-
chat
διμιουργησα αυτοτο το topic επειδη λειπει το επισημο chat.αυτο το topic θα λειτουργει οπως μιλαμε στο messenger π.χ η σε ενα chat.μπορει ο καθενας να λεει πως περασε την μερα του τι διαθεση εχει να σχολιαζουμε διαφορα γενικα ο καθενας να γραφει οτι θελει.ας το εγγενιασω λεγοντας οτι η μερα μου πηγε ψιλοκαλα πηγα λιγο δουλεια το πρωι καφεδακι και τωρα ακουο τραγουδια συγκεκριμενα νοτη ως γνωστον.ας ελπισω αυριο να ειναι μια διαφορετικη καλυτερη μερα.ο θεος του κοσμου να μας εχει καλα
-
Καλησπέρα,
εγώ πάλι σήμερα είχα πάλι κρίση άγχους (αυτές οι πεταλούδες που δεν λένε να φύγουν) γιατί σκέφτηκα το μάτι μου που έχει πίεση και έκανα πάλι σενάρια για το τι μπορεί να φταίει. Ε, έφαγα ένα δίωρο στο νετ, ευτυχώς μετά ξεχάστηκα γιατί πήγα να στολίσω το μαγαζί που δουλεύω, συγχίστηκα με τα αφεντικά (μα να θέλουν να με ντυσουν χανουμάκι αύριο το βράδυ?? Δεν μου αρέσουν οι απόκριεεεεεεες!! ) :P, ε και τώρα αράζω και βλέπω ταινιούλα...
Τι καλά, να σηκώνεσαι και η μέρα σου να πηγαίνει καλά... Κάθε μέρα έτσι να ναι!!
-
-
Χεχ, καλή απορία. Λοιπόν. Το πρωί δουλεύει ως καφέ. Το βραδάκι γίνεται μπαράκι εκτός από παρασκευή-σάββατο που το κάνουμε live-ρεμπετάδικο και την κυριακή παίζουμε έντεχνο!! Απ\'όλα δηλαδή!! :D
-
παντως μπορεις και δουλευεις.εγω παλι εχει ο πατερας μου λογιστικο γρεαφειο και παω οποτε ειμαι καλα.δηλαδη ποτε!!
-
Κακώς! Εμένα η δουλειά με βοηθάει και ξεχνιέμαι!! Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ όλη μέρα \"πονάω\" μπορεί να περάσουν και δυο και τρεις ώρες και να το έχω ξεχάσει εντελώς!!
Βέβαια άλλο το μπαρ και άλλο το λογιστικό γραφείο φαντάζομαι... Εσύ αν δεν είσαι καλά ίσως να κάνεις κάποιο μεγάλο λάθος, ακόμα και για σένα, αν το δεις, να πρέπει να φας όλη σου τη μέρα να το διορθώσεις. Εγώ το πολύ πολύ να βάλω τόνικ αντί για λεμονι στο τζιν και λευκό χύμα αντί για ροζέ!! :P
-
ο doctor μου λεει να παω δουλεια εχει φαγωθει δεν ξερω.ισως να πρεπει να προσπαθησω παραπανω.ασχετο..ποια ταινια βλεπεις?
-
Να πας και βέβαια να πας!!
Βλέπω το \"breathing room\"
-
καινουρια ταινια?τι ειναι κοινωνικη?
-
Αν ξέρεις το battle royal, είναι κάτι παρόμοιο...
Είναι ένα \"παιχνίδι\" με ανθρώπους που κερδίζει όποιος μείνει ζωντανός!!
-
α ναι το εχω δει αυτο.τελευαι ταινια που ειδα ειναι το wrestler με τον mickey roorke.o ανθρωπος κανει resiltal.στην προτεινω να την κατεβασεις.
-
Eιναι το τριτο τοπικ που ανοιγει με αυτο το σκεπτικο. Για να δουμε ποσο θα αντεξει;)
-
α σορυ δεν το ηξερα.ας ελπισουμε οτι θα αντεξει ξερω γω?
-
Εμπιστεύομαι την κρίση σου! Το έβαλα ήδη!! :D
-
μολις την δεις να μου πεις την αποψη σου.ο roorke παντως σε αυτην την ταινια παει για oscar
-
http://www.youtube.com/watch?v=61-GFxjTyV0.το τραιλερ της ταινιας
-
Ναι ναι θα την δω και θα σου πω!Πάντως και αυτή καλή είναι που βλέπω τώρα..
Πώς και αυπνίες όμως?
-
βαριεμαι ακομα και να κοιμιθω το πιστευεις?γενικα βαριεμαι...
-
-
Καμιά βόλτα? Να δεις και λίγο κόσμο? Μένεις επαρχία ή σε μεγάλη πόλη? Κρίμα να μένεις μέσα :(
-
kgana, έλα στην παρέα μας... Σα νυχτερινό μπαράκι είμαστε :P
Να σας βάλω κανα ποτάκι να πείτε τον πόνο σας στην barwoman??? :P
-
εμενα jack daniels.το αγαπημενο μου ποτο.με ενα παγακι παρακαλω
-
-
Φυσικά με ένα πάγο! Πιο πολύ χαλάει! Χαίρομαι, ωραία επιλογή!! :D
Κάτσε να βγάλω και κανα ξηρό, γιατί μόλις έφαγα μια σακούλα φυστίκια!!! :P
-
Έφτασε και το τζιν!!
Τα μηνυματα μας τα γράφουμε ταυτόχρονα και τα βλέπω αφού έχω απαντήσει!! :P
Αλλά η ερώτηση πάει και σε εσένα!
Και γιατί δεν κάνουμε παρέες ε? :(
-
εγω μενω βολο.αληθεια που ειναι ολοι γιατι δεν συμετεχουν στην παρεα μας?jin tonic κορυφαιο ποτο
-
-
-
Μάλλον δεν μας έχουν δει ακόμα...
Εγώ παιδιά το τζιν δεν το μπορώ με τίποτα...Μετά από ένα γερό μεθύσι πριν χρόνια, δεν το ξανάβαλα στο στόμα μου!!
Κρίμα είναι, ρε παιδιά, να μαστε όλο μέσα όμως....
-
οχι βρε μην ανησυχεις.και αμα σε καταλαβει τι εγινε πες του ¨υπαρχει κανενα προβλημα?
-
Άσε που αν σε καταλάβει κανείς, σημαίνει ότι είναι κι αυτός εδώ.... χεχε
-
παντως το θεμα εξοδος ειναι πονεμενη ιστορια
-
-
Εγώ κατ\'επιλογή μου, όχι.
Είμαι μεγάλη ιστορία εγώ και θα σας κάνω να βαρεθείτε. Αλλά είμαι σπίτι με τον καλό μου και αράζουμε...
-
παλι καλα εσυ εχεις και καπιον.εγω παιδια τιποτα.εχω φιλους καλους αλλα δεν βγαινω
-
Εμένα όλοι οι φίλοι μου είναι Αθήνα... Αρκετά μακριά μου.. Και ενώ παλιότερα έκανα πολύ εύκολα φιλίες, τώρα τελευταία έχω γίνει πολύ δύσκολη σε αυτό. Και προτιμώ αν θέλω να δω κόσμο και να πω καμιά βλακεία να περάσω από το μαγαζί που όλο και κάποιος θα ναι εκεί που τον ξέρω και θα έχει όρεξη για δυο σαχλαμάρες. Αλλά και η Ξάνθη δεν σε εμπνέει για έξοδο, δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!
-
και ο βολος οχι πολλα πραγματα.αλλα σιγουρα ειναι κατ επιλογη μου να μην βγαινω.α ρε τι θημηθηκα τωρα jack daniels.ποσο καιρο εχω να πιω.qya
-
-
-
oxi φιλοι μου λενε να βγαινω σημρα μαλιστα με πηραν και τηλ.να βγω αλλα δεν ξερω ρε γμτ δεν εχω διαθεση.δουλεια παω οποτε θυμαμαι