Originally Posted by
Antonis8
Ψυχολογικά είμαι πολυ καλύτερα,δεν είχα κάποια κρίση πανικου εδώ και πολυ καιρό και η αλλαγή περιβάλλοντος με έχει βοηθήσει αρκετά. Κοιμαμαι οκταωρο χωρίς καποιο σκευασμα και τρωω καλύτερα.
Σωματικά δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλα, μονο η πιεση μου και ο αιματοκριτης μου έφτιαξαν καπως γιατι ανεβηκαν ελαφρως.Η ορθοστατικη είναι στα ίδια, απλως το διαχειριζομαι καλύτερα. Μου έγραψαν χαπια, αλλά επειδη κοιμαμαι στο ξενοδοχείο και δεν χρειάζεται να μετακινουμαι τις ώρες που έχει πολλη ζέστη για να ερθω στη δουλειά,δεν τα ξεκίνησα ακόμα. Το στομάχι μου επίσης δεν είναι καλά, είχα έξαρση της οισοφαγιτιδας, αλλά προς το παρον κάνω συντηριτικη θεραπεια μέχρι να περασει η σεζόν και οι ζεστές για να κάνω την γαστροσκοπηση που θέλει ο γιατρός.
Εχω πρησμενους λεμφαδένες και εβγαλα και μια κύστη στο κρανιο, μπορει όλα να οφείλονται στον αυχένα,δεν το εψαξα, με ενοχλεί μυοσκελετικα αλλά κάνω υπομονη. Εχω επίσης φλεγμονή στον αντίχειρα και φοραω ναρθηκακι για τωρα, πρηστηκε μια φλέβα εσωτερικά. Ολα αυτά είναι ίσως λόγω του lyme,ακόμα βέβαια δεν έκανα τις εξετάσεις για να ξέρουμε σίγουρα. Τελειωσα ωστοσο την αγωγή μου.
Εσύ πώς τα πας;