Quote:
Originally posted by Estranged
lipba κ εγώ σε καταλαβαίνω. Είμαι γλυκατζού κ λιχούδω κ νευριάζω που δεν μπορώ να φάω ότι θέλω. Άσε που βλέπω στο δρόμο ή σε εστιατόρια κάτι κοκαλιάρες να τρώνε ότι πιο παχυντικό κ παίρνω ανάποδες :p Τέσπα τώρα εδώ κ μερικές μέρες έκανα παρασπονδίες αλλά μόνο μεσημέρι, το βράδυ δεν έφαγα τίποτα οπότε ευτυχώς δεν πάχυνα, είμαι στα ίδια κ χωρίς γυμναστική γιατί δεν έχω διάθεση αλλά ούτε κ λεφτά για γυμναστήριο. Το δύσκολο είναι αυτό που λέει κ η Λίτσα: πως να στερείσαι μια ζωή κ να μετράς θερμίδες κ μπουκιές; Άσε που κάτι θα σε ρίξει ψυχολογικά κ θα σου ρθει να φας παλι. Έχω κ τον σύντροφο μου να μου λέει ότι είμαι μια χαρά κ του αρέσω (ποτέ δε μου είπε να αδυνατίσω) κ δε με βοηθάει. Όσο σκέφτομαι κ βλέπω photos που ήμουν μια χαρά 60-64 κιλά σκάω! Το χειμώνα του 2006 έφτασα 86 μετά κατάφερα να πέσω στα 78 αλλά πάλι πήγα 85 κ τώρα είμαι στα 79,5. Πρέπει να χάσω 15 κιλά για να μπορέσω να χωρέσω κ στα παλιά μου ρούχα. Είπα μέχρι τα Χριστούγεννα να τα \'χω καταφέρει, ίδωμεν...
και εγω ειμουν 85 τον χειμωνα του 2008 και τωρα ειμαι περιπου 80κιλα.και πρεπει να χασω 10 για το υψος μου.αλλα χανοντε δυσκολα γαμωτο.