι μου κρυφα και κατέληξε σε ένα από αυτα που λεμε ΄΄χαμουρεμα΄΄.δεν ολοκλήρωθικέ δηλαδη η φάση.
οκ, μια χαρα το πηγατε, εφοσον σας αρεσε....
ομολογω ότι από την επόμενη μέρα αν και το επίδιώξα δεν συναντηθήκαμε.εγώ την δάγκωσα την λαμαρίνα κυρίως γιατι και αυ΄τη με κράταγε ζεστο.
γραφεις πολλα για την περαστικη, αλλα για την μονιμη πολυ ελαχιστα...
Ζεστη η περαστικη, η μονιμη τι κανει??? παγωμαρα???
με τα μηνύματα της εδειχνε ότι ναι μεν δεν θέλει να γίνει κατι παραπάνω αλλά από την αλλη ολο επικοινωνουσε μαζίμου.
αρχιζε ενα ενδιαφερον παιχνιδι δηλαδη....
απορω γιατι δεν τα ειπες ολα αυτα ομως για να μην βρεθεις εκει που εφτασες.
εγω πα΄ντα διέγραφα το κινητό της και όλα τα μηνύματα τα από παντου αλλά αυτή παντα καθε 2 μέρες μου έστελνε και εγώ απάντουσα.
προσπαθησες να ξορκισεις το κακο αλα αυτο τιποτα ετσι??
γενικα΄απαντούσα πολυ ερωτικα.ωσπου χτες ηρθε ο φιλος μου σπίτι και μου την είπε για τα μηνύματα και οτι θα έπρεπε να ντρέπομαι και αλλα διαφορα.
πες του μιση ντροπη δικη μου και μιση της δικιας σου.
Απο ντροπες αλλο τιποτα.
Αμε στο καλο πες του τωρα και μην με μπλεκετε με τα προσωπικα σας.
εγώ σκεφτικα ότι θα ήταν καλύτερο να το πω στην γυναικα μου καιπήγα να την βρώ αλλα με σταματησαν 2 φιλοι μου που ξέρουν την περίπτωση(ο ενας είναι στην παρέα) και μου είπαν να μην το κάνω.
το βλεπεις σωστο αυτο??
Εχετε κανει μια ατυπη τετραδα, οπου ολοι ξερουν πλην της γυναικας σου???
επίσης μιλήσα με μυνήματα με τον φιλο μου και με αυτην και οι 2 μου είπαν οτι δεν πρόκειται να το πουν ποτε κολλήσα και δεν τις το πα.
το ποτε ειναι σχετικο.
Αν στραβωσει κατι (οπου και οπως) ετοιμασου να φας αυτη την χλαπατσα.
Περισσοτερο σε εκβιασμο μου ακουγεται.
χώρις αυτο να σημαίνει ότι δεν το έχω ακόμα στο μυαλό μου.
και σε κοβω να βασανιζεσαι αρκετα με αυτο, φορτωθηκες ενα αγχος το διχως αλλο.
τελειώνοντας και για να μην σας κουραζω θα σας πώ τρία ελαφρυντικά μου και μετά με δικάζεται
οποιος θελει να δικασει ας κοιταξει την καμπουρα του πρωτα ποσο στραβια ειναι, ας κανει τις μετρησεις και να επανελθει.
α)σε όλο αυτο το διαστημα προσπαθουσα να τα ξαναφτιάξουν λεγοντας και στους 2 τα καλυτερα για τον άλλον .
οποιος μπλεκει με τα πιτουρα.... γινεται καλαμποκι.
β)θεωρω ότι η γκόμενα ηθελε να τιμωρήσει καποιόν και βρήκε εμενα που ο φιλος μου θεωρουσε ότι έχω πολυ καλη σχέση.αυτος είχε ζητήσει να χώρισουν και με εβαλα σε τρελλη λούμπα όπου βέβαια έπεσα σαν ποντίκι στην φάκα και αυτό κατι λέει
η γκομενα σε χρησιμοποιησε σαν δολωμα για να στραβωσει ο τυπος της, να ζηλεψει και να ισιωσει καπως.
γ)από την πρώτη κυριακή η γυναικα μου μου είπε με το σχεδόν αλάθητο ενστικτο της σε τετοια θέματα οτι αυτη επιδιώκει σχέση μαζί της για να βλέπει εμένα.γενικα νομίζω ότι ήταν μια πάρα πολυ ευκόλη για την φαη που καναμε.όλα οδηγουσαν με μαθηματική ακρίβεια ότι εκει θα καταληξουμε.οχι όμως στα υπόλοιπα.και αυτο βεβαια
καλα οχι τοσο μαθηματικη ακριβεια.
Αυτη απλωνει χερι και εσυ αρπαζεις??
ολα τοσο ρυθμισμενα ειναι?
συγνώμη και πάλι για το χρόνο σας αλλά δεν θέλω με τιποτα να το μαθει η γυναικα μου και να με χώρισει.
αυτο δεν ειναι σιγουρο.