Θα ηθελα να ξερω αν εχει παθει ποτε κανεις πλακα με τον νες καφε (φραπε).ειχα πιει πριν κανενα χρονο και με πειραξε τρομερα ,σημερα ξεχαστικα και ξαναιπια πριν 1.5 ωρα περιπου και τωρα μου εχει μπει στο μυαλο οτι θα πεθανω.
Printable View
Θα ηθελα να ξερω αν εχει παθει ποτε κανεις πλακα με τον νες καφε (φραπε).ειχα πιει πριν κανενα χρονο και με πειραξε τρομερα ,σημερα ξεχαστικα και ξαναιπια πριν 1.5 ωρα περιπου και τωρα μου εχει μπει στο μυαλο οτι θα πεθανω.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΘΩΣ 1ΦΡΑΠΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 4 ΚΑΦΕΔΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ, 8 ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΙ 10 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ
tora mou doses koiragio ti na sou po.nio8o asxhma
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ :). ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ
d\\Δεν επαθα ακομα.αλλα νιωθω μια αδυναμια.αργοτερα μπορει να χειροτερεψω .για να μπει στο αιμα θελει καμποσες ωρες ε?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΕΧΕΙΣ;
Λοιπον 11 η μεγαλη 6,7 η μικρη και 69 οι παλμοι.αχ φοβαμαι
ΦΑΕ ΚΑΤΙ ΑΛΜΥΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΧΑΖΑ. ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ :)
περιεκτικότητα των πιο γνωστών προϊόντων σε καφεΐνη
Προϊόν mg καφεΐνης (κατά μέσο όρο)
Καφές φίλτρου 63 mg
Καφές στιγμής 90 mg
Ντεκαφεϊνέ 3 mg
Ντεκαφεϊνέ στιγμής 2 mg
Τσάι 42 mg
Τσάι στιγμής 30 mg
Παγωμένο τσάι 70 mg
Κακάο ρόφημα 4 mg
Σοκολατούχο γάλα 5 mg
Coca-cola 16 mg
Σοκολάτα γάλακτος 6 mg
Μαύρη ημίγλυκη σοκολάτα 20 mg
Σοκολάτα ζαχαροπλαστικής 26 mg
Σιρόπι με γεύση σοκολάτας 4 mg
όλα με μέτρο..
εχω χαμιλη πιεση απο δικου μου.9-10 ειναι σηνηθως.πωπω στιγμης ιπια.αχ παναγια μουτι γιατι ιπια τετιο καφε....θα με πιασει κριση πανικου δνε την γλητονω.προσπαθησα και εκανα και εμετο και εβγαλα λιγο καφε ουφ :(
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΦΡΑΠΕ Η ΚΑΦΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΗ. ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΡΟΥ Η\' ΤΟΝ ΕΣΠΡΕΣΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΞΗ
Panikoula ηρέμησε. Δεν εχεις κατι. Εγω πίνω 2 και 3 φραπέδες την ημερα και δεν παθαινω τιποτα απολύτως. Τωρα να φανταστεις εχω διπλα μου το φραπε. :P :)
Μαράκι ΤΙΠΟΤΑ δε θα πάθεις να\'σαι σίγουρη καλή μου. Το ότι ξεχάστηκες να πιεις δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και ξέχασες τους πανικούς οπότε αρχίζεις και τους ξεχνάς:)
Είσαι εντάξει τώρα; Σε βλέπω on-line:)
Και όπως είπαμε ε; \'Οχι μόνο φαρμακοθεραπεία...
Ναι βρε παιδια αλλα εμενα ο καφες αυτος με [πειραζει πολυ.μπορει να πεθανω κιολας.3 ωρες περασαν απο εκεινη την ωρακαι νιωθω ελαφρια ζαλαδα.
Από ότι ξέρω με τον καφέ το πιο πιθανό είναι να ανεβεί πολύ λίγο η πίεση και όχι να κατεβεί. Οπότε μαράκι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε θα πάθεις ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ
Ποσο ηπιες? Ολο το ποτηρι?
Κοίτα τη ζαλάδα όπως και την ταχυκαρδία στους πανικούς την προκαλούμε εμείς και μόνο ΕΜΕΙΣ.
Οπότε τη ζαλάδα την προκαλέις εσύ καλή μου με το φόβο σου, δεν είναι σύμπτωμα ότι κάτι παθαίνεις. Το να πάθουμε κάτι άσχημο όμως δεν μπορούμε με τίποτα να το προκαλέσουμε εσμείς σε εμάς. Μόνο τα συμπτώματα μπορούμε να προκαλέσουμε, τίποτα παραπάνω.
την τελευταια φορα π ιπια μετα απο 12ωρεςμε πειγανε στα επιγωντα αλλα δεν ειχα τπτ.τοτε πρεπει να ηταν η αρχη των κρισεων πανικων μου
koita oloi xeroume oti om kafes k to tsigaro entinoun thn katastash,alla kaneis de ta stamataei,dustuxws!!!
egw pinw 4 kafedes thn hmera k kanw k 2 paketa!!!
pws eisai panikoulaaaaaaaaa??;)
Καλα ειμαι τωρα οκ.ξεφτιλιστικα ως συνηθως με τους ηλιθιους φοβους μου .,γουιστονμαν ιπια νες ζεστο με μπολικο γαλα σχεδων ολο το φλιτζανι
haniel έχεις u2u
Χαίρομαι Μαρία μου...Δεν πειράζει, δεν ξεφτιλήστηκες μη νιώθεις άσχημα απλά δες το ως μια ανάγκη να σε φροντίσεις...
etsi nomizwwwwwwwwwwwww..xixixixi..
apo extes eimai edw k de ta poluxerw
nai exw koritsaki steile mou
filakia!!!!
nomizw milhsame k extes sto u2u an de kanw lathos koritsakiiiiiiiiii
ναι και γι\'αυτό σου έστειλα, έχεις u2u, κοίτα το:)
ok sou steila kaigw 2 ta eides??
και γω θελω ζηλεψαα αχαχχα
Έλα Μαράκι να σε παίξουμε κι εσένα:)))
Haniel πάτα ανανέωση στη σελίδα για να βλέπεις πότε έχεις u2u. Ναιιιι σου έστειλα:)
τι ζαλαδα την νιωθεις επειδη αγχωθηκες υπερβολικα.εχεις ακουσει ανθρωπο να πεθανει απο φραπε?!το μονο που μπορει να σου κανει ειναι τρεμουλα και νευρικοτητα..αμα ειναι να παθαινουμε κριση πανικου επειδη νομιζουμε οτι θα πεθανουμε απο τον φραπε...χαθηκαμε!!!
synexeia den prosexo re gmt.prepei na trow ygeiina na misoso to tsigaro na mhn pino frape kiomos to kano.
βρε panikoula μην μεγαλοποιεις τα γεγονοτα που σου συμβαινουν!μην συνδυαζεις τα παντα με τις κρισεις πανικου γιατι ετσι σαν να τις προκαλεις!
Quote:
Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο με διαταραχή πανικού νοιώσει έναν ή δύο έκτακτους κτύπους της καρδιάς του ύστερα από υπερκατανάλωση καφέ, άσκηση, ή λήψη κάποιου φαρμάκου, μπορεί να το ερμηνεύσει σαν σύμπτωμα μιας επερχόμενης κρίσης πανικού και, λόγω αυτής της υπερβολικής ανησυχίας του, να πάθει και πραγματικά την κρίση.
Ο καφές, η άσκηση, και ορισμένα φάρμακα μπορούν μερικές φορές πράγματι, να προκαλέσουν τις κρίσεις πανικού. Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα για τον πάσχοντα από διαταραχή πανικού, είναι ότι δεν ξέρει ποτέ, πώς να απομονώσει τα ακριβή αίτια μιας επίθεσης.
ας μου κανει επιθεση ειμαι ετημη θα τον σκισω λολ
Thats the spirit!!!!!!!!
τι ειναι?νιωθω παντως μια περιεργη δυσφορια.
η δυσφορια ειναι απο το αγχος σου.τοσες ωρες που εχεις πιει τον φραπε,ακομα περιμενεις?!
Ας πιώ εγώ το παγωμένο μου φραπεδάκι λοιπόν! ;)
στην υγειά σου Δημήτρη!
αν και εγώ προτιμώ τον ελληνικό :)