Quote:
Originally posted by PERDIKA
Ναι,δίκαιο έχεις LOGOPSΥHE. Αχ, πόσο με ηρεμείς και ούτε καν σε ξέρω. Νομίζω ότι χανομαι όταν κάτι δεν πάει καλά στην ζωή μου,΄(Π.Χ. μια ερωτική απόρριψη/ τα θέματα της δουλειάς τα χειρίζομαι μια χαρά.Τα αισθηματικά είναι που με τσακίζουν.) και βυθίζομαι σε ατελείωτες τύψεις για λάθη που νομίζω ότι έκανα, ή γιατί δεν το κατάλαβα πως δεν θα μπορούσε να προχωρήσει μια κατάσταση, ή γιατί δεν έιμαι δυνατή τώρα να ξεπεράσω γρήγορα την εικόνα του πρώην φίλου μου με την καινούργια του κοπέλα.
Πρέπει όπως λές και εσύ, \"να βάλω τα δυο μου χέρια κάτω και να σηκωθώ\" Μπορώ! Μήπως μαζοχιστικά μ\'αρέσει να λυπάμαι τον εαυτό μου?Αϊ σιχτιρ! Είχα πάει και σε μια ψυχολόγο και έιχα κάνει γύρω στις 10 επισκέψεις παλιά. Θα ήθελα να ξαναπάω τώρα. Θα ήθελα να πάω και σε ομάδα. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν?
Αγαπητή ΠΕΡΔΙΚΑ....δεν σε ηρεμώ εγώ....αλλά εσύ ηρεμείς τον εαυτό σου πιθανόν γιατί διαβάζοντας κάποια πράγματα που γράφω εγώ ή κάποιοι άλλοι συντονίζεσαι με τις σκέψεις-ηρεμιστικά που υπάρχουν ήδη μέσα σου.Όπως έχω γράψει και προηγούμενως...άσχετα απ την βιοχημεία ή την ψυχοδυναμική της κατάστασης που περνάμε....υπάρχει και ένας νοητικός ιστός (σκέψεις) που συντηρούν αυτήν την κατάσταση και εξασφαλίζουν έτσι το μέλλον της μέσα μας.Ίχνη αυτής της μορφής σκέψεων συναντά κανείς και σε αυτά που γράφεις σε αυτήν την παράγραφο....\"...νομίζω ότι χάνομαι...,ή γιατί δεν το καταλάβαινα....ή γιατί δεν είμαι δυνατή...\".Πίσω απο όλες αυτές τις εκφράσεις...αυτό που ουσιαστικά παραδέχεσαι (και αναμασάς) είναι ότι είσαι ανήμπορη....οπότε λογικό είναι η διαταγή αυτή να εκτελείται πλήρως απ το νευρικό σου σύστημα....και να σε ρίχνει ακόμα περισσότερο.