Originally Posted by
Honorata
Δηλαδή εσύ με αυτόν έχετε βγει ελάχιστες φορές αραιά.
Δεν νομίζω ότι σε αυτή τη φάση όπως είναι η σχέση σας με τον παντρεμένο μπορείς να του κάνεις παράπονα και να του ζητάς τον λόγο για τη ζωή του. Συμφωνώ ότι αν ήθελε να είναι εντάξει έπρεπε να σου πει ότι είναι παντρεμένος. Όμως δεν το έκανε αυτο και μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του. Ωστόσο δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να του κάνεις σκηνή ή να απαιτήσεις αποκλειστικότητα και ειλικρίνεια καθώς δεν έχετε σχέση. Οπότε νομιζω πως είσαι λίγο υπερβολική σε αυτό που νιώθεις (προδοσία, απάτη κτλ) αν ήσουν από τη πλευρά της γυναίκας του μπορεί και να το καταλαβαίνα, γιατί τώρα εσείς δεν έχετε ουσιαστικά κάτι. Ο άνθρωπος σε φλερτάρει σου μιλάει έχει δείξει ερωτικό ενδιαφέρον λογικό είναι να θέλει σεξ από σένα.
Είναι απλά ενα φλερτ, σου γλυκομιλαει σε αγκαλιάζει και μέχρι εκεί. Δεν έχετε ολοκληρωσει, δεν είστε ζευγάρι στο κρεβάτι και στο σπίτι. Να κάνετε πράγματα μαζί, να τα πηγαίνετε καλά, να περνάτε χρόνο μαζί.
Οπότε θα μπορούσες να τον βρισεις ή να νιώσεις προδομένη αν είχατε μια ολοκληρωμένη σχέση. Όχι ότι τώρα δεν έχεις δίκιο αλλα δεν μπορείς να το απαιτήσεις αυτο από έναν ενήλικα που συνάπτει ερωτικές σχέσεις συμπεριλαμβανομένου και του σεξ. (Που δεν κάνετε) δεν είστε παιδάκια.
Μόνο εάν του μιλούσες ανοικτά για σένα και συμφωνούσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το σεξ θα μπορούσατε να πείτε ότι έχετε σχέση και τότε θα ήταν κοροϊδία να σε "απατουσε" συναισθηματικά με άλλη.
Εγώ νομίζω ότι έχει καταλαβει πως είσαι μια κοπέλα επιφυλακτική, κλειστή και πάει με τα νερά σου , για να κάμψει τις αντιστάσεις σου πιο γρήγορα και να κάνει σεξ μαζί σου.
Φοβάμαι πως δεν κατάλαβε ότι εσύ το εννοουσες σοβαρά ότι είσαι "ασεξουαλ" , το πήρε για πλάκα για αυτό δεν έδωσε και καλά σημασία. Νομίζει ότι είσαι ανασφαλής και είναι ρομαντικός για να σε καταφέρει. Θεωρώ ότι πρέπει να του μιλήσεις αν θες να είσαι ξεκάθαρη μαζί του γιατί κανένας σας δεν είναι ειλικρινής
Ανησυχώ όμως ότι μπορεί να μην τον ξαναδείς οταν του πεις σοβαρά ότι είσαι ασεξουαλ. Εσύ θα το άντεχες αυτό;
Μάλλον έχεις μπλέξει με δύο άτομα ακατάλληλα, κοψε επαφές και με τους δύο και βρες κάποιον που πραγματικά θα σε καλύπτει. Η εάν δεν μπορείς να χωρίσεις την 5ετη σχέση σου γιατι σου είναι στήριγμα τοτε απλά απομακρύνσου από τον παντρεμένο για την ώρα
Δεν μου λες, κάποια φορά που ήσασταν πιο τρυφερά και μόνοι δεν σου βγήκε να προχωρήσεις στο κυρίως πιάτο με αυτόν;