.............
Printable View
.............
Καταρχάς από τη στιγμή που γράφεις ανώνυμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως το δει κάποιος ή σε αναγνωρίσουν. Ξέρεις πόσες ιστορίες γράφονται εδώ μέσα καθημερινά; και πόσα τέτοια γίνονται; εξάλλου δεν λες και κάτι αποκαλυπτικό που σε εκθέτει.
Μάλλον ο περίγυρος του τον επηρέασε περισσότερο από όσο λέει. Εάν δηλαδή οι γονείς και λοιποί συγγενείς που τον ξέρουν καλά, δεν ήταν σύμφωνοι με τη νέα του σχέση και τη διάλυση του γάμου του, ίσως κατάφεραν να τον πάνε με τα νερά τους και να τον κάνουν να το ξανασκεφτεί.
Πιστεύω ότι οντως υπήρξε κάτι σοβαρό μεταξύ σας. Από τη στιγμή που λες μάλιστα,ότι τα λόγια του τα συνόδευε και με πράξεις. Ίσως να μην ήταν έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη όμως. Ίσως να ήρθε αντιμέτωπος με όλη αυτή την αναστάτωση, με την υστερία της πρώην του,με την έντονη δυσαρέσκεια των δικών του. Και κόλλωσε.
Το διάστημα που εκτυλίχθηκε το ειδύλλιο σας είναι μικρό. Πολύ μικρό και σύντομο για να πάρει κάποιος τόσο σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή του, να διαλύσει τον γάμο του και να ζήσει με έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν τον ξέρει καλά καλά,που δεν τον έχει δοκιμάσει,που δεν έχει ζήσει μαζί του ένα εύλογο διάστημα για να δει εάν του κάνει ή όχι. Παρασύρθηκατε και οι δύο από το συναίσθημα χωρίς να επιβεβαιώσετε εάν όντως στη πράξη, μπορείτε να ζήσετε μαζί. Ακόμα και εσύ λες ότι έκανες βιαστικές κινήσεις.
Πάνω σε αυτό μπορεί να πάτησαν και οι δικοί του,και τον έκαναν να το ξανασκεφτεί.
Καλημέρα.
ε, ΦΥΣΙΚΑ και βιάστηκες αν βάσισες τις αποφάσεις σου σε μία γνωριμία των 2 μηνών!!! διότι δεν είναι σχέση να τσιλιμπουρδίζετε στο τηλέφωνο και να πιείτε 2 καφεδες.. οι σχέσεις γίνονται όταν πραγματικά είσαι με τον άλλον.
μας μπερδεύεις λίγο.
ενώ μας είπες ότι χωρίσατε γιατί θα χωρίζατε έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν πήγαιναν καλά οι γάμοι σας, μετά μας λες ότι εκείνος σε πίεσε να χωρίσεις επειδή σου είπε ότι σε βλέπει σοβαρά... μα τι σοβαρά να σε βλέπει, που μέχρι να χωρίσετε ούτε σεξ δεν είχατε κάνει, δεν ξέρατε καν πως θα είστε μαζί!!! κι επειδή σου είπε ότι σε βλέπει σοβαρά ένας κατ' ουσίαν άγνωστος, εσύ με τα σωστά σου βάσισες κάτι στην δήλωση αυτή;;
ε, πράγματι, αν κάνει τέτοιες δηλώσεις χωρίς να έχετε σχεδόν τίποτε, όπως το είπε, έτσι το ξείπε...
άλλο θέμα το αν τον θέλεις και ΑΛΛΟ θέμα το αν φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνη σου. εσύ είπες ότι χώρισες επειδή δεν ήσουν καλά στον γάμο σου. τελικά χώρισες επειδή βασίστηκες ότι θα είσαι μαζί του;
τι χωρισμό κάνατε με τους πρώην; πήρατε διαζύγιο, η απλά φύγατε από το σπίτι με μελλοντικό σκοπό να πάρετε διαζύγια;;; γιατί η "διάσταση", δεν είναι καθόλου διαζύγιο και ξεγίνεται, ανά πάσα στιγμή..
έκανες μεγάλο λάθος να του ζητήσεις να μην επικοινωνεί με τον περίγυρο του. γιατί να το κάνει; δεν φύτρωσε ο άνθρωπος, επειδή βρεθήκατε.. έχει κάποιους κοντινούς ανθρώπους, φίλους, συγγενείς. με την πρόθεση σου αυτή, λυπάμαι, αλλά δείχνεις να θέλεις να αναλάβεις εσύ τον ρόλο της πρώην του, στον χειρισμό του...
τι θα πει να μην τον επηρεάζουν;;; γιατί να μην τον επηρρεάζουν αν τους έχει επιλέξει εκείνος σαν περιβάλλον του;
θέλεις να τον αποκόψεις από παντού, μην αλλάξει γνώμη;;
αν αλλάξει γνώμη, σημαίνει ή ότι έκανε λάθος, ΄η ότι είναι ασταθής.
και στις δύο περιπτώσεις, δεν δείχνει κάτι ότι πρέπει να είστε μαζί...
είχατε παιδιά στους γάμους σας;; και τι απέγιναν; έμειναν με τον άλλον γονέα;
νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνεις τίποτε απολύτως. να ασχοληθείς με την ζωή σου, να οργανώσεις το που, πως θα ζήσεις κλπ και το αν θα ξαναπροκύψει θέμα μαζί του, θα φανεί στο μέλλον. τι να κυνηγήσεις εφόσον στο ξέκοψε;; να τον παρακαλέσεις δλδ; τι ακριβώς να κάνεις; φυσικά και όχι!
υ.γ. δεν μας λες και ποιά είναι τα τόσα αρνητικά έβλεπαν οι φίλες σου από πρίν.
Remedy Δεν μπορω να ποκαλυψω παραπανω, φοβαμαι, αλλα δεν ειναι οπως τα λες!
Εχεις δικιο οπως το βλεπεις!
Αλλα δεν του ειπα να ξεκοψει! Του ειπα οτι ειναι περιεργη κατασταση με αυτον τον περιγυρο, φοβαμαι να πω παραπανω...δεν ειναι ακριβως φιλοι αυτοι που αναφερω ουτε οικογενεια του! Ειναι καποιοι ανθρωποι που τον επηρεαζουν πολυ κ ειναι περιγυρος της γυναικας του, απο εκει τους ξερει. Κ αυτοι κ πριν με γνωρισει ολοι μαζι ειχαν ενα στενο κλοιο γυρω του.
Η κατασταση με τη γυναικα του ηταν τρελη μιλαμε για μια σχεση χωρις καμια προοπτικη δεν ειχε καμια ζωη μαζι της.
Αν σας ελεγα λεπτομερειες θα καταλαβαινατε.
Σκεφτειτε ο δικος του περιγυρος χαρηκε με μενα γτ ειπαν "επιτελους σωθηκε" εν συντομια.
Δεν ηθελα να τον χειριστω σε καμια περιπτωση με τπτ ποτε δε θα το εκανα αυτο σε κανεναν!
Το εγραψα δεν εχουμε παιδια!
Δεν πηραμε διαζυγιο ισχυει κανενας απο τους 2 αλλα κ οι 2 το συζητησαμε να ξεκινσηει η διαδικασια!
Η σχεση η δικη μου δεν ηταν καλη. Απλα με τη γνωριμια του ειδα τι μπορω να εχω κ οτι υπαρχει κατι καλυτερο. (Ετσι νομιζα)
Θα χωριζα ετσι κ αλλιως πηγαινε προς τα εκει ειχε καταντησει η σχεση αδερφικη και συμβατικη.
Απλα με το νεο προσωπο μπηκα στη διαδικασια πιο γρηγορα.
Τα αρνητικα που εβλεπαν οι φιλες μου ειναι οτι καπως αυτος με ειχε "αρπαξει" να το πω κ ηταν κτητικος κ προσπαθουσε να με κανει να πιστεψω οτι ειναι ο ιδανικος κ τους φαινοταν περιεργο που ειχα ψιλοχαθει κ φαινομουν συνεχεια σαν να ηθελα να τον ικανοποιησω κ να βαλω πισω τον εαυτο μου.
Ομως εβλεπαν οτι μου φερεται κ καλα αλλα ανησυχουσαν για το μελλον οτι ισως δεν ειναι αυτο που φαινεται κ με εχει πολυ σε στενο κλοιο αργοτερα.
Meditation thanks!
"Οι δικοι του" χαρηκαν με μενα...ηθελαν να ξεφυγει απο την αλλη κατασταση!
Οντως παντως βιαστηκαμε τελικα, κ μαλλον κολλωσε αυτο εγινε μαλλον...
Απλα κ εγω λεω κριμα που ηρθαν ετσι τα πραγματα ... αυτο
Η προηγουμενη πηγε με 15 αντρεσ γτ ηταν ησυχη εσυ κανε τουσ 30 που εισαι καταπιεσμενη
Αφου υπαρχει ο τριμαλακασ γτ να εχουμε τον απλο μαλακα
Παιδια εχετε παρεξηγησει ...
Δν υπαρχει θεμα οτι εγω του ειπα να κανει κατι η οχι
Εχει πολυ σοβαρα θεματα με αυτους που σας λεω πολυ σοβαρα ομως... δεν ειναι ακριβως φιλοι του ή οικογενεια...κ εμπλεκεται πολυ η γυναικα του σε αυτο κ τον εχουν καπως εκμεταλλευτει τωρα καποια χρονια.
Εγω δεν βασιστηκα πανω του σε τπτ πρακτικα elis αν εννοεις αυτο...
Περα απο συναισθηματικα...
Marilove συγνωμη ειναι σεξιστικο αλλα οποιοσ σασ πηρε σοβαρα κατεληξε στο ψυχειατριο
Πλακα σου κανω εχω 3 κορεσ ουτε να μιλησω δε με αφηνουν κ τα λεω εδω
εννοεις σου φαινεται τρελο και τι καθομαστε κ ασχολουμαστε?
Σωστο απο τη μερια σου
Αλλα γενικα δεν ασχολουμαστε με το σεξ εδω... δεν εχει σημασια
Ειχα πιστεψει οτι αυτο ειναι κατι που σου τυχαινει 1 φορα...
Κ δεν θα σου ξανατυχει κ ζηστο ... κ επειδη φαινοταν οτι κανει πραξεις οτι ελεγε, ως ενα σημειο τελικα, το πιστεψα πολυ πιο εντονα κ εκανα ονειρα!
Παππουσ ειμαι δεν ειμαι στην ηλικια σου
Παιδια χωρισα γτ δεν ημουν καλα στη σχεση μου , η γνωριμια αυτη με εκανε να μη θελω κ να προσπαθησω να σωσω τη σχεση που ειχα.
μα αν δεν θελεις να τον χειριστείς, γιατι του απαγορευσες επικοινωνιες; χαζος ειναι; δεν μπορει να κρινει τι του λενε κι αν πρεπει να τους ακουσει;
την οποία κατάσταση με την γυναίκα του όμως, εσύ την ήξερες μέσω εκείνου...
δεν φαντάζομαι να μιλούσες στο τηλέφωνο και με την γυναίκα του...
ε τι να πω; ότι μπορεί να είναι μια απο τις συνηθισμένες ιστορίες τύπου " η γυναίκα μου είναι μία μέγαιρα που μου πίνει το αίμα με το καλαμάκι";;
χωρίς διαζύγιο δεν υπάρχει χωρισμός αγαπητή μου, κι αν είμαι καχύποπτη, μπορώ να σκεφτώ ότι έφυγε απο το σπίτι ενθουσιασμένος μαζί σου για να σε ρίξει στο κρεβάτι, γιατί αν μέχρι τότε δεν είχατε κάνει σεξ, δεν το πιστεύω με την καμία ότι ήταν κοινή σας απόφαση, αλλά πιστεύω ότι ήταν δική σου απόφαση...
δεν λέω ότι όλα ήταν ωραία και καλά στον γάμο του, όχι. λέω ότι όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει. δεν αλλάζει γνώμη απο κανένα "περιβάλλον", εκτος αν εννοείς οτι είναι περιορισμένης ευθύνης ή βαριά άρρωστος, οπότε αυτό που χρειάζεται ειναι γιατρός και ψυχοθεραπεία και όχι μια νέα σχέση..
και εννοείται ότι αυτά που έβλεπαν οι φίλες σου, ήταν επίσης ανησυχητικά..
....
Οχι μονο απο αυτα που μου ελεγε, τα ειδα κ αλλιως γτ ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περιεργη η κατασταση με τη γυναικα του ... πολυ
Δεν ηταν θεμα μεγαιρας απλα... νομιζω ειναι κατι περιεργο κ εχει εξαρτηση ...
Δεν το εκανε για να με ριξει στο κρεβατι σγρα.
Το ξερω αυτο.
Εκανε πολλα για μενα παρα το μικρο διαστημα...
Τουλαχιστον ετσι πιστευω ...
Κοινη μας τι εννοεις?
Κοινη μας ηταν να προχωρησουμε σε αυτο που καναμε...
Δεν ηταν μονο δικη μου , αν καποιος κιολας πιεσε πιο πολυ καταστασεις ειναι εκεινος
Αλλαζει γνωμη εκεινος απο το περιβαλλον ... γτ ειναι μια ψιλοαρρωστη κατασταση αυτη ...
Αλλα οντως δεν ειναι πολυ καλα κ προσπαθει κ αυτος να το δουλεψει για να ξεφυγει απο εκει...
εννοω οτι δεν πιστευω οτι ηταν κοινη σας αποφαση να μην κανετε σεξ πριν φυγετε απ τα σπιτια σας.
πιστευω οτι εκεινος ηθελε εξ αρχης να κανετε σεξ.
μπορει να ειχε ενθουσιαστει. οι ανδρες ειναι πολυ πιο διεκδικητικοι πριν το σεξ. μετα το σεξ να μετρας πως συμπεριφερονται..
μα και πολυ περιεργη να ηταν η κατασταση με την γυναικα του, και να εχει εξαρτηση, εσυ τι εισαι; ψυχοθεραπευτης του;
δεν μπορεις να του κοψεις τις επικοινωνιες για να "θεραπυτει" απο καποια εξαρτηση.
ελευθερος ειναι να μιλαει με οποιον θελει για να παρει τις αποφασεις του.
αν χρειαζεται ψυχοθεραπεια, να παει να την κανει.
δεν μπορεις να αναλαβεις εσυ την θεση του ψυχοθεραπευτη του, τωρα που εφυγε απ την γυναικα του.
εσυ εχεις μια ισοτιμη σχεση μαζι του. δεν εισαι ουτε ασθενης, ουτε γιατρος.
αν δεν θελει να συνεχισετε, δεν θελει.
δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο.
το "πολλα για σενα για το μικρο διαστημα" δεν λεει τπτ. μπορει να λεει και ασχημα πραγματα, πχ οτι ειναι ασταθης, κυκλοθυμικος.. αυτο που λεει κατι ειναι να σε θελει και στην συνεχεια. οχι για 2 μηνες...
Συμφωνω,
Δεν του ειπα να κοψει ... του ειπα να το ξανασκεφτει τι γινεται εκει περα...
Αυτο ...
Ειναι τρελη η ιστορια εκει , φοβαμαι να το γραψω κιολας ... μη το ψαξουν κ το δουν δεν ξερω ...
Οντως με εβλεπε καπως σαν ψυχοθεραπευτη ... αυτο ειχε αναγκη μαλλον , παει ομως κ σε γιατρο τωρα...
Το αποφασισε για να προσπαθησει να ξεκοψει απο εκει κ να βοηθησει κ εμας να βγει σε καλο μου ειπε...
Για το σεξ βασικα το πιστευω αυτο που σου λεω δεν το θεωρει τοσο σημαντικο κομματι ... βεβαια ενταξει οντως σαν αντρας μπορει να φερθηκε ετσι κ εγω να λεω ρομαντισμους τωρα...
Απλα μου κανει εντυπωση που δε θελει να συνεχισουμε μαχαιρι...
Δεν θα κανω κατι γι αυτο το ξερω δεν θα τον διεκδικησω δεν εχει νοημα κ δεν ειναι κ σωστο
μα ειπες οτι του ειχες ζητησει να μην μιλαει μαζι τους. τι ειναι ; ανηλικο, και θα του λες με ποιον θα μιλαει;
κραταμε ενα καλο.
οτι πηγε σε ψυχοθεραπευτη.
ισως εκεινος τον βοηθησει να παει προς τις υγιεις καταστασεις στην ζωη του. ισως καταφερει να αντικαταστησει την ψυχοθεραπευτικη λειτουργια της γυναικας του (αλλα ΚΑΙ την δικη σου, αν επαιρνες κι εσυ αυτον τον ρολο) με αυτην του ειδικου κι ετσι να βλεπει πιο καθαρα και να παιρνει πιο ισορροπημενα αποφασεις για τον εαυτο του.
ξερεις καθολου την αποψη του ψυχ του για ολο το θεμα;
Ο άνθρωπος έχει ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, πιστεύω ότι για να του είπες να μη μιλάει με τον περίγυρο της γυναίκας του, κάτι θα ξέρεις, οπότε καλά έκανες. Όταν ξεκόβουμε από τον/την πρώην, ξεκόβουμε γενικώς, ειδικά αν το περιβάλλον είναι τοξικό. Το περιβάλλον αυτό ήταν λογικό να του βάζει λόγια, αφού ήταν φίλοι της πρώην του. Πάντως, επαναλαμβάνω, ένας άνθρωπος που ζει πολλές περίεργες καταστάσεις όπως καλή ώρα εκείνος, έχει πρόβλημα, έχει αδύναμο χαρακτήρα, δεν ξέρει να δίνει λύσεις, δεν είναι σταθερός και δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν τον θέλεις στη ζωή σου. Γλίτωσες. Οι ξένοι θα σου έλεγαν ότι you dodged a bullet. Ευτυχώς που δεν έχεις μείνει κι έγκυος από αυτόν, αυτό να λες.
εσυ το ειπες, δεν το εβγαλα απ το μυαλο μου...
γιατι να μην κανει παρεα μαζι τους; ενηλικος ειναι.
ειναι χειριστικο να του υποδεικνυεις με ποιους θα κανει παρεα, Ο, ΤΙ ρολο κι αν εχουν εκεινοι...
τι θα πει "τον εβαλαν κατω"; τον εδεσαν;
αν αναγνωριζεις οτι δεν εχει το ακαταλογιστο, δικαιωμα του να επηρεαστει απ οποιον θελει.
για εμενα το ρεζουμε ειναι οτι ειχατε μια ΠΑΡΑ πολυ συντομη γνωριμια για να εχεις τετοιες απαιτησεις σταθεροτητας κλπ.
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ.
αληθινα, δεν γνωριζεστε καθολου κι εσυ μας μιλας για υποσχεσεις για "σοβαρα"... μιλας για το οτι ησουν επιφυλακτικη "αρχικα" ενω τελικα αφεθηκες.. τι αρχικα και τελικα σε 2 μηνες σχεση;;;;;
νομιζω οτι κι εσυ πρεπει να δουλεψεις, οχι μονο εκεινος..
ναι, αλλα για την δικη σας συντομη σχεση τι λεει ο ψυχ;
οτι ενας ανθρωπος που ειναι εξαρτητικος και αντικαθιστα την μια χειριστικη γυναικα με την επομενη, ειναι σε θεση να κανει ισοτιμη σχεση σε αυτην την φαση, η απλα βρηκε την επομενη που θα τον χειριζεται;
δεν ειναι φως- φαναρι, οτι ειναι προβληματικο κι εκ μερους του κι εκ μερους σου να μιλατε για σοβαρες σχεσεις στους 2 μηνες που φυγατε τρεχοντας απο τους γαμους σας και να βασιστεις πανω σε τετοιες κουβεντες;
Βρε συ εξηγω το εξης, δεν απαιτησα κατι... προσπαθουσα να τον βοηθησω.. αν κ δεν ειναι η δουλεια μου οντως..
Ειναι περιεργη κατασταση .. δεν ειναι απλα φιλοι του...
Κ απλα του ειπα οτι δεν ειναι ωραιο κ να σκεφτει τι τους λεει κτλ
Πχ μου ειπε οτι δεν θελει να τους πει οτι παει σε ψυχολ γτ θα του τον κοψουν!!!!!!
Το αν τον εδεσαν δεν ξερω μπορει κιολας ξερω κ εγω τι γινεται εκει ... δεν ξερω ειναι περιεργη φαση , φοβαμαι να την γραψω εδω μεσα...
Δεν τον χειριστηκα δεν το εκανα ετσι ... η αληθεια ειναι οτι αν δεν γραψω κ εγω ολες τις λεπτομερειες δεν θα καταλαβεις...
Για τη συντομη σχεση τωρα τι ν απω δικιο εχεις... ετσι κοντα που ηρθαμε το πηρα οτι ειμαστε καλα και μαθαμε πολλα ο ενας για τον αλλον , μου ειπε πολλες ιστοριες για εκεινον κ εγω κ καναμε κ πολλα (οσο γινεται σε αυτους τους μηνες)
Σε αυτο ναι εχεις δικιο,
Για εμας η ψυχολογος απο οτι ξερω δεν το εχει ανοιξει πολυ (η δεν μου εχει πει) αλλα του ειχε πει οτι δεν του φαινεται περιεργο ενας ερωτας τοσο μεγαλος να κολλησει στην αρχη επειδη ειμαστε κ ενηλικες...κ παει πιο γρηγορα.
Επισης δεν τον χειριζομαι!!!
Στο εξηγω...
Δεν τον ενοχλησα πουθενα ημουν πολυ φιλικη σε ολα του κ τα δεχομουν ολα τα τρελα με την ελπιδα οτι επειδη εχει κανει το βημα να βοηθηθει απο ειδικο θα παει καλυτερα το πραγμα...
οχι "αν". ΔΕΝ ειναι η δουλεια σου. μπορει εσενα να σου φαιενεται ανθρωπιστικο, αλλα ειναι χειριστικο να του λες ποιους πρεπει να βλεπει.
αυτος που τον βοηθαει, τον βοηθαει να παρει την ζωη του και τις αποφασεις του στα χερια του. δεν του υποδεικνυει ποιους θα βλεπει...
οκ, παιρνω σαν δεδομενο οτι αυτοι ειναι περιεργοι η και επικινδυνοι.
αυτος τι θελει εκει;
ειναι δικη σου δουλεια να τον απομακρυνεις; δεν ξερει αν πρεπει να το κανει;
αυτο ρωταω.
εχει το ακαταλογιστο; γιατι να πηγαινει σε επικινδυνους ανθρωπους που του κανουν κακο;
δεν βλεπεις οτι κατι δεν κολλαει;
ο,τι ιστοριες κι αν πειτε σε 2 μηνες, ο ανθρωπος δεν φαινεται. ειστε 2 αγνωστοι..
δεν ειπα οτι τον χειριζεσαι ΓΕΝΙΚΑ.
ειπα οτι η συγκεκριμενη κινηση σου ηταν χειριστικη.
αν παει καλα η θεραπεια του, σιγουρα θα βοηθηθει.
μην ξεχνας ομως, οτι καποιος θεραπευμενος απο τα προβληματα του, μπορει και να κανει διαφορετικες επιλογες απο αυτες που εκανε αθεραπευτος.
κι αυτο σημαινει οτι η θεραπεια ειναι προς οφελος του, αλλα δεν ξερουμε κι αν ειναι προς οφελος της σχεσης σας...
το μελλον θα δειξει..
Σιγουρα,
Εγω θελω να θεραπευτει αν γινεται και να ειναι καλα!
Κ ολα τα αλλα οκ θα δειξει το μελλον οντως...
Αλλα δεν εκανα χειριστικη κινηση του το ειπα ευθεως και την αποψη μου , θεωρω οι χειριστικες κινησεις ειναι αυτες που γινονται καπως εμμεσα ... ο αλλος προσπαθει να σε ριξει καπως για να σε βοηθησει μετα και να πας με τα νερα του ... η τεσπα καποιες τακτικες...εγω δεν πηγα με τακτικη!
Πραγματικα δεν το καταλαβαινει οτι ειναι επικυνδυνα εκει κ οκ δεν ειναι η δουλεια μου να τον θεραπευσω προφανως.
Ειναι μια δυσκολη κατασταση κ οντως σε τοσο λιγο διαστημα δεν επρεπε να εμπιστευτει ο ενας τον αλλον.
Απλα απο μερια μου δεν ειχα δευτερες σκεψεις ουτε ηθελα να πιαστω απο καπου.
Ενω εκεινος μαλλον αυτο ηθελε απο μενα γτ φαινοταν κιολας απο αναλυσεις που μου εκανε, εψαχνε πιο πολυ κατι να του δωσει κινητρο να ξεφυγει απο το αλλο και να βοηθηθει ... κ εγω δυδτυως μπηκα στο ρολο ενω δεν επρεπε
οι αντρες δεν μπορουν να αλλαξουν ζωη απο τη μια μερα στην αλλη οπως εσυ marilove. Χανουν τον μπουσουλα. Για λιγο εγινε Δον Ζουαν και μετα απο τηλεφωνου ...ε δεν γινοντε αυτα. Μονο καποιος που ζει στο περιθωριο εννοει αυτα που λεει.
Γτ ρε elenia το περιθωριο ξερεισ τι ειναι εγω μεγαλωσα στη ναυαρινου και βρεθηκα με παιδια να μου ζηταν ευθυνεσ και γυναικα στον κοσμο τησ τι να κανω κι εγω θυμηθηκα πωσ μεγαλωσα εσυ τι θα εκανεσ δηλαδη εχω λεφτα τωρα ζω σε σπιτι κανονικα αλλα η αλανα δε βγηκε απο μεσα μου εγω την εβγαλα εξω για να επιβιωσω οταν δε σε θελουν τα παιδια σου η γυναικα σου σε εχει κανει κερατα απειρεσ φορεσ εσυ τι θα εκανεσ εγω μεσο του φορουμ μιλαω στα παιδια μου εσυ τι θα εκανεσ
Nai Μου ειπε οτι τα εχασε και ειναι μπερδεμενος κ δεν ξερει τι του γινεται!
Γενικοτερα στεναχωρηθηκα γτ πιστευω οτι δεν με κοροιδευε δε τα εκανε για να με ριξει στο κρεβατι η να κερδισει κατι απο μενα.
Μου ελεγε εμπιστευσουμε και να δεις ολα θα πανε καλα στο τελος.
Καλα το ποσο μεγαλα λογια ελεγε αστο ... βεβαια εδειχνε κιολας με προσεχε εκανε πολλες κινησεις να δειξει οτι τα εννοει δεν μπορω να πω ...
Απλα δεν περιμενα τουλαχιστον να μου τα πει μεσω τηλ... ή τεσπα τοσο μαχαιρι κ να μη το παλεψει γτ μου ειχε πει κιολας οτι το φοβαται αυτο οταν μαθουν οτι θα ζοριστει να εξηγησει και οντως ζοριστηκε κ εκανε πισω...
Τεσπα οτι εγινε εγινε η ζωη προχωραει , τωρα ειναι στη φαση θελει να μεινει μονος κ βλεπουμε!
Οχι οτι θα περιμενω για παντα αλλα δεν ξερω οτι γινει ...
Σας ευχαριστω ...
Γιατί πρέπει πάντα να μας εκμεταλλεύονται επειδή μπλέκουν μαζί μας;
Δεν είναι όλοι οι άντρες χειριστικα ρομποτακια να ξέρουν από πριν πως θα πράξουν,τι θα πουν και τι θα κάνουν.
Μπορεί όντως να του αρέσες, να ήθελε να ζήσει κάτι μαζί σου. Να έκανε σχέδια αλλα στη πράξη να μην του βγήκε για πολλούς λόγους. Πήγαινε παρακάτω
Μα αυτο, δεν λεω οτι με εκμεταλλευτηκε, εγω πιστευω οτι τα εννοουσε απλα μετα δεν μπορεσε τελικα να τα υλοποιησει οντως για πολλους λογους!
Απλα ελεγε πολυ μεγαλα λογια πολυ ομως...
Εκανε κ πραγματα που εδειχνε οτι δε θα φυγει κ τελοσπαντων σε φαση ηταν σε βρηκα κ δε θελω να σε χασω με τπτ
Το θεμα μου δεν ειναι αν τα εννοουσε το θεμα μου ειναι οτι τη μια μερα ηταν τελεια (οχι μετρια - τελεια) κ την αλλη ενας αλλος ανθρωπος!
Αυτο κ μαλιστα μου το ειπε σε 10 λεπτα απο τηλ και τπτ αλλο.
Ενω γενικα με ολους τους αλλους ανθρωπους ειναι πολυ της επαφης του να βγει του να παει να εξηγησει κτλ
Δηλαδη πολυ κουλο αυτο εννοω κ πολυ ξαφνικο οποτε εμενα μου ηρθε κεραμυδα...
Αλλο να ξεθωριαζε ή να εβλεπα προβληματακια σιγα σιγα κ αλλο πανω στα ντουζενια κ τοσο ξαφνικα...
Διοτι αληθεια ηταν μια μερα πριν που μου ειπε κιολας πραγματα τελεια κ πολυ εξομολογητικα για μας μη τα αναφερω τωρα εδω παντως ηταν της φασης δεν φευγω απο σενα μην φοβασαι ...